Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

guardian hero
Egy rekesz sört.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Risu Führer
szerintetek egy Logitech Formula™ Vibration Feedback Wheel-ért mennyit lehet elkérdni alig használt állapotban?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

MaSzKa
BMW Sauber F1 Team Wheel (developed by Intel and Logitech) based on Logitech`s G25 including pedals. A special blue USB display has been integrated. The baseplate of the wheel is 100% carbon fiber.

The wheel is not buyable!

MaSzKa
nekem ez kell

Logitech G25 átalakítva gyárilag

Bucser
Vagy csak igényes. Bár ez a porsche cucc nem úgy néz ki. (a full mûanyag pedál és váltó aggodalomra ad okot.)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

MaSzKa
nagy láma aki ennyit kiad vagy gazdag de nagyoin

Bucser
300 euro?? ne viccelj.. akkor inkább veszek az actlabstól pedált meg váltót külön... (az elemes pedál meg külön vicc kategória...)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

MaSzKa

pointer4
Gyeeee 😄 coool 😊
wander01
ez kõkeményen nagy oltás 😊

pointer, láttad már mi lett a mozis projektbõl?
itt van-e

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

pointer4
Ezt az arcot!!!
DashBoard
Kamera, képernyõre irányít a mûszerfalra. Ráköt kicsi LCD kijelzõre, ami a mûszerfala a kormánynak 😄
Ombika
Nekem nemreg jott vissza vinyom is minden gond nelkul,igaz neha elkever papirt stb,de csereli a cuccokat!!

Dietrich
egy pár konfigot összeraktam a cuccaiból és lehet mákom volt..de egyiket sem kellett gariztatni még nála.
Tényleg megbizható.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ombika
Jajj ez mar csak szorszalhasogatas,igy sose lesz kormanyod!! Mellesleg en jol beragadt G25-ot vettem egyik ph bazaros kollegatol 40-ert csak kikell fogni! 😊

bertino
yepp

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

MaSzKa
Brekk-tõl szoktam vásárolni a ph-n

csak az a bajom ha tönkremennne az oda-vissza postát kellene állnom

bertino
áldom az eget, hogy megálltam a tecsoban és hasonlo hipermarketekben, hogy ezeket nem emeltem le a polcról. 😊

7ezerért viheti bárki

Lada VFTS

wander01
8k? nem tünik tul meggyözönek.

dietrich, pláne 😊 én csak kp-val járok, de már tul vagyok minimum 3misinél gianninál. nem keveset bizniceltünk, megbizom a srácban.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Üdv! Szerintetek mennyit lehet kérni, egy Saitek R440 Force Feedback kormányért?

Lada VFTS

Dietrich
Gianni postán is elküldi..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

wander01
sztem meg egyszer tedd fel a kényelmes seggedet a vonatra, fel pestre, Gianni (PH-rol) megkeres, kormány megvesz, aztán csokolom. bajod van vele, lehet hozzá visszavinni. Árgépen övé a 3-ik bolt, de a ph bazárt kell lesni. ennyit nem ér meg a gari?

E-bay, aztán, ha garanciális gond van, akkor magyarországi logitech! Ennyi!

www.smart-bus.hu

Ombika
Aztan,ha elromlik fizetheted postat,ha nem kapsz pl garipapirt stb!! En nem mertem onnan bevallalni!! Eleg volt a joy-t(nem is kaptam semmilyen papirt)!!

MaSzKa
tavaly december fele döntöttem el veszek 1et
fére sikerült raknom 30eFt-ot

de sajnos ki kellett fizetnem pár dolgot
és nem maradt 1 fillérem se

most talán megint van 1 kevés pénzem

és olcsón szeretném megúszni de újat akarok venni

azt hallottam sokaknak ez az elromlott a g25-be ez az így vissza kell vinni gariba 1-2x

itt ahol lenne gari is közelbe van ott 57eFt ez nekem drága

a pixmaniába 47eFt

valahonnan sokerülne olcsón szerezni és lenne rá pénzem vennék 1et

wander01
nembaj, majd mire megveszi már gagyi lesz, akkor meg az lesz a baj 😛

Bucser
Te lassan 1 éve azon vergõdzs, hogy honnan vedd meg...

