Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csinálok valamit rosszul?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
MItörtént veled?: D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
már 1 éve nem jelent meg új logitech driver vagy tévedek?
valami modolt driver van esetleg?
vagy csak az 5.02
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Én is csak azt tudom ajánlani, amit Norbi1990, azaz egy Logitech Driving Force GT típusú kormányt, mely eredetileg ugyan Playstation 3-ra készült, azonban a Logitech oldaláról is letölthetõ 5.04-es illesztõprogrammal tökéletesen mûködik minden funkciójával együtt Személy Számítógépen is, s ezt csak alátámasztani tudom, mivel egy hete már én is eme kiválóság gazdája vagyok, s mindenképp ezt ajánlanám. Ár/teljesítményben verhetetlen, jelenleg 25-30ezer Forint körül mozog a boltokban. Kiváló élményt nyújt, 900fok-os kormányelfordulása van, kényelmes fogása, egyszóval akinek nincs pénze a Logitech G25-re, és mégis egy komoly kormányt akar, arra ez a megfelelõ választás én úgy gondolom.
Sok sikert a kiválasztáshoz!
| TDU nevem: doki[Manys-ari] | GTA IV nevem: dokifp | Test Drive 2: SpiritoDelLeone |
Nem tudom a poi féle megoldás mennyire mûködik,de lehet azt is kikéne😄
Nekem is ilyen kormányom van, mint neked!
Nálam így van beállítva!
LFS-sel használva szerintem tökéletes.
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
Bizti be lehetne lõni a logitech profiler-ében hogy fínomabb legyen, de minek.
Ha olyan szimulátor játékot akarsz kipróbálni ahol igazán értelme van a kormánynak, akkor fennt a bannerban pirossal a topic címek alapján keress játékokat. Talán kezdésnek GRT-EVOLUTION, kb. az a leg könnyebben emészthetõ kezdetnek.
Nemrég vettem egy Logitech Formula Force EX kormányt, csak sajna eddig nem úgy muzsikált, ahogy sztem kéne és ezért kérek segítséget. Elõször is én a carbonnal próbáltam játszani, de hát mondjuk úgy, reménytelenül. Ugyanis a kormány minden mozdulatomba belenyúl, rángatja magát, és rohadt nehéz tekerni. Állítottam a beállításokon, de azoktól se lett sokkal jobb. Há meg érted ha mindent leveszek 0-ra az nem poén, akkor nem ér semmit hogy tud ffb-et. Tudnátok adni egy kalibrálása tippet amivel élvezhetõ a játék? Pl. hogy a csúszkákat hová állítsam meg ilyenek....
Az f1-re viszont kimondottan szépen be tudtam lõni. Azért remélem nem csak az F1-gyel lehet játszani ezzel a kormánnyal, bár még másokkal nem próbáltam ki. (pl. dirt, test drive, toca stb.)
Várom a segítséget!
Köszönöm
üdv baro130
Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr
Üdv!
Hello!
Egy kis segítség kéne! Van egy SpeedLink Blue Lighning Racing Wheel SL-6680-as nem ffb-s kormányom. Mûködött évekig, aztán egyszercsak nem... Windowsban konfigurálom 4 gombos, 2 tengelyû-nek, ahogy kell, majd a speciálisnál összezavarodik, és a kurzor (nem az egéré, hanem a kormányé ugyebár) pattog össze-vissza megállás nélkül. Ha nyomok egy alaphelyzetet, akkor a pattogás megáll, de enyhén balra és feléfelé áll a kurzor remegve.
Így még részben játszható is Deadzone-k beállításával, de nagyjából 1 perc játék után a kormány szoftveresen kiakad, megjegyzi a balrát és a gázt és mintha nyomva tartanám, úgy marad, ellenkormányzásra sem reagál...
Nincs ötlete valakinek, ezt hogyan lehetne kiküszöbölni? (Már szétkaptam egyszer a felsõ (kormány) részét, abban látszólag nem volt hiba, viszont a testet nem tudom szétszedni, nincs elég hosszú csavarhúzóm (lehet, hogy venni kéne, no 😄)
Köszi elõlre is!
Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr
www.smart-bus.hu
-autocentering spring(pipa)ki
-wheel illumination(pipa)be
-wheel angle(pipa<#idiota>#idiota>)360°
-cancel SW dampening effect(pipa)ki
-dampening strenght(csúszka)50%
-combined pedals(pipa)ki
Kipróbálom,hogy amit tudok állítani,állítom.
www.smart-bus.hu
Én rally mániás vagyok, nekem az az autósport! 😉 Esetleg még a zárt kasznis lökdösõdõs okosságok... 😊)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.