15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#7612 Egy elemi csapás. Ezért nem megy a G25öm a konzolommal ... :( -
#7611 MI ez a mikrofos?!!: D -
#7610 Egyébként ez a driver kellene ha valakinek megvan vagy véletlen letudja tölteni, persze én is keresem, de ha valaki hozzájut azt megköszönöm.:
Microsoft SideWinder Force Feedback 5.1.2600.0
-
#7609 G25-nél így oldanám meg:
E minta alaján, egy próbát megérhet keresgélni. -
#7608 Az euro truckhoz gondoltam és a cm rally-hoz, de ez így gáz. -
#7607 Hát ez ocsmány. -
#7605 upsz, az a kép valami prototipus lehetett, igy néz ki:
-
#7604 Fanatecnek bizonyos tipusai mennek xboxon csak, azok pedig nagyon drágák és playstationon nem mennek - ami igen, az még drágább :D (haláli...)
Mindez azért van, mert licenszköteles, saját MS szabványt kreált az usb-s cuccokhoz, ergo semmi nem képes együttműködni a 360-al :( Cserébe az MS a saját kormányábol "sokat" el tud adni... ami sajna elég sz*r, de legalább nem drága - pláne használtan nem.
Ráadásul nagyon "szép" :D
-
#7603 Hm, az lehet. :) PChez eszembe nem jutna boxos kormányt venni, azok szarok.
Régebben még a box előtt volt egy cikk, hogy befejezi a kormány gyártást / támogatást az MS, erre alapoztam a HSZemet. Bocs a tévedésért akkor. :) -
#7602 Állítólag Fanatec is megy X-Box alatt.
Tudnám a Logitech meg a Microsoft miért utálja egymást ennyire ? -
#7601 sajnos gyárt, xboxhoz, ami pécén is használható - részben -
#7600 Ha valakit mindif érdekellt de sokallta, vagy csak most hall róla előszőr... NET-KAR PRO
Annak ajánlom, mert egy ragyogó szimulátor most féláron. -
#7599 Pitstop 1-2 :P
Na hol állítsam ? :P
Szereztem egy MomoFFB kormányt 5 rongyért, szinte null kilóméteres, ügyi vagyok ? :D
Meg egy ilyet:
-
neilszab #7598 Hát akkor állítsd be a játékban! ;)
Mivel akarod használni? -
#7597 Egyéb alternatíva hogy veszel másik kormányt sajnos. :/ A sidewinder támogatását, ha jól tudom megszűntették és nem is gyárt már kormányt a Microsoft (kár, pedig az SW jó kormány volt, nekem is volt). -
#7596 Hűha akkor mit tudok csinálni, csak ez miatt fel kell rakni valami régi op rendszert, az túl vicces lenne. -
#7595 Nincs sajnos, már a Vistaval sem kompatibilis rendesen. -
#7594 Hali.Van egy Microsoft Sidewinder force feedback-es kormányom már eljutottam oda hogy win7 alatt működik, de nem tudom használni azt a progit amin állíthatnám a rezgést és a fordulás érzékenyésgét.Nincs valamilyen univerzális program ehez a részhezt? -
#7593 Hát otthon még nem is mertem megmondani. :) -
#7592 Lessz az akkor majd még több is :D -
#7591 Ki bizony, de még így se 52 000. :)
Ellenben a cockpit-ed nagyon megfogott, úgyhogy úgy döntöttem csinálok egyet. -
#7590 Jóúúú :D
10 rongyból jól kinőtte magát a terv, de bizti nem bánod ám meg ! -
#7589 jó bizony ;) -
#7588 Jó döntés ! -
#7587 Jól döntöttél -
#7586 A cikket elolvastam, sok új és hasznos infót kaptam, így azt hiszem DFGT lesz.
Még egyszer köszi!
-
neilszab #7585 Én magam nem próbáltam, egy ligatársam húzott le vele 2 évet, őt alaposan kifaggattam, mikor írtam a cikket, amiben egyébként minden infót megtalálsz.
De neked kell eldöntened, hogy mennyi időt és pénzt akarsz szánni erre:
- Satiek R440, R660: kezdő szimulátoros, illetve hobby szintre ideális 10 rongyon belül
- DFP: komoly szimes használatra, de már csak használtan kappható olyan 20 körül
- DFGT: DFP továbbfejlesztett változata, olyan 26-27 ezer pénzért -
#7584 vegyél DFGT-t, nem kell variálni.
