15099

Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • Gabyee
    kméti számtech boltba,de ők is úgy rendelték gondolom pesti cég lehet,jövő hét lesz belőle
  • bertino
    táp nélkül nincs benne FFB.
  • Gabyee
    nélküle nem is tudom kalibrálni?
    mert próbálom,világít a led de semmire nem reagál a beállításoknál
  • bertino
    atyagatya.

hát én visszavinném, hogy tisztelt bolt, ez így használhatatlan, minek adnak ilyen csatlakozójú kormányt ? szart se érek vele, nehogymár még nekem kelljen pluszba az átalakítóért fizetnem, ébredjenek már fel.

hol vetted ?
  • Gabyee
    köszi,most költöttem egy huszast rá...
  • Gabyee
    zsír új,én bontottam ki,én sem értem de nem is volt átalakító hozzá!
    amúgy meg angol szabvány ha jól tudom.
    nemrég vettem egy Logitech G51 5.1-et és ott is volt ilyen kábel de volt normál is ezért nem zavart...
    egyszer veszek kormányt és tessék,majd a boltba megkérdezem ilyenkor mi a helyzet de egy átalakító is jó lenne ha létezik egyátalán
  • Toby0501
    Ilyen kell neked! ;)
  • solo
    Amcsi-Angol...

Kell egy 220 -> 110 adapter. 8k....
  • bertino
    pfffff

használtan vetted ?

nem az amerikaiaknál van ez a szabvány ?
  • Gabyee
    na megjött a DFP csak van egy kis zűr:háromvillás táp volt a dobozban:(
    ilyesmi(mármint a villaelosztása)

ilyenkor mi van?hogy került bele ilyen?van valami átalakító?
    így használhatatlan:(nem értem...
  • pointer4

Ha már kormányos topic :D
  • pointer4
    Mondjuk ez a Hi-Fi -nél igaz, de mondjuk egy zsebkebdőnél nem :D
    Viszont az új is lehet tele anyaggal, csak megkérik az árát :D
  • Ombika
  • mila69en
    hármat akartam mondani csakmán fáradt vagyok
  • mila69en
    egyébként elég sokan szólogatták le szerencsétlen g25-öt szerintem meg tuti minőségi cucc talán a váltó ami elmarad a kormány minőségétől pedálok tuti jók talán kicsit szűkösen helyezkednek el de fék az annyira jó kemény hogy kikellet szerelnem a kerekeket a székből hogy ne gurúljak a francba:D télleg érdemes lenne hozzá összekalapálni valami chokpitet:DDD
  • bardocz
    5 helyett hogyan jön a kettő?:O
    1 3 5
    2 4 6

Ennél távolabb egymástól nem is helyezkedhetnének el.
  • mila69en
    még nem tapasztaltam pedig az enyém is elég uj 1 hónapos melo mellet sokat nem is volt időm nyúzni engem ami zavar hogy sokszor mellé váltok:DDD sokszro van hogy 5-ik be váltanék azt közbe vissza 2-be meg kell szokni a gyenge kis váltoját bár ha lejár a garija tuti megtuningolom
  • solo
    vaszel egy gőzölőt, és nosza: D
    Téged még itt is á[email protected] is elspórolják a nekedjárót.XD
  • MaSzKa
    nekem nem nyúlott meg még a bőr

ezért ha berakom 6.dikba akkot néha visszahúzza a bör üresbe :(
  • mila69en
    hát lehetséges nem tom én is halottam anno sok rémhírt a momo pedáljáról bár nekem nem volt vele soha semmi gondom:D meg a g25 váltójárol is remélem ez is hibátlanul fog működni:)
  • solo
    Hülye: DDDDD
  • Dietrich
    van aki a beszart momo padál miatt vett egy DFP-t és annak pedáljával kötötte össze a kormányt merthogy kompatibilisek
  • bardocz
  • Bucser
    Én meg azt hogy mindig vannak olyanok akik azt hiszik, hogy attól jobb valami, hogy régi és televan "anyaggal"...
  • MaSzKa
    én meg mindig azt veszem észre hogy minél újabb valami annálkevésbé fontos a gyárnak a anyagminőség :(
  • mila69en
    momorol tényleg nincs értelme dfp-re váltani én momo-rol váltottam g25-re és nem bántam meg
  • pointer4
    Nyugodtan kérjél, nem lesz baja, ha meg igen, akkor vagy gar, vagy ha nem ér rá, szétszed és az elrepedő nyákot egy rézdróttal helyettesíted.
    Amúgy nem mindenkinek jön ki a hiba, valszeg kezelés kérdése. Ennak a panelnak a túloldalán van egy nyomókapcsoló, azt akkor nyomod le amikor a váltórudat, ha nem esel rá testsúllyal, sose lesz gondod.
  • solo
    Műanyag: D XD
  • milk41
    g25 miből van?
  • solo
    Momo ról nam akarok dfp re váltani :S
    Lényeg a kuplung, meg a H váltó...
    Mivel sajos nekem a momo alsó karjának 4 rögzÍtőcsavarja letölrt,m mert a momo olyan szar műanyagból van..-.- : C
  • milk41
    kérj dfp-t...nem megy tönkre gari lejárta után 1 nappal(már vagy 20x sikerült hozzávágnom a falhoz és semmi baja,sőőőt)
  • solo
    Hmm, hamár g25 és hibáinál tartunk, most is van az a hiba, hogy meghal a váltó?Vagy azt már kiküszöböltők 2 év alatt?
    Most akarok kérni egyet születésnapra :P
  • pointer4
    De nemtom, fel akarod dolgozni hogy továbbfejleszd, vagy meg akarod erősíteni a hitet magadban hogy roszatvettél ? Vagy csak le akartad szólni ?
  • MaSzKa
    tudod te azt miért :D

felesleges kérdezned
  • pointer4
    De minek az neked amúgy ? :)
  • MaSzKa
    sajna nincs meg neki a cikk :((
  • pointer4
    Ugyan minek ?
  • MaSzKa
    írtam neki :D
  • pointer4
    De
  • Cowek
    Megszokás kérdése szerintem, de 900 fokon nekem targonca feelingem van már :-) Forma autót nem nagyon kell megfogni ha kitör 900-on :-)