15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#6290 Na,úgyvan hogy:DFP(-re minden rávan dugva)+Vibration Wheel(-re pedál van rádugva)USB kábele bevan dugva.
-
Me Ga #6289 Legalábbis remélem, hogy jól értettem.
Holnap kipróbálom, akkor jön meg a DFP. Megírom, hogy mit sikerült összehozni. -
#6288 jaaaah, vágoooom. tehát kell vennem még egy valamilyen kormányszettet. hmmm.
mondjuk gondolkoztam már hogy lecserélem DFGT-re, és akkor ennek a pedálszettje menne a kuplungosnak' :) remek értem már :) köszöntem :) -
Me Ga #6287 Szia!
Ha jól értettem az előző hsz-t, akkor egyszerre mindkét kormányt (és ezzel együtt így a pedált is) USB-n rádugod a gépre, és mindkettőt látja. Vagy félreértettem valamit? -
#6286 sajnos drága, de mindenki ódágat zeng róla, gondolom tényleg ide oda lehet rakni, nem pedig pöckölgetésről van szó... :)
ajjjh. :) -
#6285 nah de én azt nem értem, hogy annak a pedálját mire csatlakoztatod...
meg a DFP pedálját rá kell dugni a kormányra...
nah akkor a másik téma. a Sim-Gear váltó hivatalos beszállitója válaszolt, korrekt válasz volt, és gyorsan. az ár viszont elképesztő sajnos. :( bár még igy is olcsóbb mint megrendelve ezek szerint :) :(
ime a válasz:
"Remélem nem bánod, hogyha tegeződünk. Igen, van raktáron, most még minden színben. Ma hoztam el a vámhatóságtól: elképesztő egy kütyü!! Tizenvalahány éve figyelem és vásárolom a szimulátoros termékeket, de ilyen váltót még senki nem csinált…
Az ára 179 USD + szállítás (25 USD) + ÁFA.
Tehát ez pl. 210 Ft-os USA dollár árfolyamon: 179x210=37590 + 25x210=5250 x 1,2 = 51.408 Ft
Az ÁFA összegét minden esetben meg kell fizetni, enélkül ugyanis ki sem adja az árut a vámhatóság. Ami érdekes lehet, hogy a szállítási költség is az ÁFA alap részét képezi – tehát arra is van ÁFA!
Ez egyébként 15 dollárral olcsóbb, mint egyénileg megrendelni, plusz még annyival, amennyivel kisebb az ÁFA is az alacsonyabb bekerülési ár miatt: azaz 55.188 Ft helyett így csak 51.408 Ft.
A weboldal jelenleg is üzemel, igaz csak elérhetőségek és linkek vannak. A karácsonyi ünnepek körül lesz készen.
Addig is meg tudod nézni a terméket a gyártó oldalán bazinagyba’ J -- megjegyzem kötve hiszem, hogy én 1600x2300 pixeles képet valaha is fölteszek weboldalra egy termékről, lol."
nem tudom, sok, nem ennyire számitottam, de még mindig megpróbálom összehozni karácsony környékére. :) -
#6284 Lehet. -
Me Ga #6283 Wow. Ez télleg mehet így?
Tehát ha most veszek egy DFP-t, akkor a meglévő WingMan Formula Force kormány egyik pedálja lehet a kuplung az LFS-ben??? -
#6282 Jah,és az árára én is kíváncsi lennék. -
#6281 A legtöbb szim feltud ismer 2 vagy több hardwaret is egyszerre(rFactor,LFS,TDU(ez arcade),GTR,Race-ben teszteltem).Régebben úgy csináltam hogy kivettem a Vibration-ből a lapkát és beletettem egy átlátszó műanyag dobozba.Most visszatettem mindent a helyére és így a kormányon lévő gombokra a kevésbé fontos dolgokat tettem. -
#6280 lol :DD
ez komoly? :D már irtam az ipsének mailt, hogy mennyi lenne a H-váltó, ez a kuplungolás meg nem is szar ötlet :))
tök olcsón hozzájuthatnék valamilyen pedálhoz használtam aztán jó kész is :D egy időre :)
nah kössze a tippet :)
ui: a pedált a rendszer lekezeli normálisan? mert ugye a pedál össze van kötve a kormánnyal? kétpedált hogy oldasz meg? -
#6279 Én a logitech forumla vibration wheel gáz pedálját használom kuplungnak a DFP pedálom mellet(,igaz a formula pedál alá tettem egy kissebb falapot hogy kb egyenlő magasságban legyen a DFP pedáljával). -
#6278 jah, én lehet felhivom a csávót, aztán megkérdezem mennyiért lenne egy piroska' :) azért az a +40dolcsi nem mindegy, plusz a szállítási idő, etc.. etc...
bár még kuplungom sincs, de tojom le. majd az is. de jelenleg örülök, hogy élek :) -
#6277 A weboldala meg most épp felújítás alatt van. -
#6276 "Step 2: ACT LABS would only be able to ship bulk orders (over US$300) or reseller to area not having a pre-defined shipping cost. Customer either have an established account with us or is capable to provide a photo ID and credit card, by email or fax, or to wire US fund into our bank account.
