Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Aki tud segíteni nagyon megköszönném mert már unom a pillangóváltót és olyan árván porosodik ott az a H váltó, hogy rossz nézni.
www.smart-bus.hu
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De ez csak ideiglenesen oldja meg.
2. Szétszedtem a kormányt, és az optikai érzékelõket(fehéret és a feketét)megtisztíttotam optikai tisztítóval, textíliával, vagy mivel 😄 .
Aztán azt a kis fogaskereket is ami be van osztva, kifújtam a portól, megtisztítottam. Nekem ezútán sokkal jobb lett! <#nyes>#nyes><#integet2>#integet2>
www.smart-bus.hu
Érdemes szerintetek Formula™ Force EX-et vásárolni, vagy inkább jobban megéri egy MOMO-s változat? Ár/érték arányban. Pedál melyiknél kényelmesebb?
Thrash \'Till Death
pont annyit ér, amennyibe kerül, többet ne várj tõle, sztem nem hamar tönkremenõ darab
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nem romlik el hamar? nincs sok gond vele?
thx
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Idõközben szétszedtem.
És tudod mit NEM találtam? Biztosítékot!
Nincs benne. A betáp megy rá az alaplapra és kész.
Szóval, cserélni azt nem tudtam.
De ha már szétszedtem, akkor végig pöckölgettem az alaplapi dolgokat, hátha valami kilazult, vagy valaminek szaga van, de nem tûnt fel semmi különös. egészen addig, míg rá nam dugtam újra a tápot... és ta-dám!!!... beindult a kütyü. Szóval, igazából nem csináltam semmit, de valamit mégis sikerült részben helyrepofoznom. Azért részben, mert bár a motor középen tartja és középre húzza a kormányt az erõvisszacsatolás sajnos nem megy benne. Azt a bütyköt úgy látszik nem sikerült eltalálnom...
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
de ha ezt megkérded akkor inkább szerelõ
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Van egy három éves, alig használt Logutech MOMO kormányom.
Este leszereltem, miután játszottam egy jót vele.
A másnapi felszerelés után azonban nem akar magához térni. Nem világít a zöld led és tényleg nincs benne áram, mert a motor nem "fogja" a kormánykereket. A táp nem hibás, mert azt be tudtam mérni mûszerrel, hogy az leadja a 24V-ot. Ennek ellenére se kép, se hang.
Szeretném ha ajánlanátok egy jó szervízt, vagy szakembet, aki meg tudná nézni/javítani, méghozzá a Hatvan-Budapest vonalon belül.
Segítséget elõre is köszi.
akkor ha összejön a pénz megveszem a helyi kiskerbe inkább 53eft-ért és a garit is jobban tudom érvényesíteni
de én itt ezen az oldalon, vagy az rFactor topicban valami alkalmi csoportos kedvezménnyel 40 kürüli árakat láttam. kivel kell felvenni a kapcsolatot, hogy megkapjam annyiért?
lord.hu-ba Bruttó: 52 500 Ft
miután a logitech nem javít semmit kicserélik gariban.
DFP-n az h egyiken GT a másikon logitech jelzés van semmit sem számit a kormányban teljesen egyformák ezt leszámítva.
Az h GT matricás az elképzelhetõ h ezekhez adták a Grand Turismo játékot..de ez csak tipp részemrõl.
DFP-hez felkell rakni a G25 driverét és megy flottul a játékokban.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
mennyi az annyi?
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Persze azért jó móka, hogy a neked alanyi vásárló jogán járó garanciáért felárat kérnek el... (csak kcsit érezném magam hülyének)
HA nem hamis vagy lopott a product akkor a gyártó minden esetben garanciát vállal. persze egy gártási hibás konstrukció esetén amikor bármikor tönkremehet a rükverc (mint az itt jó pár embernek megtörtént már) gari idõ után bámikor tönkremehet megint hála a Legotech 2. dzsunka balra számrazási helyû mikrokapcsolóinak...)
ha sokat simezel akkor használodik rendesen ezért érdemes 2év garral venni és minél jobb garis feltételekkel inkább kerüljön többe de ha gáz van cseréljék egybõl
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
a formula force gp- men se volt gumi:-(
A silány minõség alatt pedig azt értem, hogy állítólag gyakori hiba, hogy meghibásodnak sebességi fokozatok, ami a hátramenetre fokozottan igaz. Nem saját tapasztalat, csak olvastam több helyen is.
A 2 gomb meg sok is a kormányra, csak 1 nagy kéne középre mááá. Azt tutulhatnák feelingesen <#idiota>#idiota>
Továbbá számodra nem tudom mi az olcsó, de EZ ALATT A LINK ALATT találasz DFP-t, több fajtát is de a LOGÓ-t és az árukat leszámítva még it a fórumban sem sikerült kideríteni, hogy mi köztük a különbség, ja és a jobb felsõ sarokben feltûntetettek szerint a házhozszállítás is ingyenes.