15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
peti831214 #6890 Ez a legujabb! De sehol nem találtam a neten,h hol lehetne kapni! Szívesen vennék G25-öt, de sokallom a 52 ezret (pixmania oldalán) egy kormányért! -
#6889 Thrustmaster,egyik Enzo volt a másik meg valami Nascar. -
#6888 Thrust nincsen, van Thrustmaster meg Trust. -
#6887 Thrustmaster vagy Thrust kormány volt? Mert nagyon nem mindegy. -
#6886 Ejde minőségi :D -
#6885 Nagyon,2x volt Thrustmasterem és mindegyikben eltört valami 1-2 hónap után... -
#6884 Ja hát elég kevés helyen árulják, de minőségi cuccok. Legalábbis én ezt hallottam. -
#6883 Igen? Lehet, hogy keverem valamivel, de még sehol nem láttam hogy itthon árulnának thrustmastert. -
#6882 1000 éves? én úgy tudtam ez a legújabb kormányuk... -
#6881 Ilyet már sehol, 1000 éves kormány. -
peti831214 #6880 Nem tudja valaki,h hol lehet venni magyarországon ilyet??? És kb milyen árban???
http://www.thrustmaster.com/Upload/1/thrustmaster/products/151/2/Files/1854/F430packshot800x600.jpg -
#6879 Köszi.
Jónak tűnik. Ballagási pénzből valószínűleg beruházok majd egy ilyenre. :) -
#6878 A DFGT elgileg halkabb mint a DFP.
lálá -
#6877 30k a DFGT szerintem az a legjobb ennyiért. Vagy alatta 15ért a Force Ex, amit vettem, de ahhoz nincsen még szekvenciális botváltó sem. (Kormány mögötti pillangó van). Ott van még a MOMO de szerintem az nem túl jó, az is 30 körül mocorog, de a DFGT sokkal jobb (900 fok, optikai poti). H váltó sajnos csak a G25höz van. -
#6876 Sziasztok!
Szeretnék venni egy kormányt. Jelenleg egy Thrustmaster 360 Modena Pro-m van (nem egy mai darab). Melyiket tudjátok ajánlani? Max. 20-25 ezret szánok rá.
Olyat szeretnék ami rezgős van hozzá pedál és váltó is.
Melyiket érdemes megvenni?
Tudom hogy a G25 a legjobb csak sajna az ára nekem egy kicsit húzós. -
Debilon #6875 vegyél egy normális gépet... -
robinho1 #6874 Nem tudom, hogy ez nagy beszólás volt-e?-.-' -
#6873 G2Videó alapján hangosabb lett(szerintem),mint a DFP. -
#6872 viszonyítva* -
#6871 DF GT mennyire halk a tobbi kormányhoz viszonítva? Halkult valamit a DFP-hez képest? -
#6870 De beszólni azt nagyon tudsz. :/ -
robinho1 #6869 Jajj bocsi, hogy 9 évesen még nem tudok helyesen írni!! Ja és azért is bocsi, hogy még ilyen fejjel nem értek annyira a géphez. -
#6868 Tanulj már meg írni, légyszíves. És használd a válasz erre gombot! -
#6867 Akkor használd a Válasz Erre gombot! -
robinho1 #6866 És van nevem Ember!! -
robinho1 #6865 Milk te kussolj! Ne legyen nagy az arcod attól, hogy neked jó géped ne fikázz!
"adnak hozzá ajándékba egy Nvidia Gforce 7025 ez szerinted jó? A proci sokat számít? A kormány teljesítményéhez, mert procit tudok szerezni egy 2.5 GHZ szerintetek melyik lenne sürgősebb? hogy tudjak játszani normálisan a kormival?" ezt Rainek írtam! -
#6864 Ember...légyszíves...TANULJ MÁR MEG HELYESEN ÍRNI,FOGALMAZNI,MONDATOT ALKOTNI!!! -
robinho1 #6863 a kormány teljesítményéhez, mert procit tudod szerezni egy 2.5 GHZ szerintetek melyik lenne sürgősebb? hogy tudjak játszani normálisan a kormival? -
robinho1 #6862 adnak hozzá ajándékba egy Nvidia Gforce 7025 ez szerinted jó? A proci sokat számít? -
Rainbow15 #6861 OFF
Akkor már procit is kéne venni, meg talán vga-t is, mert nem biztos h a régi belemenne az újba. -
#6860 Új gépet vegyél,ne csak alaplapot. -
robinho1 #6859 hy all még nem olyan régen írtam olyan gondal hogy később reagál az Force Ex-m azt mondtátok szar a gépem. És ha vennék egy ujabb fajta alaplapot amibe DDR2 ram való stb mert van nekem itthozn 2 GB DDR2 ramom. Pls válaszoljatok
-
#6858 Ez Force Ex a tulajdonságok alapján. Vibraban egy motor van, nincs led, nem csúszásgátlós. :D És a vibra 5k újonnan. -
pazzi #6857 Eladó egy Logitech Formula Vibration Feedback Wheel minden tartozékával dobzában, egyszer lett használva.
- kettős rezgőhatás két motorral: minden ütést, ugratást és más effektust érezni fog
- 25,4 cm átmérőjű teljes kormánykerék
- minden vezérlőelem kényelmesen elérhető
- állapotjelző LED
- csúszásgátló bevonatú gáz- és fékpedál
- USB porton keresztül csatlakoztatható
Ára: 10.000.- -
#6856 Köszönöm, ma hoztam el, este kiderül milyen. A Vibration Feedback után biztosan furcsa lesz. :) -
CamelX #6855 Nekem már másfél éve és bírja fullosan, bár idén nem sokat nyúztam :) csak minimális nyikorgás van kis fordulatoknál. -
#6854 Na kipróbáltam és szupin működik.
Tényleg úgy volt ahogy te mondod, csak nekem játék közben a realfeel FFB vagy mi bezavart és nem azt kaptam amit beállítottam windows-ban.
Fatal,
Én megvagyok vele elégedve amennyit én játszom a kormánnyal arra tökéletes.
Masszívnak tűnik, de még nem túl régóta van meg. -
#6853 A Formula Force Ex-el mik a tapasztalatok? Mennyire tartós? -
#6852 Nekem van, ketto is... zoldek :) Ez momo. -
#6851 Úgy emlékszem nekem nem akart visszaállni, de ha hazaértem gyorsan le is tesztelem.
Amúgy a kormányon van led? o.O