20 felett van vhol. -
#7583 Köszönöm szépen. :)
Az Ex nekem is tetszik sőt már próbáltam is, viszont egy kicsit most bizonytalanná tettél, R440-t próbáltad?
Konkrét árakat tudsz írni pl: Ex, R440, DFP, DFGT? -
neilszab #7582 Az elmúlt évek alatt meglehetősen otthon érzem már magam a témában, a cikk megírásához egy rakás forumot pluszba alaposan átolvastam, vmint kikértem szimulátoros ligában is az egyes tulajok véleményét! Eredmény:
Ex:
belépő szinten szimulátorzásra alkalmas kormány, viszont elég gyakran olvasni vele kapcsolatos hibákról (rángat, elcsúszik, néha megkergül az FFB), és nem javbítható. Én az elviselhetőnél többször találkozom ilyen panaszokkal ezzel a típussal kapcsolatban. Persze, nyilván van belőle jobb/rosszabb széria, örülj neki, ha neked nincs ilyen gondod.
R440:
Gagyin néz ki, recseg-ropog, DE: van olyan jó mint az Ex, és nem lehet hallani vele kapcsolatos hibákról, problémákról, tartós darab. Az ára is nagyon jó. -
#7581 Milyen gyermekbetegségei vannak az exnek mert én nem találkoztam semmivel .:D
És ezek a saitek kormányok meg milyen hányadékul néznek már ki:D -
#7580 "...és jóval kevesebb gyermekbetegséggel küszködik, mint az Logitech Ex!"
-
neilszab #7579 Szia,
én írtam az imént belinkelt kis kalauzt, ha semmiképp sem szeretnél rá 20 rongynál többet költeni, akkor én neked a Saitek R440, vagy R660-at ajánlom. Kezdő szimulátoros illetve, hobbi használatra ideális, elég jó árban is van, és jóval kevesebb gyermekbetegséggel küszködik, mint az Logitech Ex!
Ennél följebb lépni már csak a DFP, illetve DFGT-te érdemes (jelentős ugrás),ami esetleg használtan is jó választás lehet ;) -
#7578 AJánlott olvasmány bannerban "Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz" , amúgy picinkét magasabban mint 10, a Logitech ForceFX, szintúgy a bannerban külön is. -
#7577 Sziasztok kéne egy kis segítség!
G25-öt szerettem volna venni, de sajnos egyéb kiadások miatt erre nincs lehetőség, tudnátok ajánlani mást úgy 10k körül.
Ha lehet képet adjatok hozzá, előre is köszi. -
#7576 tipikus momo betegség.
dxtweak2-vel lehet rajta javitani, pontosan azt csinálja amit irtál: a maximumot beallithatod a 95%-os értékre
sajnos vszeg romlani fog, nekem végül kb 60-70%ig ment el a poti, mielőtt a standard fixet (szigszalag) applikáltam! -
#7575 vista 64 sux: D
Azt Írja nemtalálja az oprendszer azonosÍtóját.Találtam egy helyen, hogy hogy kell megcsinálni, registry ben írkálni, de nem müxik:/
Am ezt akartam én is: D Lehet felrakok gyorsan egy 40 es vinyóra egy xp-t ha találok itthon xD
Am, én xrt-t és xrgt-t is utállom..LX6 a legprofibb kis drift taliga...Akárhogy lehet driftelni:]Erőből,lendületből,kézifékkel,kuplung dobálással:] akárhogy: D -
#7574 Mégegyszer feltelepíted,és crackeled,így van egy demod,meg egy teljes játékod...XRG-vel meg ugyan úgy lehet driftelni,mint XRT-vel,csak meg kell tanulni. -
#7573 Mert a régiben van xrgt, és mivel nemjátszok vele annyit, hogy megérje nekem, és nemszeretek így neten vásárolni, így nem veszem meg.
Bár, most, hogy ilyen fasza modolható lett, lehetmegveszem.Bár, az lenne a faszályos, ha nem lecserélné a cuccokat, mint PL a mustang, hanem újakat rakna be:| -
#7572 Z patch a legutolsó asszem,nem tudom minek szenvedsz a régivel...