Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
Hát de akkor nem is ingyenes 😄
Hazugok <#idiota>
bardocz
Jól csinálod,így mûködik.Az 1$-al nem lenne semmi bajom,csak bankkártya nincsen.
Norbi1990
Nekem adtak egy kódot de nekem kér bankkártya számot meg ilyesmit és valami 1 dollárt kér.
Én csinálok valamit rosszul?
batihu
Köszi! Valószínûleg kipróbálom, érdekelne, hogy milyen!:-)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

pointer4
Tavaly októberig, pl a Chevy Truck már nincs, riley proto sem. Az aóta megjelent mapok se. Csak ismerkedésre jó 😄
batihu
Ez a "trial" verzió jól mûködik, minden benne van?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

solo
Azta, megint feltûntél...
MItörtént veled?: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

pointer4
Ördögöd van 😄 5.04 1 hónapos.
MaSzKa
sziasztok

már 1 éve nem jelent meg új logitech driver vagy tévedek?

valami modolt driver van esetleg?
vagy csak az 5.02

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

shaddoc
Szia!
Én is csak azt tudom ajánlani, amit Norbi1990, azaz egy Logitech Driving Force GT típusú kormányt, mely eredetileg ugyan Playstation 3-ra készült, azonban a Logitech oldaláról is letölthetõ 5.04-es illesztõprogrammal tökéletesen mûködik minden funkciójával együtt Személy Számítógépen is, s ezt csak alátámasztani tudom, mivel egy hete már én is eme kiválóság gazdája vagyok, s mindenképp ezt ajánlanám. Ár/teljesítményben verhetetlen, jelenleg 25-30ezer Forint körül mozog a boltokban. Kiváló élményt nyújt, 900fok-os kormányelfordulása van, kényelmes fogása, egyszóval akinek nincs pénze a Logitech G25-re, és mégis egy komoly kormányt akar, arra ez a megfelelõ választás én úgy gondolom.
Sok sikert a kiválasztáshoz!

| TDU nevem: doki[Manys-ari] | GTA IV nevem: dokifp | Test Drive 2: SpiritoDelLeone |

Norbi1990
Logitech DFGT
Sziasztok! Szeretnék új kormányt venni és a segítségeteket kérném. Milyet érdemes venni. van 30ezrem rá da ha lehet olcsóbban szeretnék kijönni belõle. Köszi

bardocz
Jaja,jó lenne kipróbálni😄
Nem tudom a poi féle megoldás mennyire mûködik,de lehet azt is kikéne😄
Norbi1990
Oks köszi!
Remélem küldenek vmi linket meg kódot 😊
bardocz
"katt"-ra kattintasz,és ott kitöltöd az ívet,és elvileg küldenek valami kódot,én ezt vettem ki az oldalból.
Norbi1990
És hol van? Én nem találtam az oldalon.
bardocz
Amikor legutóbb nztem oldalukat még nem volt semmi,de most ezt az 1 hónapos trialt mindenképpen kirpbóálom.
cselt
De most van valami 1 hónapos kipróbálási lehetõég az alap cuccokal plusz Radical és Silverstone. katt
pointer4
Hogy a bánatba ne lenne. <#idiota>
bardocz
De annak nincsen demoja😄
pointer4
Akkor iRacingnak is 😄
bardocz
De demoját ki lehet próbálni netkarpro-nak is,csak hogy érezze,milyen egy igazán fasza FFB 😊
Szia!
Nekem is ilyen kormányom van, mint neked!
Nálam így van beállítva!
LFS-sel használva szerintem tökéletes.

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

pointer4
Próbáld csak ki a Toca-t TDU-t Dirt-et inkább kormánnyal, NFS hez gamepad való.
Bizti be lehetne lõni a logitech profiler-ében hogy fínomabb legyen, de minek.
Ha olyan szimulátor játékot akarsz kipróbálni ahol igazán értelme van a kormánynak, akkor fennt a bannerban pirossal a topic címek alapján keress játékokat. Talán kezdésnek GRT-EVOLUTION, kb. az a leg könnyebben emészthetõ kezdetnek.
bertino
kalgonhoz kormány ?
hát...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sziasztok!

Nemrég vettem egy Logitech Formula Force EX kormányt, csak sajna eddig nem úgy muzsikált, ahogy sztem kéne és ezért kérek segítséget. Elõször is én a carbonnal próbáltam játszani, de hát mondjuk úgy, reménytelenül. Ugyanis a kormány minden mozdulatomba belenyúl, rángatja magát, és rohadt nehéz tekerni. Állítottam a beállításokon, de azoktól se lett sokkal jobb. Há meg érted ha mindent leveszek 0-ra az nem poén, akkor nem ér semmit hogy tud ffb-et. Tudnátok adni egy kalibrálása tippet amivel élvezhetõ a játék? Pl. hogy a csúszkákat hová állítsam meg ilyenek....
Az f1-re viszont kimondottan szépen be tudtam lõni. Azért remélem nem csak az F1-gyel lehet játszani ezzel a kormánnyal, bár még másokkal nem próbáltam ki. (pl. dirt, test drive, toca stb.)

Várom a segítséget!

