Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Visszaolvasni is lehet.

Én kérek elnézést.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

MaSzKa
az új logitech kormányokról mit tudtok ha jól emlékszem g25-ös

képek egy kis info is jöhet

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ok, fogyi voltam 😊 Gúgléban kerestem erre a hibára, és a fórum 2. oldalát dobta ki (dec.31ig bezárólag), és nemtünt fel hogy van még 1 😊

Olvass vissza!!!Én leirtam már.Pl:enyém 2hétig volt szervízbe.

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Bucser
Minnel hamarabb viszed vissza annal hamarabb kapod vissza hibatlanul
ÉS addig tedd meg amig a gari eltart.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

HI !

Látom nektek is akadt gond a cuccal. Nekemse megy a hátramenet egy ideje, dehát nemtoltaok annyit, hogy olyan irtó fontos legyen 😊 Inkább az zavar a dologban, hogy sokideig nemlesz kormányom, ha elviszem cseréltetni, minthogy nemmegy az R.

Van valakinek már valami tapasztalata hogy menyire gyorsak a szervízben, meg egyáltalán kicserélik-e? Gondolom mindegyik forgalmazó valami központi logitech szervízbe küldi vissza, úgyhogy tök mind1 hogy hol vettem. (nem Mistral, azokat már jólismerem 😊)

Ma visszakaptam a sajátom.Semmit nem tudtak mondani mert aki elhozta pestrõl az épp nem volt ott.Az a lényeg hogy mûködik a Hátramenet-fokozat.

Holnap tudok csak bemenni érte.Holnap 19:00 órakor beirok mindent amit elmondtak.

Holnap tudok csak bemenni érte.19:00 órakor beirok mindent amit elmondtak.

CodeRed
Én kiváncsian várom...

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Ha érdekel valakit még a G25 hiba project: Most ott álok hogy ma szóltak a boltból hogy készen van megcsinálák,de sajna nem tudtam bemenni.Holnap bemegyek viszaadom amit cserére adtak(újat)és viszaszerzem a sajátom😄.Ha valakit érdekel mit javitottak rajta akkor holnap nyilatkozom,ha megmondják.

Cowek
Szerintem sem hozzáértõ írta...

http://www.f1-info.hu/

Ombika
Eleg semmit mondo teszt! 😞

autoszimulator
Kimerítõ teszt..

.: mobilize.hu :.

Tegyél fel újabb drivert(ha a legujjabb van fent tegyél fel egy régebbit). Vegyél új (minõségi) potikat gázba és fékbe.

Mersant
úgy fest....a gaz/fék valószínû poti brobléma, de ne mértek hozzá, csak tipp.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

k8bal
erre senki nem tud semmit?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Helló.Én eladom neked a MOMO-mat 18-ért.Külföldre költözöm,úgy hogy sajnos meg kell válnom tõle.Tökéletesen mûxik,pedálhibát még hírbõl sem ismeri,minden meg van hozzá még a doboz is.Ha érdekel írj ide [email protected]
Bocs nem megy ez nekem szal keress rá a Logitech Momo szóra itt 20 alatt is vannak. Vagy ott a link a dfpre 24be kerül(ha megvan.) Remélem segitettem.Trustot szerintem ne vegyél Dfpt ajánlom esetleg Momo.

[url=http://prohardver.hu/e.php?mod=75&fwhat=Logitech%20Momo&from=]bocs itt a jó link[/url]

Nézz szét:[url=http://prohardver.hu/e.php?mod=75&fwhat=Logitech%20Momo&from=]Itt[/url] Vagy esetleg 24ért: ez

milyen kormányt érdemes venni jelen pillanatban, ami 15- maximum 20 e Ft környékén van, nem akarok tul sokat kolteni rá.? Érdemes Trust ot venni, vagy csak a Logi jöhet szóba?

köszönöm

Ill be back !!!!

k8bal
Logitech Wingman Formula Force GP-m van már több mint 2 éves és most kezdett el érdekes dolgokat produkálni:
- a force nem középre húzza a kormányt
- a fék ha nem is nyomom le azt érzékeli, hogy lenyomtam egy nagyon picit (ezért használok 10%-os holtjátékot a féknél)
- néha mikor tövig lenyomom pedált, nem érzékeli hogy teljesen le van nyomva

Tudnátok segíteni? Csak azt ne mondjátok, hogy vegyek új kormányt... 😊)

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Tomo15
Vidd vissza gariba.
van valakinek 5lete???????????????????????????????????????????????????

hali!

Most hétfõn vettem egy Logitec Formula Force Ex-t. Az a bajom vele, hogy amikor gtr2, vagy carbonnal játszom(mással nem próbáltam még) akkor amikor balra fordítom és õ pont csatol vissza akkor el kezd kattogni. Ez miért van szerintem nem lenne neki szabad.

Azt ne tanácsoljátok, hogy vegyem visszább a erõt, mert akkor élvezhetetlen a játék. 70%-os force feedbacknél is darál néha.

Mit lehetne tenni, hogy ne csinálja?

