15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
OsakaBandit #7091 Sziasztok! Microsoft Sidewinder kormányom van 5 éves és kezd kicsit haldokolni! Nem tudjátok,lehet ilyent még valahonnan szerezni? (Akár külföldről is)... -
#7090 köszönöm szépen az infót császtok
-
#7089 akkor driver:) -
Debilon #7088 5.04-es driver és pöpecül megy :) -
#7087 egyik ismerősömnek dfgt-je van nagyon megvan elégedve vele! és csatlakoztatható pc-re is minden probléma nélkül!asszem csak a profilert kell letölteni -
#7086 sziasztok
egy logitech dfgt-t akarok venni mi a véleményetek róla?????
és pc hez csatlakoztatható???????
előre is köszi
-
#7085 köszi! -
#7084 Persze. -
#7083 elég a drivert letölteni? -
#7082 Logitech oldaláról lecsipázod a drivert. -
#7081 hello
nos az a kérdésem hogy mi a teendő ha elhagytam a g25 telepítő cd-jét?:'(
ha esetleg win reinstall lenne vagy valami mit csináljak? sehl nem találom a cd-t
előre is köszi -
#7080 Nem, azért inkább vennék egyet :D -
#7079 100k lesz (joy, pedálok, gázkar). Ugye 100k-s cuccból azért nem csinálnál H váltót?:D -
#7078 Jó H váltó lehet belőle, csak gondolom anyagilag nem lenne jó befektetés :D -
#7077 Igaz nem Komrány hanem Joystick, de Force feedback!!!
Új Logitech Force feedbackHOTAS Dual throttle-el. -
#7076 Tegnap kaptam mailt Leo Bodnartól :D
"Hello,
Your order has been shipped.
Thank you once again for your purchase!
Best wishes"
Ma meg a Royal Mailtól
"to the Post Office®, it will be on its way to you."
Yuppié :D
Úgy megörültem, gyorsan barkácsolhatnékom támadt :D
Még be lehet kötni 5 ledet is, csak nem tudom igazán milyen visszajelzést tud azon küldeni a progi, még utána kell néznem.
(bánatnak ennyi gomb nekem... már kezd elgagyiasodni, like F1) -
Rainbow15 #7075 nem szólok, mert még nem volt EX-hez szerencsém, csak gp-hez és momo-hoz. Momo viszont a GP-nél 1000x jobb, kényelmesebb. -
#7074 Használtan biztos, hogy nem vennék momot a pedál probléma miatt. De még újonnan se tetszik, kevés a gomb. -
Rainbow15 #7073 15k-ért lehet venni alig használt momo-t is, szerintem ez is megéri. én pl. 10k alatt szereztem egyet, jól jártam- -
zamballa82 #7072 Köszönöm látom. -
#7071 Van a kormány mögött 2 nagyobb gomb, pótolva a pillangóváltót.
Klikk, és egyébb nézetek. -
zamballa82 #7070 Lenne ezzel kapcsolatban még egy kérdésem.
LOGITECH Formula Force EX
Ezzen van kormány váltó?
Nem igazán találok hozzá utalást. -
#7069 Ebben az árkategóriában best buy. Én meg vagyok vele elégedve. :) -
zamballa82 #7068 Sziasztok.
Most akarok venni egy Logitech Formula Force EX kormányt.
Tudtok tanácsot adni hogy érdemes benne bizni vagy 15EFt mást tudtok ajánlani? -
#7067 Én használom még az ellenfél neveket megjelenítő gombot, hogy tudjam ki megy körülöttem a pályán, illetve még az egyik gyorschat gombra is bevan téve a köszönés. -
#7066 hátranézés - ha nem használsz tükröt
TC felülbíráló
esetleg kuplungnak egy gomb - nekem rfactorba kell :)
-
#7065 Lámpa,duda,ahol lehet turbot állítani(temporary boost rF-ben),annak is egy gomb. -
#7064 Na jó, gombszakik segítségét kérem :D
Akkor elhatároztam hogy most utoljára (remélem) nekiállok egy kormány átszervezéshez. (semmi politika)
16 gomb kerülhet rá.
Jó alkalom, hogy teljesen kizárjam a billentyúzet használatot.
gondoltam egyenlőre:
- limiter *1
- komunikáció *1
- pit req *1
- LCD skip *1
- fel-le-balra-jobrra az lcd menüben *4
- balra-jobbra nézés *2
- fékerő ??? *2
további ötlet?
-
#7063 Szigetelőszallaggal meg három pingvinnel megoldod :D -
#7062 Fanatecre bajosabb lenne felrakni. -
#7061 15 ropiért már lehet is kapni, sőőt, valaki már be is építette :D
Van rajta még 16 gombnak hely meg 5 lednek is akár :D
-
#7060 De kurvajóra meg tudnám csinálni innen a kormányom,kerek momo kormán,rendes pillangváltó,gombokat meg megoldanám rajta valahogy. -
#7059 Van itt minden mint a bucsuban, csak az ember pénztárcája bírja :D
-
robinho1 #7058 sziasztok!
Megvettem az új gépem és sajnos még mindig rossz a formula force ex kormányom most ilyenkor mi a teendő? -
Solt #7057 Egyre inkább nem értelek! :D Próbálj meg a H váltó váltókarjának a hosszúságában gondolkozni... szerintem úgy közelebb kerülsz a megoldáshoz! :D -
#7056 Jah, közben rájöttem, hogy ti szélesítésről beszéltek (amit hosszúságnak írtatok), én meg hosszúságról. :) -
Solt #7055 Hogy mi? Én téged nem értelek... biztos még korán van... fejtsd már ki mire gondoltál! :) -
#7054 Hát én egyszer raktam rá próbából egy másik váltógombot. Az Fém betétes volt, 30dkg. De annak a szúlyát már nem bírta el, berántotta magát sebességbe. Tehát vagy puha fa, vagy alu legyen amivel meghosszabbítod. -
#7053 Hát ha meghosszabbítod a váltót, akkor útban lesz az ujjaidnak, nem tudsz majd váltani. Nem is értem ezt az elgondolásod. :)
Az úgy tökéletes, ahogy van! ;) -
#7052 Hát úgy képzeltem hogy traktort meg buszt, esetleg kamion simulátorban fogok teljesíteni vele,de ez elválik...
másik ok:
Fura, olyan kicsi az a kar és az asztalomon csak lent lenne olyan hely ahol elfér kényelmesen de ahhoz meg kéne hosszabbítani a kart hogy felérjen hozzám:D
Ha felteszem az asztalra kényelmetlenül magasan lesz a kezemhez képest, és nem is olyan reális:)
Majd megoldom valahogy ha oda kerülök!