15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#6770 Hát milyen gomb az, hogy az múlik minden? -
#6769 Azzal mit tudok kezdeni,ha egy gomb nagy valószínűséggel elromlott?Nem ahsználtam eddig sokat,csak kéne,hogy át tudjam állítani a kormányt G25-re,mert akkor talán lenne FFB RBR-ben:S -
#6768 Höhh höhh öhh, ennél drágábbat nem is kérhetnél te dög, van egy izlésed :D
301-es Force Dynamics-ban van, lehet a 8 millába benne sincs :P
http://www.301.cz/ -
#6767 Veszel nekem ilyet?Léééééccciiii,léééééécciiiiii... -
#6766 Érdekes megoldásnak tűnik :
-
robinho1 #6765 kösz debilon megnézzük holnap -
Debilon #6764 persze
-
robinho1 #6763 most közepesen van neki probálja meg alacsonyon? -
Debilon #6762 pedig ha nem mindig reagál időben/késik akkor előfordulhat hogy erőforrás probléma lesz..
vegyen vissza a grafikából pl...elvileg segít -
robinho1 #6761 ja és SP3 használ -
robinho1 #6760 vagy nem lehet,hogy a kormánya poros?? -
robinho1 #6759 ezt nem értem debilon,de egyszer jól müködik egyszer nem lehet szakadás vagy törés is? -
Debilon #6758 a #6756-ot érdemes kipróbálni/megofntolni mielőtt vissza viszi a boltba szerintem -
robinho1 #6757 őő rfactorral akarjuk és minden fel van téve bár letöltettem vele az ujab progit a kormihoz és jo volt vele azt mondja holnap még teszteltetem . Bár írt egy levelet a boltnak azt mondták vigye be letesztelik és kicserélik ha rossz mit csináljon? amugy köszi hogy írjátok a megoldásokat;) -
#6756 USB nem okoz ilyet, az vagy megy vagy nem. Ha Kontakthibás lenne, akkor meg hallod látod alul hogy új hardver villangat fel állandóan.
Bár olyat már láttam hogy a játék billel ment 100fps el, de USB-s kormánnyal csak 15 fps és lagg. Na azt hibás VIA USB chipset driver okozta Xp sp1 es csomaggal, SP2 már javította. -
#6755 Na de várjál, előtte jó volt, csak pár napja kezdte nem ? Akkor a gép teljesítményéhez semmi köze.
Táp nélkül is megy állítólag csak nincs FFB-je, én el tudok képzelni egyébb anomáliákat is, mindenképp használja.
Más játéknál is, vagy csak annál amivel tolni akarjátok ? Mi a játék?
Logitech profiler-ben is késik, vagy használ profilert egyáltalán ?
-
robinho1 #6754 okozhatja az alaplap is amin rajta van az USB? -
#6753 Akkor a gépe elég,0.2GHz-vel volt erősebb az én gépe,amin ment rFactor,GTL,GTR2,LFS,RBR,és még sorolhatnám akadás,és hiba nélkül. -
robinho1 #6752 "gépe": Proci AMD Sempron Processzor 2500+ (1.4 GHZ)
Ram: 1 GB
Video kari: ATI Radeon 9600 Series
Debilon segíts neki nem tudunk normálisan játszani mert rosszalkodik neki. -
#6751 Nem ott veszem csak megnéztem. Eszembe sincs ott megvenni, fejhallgatót néztem de az se volt semmi normális. :D Csak körbenéztem ha már arra jártam. Iponban fogok venni ott tűnik a legolcsóbbnak, 25k a dfgt. -
Debilon #6750 az is okozhatja, hogy gyenge a gép és a proci nagyon foglalt.. milyen gépe van? -
#6749 lehet csak értelmes kérdéseket kéne feltenned, nem pedig olyanokat, amikre egyértelmű a válasz.
"és adaptert használjam?"
nyilván dísznek adták hozzá. -
robinho1 #6748 Pointer ha nem akarsz segíteni miért piszkálsz?
haveromnak nem mindig reagál idöbe a kormány akkor ez milyen hiba lehet USB? -
#6747 Csak amennyire a gépednél a tápot. -
#6746 mit? -
robinho1 #6745 és adaptert használjam? -
robinho1 #6744 a Force EX-nél hol lehet állítani? -
#6743 Jézus, ilyen helyeken ne vegyél semmilyen tartozékot! Abból élnek meg. Itt az Elektroworldben a g25 76.000,-Ft, az EX meg 23.990,- :S
DFGT- vett ismerősöm, 30.000 alatt úszta meg, illetve itt forumon se hallottam még drágább vételi árról. -
#6742 Jah megnéztem ma saturnba ugyanannyit. Lehet inkább később cserélek kormányt egy DFGTre. A DFpro mégjobban tetszik de használtan nem szívesen vennék, meg sehol nem találtam garral rendelkezőt. :/ -
#6741 inkább 270 -
#6740 270° vagy 360°, de közel sem 900° :( -
#6739 asszem annyi mint a tied:D mármint a formula vibration esetleg egy kicsit többet:D
de nem tudsz egy egész tekerést sem csinálni :D -
#6738 Sziasztok!
DFGT-t akartam venni de valószínűleg nem fogja futni rá. A Force Ex mennyit fordul? -
#6737 xD -
#6736 Még mitnem, hogy azt is elrontsa -
Enc0re #6735 kidob, vesz új, ha adsz rá pénzt xD -
#6734 -ha szoftveres probléma, nővéred gépén megnézed, jól megy, driver-játék-win reinstall sajáton
-ha nem megy máshol se akkor hardveres gond
-leadod garanciába, ha nincs gar:
-szétszeded megjavítod
-szétszeded nemtudod megjavítani, kidob, vesz új
-szét se tudod szedni kidob, vesz új
-holnapra megjavul magától, örül -> Soltnak küld egy sör
-nem dobod ki, alkatrésznek még jó lesz, vesz új
-
robinho1 #6733 légyszi segítsetek ez tényleg fontos!PLS -
Solt #6732 Április elseje van... csak mókázik, holnap már jó lesz! :D -
robinho1 #6731 hali fiuk!
van egy kormányon formula force EX de pár napja rosszalkodik nem reagál idöbe ilyenkor mi a teendő minél hamarabb írjatok PLS!