15099

Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • peti831214
    Ez a legujabb! De sehol nem találtam a neten,h hol lehetne kapni! Szívesen vennék G25-öt, de sokallom a 52 ezret (pixmania oldalán) egy kormányért!
  • milk4
    Thrustmaster,egyik Enzo volt a másik meg valami Nascar.
  • [HUN]FaTaL
    Thrust nincsen, van Thrustmaster meg Trust.
  • cselt
    Thrustmaster vagy Thrust kormány volt? Mert nagyon nem mindegy.
  • [HUN]FaTaL
    Ejde minőségi :D
  • milk4
    Nagyon,2x volt Thrustmasterem és mindegyikben eltört valami 1-2 hónap után...
  • cselt
    Ja hát elég kevés helyen árulják, de minőségi cuccok. Legalábbis én ezt hallottam.
  • [HUN]FaTaL
    Igen? Lehet, hogy keverem valamivel, de még sehol nem láttam hogy itthon árulnának thrustmastert.
  • cselt
    1000 éves? én úgy tudtam ez a legújabb kormányuk...
  • [HUN]FaTaL
    Ilyet már sehol, 1000 éves kormány.
  • peti831214
    Nem tudja valaki,h hol lehet venni magyarországon ilyet??? És kb milyen árban???
    http://www.thrustmaster.com/Upload/1/thrustmaster/products/151/2/Files/1854/F430packshot800x600.jpg
  • GX25
    Köszi.

Jónak tűnik. Ballagási pénzből valószínűleg beruházok majd egy ilyenre. :)
  • symbol
    A DFGT elgileg halkabb mint a DFP.
    lálá
  • [HUN]FaTaL
    30k a DFGT szerintem az a legjobb ennyiért. Vagy alatta 15ért a Force Ex, amit vettem, de ahhoz nincsen még szekvenciális botváltó sem. (Kormány mögötti pillangó van). Ott van még a MOMO de szerintem az nem túl jó, az is 30 körül mocorog, de a DFGT sokkal jobb (900 fok, optikai poti). H váltó sajnos csak a G25höz van.
  • GX25
    Sziasztok!

Szeretnék venni egy kormányt. Jelenleg egy Thrustmaster 360 Modena Pro-m van (nem egy mai darab). Melyiket tudjátok ajánlani? Max. 20-25 ezret szánok rá.
    Olyat szeretnék ami rezgős van hozzá pedál és váltó is.
    Melyiket érdemes megvenni?
    Tudom hogy a G25 a legjobb csak sajna az ára nekem egy kicsit húzós.
  • Debilon
    vegyél egy normális gépet...
  • robinho1
    Nem tudom, hogy ez nagy beszólás volt-e?-.-'
  • milk4
    G2Videó alapján hangosabb lett(szerintem),mint a DFP.
  • atenza
    viszonyítva*
  • atenza
    DF GT mennyire halk a tobbi kormányhoz viszonítva? Halkult valamit a DFP-hez képest?
  • [HUN]FaTaL
    De beszólni azt nagyon tudsz. :/
  • robinho1
    Jajj bocsi, hogy 9 évesen még nem tudok helyesen írni!! Ja és azért is bocsi, hogy még ilyen fejjel nem értek annyira a géphez.
  • [HUN]FaTaL
    Tanulj már meg írni, légyszíves. És használd a válasz erre gombot!
  • Norbi1990
    Akkor használd a Válasz Erre gombot!
  • robinho1
    És van nevem Ember!!
  • robinho1
    Milk te kussolj! Ne legyen nagy az arcod attól, hogy neked jó géped ne fikázz!
    "adnak hozzá ajándékba egy Nvidia Gforce 7025 ez szerinted jó? A proci sokat számít? A kormány teljesítményéhez, mert procit tudok szerezni egy 2.5 GHZ szerintetek melyik lenne sürgősebb? hogy tudjak játszani normálisan a kormival?" ezt Rainek írtam!
  • milk4
    Ember...légyszíves...TANULJ MÁR MEG HELYESEN ÍRNI,FOGALMAZNI,MONDATOT ALKOTNI!!!
  • robinho1
    a kormány teljesítményéhez, mert procit tudod szerezni egy 2.5 GHZ szerintetek melyik lenne sürgősebb? hogy tudjak játszani normálisan a kormival?
  • robinho1
    adnak hozzá ajándékba egy Nvidia Gforce 7025 ez szerinted jó? A proci sokat számít?
  • Rainbow15
    OFF
    Akkor már procit is kéne venni, meg talán vga-t is, mert nem biztos h a régi belemenne az újba.
  • milk4
    Új gépet vegyél,ne csak alaplapot.
  • robinho1
    hy all még nem olyan régen írtam olyan gondal hogy később reagál az Force Ex-m azt mondtátok szar a gépem. És ha vennék egy ujabb fajta alaplapot amibe DDR2 ram való stb mert van nekem itthozn 2 GB DDR2 ramom. Pls válaszoljatok
  • [HUN]FaTaL
    Ez Force Ex a tulajdonságok alapján. Vibraban egy motor van, nincs led, nem csúszásgátlós. :D És a vibra 5k újonnan.
  • pazzi
    Eladó egy Logitech Formula Vibration Feedback Wheel minden tartozékával dobzában, egyszer lett használva.
    - kettős rezgőhatás két motorral: minden ütést, ugratást és más effektust érezni fog
    - 25,4 cm átmérőjű teljes kormánykerék
    - minden vezérlőelem kényelmesen elérhető
    - állapotjelző LED
    - csúszásgátló bevonatú gáz- és fékpedál
    - USB porton keresztül csatlakoztatható
    Ára: 10.000.-
  • [HUN]FaTaL
    Köszönöm, ma hoztam el, este kiderül milyen. A Vibration Feedback után biztosan furcsa lesz. :)
  • CamelX
    Nekem már másfél éve és bírja fullosan, bár idén nem sokat nyúztam :) csak minimális nyikorgás van kis fordulatoknál.
  • ArsenalForever
    Na kipróbáltam és szupin működik.
    Tényleg úgy volt ahogy te mondod, csak nekem játék közben a realfeel FFB vagy mi bezavart és nem azt kaptam amit beállítottam windows-ban.

Fatal,
    Én megvagyok vele elégedve amennyit én játszom a kormánnyal arra tökéletes.
    Masszívnak tűnik, de még nem túl régóta van meg.
  • [HUN]FaTaL
    A Formula Force Ex-el mik a tapasztalatok? Mennyire tartós?
  • Me0w
    Nekem van, ketto is... zoldek :) Ez momo.
  • ArsenalForever
    Úgy emlékszem nekem nem akart visszaállni, de ha hazaértem gyorsan le is tesztelem.

Amúgy a kormányon van led? o.O