15099

Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • Me0w
    Szia!

Nem ex-em van, de nalam ugy mukodik, hogy a dampeninget ha 0-ra allitom, es bemegyek a game controllersbe - ahol mutatja a kormanyallast, fek, gaz - ott kigyullad mindket zold led a kormanyon, es azokat a beallitasokat erzem, mint jatekban. Ha itt leokezom, akkor elalszik a masodik led, es a kormany visszaall valami alapbeallitasra. Ez igazabol nekem mindegy, mert ha elinditok egy ffb-s jatekot, akkor ott mar azokkal a beallitasokkal megy, mint amit a profilerben allitottam.
  • ArsenalForever
    Sziasztok!
    Van valakinek itt FF EX-e?
    Van egy olyan gondom hogy nehézkesnek érzem tekergetni még akkor is ha nincs is bedugva a táp a FFB-hez.
    De ha bevan dugva és a Profillerben beállítok valamilyen értéket visszatérbe a config képre amikor mutatja a kormányt meg ilyen irányzékokat, na ott olyan könnyedén forog a kormány mint egy állom.
    Majd miután ott is OK-zok egyet már megint a régi (vagy épp erősebb)
    Nem tudjátok hogyan lehetne beállítani hogy könnyebben forgatható legyen?
  • mnorbert0308
    sziasztok!

Egy Microsoft Sidewinder mellett döntöttem.
  • [HUN]FaTaL
    29k most
  • Debilon
    dfgt-t iponban 25k-ért tudtam venni 2,5-3 hte kb.. most nem tudom mennyi, de olyan 27-30k körül méri a legtöbb bolt amit néztem
  • solo
    MOMO helyett dfgt ami megéri.a momo 22-25 ért kapható...amióta én vettem 4 rongyot esett az ára..Majdnem 2 éve:C Sőt, pont most 2 éve.
    DFGT meg 27-34 ért kapható.
  • sKeezo
    momo helyett szerintem dfp-t vagy dfgt-t vegyél
  • Dupi30
    sziasztok már rég ota gondolgodok hogy vegyek most egy logitech formula force ex kormány vagy várjak 2-3 honapotés és egy logitech momo racing kormáynt. A formula force ex megéri vagy annyira rossz hogy esetleg várjak 2-3 honapot.És érdekelne hogyah valaki jáccik a Live for Speed játékkal akkor zavaró e hogy a formula force ex csak iylent picitkét fordul köszi a választ
  • mnorbert0308
    oké, köszönöm a válaszaitokat!
  • solo
    Mindenféle képpen.
    Sokkal jobban lehet érezni az autó.
  • mnorbert0308
    és mondjuk 2 logitech közül érdemesebb azt megvenni amelyikben forcefeedback van?
  • pointer4
    Magyarul erővisszküldés, erővisszajelzés, erővisszacsatolás.
    A lényeg az, hogy megpróbál olyan erőkkel hatni a kezedben lévő joy-ra, kormányra, amitől élethűbb lesz az élmény. Pl autónál ha patkárahajtassz, akkor kirántja a kezedből a volánt, kanyarban elhúz, egyenesben középreáll, meg még millió hasonló. Ezeket kormánynál elektromos motor, áttétellel éri el. A játéknak pedig ezt támogatnia kell különben mit sem ér.
    Nem összekeverendő az olcsó kormányokban található Force Vibration-al, az egy marhaság, csak ráz.
  • mnorbert0308
    sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hogy mi az aforcefeedback?
  • robinho1
    hát azért kösz...bedobom az árokba:P májusba már úgy is ujat kapok:D
  • bardocz
    Sajna tényleg ez az igazság.Én 2.5 hónapot vártam,hogy legyen pénzem új gépre(szerencsére akkor jött karácsony),addig inkább nem is vettem új vga-t,meg kölcsön laptopon szenvedtem.
  • Debilon
    egyetértek..
  • Me0w
    Nincs ertelme akar 1 forintot is kolteni erre a gepre, AGP-s VGA-ra meg foleg nem. Megfogod hazastol, betolod az arokba, vagy eladod 5k-ert valakinek. Majd elballagsz a Milyen gepet vagyek most topikba, es megmondod mennyi penzed van, es osszeraknak egy normalis konfigot neked.
  • robinho1
    hát nem nagyon érttek ilyenekhez...20 körül
  • Debilon
    agp-be nem :) meg a mi a jó árban relatív..kinek mi a jó ár?
  • robinho1
    tudsz mondani egyet ami árba is jó?
  • Debilon
    persze..eddig miért nem volt betéve?
    de nagy változást ne várj tőle.. vga fronton is erősíteni kéne.. szvsz
  • symbol
    nah ezzer az új logitechre már én is beruháznék, bár szerintem kamukép :D
    amúgy is a DF GT tekerentyújét is rá lehetne rakni ha már ráncfelvarrás. mert tényleg hasznos lehet és amúgy is. de mondjuk ha megint horror áron nyit, akkor maradok a DF GTnél. :) márha lesz addig melóm :)
  • robinho1
    Hát lehet reméljük jobb lesz még egy kérdés:D melyik játszik legjobban szerepet a ram vagy a ghz? mert van egy 512 ramom még azt beletehetem? akkor javulhat?
  • pointer4
    Akkor arról lemaradtam :D

