15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#5530 Nyomós érvek :)
Viszont visszaolvasva elég sok a negatív tapasztalat a MOMO-ról.
Ha találok,akkor tényleg inkább Driving Force Pro-t vegyek? Biztosan teljesen kompatibilis a PC-hez?Minden funkciója elérhető? -
#5529 Váltó... -
#5528 minőség,megbizhatóság -
#5527 Miben különbözik a 22 000Ft-os Logitech MOMO a fele annyiba kerülő szintén Force feedback-os logitech, vagy más márkájú kormányoktól? Megéri rá beruházni? -
#5526 Valami olcsó ikeás.Oda ne menyjen senki széket vásárolni,ha forgósat akar,ami tényleg jó,az 70k,ami nem éri meg az árát,az 20k,a többi meg nem éppen bestbuy :P De az enyémnek négy lába van,nagyából kényelmes is,nekem jó. -
#5525 igy;)
-
#5524 hopp,feltöltöm máshova:D -
#5523 kis nosztalgia,itt még működőképes a formula-m:D
-
#5522 a pedál neki van tolva az asztal alján futó keretnek amin a nyomtató van :) szinte erre találták ki pedig szidtam ezalatt csak gyűlik majd a por ;) -
#5521 úgy törhetett el,hogy beültem és tőlem balra a gép és a 220V csatlakozó..és lusta voltam felállni sokszor mikor az adaptert bedugtam..így az én súlyom ráment erre az egy lábra aztán egyszer nyekk a műanyag ami szépen reped tovább :p -
#5520 milyen székkel tolod
,? -
#5519 vihetik azt is :)
amúgy nem lom! dvd lemezek, csoki papirok, patkány fészek stb :) -
#5518 Na,ezért nem kell gurulós széket venni,enyémmel még semmi prbléma nem volt,és a pedál sem csúszkál:) -
#5517 lefejeted a ramot? is :D -
#5516 az durva lehetett :P -
#5515 Karira én is kaptam egy újat, mert arégi nyekergett. Az új ilyen műanyag volt a régi fém. 3 láb 1xre szakadt le, énmeg beleborultam a nyitott számítógépházba. :D Bizonyos szemszögből vicces látvány volt. Aztán lecseréltem a régi fém alapra, így kettőből lett egy új székem :D -
#5514 én szerencsére nem gurulok sehova,inkább a pedál szokott elcsúszni(nemszoktam a csúszás gátlóbizbaszt benyomni mert utána mikor nincs szükségem a pedálra akkor könnyebb hátra tólni a lábammal -
#5513 nekem is ilyen rálépek a fékre és gurolok is :(
hogy törel?
2-en ültetek rajt az asszonnyal? :DS -
#5512 Adják hozzá a lomot is mögé? :) -
#5511 ha van nekik ilyet kérj -
#5510 ááá csak arra kellett figyelni hogy mikor ráült az ember a fa kocka ott legyen a csonk alatt a többit már az ember tömege elvégezte. :)
bezzeg a mostani..izmosabb fékezés és már gurulok is el a kormánytól :D -
#5509 de mikor kitört..aztán az asszony 2x is :D -
#5508 Én nem mernék ráülni :D , azért ez még táncol :D -
#5507 nme estél hanyatt? -
#5506 azóta már van új "cockpitem" :) -
#5505 Az derék:DD -
#5504 nekem is gurult..megoldottam ;)
-
rs1989 #5503 köszi akkor hnap vissza viszem -
#5502 Hogyha kevesebb mint 3 napja veted,akkor vidd vissza!És mond meg,hogy adják vissza a pénzedet,mert nem felel meg az elvárásaidnak.Ha rendesek ezt megteszik,és vegyél helyette egy logitechet.Ilyet mondjuk,azt hisz ez az a kormány,ami már bőven jó,és nem a LOGITECH Formula Vibration Feedback Wheel . -
#5501 Vigyed vissza, és vegyél valami logitechet. -
dashed_ #5500 van vmi driver cdje? azt rakd fel.. ne a windows-os game controllerbe kalibrald be szntem -
#5499 Nem ismerem ezt a kormányt, most vagy hibás, vagy digitális a pedál rajta, és képesek ennyi pénzt elkérni egy bóvliért :( -
rs1989 #5498 Sziasztok. Vettem ma egy speedlink kormányt a media marktba 15ért de nem teljesen jó. Vezérlőpult/játékvezérlő és lehet tesztelni a kormányt. Van egy ilyen kis négyzet és annak a közepén áll a célkereszt. Nyomok egy kis gázt akkor szépen beáll, ugyan ez a féknél is. Viszony ha elkezdem terekni a kormányt akkor oda megy ahova tekertem de nem marad ott hanem jobbra balra fogyamatosan elmozog, és nem áll meg. Játékokba is ezt csinálja :( mit tegyek help kösz előre is -
#5497 Tök jó,ma meghülyült a szekvenciális váltóm...Úgy érzékeli folyamatosan,hogy előre van tolva.Alig tudtam átállítani pillangóváltóra,mert amint rányomok játék menüben valamire,arra állítja be a dolgot,kettő hatalmasat rábasztam felülről,és utána át tudtam állítani... -
#5496 hát... ezekután ez is valami. :D
reméjjük mostmár nem lesz több gebasz. -
#5495 15:13 kor hívott a csávo, ki lesz cserélve a kormányom, holnap viszi fel fater, és majd valamikor lesz egy ÚJ -
#5494 nem tudom mi okozza de most kipróbáltam, hogy letörlöm a logitech drivert törlöm a regedit bejezéseket ami bent maradt, újra telepítem és megint ugyanaz van:DDD kétszer jegyzi be mint kormány meg mint joystik
egyszer logitech g25 racing wheel usb meg logitech g25 simán és megint nem működik minden gaméval törlöm a logi g25 bejezést és jó vista -
#5493 Hmm, akkor lehet alaplap függő, mert volt nforce4 em, gigabyte meg dfi is, mindegyikkel ment. Illetve most valami Intel P35 szutyok, azzal is jó. -
#5492 nem tom nekem csinálta már másik kormánnyal is:D csak nem emlékeztem a megoldásra de google a barátom:) vista force feedback azt kapásbol ad egy saitekes forumot ahol panaszkodik a srác..... szerintem inkább nforce-os alaplapom kavar valamit a vistával -
#5491 Hehh, ez valami általános vista probléma? Mert még sose jártam így vistával.