15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#6850 Szia!
Nem ex-em van, de nalam ugy mukodik, hogy a dampeninget ha 0-ra allitom, es bemegyek a game controllersbe - ahol mutatja a kormanyallast, fek, gaz - ott kigyullad mindket zold led a kormanyon, es azokat a beallitasokat erzem, mint jatekban. Ha itt leokezom, akkor elalszik a masodik led, es a kormany visszaall valami alapbeallitasra. Ez igazabol nekem mindegy, mert ha elinditok egy ffb-s jatekot, akkor ott mar azokkal a beallitasokkal megy, mint amit a profilerben allitottam. -
#6849 Sziasztok!
Van valakinek itt FF EX-e?
Van egy olyan gondom hogy nehézkesnek érzem tekergetni még akkor is ha nincs is bedugva a táp a FFB-hez.
De ha bevan dugva és a Profillerben beállítok valamilyen értéket visszatérbe a config képre amikor mutatja a kormányt meg ilyen irányzékokat, na ott olyan könnyedén forog a kormány mint egy állom.
Majd miután ott is OK-zok egyet már megint a régi (vagy épp erősebb)
Nem tudjátok hogyan lehetne beállítani hogy könnyebben forgatható legyen? -
mnorbert0308 #6848 sziasztok!
Egy Microsoft Sidewinder mellett döntöttem. -
#6847 29k most -
Debilon #6846 dfgt-t iponban 25k-ért tudtam venni 2,5-3 hte kb.. most nem tudom mennyi, de olyan 27-30k körül méri a legtöbb bolt amit néztem -
#6845 MOMO helyett dfgt ami megéri.a momo 22-25 ért kapható...amióta én vettem 4 rongyot esett az ára..Majdnem 2 éve:C Sőt, pont most 2 éve.
DFGT meg 27-34 ért kapható. -
sKeezo #6844 momo helyett szerintem dfp-t vagy dfgt-t vegyél -
#6843 sziasztok már rég ota gondolgodok hogy vegyek most egy logitech formula force ex kormány vagy várjak 2-3 honapotés és egy logitech momo racing kormáynt. A formula force ex megéri vagy annyira rossz hogy esetleg várjak 2-3 honapot.És érdekelne hogyah valaki jáccik a Live for Speed játékkal akkor zavaró e hogy a formula force ex csak iylent picitkét fordul köszi a választ -
mnorbert0308 #6842 oké, köszönöm a válaszaitokat! -
#6841 Mindenféle képpen.
Sokkal jobban lehet érezni az autó. -
mnorbert0308 #6840 és mondjuk 2 logitech közül érdemesebb azt megvenni amelyikben forcefeedback van?
-
#6839 Magyarul erővisszküldés, erővisszajelzés, erővisszacsatolás.
A lényeg az, hogy megpróbál olyan erőkkel hatni a kezedben lévő joy-ra, kormányra, amitől élethűbb lesz az élmény. Pl autónál ha patkárahajtassz, akkor kirántja a kezedből a volánt, kanyarban elhúz, egyenesben középreáll, meg még millió hasonló. Ezeket kormánynál elektromos motor, áttétellel éri el. A játéknak pedig ezt támogatnia kell különben mit sem ér.
Nem összekeverendő az olcsó kormányokban található Force Vibration-al, az egy marhaság, csak ráz.
-
mnorbert0308 #6838 sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy mi az aforcefeedback? -
robinho1 #6837 hát azért kösz...bedobom az árokba:P májusba már úgy is ujat kapok:D -
#6836 Sajna tényleg ez az igazság.Én 2.5 hónapot vártam,hogy legyen pénzem új gépre(szerencsére akkor jött karácsony),addig inkább nem is vettem új vga-t,meg kölcsön laptopon szenvedtem. -
Debilon #6835 egyetértek.. -
#6834 Nincs ertelme akar 1 forintot is kolteni erre a gepre, AGP-s VGA-ra meg foleg nem. Megfogod hazastol, betolod az arokba, vagy eladod 5k-ert valakinek. Majd elballagsz a Milyen gepet vagyek most topikba, es megmondod mennyi penzed van, es osszeraknak egy normalis konfigot neked. -
robinho1 #6833 hát nem nagyon érttek ilyenekhez...20 körül -
Debilon #6832 agp-be nem :) meg a mi a jó árban relatív..kinek mi a jó ár? -
robinho1 #6831 tudsz mondani egyet ami árba is jó? -
Debilon #6830 persze..eddig miért nem volt betéve?
