Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy most felrakom akkor 30 perc és lesz.

Fu, most nincs feltöltve a fényképezõ aksija, de majd estefele...

MaSzKa
kép van róla?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Hali, ma történt, hogy gameltem, és a MOMO nak az alsó "KAR"jának 3 csavar felfogatója eltört..Mert ugye ez 4 csavarral van a fõ részhez rögzítve egy kis lyuk ban, a lyuk végén van egy szûkítés, hogy a csavar ne essen át rajta..
Szóval, hogy tudnám ezt orvosolni? Vegyek hosszabb csavarokat meg alátétet, és úgy rögzítsem, hogy kilog a csavar abból a lyukból és az alátét van ott, vagy kezdjem el megolvasztani a mûanyag részt és beszûkíteni, hogy a csavar ne essen át rajta?
Egy ilyen apróság miatt nem viszem gariba....
Kicsit dühít a dolog, hogy kicsengettem érte 30 at, és ez van.😞 Alig fél éves...<#rinya>

Tomo15
Nem tudok róla.
pont ezért ez nem zavar, de a váltóhibán kívül van még valami? 😊

www.smart-bus.hu

Ombika
Gariba cserelik.. 😊

azon csak a hátramenet nem? ezen kívül? csak azért mert most akarok venni, és nem akarok rácseszni!! a momo-ban egy picit csalódtam...

www.smart-bus.hu

Ombika
H valtoja pl....

milyen hibái vannak a g25-nek?

www.smart-bus.hu

Dietrich
én azt hiszem nem kell már sokat várni a DFP-t leváltó kormányra..valszeg a G25 hibáit javítva és persze valamit egyszerûsitve (esetleg csak 2 pedál lesz)hamarosan kiadják az új kormányt. Így tettek anno a momo-dfp esetében is.
de az valszeg 30K körül lesz majd.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ombika
Arra varhatsz! 😊

MaSzKa
az lenne a jó hogy ha a g25 ára lemenne 30-35eft-ra

Ombika
Eleg erdekes politika az teny,szerintem nagy hiba,h nem gyartjak mar... 😞(

Dietrich
ok
csak meglepõdtem, h a logitech elismerte a "hibáját" azután, h leálltak a gyártásával 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ombika
NEm is allitottam 1 szoval se ellenkezojet....

Dietrich
úgy látom nem értetted..

DFP-re semmilyen HIVATALOS driver nem volt mert PS/2-hez fejlesztették ki.
És igen tudom a G25-é kellett hozzá..

MaSzKa
ezt nézzétek meg 1 átalakított G25
http://img530.imageshack.us/img530/7074/g25modsmalljg2.jpg

wander01
én örültem hogy találtam... (persze fehérembernek valo árban, nem médiában, saturnban :] azok ott olyanok mintha nem is léteznének 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Cowek
Nem, de nekem egyébként is volt már akkor rFactorom.
Szakboltokban, bevásárlóközpontokban tuti nincsen benne. Lehet hogy 1-1 bolt akciózott így, de én nem hiszem hogy hivatalosan így árulták volna bárhol is.

http://www.f1-info.hu/

Ombika
Tok mind1,mert g25 osevel is gond nelkul ment.....

Dietrich
de a lényeg benne, h eddig DFP-re nem volt hivatalos driver mert ugye nem kellett!

na meg simsre? 😉

Ombika
Igen ez mar ujabb,mert ergo 5.00.182 volt!! <#eljen>

Dietrich
Eddig nem nagyon nézelõdtem driver ügyben mert minek 😉
De most látom, h a DFP-hez is van már külön driver!Persze lehet ugyanaz mint a momoé ahogy eddig is volt..
Title: Logitech Gaming Software
Software Version: 5.01.256
Post Date: 10/18/2007
Platform: Windows XP
File Size: Approximately 13 Mb

DFP driver

Ombika
Mar nemtudom,de tobb helyen is olvastam!! :S

valszeg nem jar hozza. hol halottad.?
(en se kaptam)
Ombika
Neked nem volt benne?

Cowek
hmmm... nem tudtam. Bár az árban biztos benne is volt.

