Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de jártam úgy hogy logic 3-as kormánnyal akart átverni az illetõ
azt mondta logitech
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Alapítva
1981 – Apples, Svájc
A Logitech, az innovációt és a minõséget szem elõtt tartva, személyi számítógépekhez készít periferikus eszközöket, hogy fokozza a felhasználók élményét a digitális világban. Cégünk 1981-ben egerek gyártásával indult; az egérrel, amely akkor még újnak számított, a korábbinál sokkal természetesebben lehetett vezérelni a személyi számítógépet. A számítógépes egerek piacán piacvezetõk lettünk, miközben több tucatszor újraalkottuk az egeret, hogy az asztali és hordozható számítógépek felhasználóinak egyre növekvõ igényeit kielégítsük.
Terméktervezési szaktudásunkat már a kezdeti idõktõl fogva kiterjesztettük az egéren kívülre, és gazdag portfóliót alakítottunk ki olyan eszközökbõl, amelyek közvetlenül összekötik a felhasználót a számítógéppel, illetve a játékkonzollal, digitális audioeszközzel vagy házi szórakoztató elektronikai rendszerrel.
A termékeit a világ majd' minden országában értékesítõ Logitech innovációs vezetõ szerepe ma már a legkülönfélébb (vezetékes és vezeték nélküli) számítógépes perifériákra kiterjed, különös tekintettel a számítógép vezérlésére, játékra, internetes kommunikációra, illetve digitális audioeszközök és házi szórakoztató elektronikai készülékek irányítására szolgáló eszközökre.
Mindegyik termékkategóriánk esetében tanulmányoztuk, hogy felhasználóink hogyan használják digitális eszközeiket, majd tervezõink és mérnökeink arra függesztették tekintetüket, hogy miként lehetne jobb élményt elérni az eszközökkel – hogyan lehetnek sokoldalúbbak, kényelmesebbek, szórakoztatóbbak, hatékonyabbak, kézre állóbbak, több örömet okozók.
* Nyomtatás
* Küldés e-mailben
*
* Megemlékezés a 25. évfordulón
* Iparági díjak
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Egyébként, ha ilyen egyszerû volna a dolog, már megoldódott volna. Hiába kalibrálom a játékon belül újra, ha kimegyek a boxból, megint félreáll. Sokszor az sem segít, ha kihúzom az USB-bõl és visszadugom. A játékon belül a kalibrációs képernyõn még jól néz ki, de amint megmozdítom a kormányt, megugrik egyik irányba, vagy balra, vagy jobbra és az a középreállás. Ennél telejsen mindegy, hogy van-e középrehúzó erõ (én nem használom a profilerben).
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Itt a bannerban vannak linkek. Had ne másoljam be ide õket.
valaki nem tudja ujonnan honnan lehetne szerezni h-shiftert? olyan 10 ezerért
Elõre is köszi
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Egyszerûen nem értem, mi történik.
Bááár, ha jobban belegondolok, akkor egy ilyen ingadozás után újrakalibrálná magát, megint megtenné a jobbra balra díszmenetet.
Ha jól emléxem, akkor ha áramtalanítom a tápját menet közben se történik semmi extra azon kívül, hogy elmegy az FFB.
Bár mint mondtad, hogy rázókõnél csinálja ezt.... az fura.
Mert olyasmit sugall, hogy nincs elég áram amit kiszedhet a tápból és egy pár pillanatra kihagy, de aztán újraéled.
Nincs ismerõsödnek a környéken másik g25 ? Kérd kölcsön a tápot esetleg egy gyors próba erejéig. Vagy vidd át a kormányt, abba könnyebben belemegy tuti.
Ez az ötletem elsõ körben, a megbontás nélkül.
Én szedtem szét nemrég - a kormány kijelzõ kábelét húztam át a forgótengelyében -, nincs benne semmi ördöngõsség. De hogy mihez kéne hirtelen nyúlni benne, az már jó kérdés. Hacsak nem marad valameik drót egybõl a kezedben ha megmozgatod. Vagy az összes csatlakozót lehúzni, kontaktspray és vissza.
Mert azon a nyákon bármit is kimérni.... az már nem nekem való feladat :D .
Ja, majd el felejtettem, ha szétszednéd akkor a kormánykereket nem kell leszedni, az csak nekem volt fontos.
Kérdés: ez vajon szoftveres probléma lehet, vagy hardver és mehet a kukába? Ugyanis garancia már nincs rá. Én meg nem igazán szedném szét a cuccot, végül is ez nem egy MOMO pedál.
A neten rákerestem, a RaceSimCentralon voltak ilyen gondok, de megoldás annál kevesebb.
Várom az ötleteket.....
De a pedált rá lehet dugni a kormányra.És úgy nem megy.Ha elemmel,és drótnélkül próbálom a pedált úgy sem megy.Tehát sehogy:D
mondjuk gondoltam,hogy valami gyorsan tönkre fog menni
mindjárt utánanézek hátha másnak van ilyen problémája
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Csak úgy a pedálok abbahagyták a mûködést,sehogy sem tudom használni<#falbav>#falbav>
alig várom hogy meglegyen már az a pedál... :) aztán valszeg veszek egy DFGT-t, meg arra a frex adaptert és egy valamilyen fasza kormányt :D
jövõre ilyenkorra már egész klassz rendszerem lesz nekem is :D aztán jöhet a cockpit :D
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
50mm a kör átmérõje, és érdemes elõszõr kisebb fúróval kezdeni :D
Persze én a momo logot nem furnám meg, kicsit talán lejjebb kezdeném :D