Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Naja, az viszont idegesítõ, hogy a köv próbálkozásra simán megcsináltam a versenyt 😄
Mindegy volt, hogy egyben, vagy darabokban nem tudom használni! 😄 Ráadásul, ha nem cselekedtem volna, akkor most valószínûleg nem beszélgetnénk, mert agyvérzést kaptam volna ott a helyszínen! 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
Nehogy emgszúrja a nyinnyát ha zsebreteszi 😄
MaSzKa
ja ez valami star warsz X-Wing kormánya lehet 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ez olyan mint egy dobócsillag, védõtokkal az oldalán! 😄

www.smart-bus.hu

Solten
<#eljen> Ne viccelj ez már mûterembe való... <#banplz>

Saor Alba

Solten
Nem vagytok normik... <#shakehead> <#vigyor> Én világéletembe egy db hardver hajítottam el a szoba másik végébe egy soros A4 tech egeret... <#vigyor> Igaz, daewoo monitoromat még 100 éve ököllel püfföltem (de az megérdemelte)

Saor Alba

pointer4
Meg se éreztem 😊 Azon csodálkoztam hogy ménem csak elhajlott... Lehet átalakítom valami F1 kormánnyá 😄
Solten
"az bezzeg nem volt idegesítõ senkinek se hogy Grebber 1,5 évig egyfolytába azt kérdezte milyen vga-t vegyen"

Nem a sz@rt nem.. Hálisten' 2 óra b@sztatás után vett egyet végre és megszabadított mindenkit a szenvedéstõl <#vigyor>

Saor Alba

wander01
aztakurva. most igy fogdosom, mekkorát basztál rá hogy eltörted? kezed jol van? 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

pointer4
Hiába fotóznám le, nem látszik rajta semmi. Csak fogásra a felsõ része picit lifeg.
Hihetetlen rajztudásommal (+paint) ezt alkottam :
Mondjuk én inkább kussolok, mert egy Momo-t már átk....m a szoba másik végébe, majd vissza, és ezt addig ismételtem, amíg volt akár egy olyan darabja is ami meghaladta a 2 négyzetcentimétert! <#hehe> Garancia lejárta után 1 hónappal jött ez a balra húzási hülyesége... 😄

www.smart-bus.hu

Bucser
az nem baj ha valaki megfontolt. Az sem baj ha nem vet fel a pénz. Az viszont zavaró, hogyha az évõdésedrõl percrõl-percre, napról napra naplót vezetsz egy topicban...

Unalmas és Idegesítõ.. mellesleg a nyomorod senkit nem érdekel, mert a stílusodat már ismerjük máshonnan.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

wander01
tökig lejött rola? dobj már egy képet

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

pointer4
Van eladó g25 kormánykerék, kissé megviselt, nem érdekel? 😄
MaSzKa
miért kell leugatni mindig

csak 4 hónapja tervezem a megvételélt

az bezzeg nem volt idegesítõ senkinek se hogy Grebber 1,5 évig egyfolytába azt kérdezte milyen vga-t vegyen

miért baj az ha valaki megfontolt?

miért baj az neked ha másnak nincs annyi pénze mint neked?<#szomoru1>

pointer4
Jaaa Ez lehet jó lesz, még a gombnak is van hely.
Solten
Hehhehh, ez volt a másik amit akartam írni <#worship> <#eplus2>

Idegbeteg user tegye maga mellé a hozzátartozót... <#vigyor>

Saor Alba

Solten
F@sznak vered a hardvert, ott van az asztal... <#vigyor>

Saor Alba

Ajaj... öcséd, hugod, barátnõd? Már vizitdíj sincs! <#eplus2><#vigyor2>

www.smart-bus.hu

wander01
nesze bazmeg, ez van ha valakinek jol megy. vegyél egy 500 ft-os bill-t ilyen esetre vagy egy bokszgolyot a cockpit mellé. hallod ez nagyon para. EZ ELTÖRIK? wtf

pointer4
A G15 ? <#smile>
bertino
uh tesó <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ahhhh... ,mire van az billentyûzet? 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
Volt a GT5 ben egy szivatós verseny, és bazi idegesítõ módon kilökött az AI, persze mer "ütköztem" büntetést kaptam. Majd a füvön való haladásért "levágás" miatt kaptam bûntetést. Amúgy 2 kanyar volt hátra, az idegörlõ 5 körbõl.
Rávágtam a kormányra 1x <#boxer>
Ez van , a fém törhetett el, mert a szivacs+bõr tartja tökéletesen, ki se szakadt, csak olyan laza a fogása <#fejvakaras>
Hogy sikerült? <#wow1>

www.smart-bus.hu

wander01
WTF ember micsinálsz?

