Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor passzolom. Vistával van egy registry-buhera, ami megoldja, de XP-n tényleg kéne lennie már elõszörre is. Marad, amit pointer4 írt, azaz másik gép, másik játék. Bár ha jól értem, több játékot is kipróbáltál már.
és ugye a pedál az nem volt jó elõször,de az megoldható.Tegnap du. játszani akartam vele és nem volt Force.Tehát mintha nem is Force kormány lenne.
Nem Xp van a gépen
kiki888
jajj Dietrich megismersz?? SSTV 😄

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

"Vistát használsz operációs rendszer helyett? Csak mert azzal bizony nincs Force," ezt remelem te sem gondolod komolyan
Dietrich
momo betegsége a pedál a potik..de azért napi használatnál is birják 2-3 hónapig. aztán lehet szétszedni javitani arra tett be linket Toby.
momo pedál javitás

én ma szedtem szét a DFP pedált unalmamban..1,5 éve használtam nem volt semmi baja..találtam bene egy szõlõ szemet ami már mazsola volt.<#buck> Kb. ennyi a különbség a DFP és momo pedál közt.
DFP-nél kijavitották a momo betegségét.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

pointer4
Próba másik játék, másik gépen. A Momokkal sok zûr létezik, de 10 óra után azért ritkaság számba menne ezek közül bármelyik is.
Vistát használsz operációs rendszer helyett? Csak mert azzal bizony nincs Force, bár azt nem tudom, hogy a Momoval sem. Vagy hogy érted azt, hogy eltûnt? Ment egy ideig Nálad és aztán nem lett? Mert nekem régebben volt olyan is, hogy a táp bemente elengedte a forrasztást. Szóval tudni kéne, szoftveres, vagy hardveres eredetû a gond.
Tehát annyi h a pedál ahogy leírtam nem mûködik rendesen és mára az FFB beadta a derekát,vagyis mintha nem is FFB kormány lenne.Ez egy MOMO FFB kormány és 1hete vettem használtan és az eladó azt mondta h 10órát sem volt használva.A pedál az majd megoldódik,én nem merek hozzányúlni,de van ismerõs.Az FFB idegesít.Fogalmam sincs mitõl nem mûködik és nem is régi.Ha vki tud segíteni nagyon örülnék.elõre is köszi
Ezt nem értem.
Toby0501
Pedál hibára
Az FFB hiba nálam akkor jött elõ régebben, ha a proci túl volt terhelve, de már nincs vele gond, nem tudom a pontos okát..<#nemtudom>

Sziasztok!!!
A héten vettem egy Momo FFB kormányt és kb 3 nap után a pedál beadta a kulcsot,vagyis nem megy fel padlógázon 100%-ig a gáz csak kb. 80-90-ig.És erre ma mintha nem is FFB lenne.Eltünt belõle a ForceFeedback.Akkor akitõl vettem(használtan)mondta h 10órát se volt használva és szerinte szoftverprobléma.Ha vki tapsztalt hasonlót vagy tud segíteni és tudja h mi a .... van lécci segítsen,mert már nagyon ideges vagyok miatta.Nagyon fontos lenne.elõre is köszi annak aki megszán és segít😊
batihu
Én a helyedben inkább vennék egy Logitech Driving Force EX-et, igaz az a duplájába kerül, de szerintem megéri a jobbat venni,most olyan 13.000 FT.körül lehet kapni.<#wave>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

kiki888
üdv
lenne egy kérdésem
a formula force ex és a driving force ex közt mi a különbség?
mert ha jól láttam mind2 megy PC-n és akkor már a Drivinget veszem meg mert olcsóbb
köszi

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

popzu
sziasztok , van 2kormányom egy logitech és egy it az a lényeg hogy test driveban szeretném nyomni 2kormányal az egyik kormány(it tratalmaz kormény,fék,gáz,kézifék,válto) logi az csak kormány meg 2pedál és szeretnék egyszere 2kormányal jácani(logivsl vezetni és az itböl csak az egyik pedál kéne kuplungnak de ha bedugom a 2kormányt az optionsba egynek látja és nem müködik mit tegyek ötlet?

rototti
Sziasztok!
Szeretnék egy új kormányt, a Trust GM-3200-est néztem ki Link. 7100 Ft és 2 év gari van rá. Viszonylag jónak tûnik, bár nem tudom mennyire megbízható ez a márka. Tudnátok ebben segíteni? Vagy kb. azonos árban egy jobbat ajánlani?
Köszi szépen!

