Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
de lehet hogy kénytelen leszek ráfanyalodni... de azért ez szánalmas, hogy csillió dollárokat költ az ember a gépre , a szoftverekre, és bacik mûködni....
rosszul állítok be a profilerben - Az angol tudásom "0" A profirelen 5.04 keresztül a "create new game" menüben beállítom a grid elérési útvonalát... és a profileren keresztûl indítom a játékot.... és ahogy megjelenik a grid logo "lepuhul a kormány" és nem mûködik 😞 😞 😞
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
meg 5.04 Logitechet is szedd le.
Lehet a játékkal (grid) van a probléma, és nem a vistával?
Az mondjuk furcsa, hogy amikor leszedem a Logitech profilert, majd a leírtak alapján ismét install, akkor megjegyezte a grid beállítását, magyarul nem kell még1x bbeállítani a profilerbe a grid elérési útvonalát....???
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
(szerk.: Vistánál nemtom hol van futtatás 😄 )
Ha a starmenün nyomsz egy tulajdonságokat, és ott a listában hogy mi látszódjon a menüben (pl dokumentumok,controlpanel, printer, stb...), ott tudod a futtatást is be kapcsolni hogy legyen egyszerûen 😄
1. Kormány hardver ID-jának meghatározása. Eszközkezelõ/HID/tulajdonságok/részletek -> hardver ID-k (példa lentebb)
2. kormány kihúz
3. Logi szoft uninstal
4. Start menü - futtatás - regedit (szerk.: Vistánál nemtom hol van futtatás 😄 )
5. Töröld ki a következõ regisztrációs bejegyzéseket, amelyek megegyeznek az elsõ lépésben talált hardver ID-kkal. (példa lentebb)
6. Telepítsd újra a Logi szoftvert, de ne dugd vissza a kormányt, amíg azt az utasítást nem adja a telepítõ.
"Ez is egy mod...
"This finaly works for me:
1) Determine the hardware ID of the wheel:
Open Device Manager and select Human Interface Devices
Right-click the wheel in question and click Properties
Click on the Details tab
Under the Property dropdown, select Hardware IDs
Under Value you can find the hardware IDs, which will look like (but not exactly- these are examples):
USB\VID_046D&PID_CA03&REV_0019
USB\VID_046D&PID_CA03
2) Unplug the wheel from the USB Socket on the PC.
3) Uninstall the Logitech Gaming Software (LGS)
4) Run regedit
5) Delete the following registry keys which correspond with the hardware ID found in step 1:
EG: HKEY_CURRENT_USER\System\CurrentControlSet\Control \MediaProperties\PrivateProperties\DirectInput\VID _046D&PID_CA03
HKEY_CURRENT_USER\System\CurrentControlSet\Control \MediaProperties\PrivateProperties\Joystick\OEM\VI D_046D&PID_CA03
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\MediaProperties\PrivateProperties\Joystick\OEM\V ID_046D&PID_CA03
6) Re-install the LGS, making sure you correctly follow the prompts regarding plugging the wheel in. (as in “don’t plug it in till it tells you to”😉
Közben meg megjelent az 5.04 Logitech program.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Szerinted mit cseszhetek el?? köszi elõre is!!!
Valószínû ha nincs is lrírás, ez azzal magyarázható, hogy a sláger cuccokkal többen foglalkoznak, fõleg amelyikkel gond is van. Erre nagyon jó példa a MOMO.
valahol olvastam egyébként, hogy szétszedés, olajozás/zsírozás segít.
köszi a válaszokat, most sokkal nyugodtabb vagyok, hogy ezt bebuktam! 😄
Vistára meg szerintem ne a gyári cd-t rakd fel, mert az 4.valahányas verzió, viszont legújabb netes az 5.02 ha jól tudom.
Lenne egy kis problémám. Vista 64 bit alá szeretném telepíteni a Logitech Formula Force EX kormány kezelõ programmját. A gyári cd ha feltelepítem, akkor az a gond ha elindítom a Logitech profilert, akor csak egy csíkk jelenik meg a program abbblakáól és nem lehet semmit sem csinálni. Ha a logitech oldaláról leszedett legfrissebbb verzióját rakom fel, azt meg lehet nyitni, be is lehet állítani (GRID).Ahogy elindul a játék kiapcsol a kormány... ötlete valakinek? köszi!!!!
ez most.. ez meg.. mi, most mi a bánat, ez olyan mint a demokratikus cocializmus 😄