milk41
én papírt is kaptam

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Ombika
Nekem meg papirt se kuldtek csak szamlat!!

milk41
én már sok mindent rendeltem tõlük(digitalizáló,monitor,hangfal,fényképezõ) és mindent elküldtek.igaz majdnem 1hetes késéssel de ez már más ügy

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Már régebben is említettem neked, hogy kerülni kell õket... Inkább rendeld meg Ausztriából...

www.smart-bus.hu

MaSzKa
azt hallottam ha a pixmanianál veszek g25-õt akkor nem pecsételik le a gari papírt

csak ha valami gáz van akkor vissza kell küldeni a garipapírt és vagy megcsinálják vagy nem

a logitech nem áll szerzõdésben vele

így ha garis probléma van mit lehet tenni?

pixmania - gondok

bertino
takarítsd ki alaposan

Gabor1990
Úgy tûnik tönkrement a logitech force ex-em pedálja. Nem nyomom a féket mégis 0 és 100 százalék között ugrál. Van valakinek ötlete mit lehetne vele csinálni?(szervizen kívül)

Dietrich
GTL esetében is van egy ilyen Effets inversést azt kell kipipálni ha nem lenne..

batihu
Köszönöm a segítséget, GTR2 tesztelve, már sokkal jobb! Be tudom venni a kanyarokat!😊GTL-t késõbb nézem meg!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Ombika
Okes ezert nem ertettem,mivel sose jatszottam GTR2-vel! <#worship>

Dietrich
ezt nem ide..

Dietrich
vagy minusz arra értendõ ha nincs ez a opció benne a játékban mint a GTR2-ben..
a GTR2-ben ha bejelölöd az Effets inversést akkor mínuszba állitódik a csúszka.

Ombika
Azert ennyire ertetlen nemvagyok,h netudjam mit jelent inverse! Mivel az irta Dietrich, hogy reverse:on es minuszra huzzuk,igy nemertettem miert kell mind2-ot beallitani! 😊

De aztan irta ,hogy vagy!! Remelem igy okes a dolog mar! 😊

Dietrich
Suna szereti az ilyeneket 😄

Weather Generator

--------
Features
--------

- Changing conditions and temperatures during the sessions.
- Four types of weather: Dry, Dry with a chance of light rain, Showers and Rain.
- During a race weekend the average temperature stays the same.
- You can choose whether you want the weather type to change from session to session or not.
- During a session, the condition fluctuates between the boundaries of the chosen weather type. The temperature fluctuates accordingly a few degrees around the average for the weekend.
- A weather forecast for the race weekend is generated in a separate file.
- The weather in the warmup is constant and the same as the weather at the start of the race.
- The program is customizable to fit your preferences.
- The weather is independent of the track you are driving.
- The attached graph gives an example for each weather type

Dietrich
ezt most láttam meg:
FFB guide for GTL GTR2 Race

Dietrich
Játékokban általában vagy reverse effects-et kell kapcsolni vagy minusz 100-ra húzni az FFB-t.

Dietrich
Tobyra hallgassatok. 😊

Teljesen friss telepitésnél ha nem állítom be a - értéket használhatatlan a DFP..elötte a wigman.

nyílván op.rendszer telepités után akinek van elmentett profilja azt visszarakja és jól mûködik a kormány..

Hát nem tudom... nálam a Momo defaulton van, és tökéletesen mûködik!

www.smart-bus.hu

Toby0501
Mert az inverse megfordítja az effekteket (mintha negatív értéket adnál meg).. -.-' Látom, angol tudás hanyatlásban 😉

Ombika
En ezt invers opcio bekapcoslasa utan nem erzem LFS-ben 69%-on ffb!!??
Kinnt vezerloben ,pedig 100%-on van!

Toby0501
Ha az FF érték nem (-)-ba van, akkor fordítva dolgozik a forcefeedback.. Legjobban F1 Challenge '99-'02-nél érezni.. Ott ha nem negatív értéket adsz, akkor pl egy jobb kanyarban jobbra húzza a kezed, nem pedig balra 😉
Az okot, hogy miért így csinálta a Logitech, nem tudom..