15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Debilon #6810 win 2000-hez van az usb driver, xp-hez sp2 felett nem kell neked..
szerintem próbáld újrarakni az xp-det legalább sp2-st -
robinho1 #6809 SP3 van a gépemen. Hol lehet új USB szerezni erről részletesebben PLS -
Debilon #6808 kivétel erősíti a szabályt.. :)
haveroknál is volt szívás agp hákli bizonyos karikkal, és hasonló dolgok -
#6807 Ez így nem igaz, a notebookomban sis chipset van és a linux támogatáson kívül semmi gond vele. (ASUS F5SL) -
Debilon #6806 mondjuk ez a sempron nem egy erőművész cucc
hülyén hangzik, új win-t próbáltál már? lehet valami usb gebasz van..
vagy kormáény eltávolít (driver leszed, kormény kihúz, restart és feltelepíted rendesen
amúgy a SiS is lehet probléma.. nem egy nagy etvasz ez a sis nevű chipkészlet, szinte mindegyik fajtával gondok voltak vele, mindegy hogy intel vagy amd-s lapon voltak csak a szívás volt vele..
néztem, van hozzá sis usb driver a hivatalos weboldalon, xp alá nem kell külön drver az sub-hez...
szerintem próbálj friss xp-t először, legalább sp2-est
ja, és az assassin creed hogy csak ottvan/vagy fel van telepítve biztos nem okoz gondot -
robinho1 #6805 Thx a progit. Akkor mondom: Alaplap neve: ECS 760GX-M (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)
Alaplapi lapkakészlet: SiS 760GX, AMD Hammer -
#6804 Nem kell szétszedni, everest mindent kiír. -
#6803 Letöltöd ezt a progit és megmond neked mindent a gépedről, amit csak tudni érdemes :) -
robinho1 #6802 figy holnap megnézem a gépbe szóról szóra ma este már nem szedem szét a gépet -
Debilon #6801 atx az kevés :) valami márkanév kéne, meg típus -
robinho1 #6800 jajj bocsi debilon ATX alaplap -
robinho1 #6799 ATAX az alaplap 400 MHZ -
Debilon #6798 atax az mi? milyen alaplap?
márka, típus? -
robinho1 #6797 de az USB-vel mit tegyek ha gagyi? -
robinho1 #6796 Persze Debilon foglalkoztam vele amit mondtatok levettem alacsonyra, de úgy se volt jó egyszer jó volt egyszer nem ez jutott eszembe, hogy lehet ez lehet ATAX alaplap és az 1 GB ram DDR -
Debilon #6795 "gépe": Proci AMD Sempron Processzor 2500+ (1.4 GHZ)
Ram: 1 GB
Video kari: ATI Radeon 9600 Series
egy magos proci, vga elég is lehetne meg a ram is...
milyen alaplap? -
Debilon #6794 hmm.. ezelőtt is ugyanezt kérdezted, mondtunk pár dolgot, de vagy elfelejtetted, vagy nem foglalkoztál vele.. akkor is a gagyi usb vezérlő, és a gyenge gép jött képbe.. aztmondtad megnézed lehúzva a grafot low-ba, megnézted így?
írd le milyen alaplapod/procid/ramod/vga-d van -
robinho1 #6793 és azt honnan tudom ,hogy hány magos, de jó volt a kormány mígy nem töltöttem le az Assasin Creedet ,de nem tettem fel csak a telepítője van ott így maradt a gépemen a D meghajton 1 GB ez is lefoglalhatja nem? és ha letörölnék pár dolgot talán segíthetne?
-
robinho1 #6792 Sajnos régi gépem van:S ATAX az USB 2.0 -
#6791 Hát játék közben maxx úgy tudod, hogy ablakban indítod a játékot, és mellette elindítasz valami progit ami mutatja a proci kihasználtságot. Ha mást nem , nyomsz egy ctrl-shift-esc-et, és ott figyeled a cpu használatot. Ha 1 magos a gép, akkor viszont szinte tuti hogy 100% ot fog mutatni. Sajnos előfordulhat, hogy gagyi az usb vezérlő chipset az alaplapon, és nagyon lefoglalja a procidat. Lehet valami alaplap driver frissítés segíthet.
Mielyen laplap? -
robinho1 #6790 Hello! Ha a kormányom késik, de egyszer jó egyszer nem akkor okozhatja az is ,hogy gyenge a gépem?
A kormány neve: Formula Force EX egyszer mondtátok, hogy lehet a proci foglalt nagyon azt hol nézhetem meg? Mert meglehet az is! -
Laceee #6789 van fent .net vagy a legújjabb directX ? nekem ez segített amikor nem akart felmenni a kormány driverem -
#6788 Egyik volt osztálytársamnak olyanja van/volt.Márkát nemtok mondani,de eléggé ramaty volt. -
Debilon #6787 melyiknek van gombos pedálja? :D -
#6786 Nem digitálisra gondoltam,hanem gombosra:D
-
Debilon #6785 melyiknek van digitális pedálja? :) -
#6784 Szerintem arra gondolt,hogy digitális vagy analog pedálja van. -
#6783 RBR ffb ügyben írtam a fanatec supportnak,hátha válaszolnak majd nekem.Jó lenne már,ha normálisan tudnék csapatni rallyban is. -
#6782 Miért kényszeríteni a padlógázt? Egyik kormány sem kényszeríti, pont ez a lényege a pedáloknak:D -
#6781 sziasztok kellene nekem egy kormány 15 000 kb és én a formula force ex et néztem ki magamnak teccik és jo árba van csak nm tudom lehet vele menni kis gázon vagy kényszeriti a padlógázt? -
terencehIII #6780 igen de sajnos ugyan az a próbléma jelentkezik -
#6779 Ilyen alap dolgot, hogy a logitech.hu oldalról új drivert leszedtél ? -
terencehIII #6778 Sziasztok sorry hogy ideírom de hátha tudtok segíteni
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=79351&mode18o=set
Lenne egy Rumblepad™ 2 Vibration Feedback Gamepad om kb féléve nem használtam és azóta újra raktam a gépet és most valamiért nem tudom felrakni a drivert ----->a képen látható hiba üzenetet írja ki kérem valaki segítsen -
#6777 Jah.Olcsóbb volt használtan,mint G25 szintén használtan:D Hugomtól kellett,hogy kölcsönkérjek pénzt -
#6776 ilyen kormányod van? xD -
#6775 Más, ha már ez a kormány topic. -
#6774 Hát, gondolom hátulról vannak csak csavarok hogy szétszedd. Mert ez nem annak az előlről pattintással hozzáférhető felépítésnek tűnik. -
A kormány mögötti szürke,amin egy x van.Enyémnek nincsen ilyen festése,de tök ugyanez. -
#6772 Ez a fanatec ugye? Az a baj, hogy nem is tudom melyik gomb az. Meg még sose szedtem szét olyat. Nagyon el van dugva ? -
#6771 Van a kormányon egy nagy gomb,amit ha nyomva tartok egy másikkal,akkor átvált PS3 módra a kormány,és akkor a gép G25-nek érzékeli.Így talán lenne RBR-ben ffb,és tudnék vele játszani,mert így én nem tudok.