Kimi - The King of Spa

Nincs mit. Én is nem oly rég végeztem el a kis karbantartást és ég és föld a különbség az elõzõ állapotához képest.
NIBI
De jó hogy mondod!
Már meg is csináltam és most szuper lett. KÖSZI. 😊
Pedig régebben már használtam a módszert másik kormánynál, most mégse jutott eszembe.
Mennyire szarkodik? Csak mert nálam egy tisztítás, a forgó cuccok zsírzása és a potik WD-40-es kezelése segített. A potik rögzítésén is igazítottam, hogy kisebb legyen a játékuk. Azóta ismét precíz a cucc. Ha nem végzetes Nálad a hiba, lehet, megérné ezt megpróbálnod.
milk41
Nekem volt Nascar,Enzo és még 1 aminek most nem jut eszembe a neve.Mindegyik úgy ment tönkre,hogy koppant egy kicsit a padlón és hallottam,hogy eltört benne valami.Utána megnéztem,hogy mûködik e még és utána már nem is látta a gép.Szétszedtem és külsõleg semmit sem vettem észre.

Ez bírta a legtovább:

Ha jól emlékszem a szekvenciális váltó kar fém volt de lehet,hogy csak "krómozott" mûanyag.

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

NIBI
Nekem 2 is van. Egy 360-as, meg egy Enzo FFB-s. 😊
Szerintem jók, és azóta talán a strapabírásuk is jobb. Bár még mindegyik mûködik. A 360-ason hamar elszálltak a rugók, de megbuheráltam. Enzo-nak semmi baja, pedig koptatva van rendesen. 😊

Viszont kérnék egy kis helpet a Logitech Wingman Formula GP-sektõl.
A potim szarakodik és ha esetleg van valakinek tapasztalata arról, hogy milyen poti kell bele és hol lehet beszerezni azt, akkor lécci írja meg.
Remélem kapok választ.
batihu
Nekem volt egy Ferrari F360 Modena Pro, nem volt rossz, de a pillangóváltóban a kapcsoló letört, a pedáljában pedig valami rugó megadta magát! Vibra nélküli volt és már hozzám is használtan került.A Rally GT Pro azt hallottam elég jól sikerült, de próbálni még nem próbáltam. Most Logitech DFP-m van, az tökéletes, csak ajánlani tudom!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

milk41
Gyorsan törnek benne a dolgok.

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

kiki888
üdv
egy olyan kérdésem lenne, hogy kinek van véleménye/információja a thrustmaster kormányokról??
elõre is köszi

pointer4
Annyira szeretem ezt a mennyünk be az erdõbe dolgot és csak a lényeget ne nézzük. Nem hót mind1 neked milyen csapágy van benne ? Vedd meg azt használd egészséggel. 😊 Mindenki nyugodtabb lesz.
mila69en
egyszer szétkaptam a g25-öm de egy darab fémet nem láttam benne😄

jól el dugták<#vigyor5>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

pointer4
Még sose figyeltem erre, de most rákerestem:
"Having said that, if you CAN afford the G25, it is better. It uses metal bearings to support the wheel shaft instead of plastic. It has more and more powerful motors to actuate the force feedback. It has real leather on the wheel. The pedals have a more realistic resistance than the DFP."
innen
Persze ez egy forum, nem gyári adatlap. Itt azt bizonygatja valaki, hogy vegyen inkább G25 öt, mert annak fém a csapágya, nem mûanyag mint a DFP nél.
De amúgy melyik a jó ? Mert én láttam már mûanyagot, ahol az acél már feladta volna 😄
torque12
Sziasztok.

