Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne egy tengelyen mozogjon az érték(külön visszajelzõértéke legyen
symbol
asztak*rvaélet <#mf2> nah milyen? <#taps>

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

pointer4
Egy gázpedál a fékpedál mellett ? 😄
"Report Combined pedals"
Kérdés mi annak a neve hogy a gáz és a fék külön tengelyen van(egyszerre fékezhetek és adhatok gázt.
pointer4
Igan, az is volt hozzá, ilyen pufi-kuki. Az volt mellette a csomagba, csak naon rossz az íze. 😄

milk41
süti.😊

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

pointer4
Postaküldeménybõl: " Megnevezés: távirányító "
<#zavart1><#alien><#idiota><#hawaii><#nyes><#hehe>

Megköszöném. majd kiderül.
Kizártnak tartom, de microchip oldalán láttam usb descriptort ffb-s kormányhoz, nyárra be van tervezve a kísérletezgetés, építés... Jobban még nem néztem körül de ha érdekel elõbányászom azt a linket. Persze nem tudom mennyirre vagy otthon microcontrollerek programozásában...

bertino
😄Ddddddddd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Lehet valahol olyan leírás találni lehetõleg magyarul amiben leírják hogy kell ffb-s kormányt építeni?
solo
<#idiota><#idiota>
Ma láttam az ecsery-n a gundel elõtt két subarut....mind a 2 buglight os volt😊
Elõször egy 555 matricás kéket, majd egy full metálszrkét😊

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

bardocz
Én berúgtam az elejét,aztán azt mondtam,hogy jobban szellõzik így...😄
milk41
Nekem kiégett az USB,Firewire port ami a gép elején van...(Vadonatúj mp4-emet vágta tönkre,ekkor törtem le a ház ajtaját😄)

mila69en
akkor kb az lehet az asztalod alatt mint az enyém alatt:XDD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

bardocz
Vááá,most nézem a neved<#nevetes2><#idiota>

Nekem csak a tápot körülményes bedugni,mert az asztal alatt egy zsinórdzsungel van.
Nekem is asztal alatt van, és van elõl usb is csak nincs bekötve viszont hozzáférni sem lehet hogy bekössem 😊
bardocz
Nekem van elöl usb port a gépen,úgyhogy nem kell másznom😄

A pedál meg mindig az asztal alatt van.Néha szoktam spontán nyomkodni,mert miért ne.
Nekem sem fér el sem közvetlenül az asztal mellett, sem rajta tehát kénytelen vagyok mindig kihúzni, és mindig mászni ami rohadtul idegesít már... 😊
symbol
😄D
nah más: elég jó áron DFGT

pointer4
Ugyan minek neked az az asztal ? 😄
bardocz
Én mindig leszedem,mert különben nem tudnám használni az asztalom😄
pointer4
Én se szoktam leszedni <#zavart1>
symbol
sõt nekem végig fenntvan a kormány, a kihúzható bill alatta, és egész nap ezen a gépen dolgozom. a kormányrakosgatás idegesítõ lenne nekem is mindig 😊

cselt
Akkor ne húzd ki <#idiota>Én nem szoktam kihúzni és nem is kell mászkálni a gép mögé <#zavart1>
3 napja így nyomom hogy mászok gép mögé, egyenlõre stimm és ami a lényeg tegnapi futamon nem szállt el úgyhogy örültem 😊 Igaz nincs sok kedvem mindig mászni de hát ez van.
pointer4
Attól még mondjuk lehet árnyékolatlan az a kábel. De tényleg az a legegyszerûbb ha nélküle is megnézed. Vagy lehet csak gagyi a csatija a hosszabbítónak, és KH-s.
cselt
Próbáld meg nélküle. Veszteni nem sokat veszthetsz :p
de ez a hosszabbító kb fél méteres csak elõre jön és annyi
pointer4
Saját tapasztalat, ha 5m USB kábelhez közelitesz minden elõfordulhat!!!
Nekem úgy sikerült elhoznom 10m re a géptõl hogy 5m-en ként tápos USB hubot raktam. És rákötöttem az alaplapnál a táp 5V-os ágát (akár 35A) az USB+5V-ponntjára.
Hali. Szerintetek lehet az gondom DFP-vel hogy hosszabbítóval van elõhozva usb és abba dugtam be eddig. Generálhat az hibát?? Számtalanszor volt hogy kanyarba elszállt ff, vagy 200-nál kiakadt és nem lehetett tovább tekerni, de amint egyenesbe kerültem már jó lett. A legidegesítõbb meg hogy 2x volt olyan hogy mentem a pályán és egyszer csak elszállt és nem reagált semmire. Volt olyan is futamon hogy kigyorsításnál balra és a gáz kiakadt és ott sem tudtam mit csinálni. Ilyen esetekbe játékból kilépek usb ki-be és utána jó, de ez futamon nem így mûködik 😊
a
symbol
nah az azért nagyon drága 😞
akkor már inkább sim-gear... 😊
vicc, hogy ennél olcsóbbat én sem tudok szimulátorhoz való komoly kiegészitõként' 😊

engem esetleg valami kis mûszerfal érdekelne még, indítóval etc.. etc 😊
ilyeneket láttam is, de fingom sincs, hogy kell bekötni meg ilyenek, nem néztem még utána, meg blabla 😊

padlólemez esetleg? 😄 karácsonyra? bordázott? 😄 aztán csinálsz vele amit akarsz 😄

milk41
Most kaptam az e-mailt:
"Dear ACT LABS gamer,

The shipping cost for the following order will be US$: 75.

