Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy létezik-e olyan ember, aki a formula force ex-et kb 10k-ért vette újonnan?! Valahol találtam egy árváltozás követõ grafikont, amin 10-rõl indult, de mára kb 15, de legolcsóbban is csak 13-ért láttam számomra ismeretlen webshopokban... Köszi, ha valaki válaszol!
Hali!
Ha valakit érdekelne van egy Microsoft SideWinder force feedback-es kormányom,amit eladok.USB-s,minden tartozéka megvan,tökéletes állapotú.
pointer4
Hát, ha ilyen játékokhoz kell, akkor végképp inkább egy használt jobbat, mint azokat. Amúgy nemtom, nézd meg depo-t thrustmaster ügyben.
Ezek a kormányok inkább gyerekeknek valók, hogy legyen mit forgatni NFS-hez.
elsõsorban szimulátorokhoz pl Rfactor,F1Challenge,GTREvo stb.Már 8éve játszom ilyenekkel aztán most érett meg bennem.Néztem már ph-t, de a használtakkal ezen a téren kicsit bizalmatlan vagyok..:S vásároltam már phn nemegyszer de ez mégiscsak más mivel ezt fizikailag nyüstölöd.Ott mondjuk én Saitek R440 ilyet láttam érdekességképp de errõl is mondtak már jót is rosszat is..

Egyébként elég sz*r elveszettnek lenni, már vagy 3órája böngészem mi jó mi nem, gépek terén még ilyen trauma nem ért h igazából lövésem nincs róluk csak olvasom😄

Na akkor még egy kérdés: Thrustmastereket hol lehet fellelni? mert ez a pixmania jó meg minden csak szállítási költséggel ottjárnék h 13k, ami gáz mert annyim nincs ilyen célra, másrészt abból az árból már veszek olyat amilyet javasoltál újonnan😊

i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;

pointer4
Ponnt most keresek neki tesztet a bannerba, lesd meg.
pointer4
Hát ha nagyon akarod hogy válasszak a kettõ között, akkor inkább a Thrustmaster, de csak a pedál miatt.
Viszont még mielõtt te is olyan sorsra jutsz, hogy elmegy tõle a kedved 1 óra után, megkérdezném hogy milyen játékhoz szeretnéd használni.

Jobban jársz ha itt is körülnézel, konkrétan pl ezt.
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy a Genius, illetve a Thrustmaster mennyire megbízható vagy only Logitech-be gondolkodjak? Elõbbibõl Genius utóbbiból Thrustmaster ezeket néztem ki. Egyébként h Thrustmaster cuccok nemhemzsegnek játékvezérlõbõl idehaza..

bocs egyébként a problémázásért.

i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;

pointer4
Talán a legolcsóbb amit mernék ajánlani, bolti mustrálás, meg barátok beszámolója alapján az ez.
milk4
Szerintem Logitech-et vegyél mindenképp.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Hali

Életemben elõször elszántam magam és veszek egy kormányt,tapasztalatom így hogyismondjam finoman hiányos eztnéztem ki 8k-ért.Kb 9-10 ezrem van az akcióra,használt cuccokat meg nemszívesen várásolnék ezen a téren.
Szeretném kérni h mondjatok errõl véleményt,ajánlást, illetve esetleg vmi más opciót ehelyett, mert mint ahogy senkisem, énsem szeretem kukába dobni a pénzem.

Elõre is köszönöm

pointer4
Nahh, ponnt most kellett összedõlnie a RaceSimCentral szerverének, hogy a linkeket akartam pofozgatni. Remek..
pointer4
<#worship> all. Holnap hozzá is látok díszíteni 😄
cselt
pointer for president!

