15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#8254 köszi a gyors választ:) -
#8253 A hallottak alapján 2 hónap és 2 év között van a várható élettartam.
A jellemzőbb a fél és egy év köze.
Gar van rá, igen, cserélik. -
#8252 sziasztok!olyan kérdésem lenne hogy egy új Logitech Momo kormány ami kb olyan 13 ezer ft-ért megvásásrolható az mégis meddig bírja?garancia ér vmit?Mert ugye mindenhonnan azt hallani ,hogy nemsokáig bírják -
neilszab #8251 Köszönjük a kimerítő tájékoztatót.... -
#8250 Úgy tűnik működik ez a ribanc. -
#8249 Bassza meg ez a kurva fanatec. Láttam, hogy van frissebb driver a kormányhoz, azzal behalt az egész, meg nem működik, nagy nehezen felraktam a régit, erre rFactorban historic modnál nincsen ffb, meg azok a ledek világítanak rajta, amiknek ps3-on kéne. Faszomat ebbe a kurva komplikált driver kérdésükbe :@ Beszarok, ha nem fog rF-ben működni az ffb. -
#8248 Ami a pillangó váltó mögött van az nem potméter, hanem mikrokapcsoló és ahogy pointer írta, elég jó esély van rá, hogy helyre áll. Változtatható ellenállás meg a pedálban található :) -
#8247 nyugi, a MOMO-k 90%-a nagyon hamar behal, főleg a pedál... én már kb 3 hónapjacsak modellautó tartónak használom a kormányrészét XD -
Corsika14 #8246 Én nem a Momo Force-ra gondoltam , hanem a Momo racingre. Pont ma szedtem szét teljesen a kormány és asszem megtudom oldani tűgörgős csapágy belefér. -
#8245 Igen a bal pillangó váltó alá akarnák befújni a potihoz WD40-el :D -
#8244 Már hogy a gomb?
Ha megúsztatod kontaktsrpayben vag wd40el, akkor van esély rá hogy életre kel rendesen :D Az érintkezőt kell hogy lepucolja :D -
#8243 Köszi!
Még egy kérdés :D Ha szétszedem befújom WD40-el a potit akkor az fog használni, vagy a poti mehet a kukába? -
#8242 Hát a kormánykerék hátuljában van sok gomb, azt kell kicsavarni, akkor kettéjön :D
A kapcsoló meg így néz majd ki, mint a bal felső. -
#8241 De a kérdésemre még mindig nem kaptam választ :D
Hogy lehet leszedni a kormányról???? :)
És az ALPS mit takar? -
#8240 Ja, egy szimpla nyákba ültetett mikorkapcsoló lesz alatta, az a 4 lábú ALPS.
A 125msec az túl lassú ? :D -
#8239 DFP-nek a bal oldali pillangó váltóját :D -
#8238 Minek a milyen gombját ? -
#8237 Nem erre gondoltam mert így meg nem tudok normálisan visszaváltani se :D
Valahogy lelehet szedni a gombját úgy, hogy vissza is tudom rakni? :D -
sKeezo #8236 nekem is csinálja, de eddig max 2-t váltott, de nekem felvált. leváltásnál nincs bah -
#8235 rfactor/racesorozatnál plr/konfig fájlban ez:
"Repeat Shifts="0" // 0 = no repeat shift detection, 1 = detect and eliminate accidental repeat shifts within 100ms, 2 = 150ms, 3 = 200ms, 4 = 250ms, 5 = prevent shifting again before previous shift is completed" -
#8234 DFP-nek a pillangóváltóját meglehet valahogy csinálni, hogy normálisan működjön, mert nekem mindig kettőt sőt volt már olyan, hogy hármat vagy egymás után kétszer váltott le :O
Szóval meglehet csinálni ezt valahogy? -
#8233 Szerintem a pillangóváltót el lehet adni róla jó pénzért, EX/DFP/DFGT tulajok tuti vennék :D
-
#8232 Lehet a végén össze tudnál rakni egy jót belőle:D -
#8231 Én ha megtehetném, gyűjteném őket. Lenne már sok rossz, rongyos MOMO-m, sorba a szekrény tetején díszítésként. -
#8230 csak arra ügyeljen nemhogy egy 70éves nénike alásétáljon -
#8229 Nem vagyok én ennyire idegbeteg!
Hova gondolsz?
Megadtam neki ami járt.
Nemes egyszerűséggel bevágtam a kazánba!
Füsté lett. -
#8228 Ez persze attól függ merre laksz, lehet mire leérsz lenyúlják :D -
#8227 A megoldás. Felmész egy magas épület tetejére (nálunk ez a 10. emelet 30m magasan). Fogod a MOMO pedálod majd kormányod és rituális tánc után fogod és ledobod. gyönyörködsz milyen szépen száll majd lemész széttaposod utána felgyújtod miközben újra körbe táncolod rituálisan. -
#8226 Tisztelet Hölgyek,Urak,Kisasszonyok!
Jelentem,hogy mégsem vagyok a kevés szerencsések egyike,
az én MOMO-m is hozta a formáját,vagyis kaputtgegangen!
Nyugodjék békében! -
#8225 Sokkal fínomabb és hosszabb a gáz pedálútja, jobban adagolható. De olvasd el a cikkem :P -
neilszab #8224 Jah ténylge Pointi, akartam kérdezni... a Clubsport pedál a nyomásérzékeny féken kívül tartogat még magában bármi előrelépést a G25-höz képest? -
neilszab #8223 G25 load-sensor mod
60 dolcsiért rendelhető, könnyen beszerelhető... :) -
#8222 De most miért? :) Volt egy kollégám, ő neki azért nem kellett kormány (épp momo), mert este ha játszott zavarta a szomszéd szobában alvókat a zaja-
Ez van, mások vagyunk :) -
tomi555 #8221 Látom jó kedvedben vagy:D -
#8220 -
#8219 Abban egy nagyon baba fémcsapágy van szerintem.
Nem hiszem hogy a tengely lógna, fel-le holtjátéka lenne. Inkább a fogaskerék hangja zavar nem? Azt megszűntetheted a motor eltávolításával, csak akkor nem lesz FFB-d. -
#8218 :DD -
Corsika14 #8217 Én úgy gondoltam valami fém csapágyat beletenni. -
sKeezo #8216 tényleg, ASD:_?GASDGA_:DSH :D -
#8215 De ha vesz egy nullkilóméteres Momo-t akkor már használja azt nem?:D