Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Akkor jó😊

most levettem a kormányt,és vagy leesett a rugó,vagy eltört benne valami,mert hallom,hogy csörög...kéne már egy g25,csak nincsen rá pénz...
Én már szedtem szét a momo-t secc-perc alatt össze lehet dobni😊

bardocz
Köszi!
Így kép alapján rájöttem még mi lehet a baj:a rugó megadta magát,vagy leesett,lecsúszott,majd szétkapom és meg fogom nézni,amúgy aki csinált már ilyet,nem nehéz öszerakni?
Toby0501
A mikrokapcsolók panelja csavarral van hozzáfogatva a házhoz és egyszerû csatlakozóval van csatlakoztatva az elektronika. Egyszerûen megcseréled a két oldalt és kész.
Itt egy kis segítség:

bardocz
Hogyan?Csak húzzam ki?Nincs valami más módszer,mert már inkább bal kézzel vezetek,mint jobbal,az a váltón van😄
Toby0501
Bal oldalt felcseréled a jobb oldallal 😊

bardocz
Segítséég!
Momo kormányomon meghalt a szekvenciális váltó,amikor hátea húzom semmi ellenállása,csak elõre van,és így kettesével tudok csak váltani:'( Hogyan tudnám megjavítani?Már nem garanciás
MaSzKa
sli fasza?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

pointer4
Én már nem <#beka3><#mf2>
de lazaaaa! 😊))) kéne egy könyöklõ is.... 😊)

www.smart-bus.hu

wander01
én mindig ott fogom, ahol a szigetelõszaolag van 😊) másik kéz a sebváltón...

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

pointer4
Tekerem kanyarban mint az állat 😄
Nem látszik rajta semmi.

Csak a fogása puha fennt 😄
Na az a kis fekete szigetelõ szallag, csak a közepét jelzi, nem összeragasztva van ott 😄
MaSzKa
mit csináltál az eltört G25-el?

Dietrich
neked már drágább volt..nekem még 20K <#ravasz1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

pointer4
Euro - Dollár között mindig így van, ez nem egyedi eset 😊
Bucser
Engem a drót még csak nem is zavarna ellenbenaz idióta váltó miért van mûanyagból?? meg a pedálok?? 300 Euroért már illene fémet adni... az meg külön röhej, hogy 300 euro és 350 dollár... jobban megéri a dollárba venni mint euroért...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

pointer4
Az mind1 mennyibe kerül, a fotókról az anyaga iszonyat gagyinak tûnik. Olyan Tesco gazdaságos 9.990,- csak vigye már el valaki.
Arról nem is beszélve, hogy a vezeték nélküli megoldás..... ne legyünk már ilyen igényesek, és bénák. Errõl mindig az a kérdés jut eszembe, hogy akit a drót zavar, azt az auton pl a kerék nem zavarja? Annyira gagyi hogy a földhöz ér, deformálódik, és tele van kosszal mint az út.
Bucser
Már mutattad ezerszer.
Szerintem ez a kormány nem ér meg annyit mint amibe kerül.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

MaSzKa

MaSzKa

zolo
Én egy éve 22-ért vettem külföldi szállítással Ph-ról...Gyári gari 2 év ugyanúgy van...

http://flickr.com/photos/zolika90/

MaSzKa
cellcom.hu-ba van

bertino
drága volt sajna.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

milk41
30ért vettem a DFP-met 1hete az elektro vörldben,jó vétel volt(kár hogy akkor abban a pillanatban nem volt G25 pedig azt akartam venni😞)

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Dietrich
Momo, DFP vagy G25 használtan ha van.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

leho94
Már sztem G25-öt használtan lehet kapni annyiért!

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Hello.
Tudnátok nekem egy viszonylag jó kormányt ajánlani?(Ha lehet váltóval)
Kb 30-35 000-rem lenne rá.
A segítséget elõre is kössz!

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Ombika
Sajnos õ GYÁRI GENHIBAS!!! <#taps>

pointer4
Na itt egy jó példa:
Frex
Ülést mozgató mechanika levegõvel. + munkahenger, ehhez mágneskapcsoló, szivattyú, nyomásszabájzó, halk kompresszor + teljes támogatás, programmal.
Átszámítva az ár olyan 320k Ft. Na igen, az ember haja az égnek áll. Miért ennyi? mocskok, csak mer írtak egy progit hozzá ennyit kérnek el.
Pfujj.
Ezután kedves barátunk ajánlott egy oldalt www.x-sim.com, ingyenes program, forum szimulátor építéshez. A-Z ig átbeszélve, gyerünk barkácsoljunk. Lehet csinálni elektromos motorral, pneumatikával, hidraulikával.
Hidraulika a leggyorsabb, akkor legyen az mondom.
na, 4 helyrõl szereztem árajánlatot, belevetettem magam. Legolcsóbb szivattyú 100k, mágnesszelep 45k (*2) , munkahenger 40k (*2) + Áfa.
Ez volt a legolcsóbb.
Na akkor legyen levegõ. Halk kompresszor, nyomásszabájzóval, víztelenítõvel 65k, munkahenger 45k (*2), mágneskszelep 26k (*2) + Áfa.
Ahham, akkor legyen elektromos, na most 660Euros árért munkahengerenként is csak olyat lehet szerezni, ami 18kg maxx 15cm/seccel mozgat, 30cm-es lökethosszal. Na most a Frex 40cm/sec.
Tehát akkor drága a frex, ami kész is van, és az elektronikával sem kell foglalkozni?
pointer4
Szerintem neked az érték ítéletedet újra kéne installni.
Vagy ritka hüje gyerek vagy, vagy csak körül vagy metélve.
Ha ott a plexi alatt levõ alkatrészeket megrendelnénk csókosan, az több lenne mint 150k Ft.
Ez a világunk, jóreggelt.
Nem azért drága, mer rá van írva hogy PLIMA vagy ADIOS, hanem mert lekellett gyártatni az alkatrészt, plussz még ki is kellett találni. És még amilyen mocsok az ürge ebbõl akarja etetni a kölykeit otthon.
MaSzKa
olvass vissza!!!