Ombika
rFactorrol mar hallottam... pl

Cowek
Kormány... Váltó... Pedálok... Install CD

Én extrát még sehol sem láttam. A kormány az extra ;-)

Ombika
Tudna vki segiteni G25-hoz milyen tartozekok jarnak(jatek stb)?!Koszi

laci 700
ok Thx!😄

Tomo15
Ha tudsz szerezni, akkor mindenféleképp a DFP.
laci 700
Szerintetek akkor Driving Force Pro vagy MOMO? melyik éri meg jobban?
Thx!😄

MaSzKa
kened vágod<#nyes>

Dietrich
a DFP-nek jobb a pedálja mint a momonak, 900 fokban fordítható a kormánya, továbbá 16 gomb van a kormányon (2 pillangó váltóval együtt) amire mindenfélét lehet beállítani nem csak a fényt és a pit limitert.

a DFP-t a momoból fejlesztették ki és amig a G25 nem jelent meg a piacon a legjobb logitech kormány volt.
PS/2-hez fejlesztették ki ami ne tévesszen meg usb csatija van..ezért aztán nem jár hozzá semmi driver de no para G25 driver leszed,telepít majd ezután a DFP-t lehet bekalibrálni.
Amúgy a G25 drivere általános logitech driver így jó a többihez pl. EX vagy a ps/2 megfelelõjének a driving force ex-nek.

Még valami..a DFP pedálja kompatibilis a momo kormánnyal!

laci 700
Driving Force jobb mit a Racing Force? vagy miben külömbözik?
thx

Ombika
Egyenlore karacsony love kell,ha marad love utana es kapok is meg,akkor johet kov evben G25... <#szomoru1>

MaSzKa
csak nem G25 lesz helyette?

Ombika
Logitech Driving Force Pro elado,dobozaban makulatlan allapotban 2007.12.05-ig garis csak hoyy szinten hasznalt!! Ar: 19.990 Ft

Sziasztok vettem egy logitech formula force ex kormányt és az a gondom hogy nem ismeri fel a gép pedig a cd-t feltelpitettem
arra lennék kiváncsi hogy volt e valakinek hasonlo problémája?
vagy a kormány a rossz?

TDU:Firo05(hun) TDU favorite car:Corvette Z06

Dietrich
lehet megelégszenek az usb csati levágásával és az azon levõ azonosítóval és akkor nem kell a doboz.

Ombika
Ilyen kerdest loll,vidd be es kesz,nem kell bizonyitani ok kiprobaljak ha akarjak ugyis!!!

Prézli
Hát ez egy húzós menet lesz...
A MOMO-t a G25 dobozában adtuk el (nem átvertük, csak a MOMO doboza nemvolt meg) ezt ha az illetõ megõrizte akkor visszatudjuk szerezni. A számla megvan, csak azt nem tudjuk, hogy hol de ez a legkevésbé kritikus pont.
Kérdés: mivel bizonyítsam, hogy rossz a váltó? Készítsek Home-Videot és az igazolja? vagy hogy?

Azért köszönök minden eddigi tippet nagyon sokat segítenek.
(TALMA VILÁGBAJNOK!)

Dietrich
széria hibás a G25 váltója!
ha van gyári garid a magyarországi logitech képviseletbe elviszed és kifogják cserélni újra..csak legyen számla, doboz,gari..dobozon levõ azonosító miatt kell.

Bucser
És a posta felétek nem jár? hát valahogy csak kihozták... vagy levelezd le a dolgot a Logitech magyarországgal..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tomo15
Ugyan ez volt nekem is. Nem lehetett javítani, ezért adtak egy vadonat újat. A kormányt részét pedig ne kíméld, bírja az, "csak" a váltója szar...
Attól, hogy online vásárlás még van rá garancia! 😊

nem szétverni kell, hanem rendeltetés szerûen használni! nem kell óvatoskodni! ha nem jó, akkor meg azonnal vissza vinni... ennyi...

www.smart-bus.hu

Prézli
Online vásárlás volt...

Solt: ha meg megállapítják, hogy ütöttem vágtam akkor megtagadják a garanciát...sztem képesek rá +énse élek vele vissza

pont ezért kell ütni vágni amíg van garancia!! azzal, hogy vigyázol rá, csak azt éred el, hogy pont a garancia lejárta utám megy tönkre... <#ravasz1>

www.smart-bus.hu