de nagy változást ne várj tőle.. vga fronton is erősíteni kéne.. szvsz -
#6829 nah ezzer az új logitechre már én is beruháznék, bár szerintem kamukép :D
amúgy is a DF GT tekerentyújét is rá lehetne rakni ha már ráncfelvarrás. mert tényleg hasznos lehet és amúgy is. de mondjuk ha megint horror áron nyit, akkor maradok a DF GTnél. :) márha lesz addig melóm :) -
robinho1 #6828 Hát lehet reméljük jobb lesz még egy kérdés:D melyik játszik legjobban szerepet a ram vagy a ghz? mert van egy 512 ramom még azt beletehetem? akkor javulhat? -
#6827 Akkor arról lemaradtam :D
Lehet azon a két pályán nagyobb a gépigény. Több az épület, több a textura. -
Debilon #6826 leírta :) április 2án már.. :) -
robinho1 #6825 Akkor bocsi. Azt nem értem még, hogy az első 4 futamon jól ment az utolsó 2 futamon csinálja nem értem miért. -
#6824 Hát, nekem múlt héten volt problémám a rfactorral, hogy 4gb rammal, 4 magos q6600os procival, meg 8800gtx vga-val szaggatott. De beállítási hiba volt, mert a +fullproc nem volt beírva, hogy használja a többi magot.
A te gépednél kicsit erősebb laptopon is szaggat az rFactor, maradj LFS-nél.
Amúgy azt nem tudom miért nem tudtad az elmúlt 3 hétben leírni hogy milyen játékról van szó :D -
#6823 Sz*r a géped,de ezt már páran leírták finoman. -
robinho1 #6822 rFactot a játék neve -
robinho1 #6821 Megkaptam a szevízből a kormányt letesztelték és teljesen hibátlan. Azt mondták lehet gépigényes játékkal szeretnék játszani nem tudom, hogy az annak mondható-e:P a gépem szerintem megfelel. -
#6820 Jó a G27 szerintem. Bár akkor már miért nem G26, na mindegy :D -
#6819 Jáá, már megvan rá a pénz, csak jelenjen meg. Akarom mondani G45 :D -
#6818 Az biztos nem mert az egy billentyűzet. :D -
#6817 omg. jóféle. -
#6816 jeeeeee :)
Pedig én G35-re tippeltem volna, névnek. -
"A Logitech jelenlegi prémium kategóriás kormánya lassan 3 éves fejlesztés és nagyon úgy tűnik a konkurencia feltűnése (Fanatec) lépéskényszerbe hozta a Logitechet, akik jelenleg valószínűleg az új kormány fejlesztésén munkálkodnak.
Sajnos hivatalos bejelentés még nincs, így csak a pletykákra és a neten található képekre hagyatkozva jelenthetjük ki, hogy készül a G27."
-
robinho1 #6814 köszi a választ nekem fura volt ez a dolog, de az nem lehet, hogy a kormány gyári hibás volt? és normálisan tartom:) -
#6813 Ez megint ilyen 'nem-ertek-hozza-de-masoknak-tanacsot-adok' tipusu hsz volt. Semmi baja az sp3-nak, normalisan kell karbantartani a windowst, registryt apolni es ovni, es semmi gond vele :) -
#6812 nem tom de rakd újra egy ideig nekemis ez volt és mondták hogy rakjam vissza az SP2-t mert az SP3 csomo mindent leblokkol ami nem eredeti! vagy valami ilyesmit mondtak mind1:D
azé sztem rakd vissza az sp2-t -
robinho1 #6811 de miért baj, hogy SP3 a gépem?