Ez is "csak" egy átalakított G25. Nem sajnálnék 50ezerFt-ot "koctáztatni" tuti én is csinálnék valami hasonlót😊 Tényleg nem tudtok valahol olcsón 28cm átmérõjû sportkormányt, ilyen anyagút mint ezen van. Egyre jobban sikerül magam rábeszélni hogy megvegyem a G25-öt😄

MaSzKa
minek fizetnék többet mint amennyit ér ténylegesen

minek? megvenned 50ert es szetfikaznad<#eplus2>
MaSzKa
50eFt-ot adok érte

pointer4
Igen, ezért 250 ezer forint.
MaSzKa
végre 1 értelmes kormány

ebbõl legalább nem spóróltak az anyaggal

pointer4
Jaa látni, 5 db g25 ára.
Bucser
866 Euro darabja.

pointer4
Uhhh <#wow1>

Ebbõl mi a g25 ? <#nemtudom>
Csak a kormánykerék olyan 43k. És akkor még nem volt szó arról ami a plexi alatt van.
http://www.jlvrh.de/JL_Wheel_UK.htm
<#beka2>

Tika
Sziasztok,
segitseget kernek egy problemaval. Be van instalalva a Logitech G25 Racing Wheel USB, a gombokat identifikalja 0,1,2,3,4,stb...
De ha bekotok utanna (a G25 marad bekotve) egy masik game controllert, (egyszeru standard Genius joystick US😎, akkor annak a kapcsoloi lesznek 0,1,2,3 es sajnos a Logitech G25 atrendezodig 40,41,42,43,stb...
Viszont az egyszeru Geniusz joystick kapcsoloi mindig 0,1,2,3, de Logitech G25 (vagy akar egy Thrustmaster GT Racing Wheel) kapcsoloi csak akkor 0,1,2,3... ha egyedul van bekotve. Ha bekapcsolom a joystickot is akkor a FFB kormanyok atrendezodnek 40,41,42...
Akkor pedig ujra be kell alitani moden gombot a szimulatorba, mert mas szamok alat detekalja. Kell midketto egyszerre mert a G25-hoz csinaltam kezifeket is egy Geniusz joystickbol, de az csak komoly szimulatorokba van hasznalva (LFS, Race07, stb...).
Azt akarom megoldani hogy a Logitech G25 kapcsoloi mindig stabilan 0,1,2,3... legyenek (akar egyedul, akar joystickal) a Geniusz joystick legyen akarhol utanna 40,41,42,43... vagy akarmilyen masik szamok alat. Valahogy a Windowsba beirni hogy nedobalja at a Lgitechet nullarol negyvenre, ha bekapcsolom a joystickot. Van ott Preferred game controller, ot bealitom a Logitechet, de akkor is atrakja a 40-re a ott a joystick is. Hogyan lehetseges ezt megoldani a Windowsba?
koszi

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

symbol
hú, nagyon zsíír 😊 gyorsan átfutva az általad elinkelt a legjobb, kifinomult, semmi csicsa, egyszerû, mégis szép 😊
meg tuti kényelmes is 😄 én forgószékbõl nyomom még most, kicsit gáááz 😄 pláne, ha kicsuszik a lába alá beakasztott ki akármi 😊

asszem a következõ fizuból lesz egy ilyen 😊 de még szétnézek 😊
respect mester 😊)

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

pointer4
Szívesen 😄

Hát azért a FREX tényleg már más világ a "mi" pénztárcánkhoz képest.
Ülést én pl innen lestem. Vagy vaterán is van fennt pár ezressel olcsóbban új, illetve lehet a bontóban is kiszúrni jót.

Ja igen, 5leteket meg összeépítéshez innen vaagy, innen is, eminnen is .
De sokféle van fennt szétszórva is 😊
symbol
amúgy majd elfelejtettem, hogy kösz a linket 😄

symbol
a lenti fasza ülésre gondoltam mondjuk 😊
egy ilyen kellene csak a többi részletkérdés 😊

az oldalt megnéztem, húúú, lehetne mit költeni nem mondom, de azért ez már más világ 😄

pointer4
Mire gondolsz konkrétan ?
Innen a legjobb miõség: http://www.frex.com/gp/
Vagy jön az 5let és csinálja az ember.
symbol
ilyet honnan lehet beszerezni?
vagy ilyen szimes dolgokat?

pointer4
G25 höz állvány, ha valakinek van helye a szobában, akkor nézzetek be a #597 hsz hez. Köszi ide
pointer4
Csak Maszka miatt <#vigyor1>