15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Gabyee #5730 kméti számtech boltba,de ők is úgy rendelték gondolom pesti cég lehet,jövő hét lesz belőle -
#5729 táp nélkül nincs benne FFB. -
Gabyee #5728 nélküle nem is tudom kalibrálni?
mert próbálom,világít a led de semmire nem reagál a beállításoknál -
#5727 atyagatya.
hát én visszavinném, hogy tisztelt bolt, ez így használhatatlan, minek adnak ilyen csatlakozójú kormányt ? szart se érek vele, nehogymár még nekem kelljen pluszba az átalakítóért fizetnem, ébredjenek már fel.
hol vetted ? -
Gabyee #5726 köszi,most költöttem egy huszast rá... -
Gabyee #5725 zsír új,én bontottam ki,én sem értem de nem is volt átalakító hozzá!
amúgy meg angol szabvány ha jól tudom.
nemrég vettem egy Logitech G51 5.1-et és ott is volt ilyen kábel de volt normál is ezért nem zavart...
egyszer veszek kormányt és tessék,majd a boltba megkérdezem ilyenkor mi a helyzet de egy átalakító is jó lenne ha létezik egyátalán -
#5724 Ilyen kell neked! ;) -
#5723 Amcsi-Angol...
Kell egy 220 -> 110 adapter. 8k.... -
#5722 pfffff
használtan vetted ?
nem az amerikaiaknál van ez a szabvány ? -
Gabyee #5721 na megjött a DFP csak van egy kis zűr:háromvillás táp volt a dobozban:(
ilyesmi(mármint a villaelosztása)
ilyenkor mi van?hogy került bele ilyen?van valami átalakító?
így használhatatlan:(nem értem... -
Ha már kormányos topic :D -
#5719 Mondjuk ez a Hi-Fi -nél igaz, de mondjuk egy zsebkebdőnél nem :D
Viszont az új is lehet tele anyaggal, csak megkérik az árát :D -
#5718 -
#5717 hármat akartam mondani csakmán fáradt vagyok -
#5716 egyébként elég sokan szólogatták le szerencsétlen g25-öt szerintem meg tuti minőségi cucc talán a váltó ami elmarad a kormány minőségétől pedálok tuti jók talán kicsit szűkösen helyezkednek el de fék az annyira jó kemény hogy kikellet szerelnem a kerekeket a székből hogy ne gurúljak a francba:D télleg érdemes lenne hozzá összekalapálni valami chokpitet:DDD -
#5715 5 helyett hogyan jön a kettő?:O
1 3 5
2 4 6
Ennél távolabb egymástól nem is helyezkedhetnének el. -
#5714 még nem tapasztaltam pedig az enyém is elég uj 1 hónapos melo mellet sokat nem is volt időm nyúzni engem ami zavar hogy sokszor mellé váltok:DDD sokszro van hogy 5-ik be váltanék azt közbe vissza 2-be meg kell szokni a gyenge kis váltoját bár ha lejár a garija tuti megtuningolom -
#5713 vaszel egy gőzölőt, és nosza: D
Téged még itt is á[email protected] is elspórolják a nekedjárót.XD -
#5712 nekem nem nyúlott meg még a bőr
ezért ha berakom 6.dikba akkot néha visszahúzza a bör üresbe :( -
#5711 hát lehetséges nem tom én is halottam anno sok rémhírt a momo pedáljáról bár nekem nem volt vele soha semmi gondom:D meg a g25 váltójárol is remélem ez is hibátlanul fog működni:) -
#5710 Hülye: DDDDD
-
#5709 van aki a beszart momo padál miatt vett egy DFP-t és annak pedáljával kötötte össze a kormányt merthogy kompatibilisek
-
#5708 -
#5707 Én meg azt hogy mindig vannak olyanok akik azt hiszik, hogy attól jobb valami, hogy régi és televan "anyaggal"... -
#5706 én meg mindig azt veszem észre hogy minél újabb valami annálkevésbé fontos a gyárnak a anyagminőség :( -
#5705 momorol tényleg nincs értelme dfp-re váltani én momo-rol váltottam g25-re és nem bántam meg -
#5704 Nyugodtan kérjél, nem lesz baja, ha meg igen, akkor vagy gar, vagy ha nem ér rá, szétszed és az elrepedő nyákot egy rézdróttal helyettesíted.
Amúgy nem mindenkinek jön ki a hiba, valszeg kezelés kérdése. Ennak a panelnak a túloldalán van egy nyomókapcsoló, azt akkor nyomod le amikor a váltórudat, ha nem esel rá testsúllyal, sose lesz gondod.
-
#5703 Műanyag: D XD
-
#5702 g25 miből van? -
#5701 Momo ról nam akarok dfp re váltani :S
Lényeg a kuplung, meg a H váltó...
Mivel sajos nekem a momo alsó karjának 4 rögzÍtőcsavarja letölrt,m mert a momo olyan szar műanyagból van..-.- : C -
#5700 kérj dfp-t...nem megy tönkre gari lejárta után 1 nappal(már vagy 20x sikerült hozzávágnom a falhoz és semmi baja,sőőőt) -
#5699 Hmm, hamár g25 és hibáinál tartunk, most is van az a hiba, hogy meghal a váltó?Vagy azt már kiküszöböltők 2 év alatt?
Most akarok kérni egyet születésnapra :P -
#5698 De nemtom, fel akarod dolgozni hogy továbbfejleszd, vagy meg akarod erősíteni a hitet magadban hogy roszatvettél ? Vagy csak le akartad szólni ? -
#5697 tudod te azt miért :D
felesleges kérdezned -
#5696 De minek az neked amúgy ? :) -
#5695 sajna nincs meg neki a cikk :(( -
#5694 Ugyan minek ? -
#5693 írtam neki :D -
#5692 De -
#5691 Megszokás kérdése szerintem, de 900 fokon nekem targonca feelingem van már :-) Forma autót nem nagyon kell megfogni ha kitör 900-on :-)