15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#7011 LCD,fékerő(ez két gomb),pitlimiter,és máris megvan a 4 gomb. -
#7010 Fordulatszámot nem a jobb lábaddal állítasz ? :D
Olyannal meg nem játszok ahol a nap süti a gumi futófelületét :D (szárnyállás, fékerő pfff, meg majd még én állítom az anyag-antianyag keveréket is mi)
Az egyikre teszem a ventrilo gombját, de még mindig szabad 2 gomb :D -
#7009 mért, akkor mire lövöd be őket?
meg majd ha komolyodik kicsit az iRacing, menő lesz a fordulatszámon állítani mint a valóságban, boxkiállásnál is fontos hogy ne a billentyűzeten keresgéljen az ember, fékerőről meg szárnyállásokról ne is beszéljük. :)
Inkább legyen sok gomb szépen elhelyezve mint majdnem semmi. az a 2 a g25-ön meg nekem már most kevés lenne. -
GPx8 #7008 Nekem a Momo pedállal sem volt bajom, igaz, nem használtam mindennap. -
#7007 Gondolom azért a belsejében a MOMO bugot javították, csak kívülről ugyanaz.
Viszont a sok gomb..... a G25 két gombját se tudom mire bebindelni. -
GPx8 #7006 Nos nekem volt Momo-m és most DFGT -m van. A két pedál tök ugyanaz! A momo kormánya jobb, mert vastagabb és jobb a váltója is. Viszont a DFGT kormányzása pontosabb és a sok gomb miatt kényelmes. -
#7005 most hogy látom fenn a kormányokat de jó is lenne egy régi piros MOMO kormány dizájn DFGT-s tekerőkkel, meg még pár gombbal, fém pillangóval... áááááh....
Kár volt az előző "tervezőt kirúgni"....
Rem a G27 nagy kamu és valami igenfasza cuccon dolgozik a logitech.. :D -
#7004 persze, a MOMO sztem is sokkal szebb mint vetélytársai, de szvsz a design eltörpül a "tudás" mellett, tehát ha választhatnék pl a MOMO és a DFGT közül, nem kérdés, h lecsapnék a DFGT-re, holott sztem ocsmány :)) -
#7003 Másfél éves a MOMO-m, fél év kemény használat után jelentkezett a pedál hibája, amit 10 perc alatt orvosolni lehet. Azóta nem volt semmi baja.. mellesleg szerintem lényegesen jobban néz ki, mint a Force EX vagy DFP/DFGT, illetve a fogása is jobb. (persze az ízlés szubjektív dolog) Össze van ez rakva, csak a pedált rontották el egy kissé.. -
#7002 Jah mert a MOMO pedálja mivel jobb mint a Force Exé? Attól hogy beszarik fél év alatt?:D -
MMG csapat aranyos játékszere :D -
Rainbow15 #7000 ez jó :D
"Akkor már tekergetek 1 potmétert kombináltfogóval." -
#6999 Hát azért a ForceEX.... 3 percig bírtam használni, nyekereg, ropog, valami kínai tömegterméket megszégyenítő minőségű váltógomb a kormány mögött elrejtve, hogy senki se lássa meg a boltba (DFP dettó).
Pedálról ne is beszéljünk.
Akkor már tekergetek 1 potmétert kombináltfogóval.
Momo nekem annyira bejött (fogása, ereje) hogy el is voltam keseredve az elején hogy g25re cseréltem. -
#6998 Két ismerősömnek is van momoja, játszottam vele, nekem nem jött be. Szerintem nem ér annyit mint amennyibe kerül. -
#6997 Hazucctok mind!: D
A momo igenis még ma is nagyon jó kormány.Rohadt erős ffb vel...Én nagyon szerettem, de fogyóezköz a kormány:/ Szóval túladtam rajta mÍg lehetett. -
#6996 Nem tom én se, gomb sincs rajta. Szerintem a momonál még a force exem is jobb. -
#6995 MOMO-t használtan se szerintem... :)
Akkor már GFP használtan, vagy a GT. Nem értem mit vannak ráizgulva egyesek a MOMOra még mindig "elavult" egy konstrukció már... -
#6994 Na igen csak MOMO-t, alig használtat, vagy Force-ot, 10-15k között lehet szerezni. Boltba, meg egy áron vannak. -
#6993 Előszőr azt hittem photoshop-os ötlet, gondoltam is mekkora marhaság.
Ez után a kép után kezdtem csak rádöbbenni az igazságra.
A szétbuherált G15 bill kijelzője már nem is lepett meg :D
-
GPx8 #6992 Mit akartál tul.képen írni??? -
#6991 a MOMO-t verd ki a fejedből, és Driving Force GT, ha van rá pénz
ha nincs, akk momo -
#6990 A kormány fogása remek, az ffb-je nagyon jó. A gombok is elegendőek, illetve a pillangóváltó nagyon szép kidolgozás, nem olyen gagyi mint pl a DFP/GT-sorozaton. Viszont nem forgatható csak 270°-ban (vagy-e körül), és a pedálja élettartama nem igazán kecsegtető, a középreállásával is lehetnek 1 év után gondok.
Momo javítás -
Norbeex #6989 Sziasztok!
kormanyt szeretnek vasarolni, es a momo-n gondolkodom.milyen tapasztalataitok vannak a kormannyal? -
#6988 Há mádörfákör: D
POi nak vagy akárkinekszted kevesebből áll feltolni magát lodzsitekpontkom oldalra, mint neked? xD
Szerk: Nah, most nézem már poi linkelte is:D -
Tzl #6987 Köszi szépen, megnézem ezeket. -
GPx8 #6986 Köszi!
A tekerentyű izgat, de tényleg! :) -
#6985 Luuuustaaaa :D Profiler -
#6984 Remélem, hogy énis meg leszek vele elégedve, kedden szerzek be egy ilyen kis tekerentyűt :) -
#6983 valaki belinkelné nekem a legújabb profilert g25höz?:) thx -
Debilon #6982 igen, tökéletesen :) -
#6981 Tekerentyű is?:D -
Debilon #6980 teljesen megvagyok :)
5.04 driver és minden gomb működik -
GPx8 #6979 Kösz a válaszokat!
+1 kérdés:
Akinek van Driving Force™ GT kormánya, az meg van vele elégedve??? -
Solt #6978 Viszketek ezektől a magyarba beleszőtt angol szavaktól, kifejezésektől... automatikusan átugorja a szemem... ezt tudom mentségemre hozni... :D -
#6977 ON-ROAD vót a kérdés kollega :P
Habár a szarvas és menyét által lakott földutak is utak, attól még az OFF szerintem :D
Legalábbis normális ember nem megy oda :D -
Solt #6976 + RBR ;) -
#6975 ipon, aqua -
#6974 Itt nézelődj szerintem.Biztos találsz egy boltot ahol árulnak. -
GPx8 #6973 Sziasztok!
Tudja vki, hogy hol lehet Bp.-n Driving Force™ GT kormányt kapni? -
#6972 | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GT Legends | GTR-Evolution | :)