bertino hajrá hajrá 😊

pointer4
Elrörtem a G25 kormánkarikát <#wow3>
Mérges voltam <#nemtudom>
Most mehetek kormányért autosboltba.
bertino
de toltam, lehet az picit másabb, de DFPn is érezni, én pedig erre értettem konkrétan
toltam G25el is, csak fun-ból pár percet, szal nagyon nem tudtam kielemezni 😄
de ami késik, nem múlik.

wander01
tehát te sem toltad még G25-el 😊 rajta, ki ne hagyd 😊

bertino
DFPvel ugyanugy érezni, hogy a jobb vagy bal széle ráz, tudom, mert az van 😛

Solten
<#idiota> Így könnyen kiszámolható, mikorra jön össze (a spórolt maniból) a G25 <#vigyor5>

Saor Alba

wander01
hát ja, tény hogy nem olcso. de sztem megéri. dfp-t probáltam, az is fasza, értem hogy miért imádják annyira. de a g25 valahogy sokkal ... életszagubb. nemtom. valami olyasmi hogy pl egy momo vagy dfp ha pl lfs-ben lemész a padkáról ráz, ami szé és jó. viszont G25-el érezni hogy a jobb kerék ráz. ne kérdezzétek hogy miért és hogyan, de ilyen. és ezt imádom benne. tul vagyok már 150k km-en miota megvan a jogsim, és valahogyan tudom értékelni az ilyen aproságot 😊. és igényes. még mindig öröm megfogni 😊 kb akárhányszor használom mindig az az elsõ ami eszembe jut hogy dejó hogy megvettem.

Végülis... kb 20% táértéke van... tulajdonképpen minden ötödik hamburger megspórolható! 😄 😄

www.smart-bus.hu

Solten
Maszka néha megenné a saját ...-ját <#zavart1>

Saor Alba

Solten
Lesz pénzem benevezek egyre.. 😄

Saor Alba

Ez egy életérzés... eszmei értéke van! 😄 Ezért nem értjük Maszkát... ez nem valuta árfolyam, hogy ma még nem éri meg, de talán majd holnap... 😄

www.smart-bus.hu

Solten
Jobb mint egy autókormány... <#hehe>

Saor Alba

wander01
én másfél éve vettem 52-ért az enyémet. azota kiprobáltam még pár kormányt. ha beszarik és addig nem hoznak ki helyette jobbat/ujabbat megint G25-öt fogok venni, ha 50 akkor annyiért, ha 60 akkor annyiért. ez a kormányról számodra mond valamit azért gondolom 😊

Solten
Hát nagy mazochizmus 50-et kiadni ezért a .... -ért.. :/ Bár elolvastam a tesztet róla tényleg full extra.

Saor Alba

DFP, vagy G25. Ha nincs mani, akkor DFP, ha van akkor G25. Ennél tömörebben nem tudom összefoglalni. 😄 Az a momo kb 4 évvel ezelõtt volt újonnan 35ezer, most 28ezer. Gyors számítás, és a jelenlegi gazdasági helyzet figyelembevételével a G25 4év múlva kb.: 80-90ezer forint lesz, tehát Maszkának a büdös életben nem lesz... pedig most még akciós 53ezerért! 😄😄😄

www.smart-bus.hu

Solten
Nem tom' annyira nem értek a hülye kormányokhoz, de jobb mint 50ért... 😄

Saor Alba

bertino
28k, ki veszi ezt ennyiért 😄DDDDDDDDd

Solten
Tényleg már mit szenvedsz... Egy ilyen nem' tom' miért nem jó...

28k HUF

Saor Alba

wander01
a csávó megfontolt. ezt rojátok fel neki? 😊))

Ombika
Remelem en is,hogy nem lesz neki,kicsit unalmas mar! DE ,hogy vki ennyire nevegye eszre magat,ROHEJ!! 😊

Dietrich
ki hiszi el, hogy valaha az életbe vesz ennyiért kormányt? már 1 éve ez a témája..majd akkor lesz G25 kormánya mikor használtan 10K-ért hozzájuthat..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Bucser
Te tényleg azt hiszed, hogy a te garasoskodó hozzállásodra számolnak a boltosok?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

MaSzKa
a cellcomba 53eFt

50eFt-ot szánok rá, 1ft-al se többet szállítással 1ütt!

Solten
hardverker: 55k

Saor Alba