15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Amcir #6650 Saját tapasztalatom szerint nem a legjobb. Néha egyszerűen kifagy a kormány, és hangos. FFB-vel alapból forgatja(nah de nem egy irányba egyszerre vagy 10-be) a kormányt. Ez a saját darabommal szerzett tapasztalataim, de lehet hogy csak egyéni pech. -
#6649 itt lehet kapni DFP-t vagy ez már DFPGT? -
#6648 DFPGT-t tudsz már csak venni ha újat akarsz. -
#6647 ja és őő pc-hez kéne -
#6646 hello
mostanság tervezek egy DFP-t vagy DFGT-t venni szerintetek melyik éri meg jobban és miért? van egyáltalán különbség a 2 között?
előre is köszönöm! -
#6645 Borzalmas, ne vedd meg. -
#6644 Mivel este van és figyelmetlenségemben a simulátor topicban próbáltam megkérdezni:Erről mi a vélemény vagy vmi,mert nem nagyon találtam hozzá semmi használható "infot", érdemes egyáltalán pénzt kiadni rá? mert több pénzt nem nagyon akarok rászánni,de nekem váltós kell szval pont jó árban van....
Köszönöm a válaszokat! -
#6643 A belinkelt "Trial" verziót töltöm már... -
#6642 Pfujj :D Mockosz kapitalisták :D -
#6641 Hát de akkor nem is ingyenes :D
Hazugok -
#6640 Jól csinálod,így működik.Az 1$-al nem lenne semmi bajom,csak bankkártya nincsen. -
#6639 Nekem adtak egy kódot de nekem kér bankkártya számot meg ilyesmit és valami 1 dollárt kér.
Én csinálok valamit rosszul? -
#6638 Köszi! Valószínűleg kipróbálom, érdekelne, hogy milyen!:-) -
#6637 Tavaly októberig, pl a Chevy Truck már nincs, riley proto sem. Az aóta megjelent mapok se. Csak ismerkedésre jó :D -
#6636 Ez a "trial" verzió jól működik, minden benne van? -
#6635 Azta, megint feltűntél...
MItörtént veled?: D -
#6634 Ördögöd van :D 5.04 1 hónapos. -
#6633 sziasztok
már 1 éve nem jelent meg új logitech driver vagy tévedek?
valami modolt driver van esetleg?
vagy csak az 5.02 -
#6632 Szia!
Én is csak azt tudom ajánlani, amit Norbi1990, azaz egy Logitech Driving Force GT típusú kormányt, mely eredetileg ugyan Playstation 3-ra készült, azonban a Logitech oldaláról is letölthető 5.04-es illesztőprogrammal tökéletesen működik minden funkciójával együtt Személy Számítógépen is, s ezt csak alátámasztani tudom, mivel egy hete már én is eme kiválóság gazdája vagyok, s mindenképp ezt ajánlanám. Ár/teljesítményben verhetetlen, jelenleg 25-30ezer Forint körül mozog a boltokban. Kiváló élményt nyújt, 900fok-os kormányelfordulása van, kényelmes fogása, egyszóval akinek nincs pénze a Logitech G25-re, és mégis egy komoly kormányt akar, arra ez a megfelelő választás én úgy gondolom.
Sok sikert a kiválasztáshoz! -
#6631 Logitech DFGT -
Sponnyabob #6630 Sziasztok! Szeretnék új kormányt venni és a segítségeteket kérném. Milyet érdemes venni. van 30ezrem rá da ha lehet olcsóbban szeretnék kijönni belőle. Köszi -
#6629 Jaja,jó lenne kipróbálni:D
Nem tudom a poi féle megoldás mennyire működik,de lehet azt is kikéne:D -
#6628 Oks köszi!
Remélem küldenek vmi linket meg kódot :) -
#6627 "katt"-ra kattintasz,és ott kitöltöd az ívet,és elvileg küldenek valami kódot,én ezt vettem ki az oldalból. -
#6626 És hol van? Én nem találtam az oldalon. -
#6625 Amikor legutóbb nztem oldalukat még nem volt semmi,de most ezt az 1 hónapos trialt mindenképpen kirpbóálom. -
#6624 De most van valami 1 hónapos kipróbálási lehetőég az alap cuccokal plusz Radical és Silverstone. katt -
#6623 Hogy a bánatba ne lenne. -
#6622 De annak nincsen demoja:D -
#6621 Akkor iRacingnak is :D -
#6620 De demoját ki lehet próbálni netkarpro-nak is,csak hogy érezze,milyen egy igazán fasza FFB :) -
Lacko86 #6619 Szia!
Nekem is ilyen kormányom van, mint neked!
Nálam így van beállítva!
LFS-sel használva szerintem tökéletes. -
#6618 Próbáld csak ki a Toca-t TDU-t Dirt-et inkább kormánnyal, NFS hez gamepad való.
Bizti be lehetne lőni a logitech profiler-ében hogy fínomabb legyen, de minek.
Ha olyan szimulátor játékot akarsz kipróbálni ahol igazán értelme van a kormánynak, akkor fennt a bannerban pirossal a topic címek alapján keress játékokat. Talán kezdésnek GRT-EVOLUTION, kb. az a leg könnyebben emészthető kezdetnek. -
#6617 kalgonhoz kormány ?
hát... -
baro130 #6616 Sziasztok!
Nemrég vettem egy Logitech Formula Force EX kormányt, csak sajna eddig nem úgy muzsikált, ahogy sztem kéne és ezért kérek segítséget. Először is én a carbonnal próbáltam játszani, de hát mondjuk úgy, reménytelenül. Ugyanis a kormány minden mozdulatomba belenyúl, rángatja magát, és rohadt nehéz tekerni. Állítottam a beállításokon, de azoktól se lett sokkal jobb. Há meg érted ha mindent leveszek 0-ra az nem poén, akkor nem ér semmit hogy tud ffb-et. Tudnátok adni egy kalibrálása tippet amivel élvezhető a játék? Pl. hogy a csúszkákat hová állítsam meg ilyenek....
Az f1-re viszont kimondottan szépen be tudtam lőni. Azért remélem nem csak az F1-gyel lehet játszani ezzel a kormánnyal, bár még másokkal nem próbáltam ki. (pl. dirt, test drive, toca stb.)
Várom a segítséget!
Köszönöm
üdv baro130
-
#6615 Fanatec 911
-
#6614 Milyen kormány is ? -
#6613 A kormányom folyton elkalibrálódik.Eddig minden játékban,amiben próbáltam.Mit lehet vele kezdeni,hogy megtartsa a középállást?Ráadásul most olyan idegbajt kaptam,beállítom 720°-ra lfs-hez,kalibrálnám mert elforog vagy 30°-al,erre átrakja 180°-ra -
Amcir #6612 Jó köszi ezt valahol Mo-on is lehet e kapni(vagy hasonlót) és valami olyan kéne amely usb-s jelből alakít ki ledeknek és egy 7db 7 szegmenses kijelzőnek jelet? -
#6611 Kitartás! :D
egy kis 5let
elektronika
FFB-t felejtsd el.