15099

Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • PLackó
    Nyomós érvek :)
    Viszont visszaolvasva elég sok a negatív tapasztalat a MOMO-ról.
    Ha találok,akkor tényleg inkább Driving Force Pro-t vegyek? Biztosan teljesen kompatibilis a PC-hez?Minden funkciója elérhető?
  • bardocz
    Váltó...
  • milk41
    minőség,megbizhatóság
  • PLackó
    Miben különbözik a 22 000Ft-os Logitech MOMO a fele annyiba kerülő szintén Force feedback-os logitech, vagy más márkájú kormányoktól? Megéri rá beruházni?
  • bardocz
    Valami olcsó ikeás.Oda ne menyjen senki széket vásárolni,ha forgósat akar,ami tényleg jó,az 70k,ami nem éri meg az árát,az 20k,a többi meg nem éppen bestbuy :P De az enyémnek négy lába van,nagyából kényelmes is,nekem jó.
  • milk41
    igy;)
  • milk41
    hopp,feltöltöm máshova:D
  • milk41
    kis nosztalgia,itt még működőképes a formula-m:D
  • Dietrich
    a pedál neki van tolva az asztal alján futó keretnek amin a nyomtató van :) szinte erre találták ki pedig szidtam ezalatt csak gyűlik majd a por ;)
  • Dietrich
    úgy törhetett el,hogy beültem és tőlem balra a gép és a 220V csatlakozó..és lusta voltam felállni sokszor mikor az adaptert bedugtam..így az én súlyom ráment erre az egy lábra aztán egyszer nyekk a műanyag ami szépen reped tovább :p
  • MaSzKa
    milyen székkel tolod
    ,?
  • Dietrich
    vihetik azt is :)
    amúgy nem lom! dvd lemezek, csoki papirok, patkány fészek stb :)
  • bardocz
    Na,ezért nem kell gurulós széket venni,enyémmel még semmi prbléma nem volt,és a pedál sem csúszkál:)
  • MaSzKa
    lefejeted a ramot? is :D
  • MaSzKa
    az durva lehetett :P
  • pointer4
    Karira én is kaptam egy újat, mert arégi nyekergett. Az új ilyen műanyag volt a régi fém. 3 láb 1xre szakadt le, énmeg beleborultam a nyitott számítógépházba. :D Bizonyos szemszögből vicces látvány volt. Aztán lecseréltem a régi fém alapra, így kettőből lett egy új székem :D
  • milk41
    én szerencsére nem gurulok sehova,inkább a pedál szokott elcsúszni(nemszoktam a csúszás gátlóbizbaszt benyomni mert utána mikor nincs szükségem a pedálra akkor könnyebb hátra tólni a lábammal
  • MaSzKa
    nekem is ilyen rálépek a fékre és gurolok is :(

hogy törel?

2-en ültetek rajt az asszonnyal? :DS
  • Toby0501
    Adják hozzá a lomot is mögé? :)
  • Dietrich
    ha van nekik ilyet kérj
  • Dietrich
    ááá csak arra kellett figyelni hogy mikor ráült az ember a fa kocka ott legyen a csonk alatt a többit már az ember tömege elvégezte. :)
    bezzeg a mostani..izmosabb fékezés és már gurulok is el a kormánytól :D
  • Dietrich
    de mikor kitört..aztán az asszony 2x is :D
  • pointer4
    Én nem mernék ráülni :D , azért ez még táncol :D
  • MaSzKa
    nme estél hanyatt?
  • Dietrich
    azóta már van új "cockpitem" :)
  • bardocz
    Az derék:DD
  • Dietrich
    nekem is gurult..megoldottam ;)

• rs1989
    köszi akkor hnap vissza viszem
  • bardocz
    Hogyha kevesebb mint 3 napja veted,akkor vidd vissza!És mond meg,hogy adják vissza a pénzedet,mert nem felel meg az elvárásaidnak.Ha rendesek ezt megteszik,és vegyél helyette egy logitechet.Ilyet mondjuk,azt hisz ez az a kormány,ami már bőven jó,és nem a LOGITECH Formula Vibration Feedback Wheel .
  • Tomo15
    Vigyed vissza, és vegyél valami logitechet.
  • dashed_
    van vmi driver cdje? azt rakd fel.. ne a windows-os game controllerbe kalibrald be szntem
  • pointer4
    Nem ismerem ezt a kormányt, most vagy hibás, vagy digitális a pedál rajta, és képesek ennyi pénzt elkérni egy bóvliért :(
  • rs1989
    Sziasztok. Vettem ma egy speedlink kormányt a media marktba 15ért de nem teljesen jó. Vezérlőpult/játékvezérlő és lehet tesztelni a kormányt. Van egy ilyen kis négyzet és annak a közepén áll a célkereszt. Nyomok egy kis gázt akkor szépen beáll, ugyan ez a féknél is. Viszony ha elkezdem terekni a kormányt akkor oda megy ahova tekertem de nem marad ott hanem jobbra balra fogyamatosan elmozog, és nem áll meg. Játékokba is ezt csinálja :( mit tegyek help kösz előre is
  • bardocz
    Tök jó,ma meghülyült a szekvenciális váltóm...Úgy érzékeli folyamatosan,hogy előre van tolva.Alig tudtam átállítani pillangóváltóra,mert amint rányomok játék menüben valamire,arra állítja be a dolgot,kettő hatalmasat rábasztam felülről,és utána át tudtam állítani...
  • bertino
    hát... ezekután ez is valami. :D
    reméjjük mostmár nem lesz több gebasz.
  • AlieN911
    15:13 kor hívott a csávo, ki lesz cserélve a kormányom, holnap viszi fel fater, és majd valamikor lesz egy ÚJ
  • mila69en
    nem tudom mi okozza de most kipróbáltam, hogy letörlöm a logitech drivert törlöm a regedit bejezéseket ami bent maradt, újra telepítem és megint ugyanaz van:DDD kétszer jegyzi be mint kormány meg mint joystik
    egyszer logitech g25 racing wheel usb meg logitech g25 simán és megint nem működik minden gaméval törlöm a logi g25 bejezést és jó vista
  • pointer4
    Hmm, akkor lehet alaplap függő, mert volt nforce4 em, gigabyte meg dfi is, mindegyikkel ment. Illetve most valami Intel P35 szutyok, azzal is jó.
  • mila69en
    nem tom nekem csinálta már másik kormánnyal is:D csak nem emlékeztem a megoldásra de google a barátom:) vista force feedback azt kapásbol ad egy saitekes forumot ahol panaszkodik a srác..... szerintem inkább nforce-os alaplapom kavar valamit a vistával
  • pointer4
    Hehh, ez valami általános vista probléma? Mert még sose jártam így vistával.