Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Together we'll fly someday...
Meg azt is kérdezd meg,hogy hogyan lehet szimulátonak hívni egy ilyen könnyen irányítható dolgot😄
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
www.smart-bus.hu
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Kérdezi valaki,valami wareztõl teljesen mentes témáról,és a sok szerensétlen máris ugrik neki,hogy vedd meg bazdmeg,nemlátod a bannert?😄
<#kuss>#kuss><#hehe>#hehe><#crazya>#crazya>
www.smart-bus.hu
de ha ezt beírnád most LFS topicba olyan oltást kapnál <#eplus2>#eplus2> rád küldenék a vöröshadsereg minden szitkát, minden lelki sérült ott tanyázik. Szegény noob-ok mit kapnak néhe egy kérdésért, jót szoktam mulatni rajta <#hehe>#hehe>
meg még egy pár másik barátnak/ismerõsnek is.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
www.smart-bus.hu
LFS-ben is ugyan így repkednek a verdák. Csak azokon a pályákon ritkábban tûnik fel 😄
Nincs azzal baj, csak közben ennek a zenének kell szólnia: "Van Hallen - Jump"
TDU meg valóban más tészta, de maga kategóriájában nekem is örök kedvenc 😊 csak a sok csaló miatt ment el a kedvem tõle, meg ugyebár megintcsak a lassú net :-/
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
www.smart-bus.hu
Tudom, legtöbben a multit szeretik, lehet én is szeretném ha jobb netem lenne és nem lenne tele vérprofi x éve gyakorló játékosokkal a szerver, de valami olyan játék kéne amin be lehet gyakorolni a sim-es feelinget, meg azért bõ egyjátékos játékmód repertoárral bír.
F1-et hanyagolnám (ki nem állhatom 😄) inkább az oldtimerek + az amcsi/német/olasz verdák érdekelnek. <#vigyor5>#vigyor5>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Le is fullad. Be is kellett bindelnem az inditózást 😄
HGTTC modban nem kuplungolok semmivel,pedig azokban az autókban szerintem kellett még használni.
Amúgy elváltásoknál néha beadtam azt,hogy 6-osból 3-asba,és nem robbant fel a motor😄 LFS-ben viszont nem tudom berakni kuplung nélkül sebességbe,ott elég jól meg van csinálva,viszont nem szakad szét a váltó,ha rosszul váltasz.
De én logikusabbnak tartanám hogy kéne is kuplungolni.
Gyorsításnál azért van egy másodperc töredéke, amíg nem megy a kerékre hajtás. 😄 Ennyivel biztos lassab olyankor.
rFactorban az nem bug. Vagy auto kuplung, vagy olyan a váltó a módban, hogy nincs is kuplung (pl F1).
LFS-ben ez egész jóra sikeredett.
Sajna iRacing-ban vannak ehhez hiányosságok.
Kpuplungot használva bathurston a hgttc-s bmw-vel 3-sec vagyok lassabb,mint kuplungot nem használva😄
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.