Volna egy kérdésem, a Driving Force GT-nek a kormánya fémcsapágyazott? köszi

pointer4
Ahogy a teszteket meg a kommenteket olvasgatom a neten - a DFP 78% ot kapott, az R660 meg 36% 8-8 review által egy internetáruházba - azzal vádolják hogy a R440 pedálja van hozzá, ami bózalmas. Csak a váltó rész más.
Én amúgy nem ismerem.
Sziasztok!
Az lenne a kérésem hogy a Saitek R660-as kormányról kellene egy pár vélemény. Amit tudtam elolvastam róla a honlapjukon. DFP volt nekem eddig de már nincs meg. A DFP-hez képest milyen szinten lehet? Kösz elöre!
pointer4
Mind1 mekkora a tápod, USB-re csak 500mA megy máxximum portonként. Ez a baj az olyan elosztókkal emelyeknek nincs tápja, hogy több készülék osztozik rajta.
nem sajna ez sem oldja meg a problémát :/ usbhez külön drivert nem lehet ill nem is kellene leszedni nem? elég lenne csak a kormányé :/ mert az alaplapi telepítõn nincs usb 2.0 hoz driver. Jó lenne megoldani mert nyomatnám a szimulátorokat.. :/

Köszi a segítségeket eddig de sajna vmi újjal rukkoljatok elõ 😊

cselt
Szerintem próbáld meg újratelepíteni a Windows-t, lehet, hogy valami az USB dirverrel nincs rendben.
jaja probûltam mindbe de sajna egyik sem jo vele lehet a táp nem tudja meghajtani? de a régi gépekbe a táp 250 300 W lehetett sztem és ment szal ne mtom :/

Norbi1990
Másik USB portra próbálad már bedugni?
Ha meg úgyse jó akkor pass :S
Logitech WingMan Formula Force GP haver kölcsön adta hogy megnézzem itt megy e és nála is ez a baj a régi gépen ment neki is meg nekem is lassan 2 éve vettünk ujat azon már nem. Szal érdekes felrakod a drivert akármiylet a gyárit vagy netrõl azt írja ki hogy ismeretlen eszköz az usbre mikor rádugod nem lehet felismerni vagy mi. És az eszközkezelõbe meg ismeretlen eszközként szerepel. Mostanában vettem egy gamepadot szerencsére visszaadták az árát mert azzal is ez volt a baj.

Norbi1990
Milyen kormány Logitechen belül?
bardocz
Drivere fel van rakva?Bár anélkül is mennie kéne.
Sziasztok... bocsi ha nem ide illõ a kérdés ill ha nem tudjátok rá a választ de szeretném ha segítenétek.

Webkamerát, pendrive t telefont bármit felismer az usb portom a gépen, de a kormányt nem. Kiírja hogy a hardware nem lett megfelelõen telepítve ill hogy az usb re hogy ismeretlen eszköz...és sehogy nem ismeri fel a kormányt. mi lehet a baj nem tudjátok?

plz help aki tud ty logitech kormány

pointer4
Hát ahhoz nem tudok kifejezetten odaillõt.
Monduk megnéztem neten van rajta legalább 10 darab.
Ha az mégis kevés szerintem a kormányra nemnagyon tudsz rakni.
Talán külön dobozba, pár ötlet. Veszel pár gombot, megcsinálod a házát szépre, és rákötöd egy régi Joy elektronikájára. Vagy rendelsz borsos áron.
hát egy manta mm626-ot.
pointer4
Milyen a kormány ?
Ha a kormányomat plusz gombokkal akarom kiegészíteni az hogy tehetném meg?
pointer4
Komolyan azt hittem nekem jön 😄
A virgácsokat meg tuti átküldöm 😄
solo
Ehemm..te ünneprontó...kibontod más ajándékát?-.-" jövõre 2 virgácsot kapsz a mikulástól.<#eplus2><#gonosz1><#zavart1><#hehe>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

pointer4
Bakker, én meg kicsomagoltam, így már nincs pofám átküldeni 😄

mila69en: 219$
solo
Ihhihhii..Látom megérkezett Pointer kollegához a karácsonyi ajándékom😊
A cÍmet ahova kell küldeni PM be küldöm, oké?<#gonosz1><#eplus2><#zavart1><#hehe><#idiota><#banplz><#banplz><#banplz>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

mila69en
ahh mennyi volt cakkom pakk postával?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

pointer4
"Report Combined pedals" elõl pipa ki

symbol: Bazi sok meló miatt ,meg nem volt idõm felszerelni. Csak próbálgattam, igen korrektûl ottvan 😄