15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#5170 Hátőőőőő, nekem a váltó még jó :D -
#5169 Hat ,h mind2 reszt kicsereljek eselytelen! Mert valtot konnyu gajjratenni,de kormanyt! :) -
#5168 párszor már volt linkelve,de télleg jó és az áráért simán megéri -
tomi555 #5167 Frex GP SimWHEEL:P:P:P
Elfogadnám:D csak az a gáz hogy 1700 USD :S -
#5166 Nem akarom elrontani, se eltörni semmi! Csak hátha van valami -
#5165 gratulalok...remelem beszopod -
zoolee #5164 Ha eltöröd a kormányt akkor az garis, mivel a logi is tudja, hogy az egy gyenge szar.Szerintem. -
#5163 Hali!
Olyan kérdésem lenne, lehet h. nem épp a legtisztább, de jolenne megoldani valahogy, hogy uj G25öm legyen! Most lesz lassan 2 éves, és meg kéne oldani, hogy gariba mennyen és kicseréljék, igy lenne egy zsír uj garis G25öm:) 2 év gari van rajta!
Van valami megoldás? -
#5162 Alrek? xD -
#5161 -
#5160 mert van egy fölösleges Golf I kormányunk,és feltenném rá a fun kedvéért -
#5159 miért akarod szétszedni? -
#5158 Mind1,az aljáról a +1 tartót leszedtem,így kisebb helyet foglal,és azt amúgy sem tudtam hasnálni. -
#5157 Hát nem hiszem el,olyan kis buzi csavarokal van öszerakva a MOMO,hogy a kibaszott csavarhúzó nem kap bele,és esélytelen hogy kicsavarjam :@ -
#5156 Max a házon van, kívülről. -
#5155 ha leszedem a DFP kormányát,akkor ugrik a garim?vagyis van benne valami papír ami elszakad? -
#5154 Kösziii :)
Cska mer soká leszek otthon, közbe meg tervezgetnék. -
#5153 50mm -
#5152 a 6 kormánytartóból 2 messzi :) -
#5151 azt meg hogy?
melik 2 csvar? -
#5150 Mazka, kapj el egy centit, az mond már meg kb milyen messze van 2 legtávolabbi csavar közepe a komrány 6 csavarjából :D
Nemkell halál pontosan. -
#5149 a bontatlanokkal azokkal persze hogy nicns gond amin gyári zárjegy van -
#5148 Fúú, valaki megtudná nekem mérni a G25 kormánykerekén a szemközti csavartávot? Tehát a 6 felfogató csavar furata egy kör íven van, annak az ármérője, na remélem érthető votlam :) -
#5147 én már sok hardvert vettem tőle..soha semmi gond nem volt. -
Solt #5146 Követem figyelmesen, csendesen... ;) -
#5145 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1084209955 -
Solt #5144 Én már túl vagyok ezen...
Alig várom, hogy legyen egy kis időm, és megcsináljam az állványt hozzá! :D -
#5143 ja és ingyen
csak ha te vagy a hibás akkor fizeted a szállítást +4000Ft
amugy ott a legoclsóbb is 52200Ft az árgép szerint is
és be is van jegyezve -
#5142 :D
amúgy ha G25 vétel akkor cellcom.hu-t ajánlom én is ott vettem
ha valami baj van vele olyan garancia van hogy házhoz jönnek és elviszik és hozzák is házhoz! -
Solt #5141 inkább gyűjtök még, és megveszem ott, ahol asztal is van, legyen mit felrúgni, ha kell! :D -
#5140 ha ph akkor inkább Brekk vagy Bandit
Brekk a garit is korrektűl intézi -
Solt #5139 na igen... én pont ezek miatt nem vagyok híve az ilyen vásárlásoknak, ettől függetlenül egyszer én is vásároltam tőle, és rosszat nem tudok mondani róla. -
#5138 gianni néha érdekes dolgokat művel
ismi vett tőle oem procit
és látszott rajta már volt gépbe mert a szélén volt a pasztából kicsi -
Solt #5137 Gianni a Hardverkerből szerzi be a dolgokat... biztos van valami csókja... -
#5136 hol ennyi???????
Gianni-nál érdekes a gari meg a származás is
a suxmanian nincs gari semmire!!!!!!!! és minimum +2500Ft a kötelező szállítás franciából -
#5135 Bárcsak lenne fölös 50ezrem,de így sincs elég pénzem,hogy megvegyem horvát taktikai mellényt,5 db AK mid-cap tárat,meg gyorstöltőt hozzá :'( -
#5134 Logitech MOMO Racing Kormány 2 év gar: 21.990,-
Logitech G25 Kormány 2 év gar: 49.990,-
majd meglátjuk itt mennyi lesz 1 hét múlva.. -
#5133 :D -
#5132 Az jó édes prostítuált édes anyukájával szaporodhat a logitech,ha ezt komolyan gondolják. -
#5131 Viszont akinek van alig használt G25-te ( MaSzka xD), az nyereségesen tudja eladni ha nő az ára. 60-ért fogják megvenni tőle, ha az új 75 lesz...