Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehe én is így áltam a dolgohoz csak aztán mivel 25-30 alatt nem találtam norális kormányt(momok kb 40 nél kezdõdnek, a jobb fajta) így kicsit elhalasztom ezt az akciót😊

Ejpazdet...Jutányos áron nem eladó az egyik?<#zavart1>

pointer4
Az elsõ g15 már több mint 2 éves, nincs baja, csak kopik 😄 Az van most a "cockpitnél". A másik az asztalon, az jobb állapotú.
Hogy-hogy?

Nekem az elsõ az lesz, ha nyáron veszek 1 et, a momo helyére, hogy hajítom a fenébe ezt a sz@r kormányt, és valami jó kis momo kormány megy a helyére: DD

pointer4
Legalább értem miért megy fel a g25 ára...
MaSzKa
amúgy tudtok valamit a G25 Lite-ról

mert valahol olsvastam fél éves hír hogy lehet hogy lesz

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

pointer4
Ohhh ,ez már a második g15 az évek alatt 😄
Aztarohadt... ez durva 😊

<#nyes><#taps>

pointer4
Asszem az a menetszél miatt lesz 😄
Solten
<#wow2>

Saor Alba

MaSzKa
ez durva

még 2 venti hûti a srác kezét

wander01

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

A jobboldalihoz hasonló táblát én egy régi kormányból fogok hergelni: DD

Off: Mintha kicsit kontrasztos lenne az a g15-.-
Nem gépezel eleget, éb 15 9m valahogy tisztább.: DD

Dietrich
DFP

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

MaSzKa
én kombánjba láttam ilyen csapágyat 😄

pointer4
Na nem olyan csili vili, de 230 at kapcsol, nem 12V-ot, és még ponnt nekem való is 😄

A jobb oldaliról beszélek. 😊
zolo
Logitech DFP(Driving Force Pro)

http://flickr.com/photos/zolika90/

bertino
EX

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sziasztok, most állok kormány vásárlás elõtt és nem tudok dönteni, ezért kérnék 1 kis segítséget ti melyiket választanátok? Logitech Formula Force EX vagy pedig Formula™ Vibration Feedback Wheel. Elõre is köszi a válaszokat.
pointer4
Logitech g25.
Kikapcsolod hogy középre álljon be. Már 55.000,-Ft körül megkapod bárhol.
Vagy gyártasz egyet ha kiakarod hozni féláron.
crazyclone
Hello!
Kellene nekem egy kormany amelyiknek nincs szervoja vagy pontosabban ikább nem áll vissza a kormány a helyére (lehet ugy is hogy az FF et hajto kulon adapter állitja vissza és akkor azt nem dugnám be) de a lényeg hogy a pedálon legyen kuplung és a kormány mögötti karokat lehessen hasznalni tiptronik valtonak tehát ne analogok legyenek
Ha valaki tud ilyet max 30000ér azt kérem dobjon meg egy linkkel!
Kösz!

Dietrich
Norbi ezekre gondoltam tegnap! Igaz ez MOMO-hoz van és pedálokhoz, de hátha hasznos lehet a poti miatt.
[/url]Mozso féle angolul
[url="http://met.tutireklam.hu/momo%20ped%E1l%20jav%EDt%E1s.pdf"]magyarul

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

MaSzKa

leho94
Kikérdezte hogy kell-e vagynem?XD

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

szétszeded, és odaragasztod a potit a helyére.

Norbi1990
Sziasztok!!
Van egy kis bajom a kormánnyal.
A kormánynál a poti mozog miközben forgatom a kormányt és nem lehet egyszerûen egy ívbe kanyarodni.
Valaki tud segíteni benne?
Logi Wingman Formula Force GP
Köszi!!
milk41
rally,dtm,wtcc,etcc -t mindenkinek és jók vagyunk😊

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

milk41
nemkell,veszel egy gamepadot,és ráforrasztod.úgy fogja felismerni mint egy gombot,nekem is volt ilyenem csak az homemade volt

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Dietrich
nagyjából Senna halála után kezdték a pályákat "tönkretenni" és jöttek késöbb a Tilke borzalmak..maláj,török,arab pályák..300km széles dög unalmak..

Ombika
<#taps><#vigyor5><#beka3><#eljen><#dumcsi>

pointer4
Háát, folyton csak szépülnek az emlékek, azt is számítsd bele 😄
bertino
hajjaj, most lett meg az összes '94-es F1 futam felvétele, hát akkor egész más világ volt.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

pointer4
Én arra gondoltam, hogy a kapcsolós konnektort lehetne errõl hajtani, meg a lékompresszort. A konnektornak ugye kapcsolnia kell majd még az ubs Hub tápját, ak kormány tápját, a szelepmozgatáshoz a 24V tápot, a monitort. Így jópofa lenne.
Dietrich
totál sõtétség van az agyad helyén....na meg bulvár média ezt mondatja mert soha mást nem adnak csak ha crash van..

F1 bûn szar lassan 10 éve csak szépen csomagolják..

bardocz
Mert butavagy,gondold már egy,egy rendes cokpitben mekkora fílíng már így indítani boxból kiállásnál a kocsit,vagy ha lefullad,vagy akármi,menyivel jobb már,mint megnyomni egy gombot a kormányon,oszt hagyszóljon.
MaSzKa
pár szót kihagytam (csak)

az a lényeg amerikába a versenyek a törésrõr zuzásról szólnak
azért mennek a nascarba körbe körbe hogy a nézük akik kilátogatnak minél többet lássanak ebbõl

ezért alapból unalmas számomra a nascar

az amerikaiakat meg alapból nem szeretem

ilyen inditóka meg nem nagyon kell nekem 😄

Bucser
gõzöm nincs ezt mire írtad...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

MaSzKa
kinaiak csak szinvonalasan másolni tudnak ha jól tudom

Bucser
hülyeség.. ha színvonalas a verseny engem az sem érdekelne ha kínai lenne...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

MaSzKa
usaikat nem szeretjük 😄

Bucser
nem láttál még versenyautó indító panelt? mondjuk egy NASCAr-os indítást?

bardocz
Amúgy ezekkel az a baj,hogy szerintem még a drivert is meg kéne írni hozzájuk,hogy valahogy felismerje,hogy ez egy gomb,és hogy tudd használni játékban.
MaSzKa
ez mi valami atomboba vezérlõ?

Hát az van, hogy nekem csak a házában lévõ lap kellene, így hát 2-3 ezerbõl szeretném megúszni.
pointer4
Azt ott nem látom, de találtam egy helyet link

Itt meg minnyá olcsóbb itt

bardocz
Amit maszka linkelt oldalt,ott van,csak nem tudok hozzá rendesen linkelni,csak így képet.
pointer4
A fenében lehet olyan biztonsági kapcsolót találni?
pointer4
Gondolok 😊 Az vigye fel szálanként, majd ott összerakja 😄
Nemkell mind a 20 szálat 1xre felvinni az autoból. 😄
Bucser
ha salgobó teszed össze a tömege is szép lesz😊 gondolj azokra akik lift nélküli házban laknak a legfelsõ emeleten😄