Köszönöm

üdv baro130
bardocz
Fanatec 911
pointer4
Milyen kormány is ?
bardocz
A kormányom folyton elkalibrálódik.Eddig minden játékban,amiben próbáltam.Mit lehet vele kezdeni,hogy megtartsa a középállást?Ráadásul most olyan idegbajt kaptam,beállítom 720°-ra lfs-hez,kalibrálnám mert elforog vagy 30°-al,erre átrakja 180°-ra<#wilting>
Jó köszi ezt valahol Mo-on is lehet e kapni(vagy hasonlót) és valami olyan kéne amely usb-s jelbõl alakít ki ledeknek és egy 7db 7 szegmenses kijelzõnek jelet?
pointer4
Kitartás! 😄

egy kis 5let

elektronika

FFB-t felejtsd el.
Segítetek építeni akarok magamnak egy kormány a PC-hez(tudom nem kis falat). Valaki tud segítséget adni hogy ehhez mi kellene?
dawydbu
Azzal nincs gond, szét is kaptam, B100K-s poti van benne, olcsón beszerezhetem, csak mire megjön... És lehet, hogy nem is jó... :S

Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr

Úgy tûnik a kormány potmétere megadta magát. Szerintem takarítással megoldható, de az is lehet hogy nem is igazán lehet megjavítani. Találkoztam már olyan kormánnyal, amelyik újonnan csinálta ugyanezt, az menthetetlen volt. Remélem valaki segít a szétkapásában, mert nem egy elterjedt típus.

Üdv!
dawydbu
Igaz nem FFB-s kormány, de remélem tudtok segíteni. ^^

Hello!

Egy kis segítség kéne! Van egy SpeedLink Blue Lighning Racing Wheel SL-6680-as nem ffb-s kormányom. Mûködött évekig, aztán egyszercsak nem... Windowsban konfigurálom 4 gombos, 2 tengelyû-nek, ahogy kell, majd a speciálisnál összezavarodik, és a kurzor (nem az egéré, hanem a kormányé ugyebár) pattog össze-vissza megállás nélkül. Ha nyomok egy alaphelyzetet, akkor a pattogás megáll, de enyhén balra és feléfelé áll a kurzor remegve.

Így még részben játszható is Deadzone-k beállításával, de nagyjából 1 perc játék után a kormány szoftveresen kiakad, megjegyzi a balrát és a gázt és mintha nyomva tartanám, úgy marad, ellenkormányzásra sem reagál...

Nincs ötlete valakinek, ezt hogyan lehetne kiküszöbölni? (Már szétkaptam egyszer a felsõ (kormány) részét, abban látszólag nem volt hiba, viszont a testet nem tudom szétszedni, nincs elég hosszú csavarhúzóm (lehet, hogy venni kéne, no 😄)

Köszi elõlre is!

Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr

Ombika
HAt mert a sok kisgatyas parasztot aki szatarolja magat es levideozza, jo szivatni! Sok a nyomi es szivatni kell oket! 😊 Amugy sincs semmi ujitas, megvettem masfel eve, loszart se haladnak vele fejlesztok, azok is vmi suhanc pocsok es feszt kurvaznak szerintem, marmint LFS fejelsztok! 😊

pointer4
Óóó, te vagy az egyik legrosszabb <#vigyor1><#alien2><#hehe><#nevetes1>
bardocz
Te is folyton csak a flémnél vagy ott😛
Norbi1990
NUM billenytûk-et kell nyomkodni 😄
Ombika
Akkor most engem is szidtatok nagyokosok!! <#taps><#mf1>

bardocz
Hát az biztos,pedig jó lett volna máshogy járni😄D
Hmmm... így jártál! 😄

www.smart-bus.hu

bardocz
Sajna így is kaka.
bardocz
Nálam ezek vannak
-autocentering spring(pipa)ki
-wheel illumination(pipa)be
-wheel angle(pipa<#idiota>)360°
-cancel SW dampening effect(pipa)ki
-dampening strenght(csúszka)50%
-combined pedals(pipa)ki

Kipróbálom,hogy amit tudok állítani,állítom.
Driverben a damper és spring effekt nullára, valamint a cenetering spring elõl a pipa ki, és az effekt csúszka ott is nullára... próbáld így ki...

www.smart-bus.hu

bardocz
RBR-t imádom,csak valamiért nem mûködik benne az FFB,úgy meg kaka,nem érzem a kocsit.Régen ffb-vel úgy kanyarodtam,hogy nem néztem a monitort mert nem kellett😄 De így,csak szenvedés.
Jók ezek, de pointert idézve, nem szeressem, ha a nap éri a gumikat! 😄

Én rally mániás vagyok, nekem az az autósport! 😉 Esetleg még a zárt kasznis lökdösõdõs okosságok... 😊)

www.smart-bus.hu

bardocz
GP79-es ligában indulok,minden segítséget kikapcsolva,szóval nekem már nem létezik nehéz mod,max nem vagyok gyors benne😄
Lassan az sem lehet gond! 😊) Tempósan már más kérdés... eleinte párszor felüvöltöttem az idegtõl! 😄

www.smart-bus.hu

hogy kell indexelni?😄

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.