Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
keversz már mindent..
1. a DFP az konzllra készült
2. driver nem is volt hozzá PC-re..
3. az 5.0 driver amit a G25 miatt adtak ki jó volt a DFP-hez is.
4. az 5.1 drivernél megjelent a logitech oldalán mint DFP is választható PC-hez és hozzá külön driver..kb 5 hónapig 😉
azért kell úgy telepiteni a drivert ahogy, mert akkor csak DF-nek ismeri fel a PC..ez a piros szinû EX-nek a kék szinû változata ps3-ra.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
de te mondtad asszem hogy pc-re is megjelent
és nem kell aggódni a jõvõben sem a támogatottságáról
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ne vegyél dfp-t.
mondjuk az egyik legjobb kormány...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
de csak az 5.0 drivert rakd fel elöbb aztán csatizd az usb-be ha PC-hez veszed.

Ami a gépedben van alaplap(nem a laptopban), ahhoz kellett kapnod cd-ket, keresd elõ, egyiken lesz Chipset driver, és mellette USB driver is.
Am idevaló a téma, többet tudnak majd segíteni, egy ideje kiszálltam a hardware témából már.
http://flickr.com/photos/zolika90/
A törött kormány képénél esett le hogy kinek is olvasom a cikkét, utána néztem csak a nicket 😊
Színvonalas lett az írás, grat, nameg az elszántságodért is 😉
http://flickr.com/photos/zolika90/
a rák egye meg ezeket a felület se sima
a logitech jel szegecselve van?
zök hozzá, de hátha.
Illetve esetleg az alaplapi BIOS ban USB kapcsán állítási lehetõség ?
Esetleg az 1.0-1.1-2.0 USB vezérléstõl zavarodik össze, talán tedd vissza 1.1 re (hátha 2.0 kompatiblitási gond, ha régi a kormány).
Nálam pl van valami kapcsoló a BIOS-ban USB-re, nem emléxem pontosan a nevére, de a windows fel se áll tõle.
Ha közvetlenül a gép hátuljába dugod ugyan ez a helyzet ?
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Szóval van egy kis gondom.... régebben vettem egy Saitek R220-as kormányt jó pár évig el volt téve és azóta lett másik gépem is, lényeg a lényeg most elövettem autókázni , de az a baj vele hogy mikor bedugom egy USb-re( akármelyikre) azt irja ki hogy: Az usb-eszközt nem lehet felismerni:S!! A kormány tuti jó mert bátyám laptopján nem kell semmit csinálni, csak ráteszem usb-re és már világít is!! Nálam Eszközkezelõbe is azt irja hogy ismeretlen eszköz!! A kormányhoz nem volt illesztõprogram mert nem kell hozzá. Van valakinek valami ötlete?😞 A kormány rendben, az usb-k tuti jok csak nem kormánnyal:S! bátyám eszközkezelõjében via usb van meg annál jobbb... már nem emlékszem hogy volt irva! Léci segitsetek!!!!! Elõre is Köszönöm!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#wave>#wave><#wink>#wink>
http://topgearhungary.blogspot.com/
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
DFP-rõl!
momo PC-re jött ki alapból..DFP meg ps2-re anno
Valamint ha beírod a lenti keresõbe a momo-t,akkor az utóbbi idõben csak bosszankodó hsz-eket találsz.
igaz csak gyári windows driverrel ment logitech driver nem ismeri fel 😞
a régin a gombok és a bajuszváltó is jobban tetszett mint a g25-ön
3hetet késett
minket csesztek le azért mert nem voltunk otthon délben,utána meg sikerült este 7-8-ra meghozniuk a csomagot(nemhogy vártak volna max 1órát...)
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive