15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Rainbow15 #8334 Nem kell maxon lenni. Tőled függ, próbálgasd, neked melyik jön be. Nekem pl. a túl érzékeny nem jön be. -
#8333 eddig 0 volt vagyis lower egeszen -
#8332 es ez gondolom maxon kell legyen -
#8331 Érzékenység. -
#8330 a kormany beallitasanal van egy ojan h sensitivity.az mit jelent?jelol? -
Rainbow15 #8329 Chipset drivert sajna nem tudok rakni, amióta win7et használok :(
Nem hinném, hogy gyenge lenne a proci.
Eddig mindig ment, akkor biztos rosszul ment fel a windows... -
Pitbull1111 #8328 ok.azzal megnézem. -
#8327 Hát az 5.08-as driverrel. meg a kormányhoz járó rfactor lemez használata után, kevés ötletem maradt.
Lesd meg RACE-On al, azzal elvileg mennie kellene alapból. -
Pitbull1111 #8326 Sziasztok !
Még mindig nem tudom életre kelteni a G27 ledjeit.más ötlet pointer ?
-
#8325 Alaplapi chipset driver, vagy gyenge a proci. Az usb műveleteket a processzor számolja. Régen pl VIA chipsettekhez volt mindig usb driver pl. -
Rainbow15 #8324 Nem tudjátok, hogy miért van, hogy ha be van dugva a kormány usb-be, akkor lassú a gép? + a race07-nél a controlsnál nagyon lassú, és rfactorban menübe visszalépéskor is nagyon lassú.
Egy windows re install biztos jót tenne, de most nem szeretném. Driver reinstall is volt.
Tudtok valamit? -
p00h #8323 kössz a segítséget srácok, akkor maradok az eredeti tervnél! -
#8322 használt dfgt vagy dfp :) -
#8321 Annál olcsóbbat nem érdemes venni, ha csak nem ismerkedni akarsz az autós játékokkal, de akkor is, ha megtetszik, az első lépés a csere lenne. -
p00h #8320 Sziasztok!
Kis tanácsra lenne szükségem, hogy ps3hoz milyen kormányt érdemes venni? max 30at szánnék rá, eddig a DFGT-t ajánlották, meg ahogy nézem itt is sokan arra esküsznek, de esetleg nincsen olcsóbb alternatíva? Mert ha az olcsóbbak sokkal gagyibbak, akkor persze megmaradok ennél, de hátha tudtok vmi jót ajánlani... gt5-öt, grid-et, dirt2-t nyúznék vele -
endrodiz #8319 Vagy ha nem gugli akkor ez is megteszi... -
#8318 GOOGLE -
Rainbow15 #8317 DFGT olyan 28-30k.
DFP már csak használtan van, nézelődj. -
#8316 Oksi akkor nem ez a kormány lesz.
DFGT bolti áron mennyi?
Pd drivert hol lehet hozzá venni?
Ugyanez a kérdésem lenne DFP-vel is
Driver és hol lehet venni?
Kössz
SrAta -
#8315 olvass vissza 2 kib****** oldalt legalább, mielőtt egy forumba beirsz... -
#8314 elvileg 2 év gari van rá potihiba meg gyakori azt írják a pedálba (monnyuk elektrós vok szal egy minőségibb potit beletenni nem 1 nagy cucc sztem)
Digitális vagy analog poti van benn?
Vagy valami extra húdeegyedi? -
Rainbow15 #8313 Igen, ugyan ez van nálam is :)
Nem rángatom a kormányt, nagyából már megszoktam, inkább kicsúszok, minthogy korrigáljak :D (na jó, azért nem :)) -
#8312 Így néz ki a dobozom:
Benne a kormány:
Remélem, segít
#8311 Wut? Arról van szó, mikor én pl tökig balra csavart kormánnyal kellett, hogy végigtépjek egy sikátorban, mert az előtte lévő kanyarban kicsit hirtelenebben kellett fordulni, a kormány meg elfordulva maradt? -
Rainbow15 #8311 Ez a kalibrálódás rántásra a momo-nál amúgy szoftveres hiba? -
#8310 Nem kellett kidobni!
Sikerült orvosolni a kalibrációs problémát,
roppant egyszerű volt,csak meg kellett takarítani a jeladót. -
#8309 xDDDD MEGVAGY :D Téged kerestelek, na mekkorát zuhant a kormány? :D 10-20-30 méter? :D -
#8308 Király kormány!
Nagyon jó a fogása,kiváló ár-érték arány,stb.stb. -
#8307 Jó kormány, amikor épp működik. Elég sok baj van vele, mind a pedál részével, mind a kormánnyal.
Fél évig általában nem jön elő baj. -
#8306 Ha jól értettem külföldi oldalakon, akkor ugye kell a legújabb 5.08-as driver, és a kormányhoz járó rfactor. Gondolom a plugin könyvtárba betelepít egy egész dll-t, amit továbbmásolva, már simán használhatsz akármelyik rfactorral.
Persze lehet ott beszéltek butaságokat, és elég a 5.08as driver, csak a játékot kell hozzáadni a profilhoz. -
#8305 Én 10ér láttam vhol, de még annyit se ér szerintem :)
DFP vagy DFGT-t vegyél. Ha komolyan gondolod akkor G25. -
#8304 A félreérteések elkerülése végett
Erről a kormányról beszélek
34ről 15re van lehúzva az ára -
#8303 Sziasztok srácok
logitech momo racing force feedback wheel
Az lenne a kérdésem, hogy ez milyen kormány?
15e ftot megér egy zsír új (garival boltból)
Tapasztalatok
Stb
Nagyon köszi
-
Pitbull1111 #8302 és ott hogyan kell működésre bírni?
-
#8301 csak 1-2 játék támogatja egyelőre (vagy csak egy, az rfactor) -
Pitbull1111 #8300 Hali mindenkinek.
Valaki nem tudja esetleg hogyan lehet működésre bírni a g 27 ledsorát?
-
#8299 A rezgő igen, de van FFB motor is a drágábbakban. Az tudja tekerni a volánt. -
#8298 a motor nem arra szolgal h rezegtessen? -
#8297 Igen. Amiben motor van, az is megcsinálja. -
#8296 akkor mindig mikor bekapcsolom a gepet tekerjem el jobbra es balra teljesen??? -
#8295 kihuztam,es ujraraktam,most jo.koszi .