Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
momo pedál javitás
én ma szedtem szét a DFP pedált unalmamban..1,5 éve használtam nem volt semmi baja..találtam bene egy szõlõ szemet ami már mazsola volt.<#buck>#buck> Kb. ennyi a különbség a DFP és momo pedál közt.
DFP-nél kijavitották a momo betegségét.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az FFB hiba nálam akkor jött elõ régebben, ha a proci túl volt terhelve, de már nincs vele gond, nem tudom a pontos okát..<#nemtudom>#nemtudom>
A héten vettem egy Momo FFB kormányt és kb 3 nap után a pedál beadta a kulcsot,vagyis nem megy fel padlógázon 100%-ig a gáz csak kb. 80-90-ig.És erre ma mintha nem is FFB lenne.Eltünt belõle a ForceFeedback.Akkor akitõl vettem(használtan)mondta h 10órát se volt használva és szerinte szoftverprobléma.Ha vki tapsztalt hasonlót vagy tud segíteni és tudja h mi a .... van lécci segítsen,mert már nagyon ideges vagyok miatta.Nagyon fontos lenne.elõre is köszi annak aki megszán és segít😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
lenne egy kérdésem
a formula force ex és a driving force ex közt mi a különbség?
mert ha jól láttam mind2 megy PC-n és akkor már a Drivinget veszem meg mert olcsóbb
köszi
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
Szeretnék egy új kormányt, a Trust GM-3200-est néztem ki Link. 7100 Ft és 2 év gari van rá. Viszonylag jónak tûnik, bár nem tudom mennyire megbízható ez a márka. Tudnátok ebben segíteni? Vagy kb. azonos árban egy jobbat ajánlani?
Köszi szépen!
Kimi - The King of Spa
Már meg is csináltam és most szuper lett. KÖSZI. 😊
Pedig régebben már használtam a módszert másik kormánynál, most mégse jutott eszembe.
Ez bírta a legtovább:
Ha jól emlékszem a szekvenciális váltó kar fém volt de lehet,hogy csak "krómozott" mûanyag.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Szerintem jók, és azóta talán a strapabírásuk is jobb. Bár még mindegyik mûködik. A 360-ason hamar elszálltak a rugók, de megbuheráltam. Enzo-nak semmi baja, pedig koptatva van rendesen. 😊
Viszont kérnék egy kis helpet a Logitech Wingman Formula GP-sektõl.
A potim szarakodik és ha esetleg van valakinek tapasztalata arról, hogy milyen poti kell bele és hol lehet beszerezni azt, akkor lécci írja meg.
Remélem kapok választ.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
egy olyan kérdésem lenne, hogy kinek van véleménye/információja a thrustmaster kormányokról??
elõre is köszi
jól el dugták<#vigyor5>#vigyor5>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
"Having said that, if you CAN afford the G25, it is better. It uses metal bearings to support the wheel shaft instead of plastic. It has more and more powerful motors to actuate the force feedback. It has real leather on the wheel. The pedals have a more realistic resistance than the DFP."
innen
Persze ez egy forum, nem gyári adatlap. Itt azt bizonygatja valaki, hogy vegyen inkább G25 öt, mert annak fém a csapágya, nem mûanyag mint a DFP nél.
De amúgy melyik a jó ? Mert én láttam már mûanyagot, ahol az acél már feladta volna 😄
Én amúgy nem ismerem.
Az lenne a kérésem hogy a Saitek R660-as kormányról kellene egy pár vélemény. Amit tudtam elolvastam róla a honlapjukon. DFP volt nekem eddig de már nincs meg. A DFP-hez képest milyen szinten lehet? Kösz elöre!
Köszi a segítségeket eddig de sajna vmi újjal rukkoljatok elõ 😊
Webkamerát, pendrive t telefont bármit felismer az usb portom a gépen, de a kormányt nem. Kiírja hogy a hardware nem lett megfelelõen telepítve ill hogy az usb re hogy ismeretlen eszköz...és sehogy nem ismeri fel a kormányt. mi lehet a baj nem tudjátok?
plz help aki tud ty logitech kormány
Monduk megnéztem neten van rajta legalább 10 darab.
Ha az mégis kevés szerintem a kormányra nemnagyon tudsz rakni.
Talán külön dobozba, pár ötlet. Veszel pár gombot, megcsinálod a házát szépre, és rákötöd egy régi Joy elektronikájára. Vagy rendelsz borsos áron.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
A cÍmet ahova kell küldeni PM be küldöm, oké?<#gonosz1>#gonosz1><#eplus2>#eplus2><#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive