15099

Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • mila69en
    már megoldottam azért köszi...egyébként az volt a gáz hogy a vista kétszer jegyezte be a regeditbe a kormányt egyszer mint joystick meg egyszer mint kormány ugye joynál nincs force és valamelyik játéknál a joy volt az alapértelmezés töröltem a regedit a g25joy bejegyzéseket és megoldódot a probléma
  • pointer4
    De profilként benne van a listájában a játék? Meg be van állítva profil alapja szerint az FFb, center spr., meg effektek ?
  • Dietrich
    ez így van..
  • mila69en
    fent van az 5.02-es... más ötlet?
  • milk41
    am szerintem ha valakinek most benne tönkre a DFP-je akkor az DFP GT-t kapna nem g25-t:(
  • Cowek
    Tedd fel a Logicool Gaming Software-t... így hívják Vista alatt...
    A Logi honlapról letölthető.
  • mila69en
    kis segitségre lenne szükségem g25+vista egy két játéknál nincs force feedback meg sem mukkan:/ eddig volt újra raktam a rendszert azóta nincs driverek fent vannak minden fent van megnéztem másik kormánnyal ugyanez a szitu a multkor volt már ilyen gondom addig turkáltam míg jó nem lett:D gőzöm sincs hogy mit csináltam, szal ha valakinek van egy okos ötlete pls nem akarok megint ezzel sz*r*kodni tanácstalan vagyok, hogy mi okoz hatja a hibát:/
  • Dietrich
    :)

mondjuk így a feketét gyártják a pirosat nem. utóbbit vaterán láttam pár hete eladót..
  • MaSzKa
    ez jó :D

ez jó kormány :D ebbe még van anyag
  • trogerzsiger
    ja itt van fent. akkor tévedek.
  • bardocz
    Azt szerintem még gyártják,lgutóbb logitech oldalán fentvolt még.
  • trogerzsiger
    megkutyultam a nevet:D a racing van nekem. a feketére gondolok.
  • bardocz
    Szerintem a feketét gyártják még,a piros már nem.Amit te írtál a piros ugye?
  • trogerzsiger
    A Momo force racinget sem gyártják már nem? vagy tévedek?
  • Dietrich
    amit tudok
    valakinek bedöglött a kintről behozott DFP-je 8 hónaposan.
    levágatták vele az usb csatit és mivel az akkor ps2 kormánynak számitott gí azt kellett volna kapnia. de mivel a DFP gyártásával már hónapokkal elötte leálltak így kapott egy G25-öt.
    vettek egy usb kábelt beszerelték a régi helyére az elromlott pillangó váltót 3000-ből megjavitották és müxik a DFP a G25 eladásra került ;)
  • milk41
    am,ha levágom az usb csatit és utána leszedem vmeik fölösleges wirelles egér adapeterének az usb csatiját,és azt ráforrasztom a dfp végére(persze mindent a helyére) akkor az úgy megint működő képes lesz?
  • bardocz
    Most vettem észre,hogy a momo-n annyira lekopott jobb oldalt a gumiborítás,hogy látszik alatta a műanyag...Másfél év használat után.
  • milk41
    és mivan h ha azt mondom h nem vált az egyik irányba?
  • Dietrich
    minden logitech kormánynál.
    de cserébe csak azonos tipust adnak..persze azt azért nem teszik meg hogy a használattól kopott lett és vágd le az usb csatit kapsz másikat ;)
  • Dietrich
    DFP
  • Red Bull
    azt én is néztem, vagyis inkább csak ment a tv :)
  • bardocz
    Jah,néztem nitrokirályokat diszkóverin(ilyen idióta címet bazz...),de még mindig megy,csak már lassacskán megyek aludni:D
  • Red Bull
    hát te még itt?
  • bardocz
    :D Ez marha jó:D Attól függetlenül nem kell gurulós forgós szék a szimek miatt:D
  • pointer4
    Valakinek itt múltkor gurult a széke :D
    1xrű megoldás pl :
  • milk41
    és ez csak a G25nél működik?mert DFPm gariját sikerült elb@sznom mikor levettem a logót,akkor eléggé meggyűrődött meg minden(nem olvadt meg a ragasztó eléggé),és visszatenni meg képtelenség
  • trogerzsiger
    höhö zsír.
  • bardocz
    Szerinted az én ffb hibás kormányommal mit csináltak?Igaz csak két hétig tartott,de letesztelték nídfórszpídfalnakmenéssel,rántott,és hogy jóez...Egy szervízbe talán nem balfaszokat kéne alkalmazni,hanem akiket aggyal is megáldottak.Amikor modtam nekik,hogy nídfórszpíd kormányteszthez egy foskazal,akkor azt mondták,hogy jóez,ebben s működik...
  • Bucser
    A logitech magyarországgal én nem erőlködnék eléggé tökjetlen banda akiknek csak az értékesítés a lényeg. írjál a logitech európai központjába. Szerintem csodákra képes.
  • trogerzsiger
    Szal ha felhívom őket vagy ilyersmi hogy boccs elromlott a kormányom, akko cserélik?:D
  • Bucser
    Jobban jártál volna az EU-s logitechel... csak az USB csati kell nekik és van csere kormányod vagy cserealkatrész gyűjtemény:D lehetne szépen kannibalizálni:)
  • Tomo15
    Nekem szerencsére már tegnap kész volt, illetve csak be kellett menni a cserepapírért. MM-ban gond nélkül kaptam egy újat.
  • AlieN911
    A kisker vállalta a 2 évet, megvárom h. mi lesz jövöhéten! Ha nem cserélik, akkor marad a levél, vagy nemtudom!
    Hétfön hív, kedden feltudja vinni fater, ha csere akkor jolvan, akkor kedden már meg is lesz!
  • marcinger
    Akkor ez lesz. Köszi a válaszokat.
  • MaSzKa
    DFP GT

ha neked is jó :D
  • MaSzKa
    így kell ezt csinálni :D
  • milk41
    DFP GT
  • marcinger
    Sziasztok. A hónapban szeretnék venni egy kormányt a ps3amhoz. Ti milyet ajánlotok 30e-ig? Én Logitech Momot néztem ki de az nem tudom hogy kompatibilis e ps3al.
  • Bucser
    ne a logitech magyarországgal bénázz... europai logitechnek küld el. egy szép kis panaszlevél formájábna, hogy a problémádat nem képesek megoldani a logitech magyarországnál azután kapjon másolatot a fogyasztóvédelem, a logitech magyarország, és a bolt ahol vetted...

szerintem 2-3 héten belül lesz jó kormányod.

természetesen scannelt számla, hiba reprodukálása videoval rogzítve, legyen mellékelve a levélben.
  • Dietrich
    H váltó tipushiba a G25-nél..de eddig a rükverc tünt el belőle..

1 évet ad gariba a kiskewr
    további 1 év gyári garit a logitech.

nem tudom a logitech mit szivóskodik veled..nekik kellene cserélni..usb csati levág azt beküldöd vagy viszed nekik + számlát és kapsz másik G25-öt..
    ha a kisker vállalta a 2 évet akkor nekik kell ezt a csere mizériát végig játszani..egy biztos javitani nem fogja senki!