15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#6730 540 is jo meg! :) Hadd izzadjunk, ugy pontosabb a kormanyzas! -
#6729 GP79 is.Magasabb kormányzár kell.23-29 között valahol:D -
#6728 főleg richard burns rally közben... -
#6727 A Gp79-ben is 380-on használod? Ott én csak 200 fokon, alapból lusta vagyok tekerni:) Az asztal alá berúgás nekem is ismerős, de már az asztalról is lerángattam párszor a DFP-t! -
Solt #6726 [ártatlan fejet vág] -
#6725 Megnyúzlak -
Solt #6724 Te egy zseni vagy, erre nem is gondoltam volna! -
#6723 persze de nem jöttem rá:D -
#6722 Logitechet próbáltad? -
#6721 Logitech Formula Force EX hez van vlami driver újabb fajta tudna vki linkelni ha van?
Köszönöm! -
#6720 Fenykoromban kezdtem 360-al a driftet, de azota mar 720-al nyomom!!! :) -
Solt #6719 Dehogy veszem, ne viccelj! Ha már eszem nincs, legalább humorom legyen!
Mellesleg ne vigyorogj, mert Te fogod megtervezni, mivel nekem olyan kőll, amit repüléshet is tudok használni... -
#6718 Höhhm ez biztos valami pór nép probléma lehet
Jajj de magadna re vedd
A sebességfüggő kormányzás tényleg az első ami zavar (kikapcs!) :D Idegtépő amikor látom hogy lassulok tartom a kormánykereket de a kerék csak elkezd kifordulni :D -
Solt #6717 A sebességfüggő kormányzás az első amit kikapcsolok! :D -
Solt #6716 Nem bántani akartalak, csak fura volt!
A Forma 1-s verdák kormányszöge 360 fok körül van, pályától függ! Ezt az rFactor topikban pár hete kitárgyaltuk.
A steering lock-ot meg senki nem vitatta... -
#6715 Nem azért,de szinte minden szimulátorban sebességfüggő kormányzás alapból be van állítva,ami azt eredményezi,hogy nagy sebességnél sokat kell tekerni.Amikor először kikapcsoltam,néztem is nagyot,hogy milyen jól fordul nagy sebességnél,nagyokat tekerni lusta vagyok:D 360°-hoz használtam már 29-es kormányzárt:D -
Solt #6714 Nekem is ez a bajom, azért is függesztettem fel most pár napja az időmérőt... állandóan berúgom a pedált az asztal alá! :( Nem bírja a nagy fék + gázfröccs kombinációt! :D
Ideje lenne már valami stabil kütyüt csinálnom, mert többet foglalkozom azzal, hogy hova lett a pedál meg a kormány az asztalról, mint azzal, hogy merre kéne menni! :D -
Streetwarrior #6713 Ok, nem targoncaszimulátorral játszom. A Forma 1-es autó nem 360 fokot fordul és a GTR Evo-ban, vagy bármelyik normális szimulátorban benne van a Steering Lock funkció. Ez azt eredményezi, mint ami bármelyik, valódi 4 kerekű járműnél van, azaz kisebb sebességnél nagyobbat kell fordítani a kormányon a kívánt kanyar bevételéhez, nagyobb sebességnél meg kisebbet. Aki nem hiszi járjon utána, de így áll a legközelebb a valósághoz. -
#6712 Na nekem nem pár tizedet jelent,hanem inkább pár másodpercet:D Meg az 5-6-ot nehezen veszi be a váltó,és ahogy tépem mászik le az asztalról a kormány.Elváltásokról nem is beszélek:D -
Solt #6711 -
Solt #6710 Nekem ez lesz az első bajnokságom LFS-ben, de én H váltó + 720 fokos kormánnyal megyek! :) Én így élvezem, az a pár tized nem zavar... az élmény kell... dolgozni akarok! :D Ráadásul imádom 4.-ből 2.-ba vissza b@szni! :D :D -
#6709 Én bajnokságban nem használok mást pillangón kívül,mert így is lassú vagyok,milyen lassú lennék H váltóval,meg szekvenciálissal...De ha szórakozni akarok,akkor azt használom,ami az adott kocsiban van. -
#6708 Ne magyarázd meg, nálam már elástad magadat
Különben se neked szólt, Ombika sokallta a magas kormányszöget. -
#6707 Nekem F1-hez gyorsabb kormány kell,int drifthez.Nameg milyen már 360°-al driftelni,amikor lehet 720°-al is,valóságosabb. -
Solt #6706 Félre értesz, csak a 900 fokot sokallom! :) Ez kb utcai érték, nincs az a versenyautó ami ilyen értékkel működne! :)
Én úgy szimulátorozom, hogy utánanézek adott autónál milyen kormányszöget használnak élőben, és azt állítom be. Plusz azt is nézem, hogy milyen váltót használnak, és azt is annak megfelelően lövöm be... :)
Tehát LFS XFG 720 fok H váltó, RBR WRX-k 500 fok környéke és pillngó, esetleges Forma 1 pedig 360 fok környéke és szintén pillangó... :) -
#6705 kurva élet, a momo pedálom potmétere végleg megadta magát. Többet nem veszek ilyen szar Momo Racinget... -
Enc0re #6704 DFPhez nem tudtok sufnituningokat?:D -
#6703 Én is úgy veszem észre játék probléma,mondjuk demo de ha nem javítják ki a teljesbe se nekem kell meghackelni:( -
#6702 Valaki mondta, hogy torrenten van most egy targonca szim :D
Amúgy meg lehet hogy drifthez kell érzékeny kormány, de attól még van aki "szimulátorozni" akar. Jól megtanulsz 180°-al driftelni, azt sose veszed hasznát ha egyszer igaziból akarsz :D
ZTM: ez játék probléma lesz, kérdezd meg a játék topicjába esetleg, lehet mi sose hallottunk róla. -
#6701 Lenne egy kis problémám!
Az 1ik játékban ha beállítom a kormánnyal való vezetést a kamera forog,hiába fordítom helyes irányba forog szép lassan... Ha nem kormánnyal megyek minden jó!Mi lehet a baj???(Logitech Formula Force EX) -
#6700 Én 270,450,720,900 fokot használok. -
Solt #6699 900 fok és a komoly szimulátor? Hmmm... targonca szimulátort játszol? :D -
Streetwarrior #6698 Én minden komolyabb szimulátorban 900 fokot használok a G25-tel, csak a Steering Lock-ra kell odafigyelni...A GTR Evolution is így jobb feeling. -
#6697 PEdig pont oda kellene gyors kormanyzas es a tobbihez nem! :) -
Debilon #6696 köszi :) -
#6695 Ami kényelmes:) Én 360°-ot hsználok mindenhez,kivéve lfs drift,ott 720,de az ritka. -
Debilon #6694 hány fokon érdemes használni dfgt-t főleg túraautókhoz használva? -
sKeezo #6693 DFP fékpedálját meg lehet csinálni, hogy nehezebben lehessen benyomni? nem tudtok valami sufni tuning megoldást?:) -
#6692 Én sem tudom de anno nekem a HRC -sek ezt ajánlották.
És én megtanultam a saját káromon már , ha jó valami azon nem változtatok. -
#6691 Én sem tudom,hogy miért lenne jobb az 5.0 mint az újabb verzió.