Cowek
Presze, mert a forma-1-et nem botváltóval kellene nyomni :-D

http://www.f1-info.hu/

Ha valakit érdekel a G25ügyem csak jövõ hét keddre lesz kész.De haverom azt mondta hogy ad egy újat is csak ha gyári hibás akkor...

Bucser
Én meg talán karácsonyra veszek egyet magamnak, mert a szülinapomra repülõjegyet veszek😄

Tomo15
Olyan sincs😊
duran5r
Hát majd meglátom apámnak milyen kedve lesz meghogy milyen jegyeket hozok mostanában aztán talán megkapom szülinapomra :S.. bár sztem ilyen drága ajándékot ugysem kapok 😞( mind1 majd lehet beleszállok én is és akkor talán talán 😄 drukkoljatok :|

"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"

jaja, az kurva jó de én is min. 57300-ért láttam 😞
duran5r
Elkeseredve látom hogy ami úúúgy megtetszett a minap a szaturnban az egy G25 volt és baromi drága 😞

thx a segítséget 😊 netán egy sima "fel-le" váltós kormány amin külön van szedve a váltókar ? (tehát nem ráépítve a kormányra). Test Drive Unlimited lenne a non-stop játék, és kicsit fárasztó lenne állandóan a kormány mögé nyúlni a váltókarért Hawaii partjain 😊
duran5r
halihóóó mondjatok már nekem légyszike valami yó kormányt ami télleg yó és ára sem vág földhöz :S fontos a ffb és talán ha lehet akkor legyen rajt olyan váltókar amivel külön külön tudom kapcsolgatni a fokozatokat nem csak egy fel és egy leváltás van .. ya meg kuplung 😄 .. és még az ára sem olyan ilyesztõ :| . most yól feladtam a leckét mi? ^^.. 😄 na mind1 azért ha tudtok valami yót irjátok már meg légyszi.. köszi!

Tomo15
Usb-s csatlakozója van. Tökéletessen kompatibilis a PC-vel. Le kell tölteni a 4.50-es drivert a logitech honlapjáros és kész is.
THX a tanácsot, tetszik a kormány, csak a hivatalos oldalra is az van odaírva hogy PS2-es. Ennek milyen csatlakozója van ? Ill. hogyan tom akkor rákötni PC-re ?
Mersant
nyugodtan vegyel DFP-t ,nekem is az van es fasza....biztos van jobb is de ennyit meger, vagy veszed az olcsobb PCs verziojat az EX-et, bar azt meg nem probaltam.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Tomo15
A dfp tökéletessen müködik pc-vel is, és PS2-vel egyaránt. Sokan amiatt nem vesznek ilyet a momo helyett, mert ezt nem tudják. Egyépként a teljes neve Logitech Driving Force Pro. Jobb mint a momo, és körülbelül egy árba van vele, ha nem olcsóbb pár ezer forintal.
Elsõ kormányom lesz, idáig csak gép belsõ részeire költöttem 😊 Nem igazán vagyok tisztába a DFP-vel mint márka/típus, rákerestem Google-n, és annyira jutottam, hogy az PS-re való. Vagy netán tévedek ? A Compressor Supreme szintû sz*roknál nem is gondoltam vmi jó cuccra, min. egy szekvenciális váltási módra. De nem tom meddig bírná :S
Tomo15
Egyedül a G25-nél van normális váltó. A Compressor Supreme-nél és a hasonló gagyi minöségû társainál 4 irányba lehet kapolcsni,azonban a kapcsolás után visszaál középre. Szal inkább joyként funkcionál. Használhatatlan. 20k-ért én egy használt DFP-t vennék a helyedbe, vagy a másik megoldás az, ha elkezdesz spórolni a G25-re. Persze csak ha komolyan gondolod a dolgot!
Basszus ezt nagyon elírtam, sry. Tehát a MOMOnak a kormányba van beépítve. Az említett 2nek meg külön van szedve.
Annak a MOMO-nak a kormány mellett van a váltó, netán egy tipp olyanról, aminek a kormányba van beépítve ? (pl. Logitech G25, MANTA Compressor Supreme) ?<#confused>
Használt Logitech Momo FF (most adtam el 22ért)

Gondolom vagy poti vagy mikrokapcsoló de ha megmondják akkor beirtom ide.Csak még nem szóltak hogy kész van.

Hali, segítséget illetve tanácsot szeretnék kérni. Elhatároztam, hogy kormányt szeretnék vásárolni max. 20k-ért. Én egy olyan Force Feedbackes gondoltam, amihez külön van szedve a váltó. Vki esetleg tud vmit mondani ? Elõre is köszönet. <#vigyor0>
CodeRed
Rolesz, majd írd ide a fórumba légy szíves, hogy mit javítottak a kormányon, mert érdekelne. Köszi.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

djfuge
Valakinek nincs eladó Logitech FF GP-kormánya?

Van egy Logitech GP FF kormányom. A baj az vele, hogy a pedálok idõközben elhaláloztak. Lehet valahol külön pedált kapni?