Lehet azon a két pályán nagyobb a gépigény. Több az épület, több a textura.
  • Debilon
    leírta :) április 2án már.. :)
  • robinho1
    Akkor bocsi. Azt nem értem még, hogy az első 4 futamon jól ment az utolsó 2 futamon csinálja nem értem miért.
  • pointer4
    Hát, nekem múlt héten volt problémám a rfactorral, hogy 4gb rammal, 4 magos q6600os procival, meg 8800gtx vga-val szaggatott. De beállítási hiba volt, mert a +fullproc nem volt beírva, hogy használja a többi magot.
    A te gépednél kicsit erősebb laptopon is szaggat az rFactor, maradj LFS-nél.
    Amúgy azt nem tudom miért nem tudtad az elmúlt 3 hétben leírni hogy milyen játékról van szó :D
  • milk4
    Sz*r a géped,de ezt már páran leírták finoman.
  • robinho1
    rFactot a játék neve
  • robinho1
    Megkaptam a szevízből a kormányt letesztelték és teljesen hibátlan. Azt mondták lehet gépigényes játékkal szeretnék játszani nem tudom, hogy az annak mondható-e:P a gépem szerintem megfelel.
  • [HUN]FaTaL
    Jó a G27 szerintem. Bár akkor már miért nem G26, na mindegy :D
  • pointer4
    Jáá, már megvan rá a pénz, csak jelenjen meg. Akarom mondani G45 :D
  • [HUN]FaTaL
    Az biztos nem mert az egy billentyűzet. :D
  • bertino
    omg. jóféle.
  • pointer4
    jeeeeee :)

Pedig én G35-re tippeltem volna, névnek.
  • kaposi1

"A Logitech jelenlegi prémium kategóriás kormánya lassan 3 éves fejlesztés és nagyon úgy tűnik a konkurencia feltűnése (Fanatec) lépéskényszerbe hozta a Logitechet, akik jelenleg valószínűleg az új kormány fejlesztésén munkálkodnak.
    Sajnos hivatalos bejelentés még nincs, így csak a pletykákra és a neten található képekre hagyatkozva jelenthetjük ki, hogy készül a G27."
  • robinho1
    köszi a választ nekem fura volt ez a dolog, de az nem lehet, hogy a kormány gyári hibás volt? és normálisan tartom:)
  • Me0w
    Ez megint ilyen 'nem-ertek-hozza-de-masoknak-tanacsot-adok' tipusu hsz volt. Semmi baja az sp3-nak, normalisan kell karbantartani a windowst, registryt apolni es ovni, es semmi gond vele :)
  • Hoffi
    nem tom de rakd újra egy ideig nekemis ez volt és mondták hogy rakjam vissza az SP2-t mert az SP3 csomo mindent leblokkol ami nem eredeti! vagy valami ilyesmit mondtak mind1:D
    azé sztem rakd vissza az sp2-t
  • robinho1
    de miért baj, hogy SP3 a gépem?