---------------------item---------------------------
ACT LABS RS SHIFTER 2006 ULTIMATE BUNDLE - SP-BU ❤️> "

Magyarul:129.99+75=205$

1$=206,85Ft
205*206,85=42404 Ft +vám

(1€=262,94
42404:262,94=161€😉

Ha Belgiumba kérném akkor:129.99+37=167$

1$=206,85Ft
167*206,85=34543 Ft +vám

(1€=262,94
34543:262,94=131€😉

Szerintem elkezdek más karácsonyi ajándékot keresnyi mert ez szerintem rablás.Belgiumba meg azért nem küldöm mert:"You will be notified of shipment with email when it is processed, 2-3 weeks for North American customers, 3-6 weeks for International customers."

Inkább szülinapra kérem,ha van ötletetek hogy mit kérjek karácsonyra akkor várom õket!😄(max 30-35k Ft értékben)

bardocz
Volt valaki másik fórumon aki rendelt kintrõl egy airsoft fegyvert.Amikor bekerült a vámra minden nap hívogatta õket,hogy vágják rá vámot,mert vámköteles.Ebbõl az lett,hogy két hét múlva elhozhatta vám nélkül.
pointer4
Csipkedjék magukat, mockosz lusta elkényeztetett irodisták.
bardocz
Ha bekerül a vámra?2 hét 😄
pointer4
Kezdtem aggódni hogy elveszik nekem a váltó itt a postai forgatagba.
De kaptam ugyebár levelet U.S.Post-tól hogy feladtak nekem egy csomagot bla bla bla, ha nem stimmel a cím akkor szóljak vissza. És XY a száma a csomagomnak. Na most felmentem honlapjukrara és beütöttem ezt a kódot. És lejöt egy lista, hogy merre jár a csomag. Nov19 feladás és dec2,11:38 perckor ért Hungary-ba. Szóval most kicsit megnyugodtam legalább. Talán hétfõ kedd és ittlesz 😄
Nah, kipróbáltam. Naggyon f*szán mûxik... <#nevetes1>
Az a furcsa, hogy a kuplung így egy kicsit messzebb van a másik kettõtõl, na meg, hogy mivel a régi pedálszett erõsen használt, így a kuplung (azaz a régi gázpedál) jár a legkönnyebben. De azért szokható.

bardocz
Akkor is van rá esély.De lehet próbálkozni.Hátha nem kerül be.
milk41
És ha ajándékként küldik?

pointer4
Én már mára is vártam, de hát karácsony :S 2 hét helyett a 4 simán normális...
A vámot meg DHL-nél kapásból rávágják, meg ilyen szuper szállítócégeknél. Királyi posta hálistennek ehhez is lusta... 1x már megúsztam.
bardocz
Ha küldöldrõl jön termék,akkor a cucc árára,és a postaköltségre is rábasszák a vámot.Cigánysg,de ez van.De ha szernecséd van nem kerül be.
symbol
nah arra kiv leszek azért. tényleg drága nagyon de franc tudja, biztos birja is. 😄
bár nemtom mennyi rá a garancia. 😊 most pár ezer forintom nem sz*rozok ha itthoni garancia jár hozzá, márpedig valszeg, nem hiszem, hogy átvágna a pasas, meg úgyis azt ir amit akar, vámolásban meg áfában sem vagyok otthon mi miért annyi, és mikor.
azért majd kérünk beszámolót 😊 nem is tudtam hogy megrendelted már 😄
mikorra várható az érkezése? <#vigyor2><#taps>

pointer4
Ennél jobban még nem láttam bele sosem.

Szereld a váltót egy ilyenre.

Jó ez az SST csak drága, bár mi nem. Nem látott véletlenül valaki a belsejérõl képet neten, kíváncsi lennék rá, kéne valami építeni nekem is csak az a baj a szekvenciálistól már nem fér el ott ahol szeretném valami ügyes cserélgetõszerkezetet ki kell találnom😄 Ja ma programoztam kicsit az LCD-t(másik topikban van kép) alakulgat jövõhéten remélem nem kell semmi zh-t pótolnom akkor lehet be is tudom fejezni annyira h alap infókat kiírja..

pointer4
Én nem értem ezt a számfejtést.
Én megrendeltem Nov 18 körül. Akkor 210-220 volt USD árfolyammal 179$+40$ . Paypal, levont 48.147,-HUF
Igaz az még nem derült ki hogy rávágnak-e vámot.
Szóval nemértem ezt a 55.000-51.000 de jól járok dolgot.
milk41
Ja,hogy te az SST-rõl beszéltél.Azthittem,hogy az Act-Labs váltóról.

symbol
isten vagy <#worship><#taps> igy gondoltam 😄
bár lehet az a H váltó lesz meg elõbb, legalább szokom majd a váltót meg úgyis jön majd iracinghez az F1 Lotus 😄 még soha nem váltogattam H-váltóval, csak igazi járgányban 😊 aztán majd meglesz a másik is 😊