To find the cost of shipping your order to Hungary , please fill-in this form. ACT LABS will send you a shipping quotation by e-mail."
Ebből én azt vettem ki hogy nincs. -
#6275 Az olcsó úgy :D
A honlapjuk szerint van magyar képviselete...
"RACE CENTER Hungary Kft.
Force Dynamics és Sim-Gear hivatalos disztribútor / Official Distributor of Force Dynamics & Sim-Gear
Laczai-Hetesi Attila " -
#6274 Úgytűnik jobb hogyha Belgium szállítatom ki a váltót,kb 100-110euróba fog fájni szállítással. -
#6273 Jaa ottmaradt :D Csak a megapack óta játszhatatlan :(
Minden 4. váltásra nem reagál, meg láthatatlan rendőrautók....pfff -
#6272 TDU befigyel :D -
#6271 Ez azért van mert nem középen áll épp, kicsit jobbra van ám tekerve :D
Amúgy a "karbon" mintás matrica balra lejt 2 mm-ert. A többi a széleslátószög miatt van :D -
#6270 Olyan fura a kormány:D,mintha a bal oldal nem lenne szimetrikus a jobb oldallal -
#6269 Már megvan a helye :D , a G25 váltója meg megmarad tipitapitroniknak :D
Majd akkor festem le ha megjön és tuti odaillik :D -
#6268 -
#6267 LOL -
#6266 Most olvastam RSC-n,act-labs topikban hogy a gyerek 25dolcsi+szállításért vette plusz platek nélkül ebay-en... -
#6265 Azz, minden zsidó rokon, gyerek koromba 1 ajándékot hozott. köcsögök -
#6264 Mázlista!:D
Nekem jan.30:D
-
#6263 dec.18 -
#6262 én karácsonyra :D neked nemtom, hogy esik szülinapod... -
Me Ga #6261 Köszi az infókat!
Még az is lehet, hogy mégis G25 lesz belőle... -
#6260 Majd a 30. szülinapra olyat kérek :) Összedobja a család. -
#6259 mindenki linkelgeti ezt a 179-es H váltót, de szerintem még senkinek nincs :DD -
#6258 Ugyan, kicsire nem adunk, nagy meg nem számít. :D Meg nem 1x-re kell megvenni :D
A váltó shipping meg csak 40$ :) Ezt már fejből tudom. Kettőnél meg 60$, megkérdeztem :D -
#6257 Váltó ára:$179 + Shipping
Kuplung nélküli pedál ára:Price: $449
Kuplungos pedál ára:$599+ -
#6256 Még sehol se hallottam róla.
Amúgy apróhirdetésekben sokan adják el a G25 váltót+pedállt. 10-10 rongy kb.
A kormánya jó. Kell hozzá egy ilyen meg egy ilyen azt csókolom :D
Amúgy van loadcell-es G25 pedál :D -
#6255 Ilyet kértem jézuskától.:D
Magyarországon ilyet hol lehet beszerezni?Ha sehonnan akkor innen kell megrendeljem -
#6254 nem ismerem, de pont azon filóztam hogy a logit nagyon sok szimes veszi, sőt igazából szerintem szimulátorosok vesznek g25 is pl ami fogyott mint az állat. én azt csinálnám a helyükben, hogy szépen elkezdenék külön árulni minőségibb pedálokat, kormányokat, és H váltókat. tuti meglenne hozzá mindenük.
pl a pedál lehetne erős műanyagból, de load cell-el megttoldva valahogy.
tuti rácuppanának sokan. H váltó is lehetne jobb, meg etc...
páran már ahogy elnézem érzik ebben a pénzt, pont a logitech nem? ajh :(
ui: jól elvagytok :D -
Solt #6253 No, ha kettessel kezdődne a személyi számom, akkor most erre azt mondanám, hogy ezen tovább ne rágódjunk, mert az már fájni fog! :D -
#6252 Nahh igen, de ez nem a hirtelen izgalmi állapotnak tudható be, csak figyelmetlen voltam :D
Ezt az olcsó fajta H-váltót ismeri valaki ? -
Solt #6251 És akkor még a magányosan, "kő" keményen az égbemeredő fellegvár fallikus jelképi üzenetéről még nem is szóltál... :D