Támogatom 😊
mila69en
belépési adó?
olvasási adó?
kérdés adó?
válaszadó<#ravasz1>

ám támogatom! ha kapok jutalékot<#vigyor5>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Én is támogatom Pointer urat!Nekem már volt szerencsém gurulni az Õ kormányával😊!Megérdemli, hogy házmester legyen!
Támogatlak... 😉

www.smart-bus.hu

én támogatom az ötletet, poi mester sok hasznos linket összetudna szedni, ami minden ide látogatónak hasznára válna!

pointer4
Házigazda ügyben,

a szimulátor topicban már úgy is túlcsordulnak a linkek, amiknek igazából itt lenne a helyük. És kormánnyal kapcsolatban úgy is ide talál mindenki elõszõr.
Kérlek támogassatok itt most hsz-el, vagy ellenvetést is írhattok 😄

Ui: választási igéretnek csak annyit, hogy "nem lesznek új adók" 😄

pointer4
Tudtam, rád számíthatok 😊
Igénytelen, trehány, összecsapott, csúnya, fos munka! 😄 😄 Megfelel? 😄

Ui.: Jó ez töki! 😉

www.smart-bus.hu

pointer4
2 hete van kinnt a banner, legalább valaki fikázza le ha már említésre se méltatjátok <#beka3><#zavart1>
Hy!
Nekem volt Formula Force EX kormányom és nekem is ilyen hülye hangja volt.Sztem ez normális.
ArsenalForever
Igazából nem a hangja zavar, hanem az érzése, de majd kipróbálom valamelyik hipermarketben a kint lévõt, nem igazán tudom megfogalmazni mi vele a gondom. Azért köszönöm a válaszokat 😊

Nightwish006
Teljesen normális, minden ffb-s kormánynak ilyen hangja van, max picit másabb

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Nekem is ilyen van,annak is kb. ilyen hangja van. De ha nagyon zavar, tudok ajánlani 1 füldugót😉

pointer4
hívok valakit akinek ilyen van 😄
bertino
valószínûleg ja...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ArsenalForever
Sziasztok!
Most vettem egy Logitech Formula force EX-et. ÉS eléggé zavar forgatás közben a hangja. Nem tudom hogy ez nomrális-e. Levittem az FFB értékeit hogy könnyen tekergethetõ legyen meg ne vigye vissza középre. De ilyen lenkerék szerû a hangja mikor forgatom. ez normális?

Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally

pointer4
Nem mertem neked válaszolni, mert nekem még csak azt se tudom melyik az a kormány. Leírásodból az derül ki, hogy olyan mintha valamilyen jeladó elkalandozott volna. (mint lejjebb tettem róla említést #6453 -g25 nél)
Általában csak azokhoz a modellekhez készül házilag ilyen javítási útmutató, ami nagyon sláger modell , vagy nagyon általános hiba(momo,g25). A tiédre nem is találtam nagyon semmit. Mivel ez így használhatatlan, készülj fel lekileg hogy kuka, másikat kell venned. Ezzel a tudattal szedd szét és takaríts ki, illetve elkalandozott alkatrészek után kutass. Az a gond, hogy nem is tudom milyen jellegû alkatrészt kéne keresned.
Persze ki kéne szûrni a program hibát elõtte. Lehet egy másik számítógépen meg kéne nézned mindez elõtt.
Üdv. Lenne egy olyan gondom ,hogy a Wingman Formula Force GP FF-bs kormányom, pár napja teljesen megõrült. Kalibráláskor még jol müködik, de játékok alatt (GRID, rFactor, Race07, vagy nem érzékeli az egyik irányt, általában a balra-t , vagy tulérzékeny és legkisebb abba az irányba történö mozgatásra is odaránt. A másik irányba meg fokozatosan lehet tekerni általában. De van amikor például a RACE07 ugy érzékeli ,hogy egyik irányba elvan tekerve ütközésig, holott nincs..
Meg valamikor erösen egyik irányba húz. Hiába huzom ki és vissza az USB csatlakozoját,nemsegit. A hozzá való programmal és anélkül is ezt csinálja.A program ujratelepitése után is. Van amikor már a pedálokat sem érzékeli. Egyszerüen nemtudom mi okozhatja ezt. Nemlett semmilyen uj program telepitve. Uj op.rendszert meg csak emiatt nemfogok rakni.A kormány pár éves már, de eddig kifogástalanul müködött.Csak pár napja kezdett el szorakozni. Ha valakinek van valami ötlete, vagy tud segiteni azt megköszönném.

Ja egyébként hál' Istennek nem ugyanaz volt a probléma. Nálam csak a holtpont volt kb 20 fokkal jobbra, a kormány végig középen volt, még sosem mászott ki a kalibrációból (3-szor lekopogtam).

