15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#5690 én mindig 900fokon használom a DFP-t(540-en ha driftelek),470környékén ha szimulátor -
#5689 Az ne azavarjon... én a G25-öt is néha annyin használom... szim függő, meg az igazi versenyautók sem fordulnak igazán többet. -
Streetwarrior #5688 Én csak annyit láttam, hogy raktáron van jelenleg is. Nem tudom ki írta és mit, de ebben a percben is rendelhető. Csak azért írtam meg, hogy hátha valakinek ilyen kell. Lehet, hogy valakinek elég 270 fok is, az 30 fokkal több a MOMO fordulásánál. -
#5687 de viszont csak 270fokot fordul -
#5686 és ki írta az nem tudod? -
#5685 Rajtnál pl , meg talán még drifthez, az ötlettáram itt ki is múlt. -
#5684 Nincs már fennt, 2008-március elseje körül írták. -
Streetwarrior #5683 Árulják ezt a Thrustmaster RGT Clutch Edition-t a Pixmania-nál, csak azért szólok, ha valakit érdekel. Nagyjából annyiba kerül, mint a DFP. Tudom, hogy a Pixmania hulladék cég meg minden, én sem rendelnék onnan, de volt aki említette, hogy neki inkább ez a kormány kéne.
Sosem cserélném le a g25-met, de akit értint annak gondoltam szólok. Bár ezzel a kormánnyal kapcsolatban még mindig azon gondolkodom minek kuplung egy szekvenciális váltóhoz. Valami ötlet? -
#5682 g25 -
#5681 valakinek nincs meg a G35-öt fikázó logoutos cikk amit törötltek? -
#5680 Logitech: Driving Force Pro (DFP)
tavaly 2007 májusban vettem az én DFP-met..a szállitási, raktározási papiron egy 2005-ös hong-kongi pecsét, dátum volt :p -
#5679 Na végre meghozták a DFP-met, nagyon jó kis cucc ez, jó vele játszani! -
#5678 elejétől fogva ezt mondtam..újat kell kapnod. Csak adják is. -
#5677 hát reméljük tényleg annyi lesz ennyi szopatás után... -
#5676 Hali!
A szerviz szopatta a boltot, nem akarták tudomásul venni a 2 év garit..Ezt mondta.. Kapok egy új kormányt, csak nincs raktáron, szal 3-4 nap azt mondta... -
#5675 van csak kicsi és a legtöbb képen nem látni. De tökéletesen teszi a dolgát én nem kimélem az ow versenyeken visszaváltásnál :) -
#5674 -
Pitti #5673 Ez érdekel... kérdés, hogy milyen gumi kellene bele. Azért a 100% fékhatást is el kellene érni néha -
Gabyee #5672 ja jó,azt nem tudtam hogy van rajta ilyen pillangó is!
az még jobb is lesz,amúgy már megrendeltem... -
#5671 Máshol kaptam rá választ, azért ide linkelem
1764 1765 -
Na olyan kell :D
Az a színes a rugóból :) -
#5669 Erről tud valmai részletesebbet, hogy mégis mekkora az a gumi? -
#5668 miért tannéd? van pillangó váltó és van szekvenciális. Eszembe nem jutna gombra tenni a váltót..azokra mást kell beállitani. -
Gabyee #5667 köszi jó lesz ez:) -
#5666 Prsze,de csakis F1-hez érdemes,amúgy sokkal jobb a szekvenciális váltó. -
Gabyee #5665 köszi a válaszokat én is vele szemezgetek jobban,a héten be is szerzem!
a váltót át lehet konfigolni gombokra is? -
#5664 DFP-t válaszd,márcsak a váltó miatt is. -
#5663 EX DFPhez képest 0 :) -
#5662 dfpt vagyél. -
Gabyee #5661 Szasztok!
Kormányt szeretnék venni és a Formula Force EX/DFP között próbálok dönteni de nem sikerül.Az elsőnek az ára a másodiknak a forgatási szöge a csalogatóbb.
Szerintetek megéri a többletlóvét vagy jó az a FFEX?
Kormányban semmi tapasztalatom,gondolom bill.után nagyon nem nyúlhatok mellé:P -
#5660 1x kidobom a kukába ezt a fos fényképelőt :D
-
#5659 A loginál mindig is szar volt. -
az szuper
amúgy olyanra lenne jó amit pointer4 nyomatott be kormány
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=991156808&no=5596 -
#5657 Lol,tényleg -
Inquisitor #5656 OFF: Van ám Samu monitor, amihez mellékelnek egy 7-8"-os USB(!) meghajtású másodlagos monitort, amit pl.lehet műszerfalnak vagy visszapillantó tükörnek, esetleg minimap-nek (meg ezer más dolognak) használni, más kérdés, hogy pofátlanul drága. -
Solt #5655 Én a TrackIr miatt választottam wide-ot... ;) -
#5654 -
Solt #5653 Csak gonoszkodtam... a képen kb 15 colosnak látszik! :)) -
Inquisitor #5652 Nem mindenki szereti a Wide-ot, és manapság csak 19"-os nem wide monitort kapni, a 20-20" eltünt, 17-es szintén. Viszont ennek nem kisebb sokkal a képe egy 22"-os wide-nál, amit sokan elfelejtenek. A képmagassága meg nagyobb is.
Más tészta, hogy szerintem elég messze van a usertől az asztalon :) -
#5651 19coll 5:4
1éve negyon jó vétel volt 50eFt-ért
most is olyan 45eFt az új ára sokáig tartotta
wide-ot nem szeretem
de most vennék akkor Samsung T220-ast vennék 60eft-ért