Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval, hogy tudnám ezt orvosolni? Vegyek hosszabb csavarokat meg alátétet, és úgy rögzítsem, hogy kilog a csavar abból a lyukból és az alátét van ott, vagy kezdjem el megolvasztani a mûanyag részt és beszûkíteni, hogy a csavar ne essen át rajta?
Egy ilyen apróság miatt nem viszem gariba....
Kicsit dühít a dolog, hogy kicsengettem érte 30 at, és ez van.😞 Alig fél éves...<#rinya>#rinya>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
de az valszeg 30K körül lesz majd.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
csak meglepõdtem, h a logitech elismerte a "hibáját" azután, h leálltak a gyártásával 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
DFP-re semmilyen HIVATALOS driver nem volt mert PS/2-hez fejlesztették ki.
És igen tudom a G25-é kellett hozzá..
http://img530.imageshack.us/img530/7074/g25modsmalljg2.jpg
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Szakboltokban, bevásárlóközpontokban tuti nincsen benne. Lehet hogy 1-1 bolt akciózott így, de én nem hiszem hogy hivatalosan így árulták volna bárhol is.
http://www.f1-info.hu/
na meg simsre? 😉
De most látom, h a DFP-hez is van már külön driver!Persze lehet ugyanaz mint a momoé ahogy eddig is volt..
Title: Logitech Gaming Software
Software Version: 5.01.256
Post Date: 10/18/2007
Platform: Windows XP
File Size: Approximately 13 Mb
DFP driver
(en se kaptam)
Én extrát még sehol sem láttam. A kormány az extra ;-)
http://www.f1-info.hu/
a DFP-t a momoból fejlesztették ki és amig a G25 nem jelent meg a piacon a legjobb logitech kormány volt.
PS/2-hez fejlesztették ki ami ne tévesszen meg usb csatija van..ezért aztán nem jár hozzá semmi driver de no para G25 driver leszed,telepít majd ezután a DFP-t lehet bekalibrálni.
Amúgy a G25 drivere általános logitech driver így jó a többihez pl. EX vagy a ps/2 megfelelõjének a driving force ex-nek.
Még valami..a DFP pedálja kompatibilis a momo kormánnyal!
arra lennék kiváncsi hogy volt e valakinek hasonlo problémája?
vagy a kormány a rossz?
TDU:Firo05(hun) TDU favorite car:Corvette Z06
A MOMO-t a G25 dobozában adtuk el (nem átvertük, csak a MOMO doboza nemvolt meg) ezt ha az illetõ megõrizte akkor visszatudjuk szerezni. A számla megvan, csak azt nem tudjuk, hogy hol de ez a legkevésbé kritikus pont.
Kérdés: mivel bizonyítsam, hogy rossz a váltó? Készítsek Home-Videot és az igazolja? vagy hogy?
Azért köszönök minden eddigi tippet nagyon sokat segítenek.
(TALMA VILÁGBAJNOK!)
ha van gyári garid a magyarországi logitech képviseletbe elviszed és kifogják cserélni újra..csak legyen számla, doboz,gari..dobozon levõ azonosító miatt kell.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nem szétverni kell, hanem rendeltetés szerûen használni! nem kell óvatoskodni! ha nem jó, akkor meg azonnal vissza vinni... ennyi...
www.smart-bus.hu
Solt: ha meg megállapítják, hogy ütöttem vágtam akkor megtagadják a garanciát...sztem képesek rá +énse élek vele vissza
www.smart-bus.hu