Balesetmentes vezetést :-)
Köszönöm a segítséget, de kiderült hogy egyszer fagyott a rendszer és amiatt mászott el egy picit a holtpont. Mostmár minden maximálisan rendben...
pointer4
😄 mérnök úr 😄
Suliba még a fõtengely méretezés képletet is puskára írtam 😄 (hálaistennek a turbofeltöltõket, meg a generátort kaptam)
De köszönöm 😊
mila69en
elrontottam linket erre gondoltam az x-simre

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
huhh bocs ha offolok de nem bírom szó nélkül😊 nézegettem jutubon force dynamics meg hasonló okosságokat, erre valahogy ide keveredtem megláttam nevet, hogy pointer4 belenéztem a galériádba látom ott vannak a képek az építés napjairól! wtf? szóval akkor ezt te építetted meg így? minden tiszteletem a mérnök úré😄

pointer4
Írd be itt alul a keresõbe hogy #6235
Menj le a #6178-ig és kezd el olvasni a válaszokat.
Hátha ugyan ez a probléma csak kisebb mértékû elállítódás.
Lenne egy hülye kérdésem. Elképzelhetõ az, hogy a G25-ömnek Force Feedbackben elmászott a középállása? Nem is tudom, hogy magyarázzam el: a játékvezérlõknél és minden játékban teszt közben középen van, de ahogy elindulok, akkor jobbra egy kicsit könnyebben forgatom egy kb. 20 fokot, mint balra. Ezen felül tök egyformák ez effektek. Hangsúlyozom középen van. Tudom, hogy a G25-nek van egy oldalanként a Force Feedback-nek egy kis holtzónája. Ez esetleg valahogy elmászhatott a jobb oldalra, már ha ez lehetséges.

PLS help.
mila69en
csúszkál a székkel hátrafelé!<#idiota> esetleg megkéri barátnõjét/feleségét, hogy tartsa meg! és amilyen erõvel csak tudja nyomja elõre<#vigyor3>

pointer4
Jaa, de addig mi a bánatot csinál ? 😄
mila69en
tulajdonképpen ez is lehetett a logi gondolat menete😊 bár szerintem aki vesz egy ilyen kormányt elõbb utóbb valami home cockpitet úgyis fabrikál hozzá😄

pointer4
Igazából meg is válaszoltad a kérdésem (amit ráadásul én is írtam, csak nem gondooltam eléggé bele), padlószõnyegen, parkettán nem lehetne fékezni... már pedig az százalékban biztos magasabb felhasználási területük a fogyasztók között....
A váltót azt hadjuk... bár arra is van házilag mod.
mila69en
mielõtt nekiálltam szétszedni, bennem is felmerült ez a kérdés! lehet nagyon le voltak gyengülve a logi mérnökei😄 mert azt sem lehet mondani, hogy azért mert eltolnád a pedált, mikor a rögzítési lehetõség ott van.
váltót sem érem miért nem lett egy kicsit masszívabb! és 7 fokozatos! bár ha jobban belegondolunk valami fejlesztési lehetõséget hagyni kell az esetleges "G29"-nek is😊

pointer4
Nekem az a kérdésem a Logitech mér nem csinálta meg ? illetve megfogja-e a G29-ben (csak hasracsaptam, nemtom jön-e,milesz-e) 😄
mila69en
na most hosszabb rfactor teszt után azt kell mondjam, hogy ez fenomenális😄 nem is gondoltam volna, hogy ennyire jó! csak azt nem értem eddig miért nem csináltam meg!😄 már csak a váltót kéne megrendelnem és teljes lesz az öröm😄

pointer4
Kiszáradt a nyáladtól 😄
mila69en
na teljes siker! ez így nagyon jó! végül 32-es lett belõle most tesztelgetem.. eddig nagyon korrekt😄 bár lekellet mennem egy másik fajta lasztiért, kicsit puhábbért...mert amit elõször hoztam bár jónak tûnt rágtam nyomkodtam...de mikor szétvágtam csináltam belõle egy szeletet háát beraktam rugóközé lenyomtam a féket azt darabokra tört a laszti:XD

mila69en
na kaptam lent lasztit háát kézzel nem igazán tudom benyomni... foggal igen😄D de szétrágni én szerintem nem tudnám:XD ez vajon jó lesz?😄 elég masszívnak tûnik, lehet túlságosan is😉