Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
DFP 5.0 Driver ami elméletileg a legjobban bevált.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
elõre is köcce
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Milyen beállításokat használsz?
Emlékszem nekem is volt egyszer rövid ideig ilyen problémám.
Kapcsold ki a gépet húzd ki az USB-t állítsd el a csúszkákat a beállításodban ,majd vissza.
Tudom nem nagy tanácsok de nekem ettõl megjavult.
Igyunk sört jól!
Igyunk sört jól!
Igyunk sört jól!
Together we'll fly someday...
Házi készítésû kormányról nincs igazán semmi jó tutorial, az FFB miatt. Azt házilag érdekesen bajos lenne megoldani.
Igyunk sört jól!
vezérlõpultban, játékvezérlõknél is az van, hogy középre nem áll be, csak egy kicsit balra, vagy jobra áll meg, szóval pont középen nincs.
Kormányommal van gond. Logitech DFP.
Egyik napról a másikra egyszerûen nem mûködik. Felismerni felismeri a windows, lefut a teszt (kormány balra-jobbra megy) de nem pörög balra teljesen, a vége elõtt 180fokkal, amikor egyenesen pozícióba kerül, elindul visszafelé és úgy áll meg , hogy - akinek DFP-je van, azt tudja, hogy olyankor kattan egy rendeset - csak villoganak a ledek. Megpróbáltam friss xp-vel, de ugyanaz. Rendesen feltelepül, Device ok, pörög -forog, de nem tudom használni, játékvezérlõben a teszt részre se csinál semmit.
Mi lehet a baj?
Igyunk sört jól!
www.smart-bus.hu
<#eljen>#eljen>
Röviden összefoglalva a végeredményt, nagyon király lett. Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalataidat és a méreteket. Nagy segítség volt, így nem kellett milliószor szét- és összerakni a pedált.
Nekem a 13*13*29/30-as méret lett a jó. Azért írok 29/30-at mert nem lehet tizedre pontosan levágni a kemény gumilabdát, de a két érték között van attól függõen, melyik oldalán mérem a hasábot.
Az Aréna Tesco-s bejáratánál a kisállatboltban 900.- pénzért jó nagy gumilabdát adnak kb 6 cm átmérõjût. Abból kijönne vagy 4 hasonló méretû hasáb. Ennyi pénzért nagyon megéri kipróbálni.
iRacingben éppen jó lett a mérete, csuszáshatáron fékez az autó. Még nem füstöl, a gumi, de már csikorog.
de majd jövõûûre! xD
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Spirit of Perfomance Koenigsegg
ezért gondolkodok most DFGT-ben
Vagy egy kis problémám van egy Logitech Vibration Feedback Wheel kormányom és az a bajom, hogy ha egyenesbe van a kormány akkor magától húz elfele balra. Próbáltam kalibrálni de úgy meg elég rossz. Mi lehet a gond?
köszi a válaszokat mindenkitõl!
| TDU nevem: doki[Manys-ari] | GTA IV nevem: dokifp | Test Drive 2: SpiritoDelLeone |
Hát nézd, én mindenképpen a Driving Force GT-t ajánlanám Hoffi-nak, már csak abból kifolyólag is, - azon kívül, hogy egy hónapja már igen elégedett tulajdonosa vagyok egynek - mivel szinte azonos árban mozognak a boltokban, én ahol vettem, ott jelenleg is 30ezer Ft környékén adják, azonban az internetes boltokban már, fõleg ha pesti vagy esetlegesen (de ki is szállítják természetesen igény szerint), már 23-25ezer környékén is megkapható, s továbbfejlesztett változata a Driving Force Pro-nak. A kormánykerékrõl személyes véleményem alapján, csupán annyit tudok elmondani, hogy igen kellemes a fogása mindenhol, s szabályos/KRESZ szerinti fogás esetén - mely ráadásul a legkényelmesebb is - fõképp nem lehet panasz rá. Nagyon korrekt, nem kell túl nagy kormánykereket elképzelni, de bõven van hely a "megkapaszkodásra". Korrekt az egész kormányszerkezet kialakítása az ergonomikusság szempontjából is. A legújabb logitech driver-el (5.04-es verziószámú) minden gomb mûködik megfelelõen, ami ráadásul nem kis számban van jelen. Külön veszi például a pillangó(kormány mögött, mint a formula autókban), és szekvenciális váltót, továbbá mint a képen is látható, amit belinkeltél még további 15+ gomb áll rendelkezésre, ha jól számolom, plusz a piros színû tekerõ gomb, mellyel például Formula, s egyéb játékoknál nem jelent hátrányt fékerõ állítás szempontjából plusz helynek. Maximálisan elégedett vagyok azóta is vele, és szinte nap nincs, ha idõm engedi, hogy leülök mellé, akár egy félóra/órácskára is. Sok sikert a helyes döntéshez!
| TDU nevem: doki[Manys-ari] | GTA IV nevem: dokifp | Test Drive 2: SpiritoDelLeone |
Alul felül az bizony kemény rideg mûanyag.<#szomoru1>#szomoru1>
Vs.
És az átmérõ különbség valóban ennyi.
köszönöm szépen az infókat <#worship>#worship>
Nem akarok haza beszélni de én a DFP-re szavaznék.
Nekem is ez van már egy éve és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Mûködésre és kinézetre is tökéletes.
Több helyen is megnéztem már életben a GT válzozatát és részemröl egy nagy csalódás .Nagyobb az átmérõje, robosztusabb, és nekem kimondottan csÚnyácskának tûnik a DFP mellett.
Egyébbként lehet kapni most is DFP-t.
Tegnap néztem a Gyõri Árkádba a Saturnban 29-ezer,a GT pedig 45-ezer.
Together we'll fly someday...
mostanság tervezek egy DFP-t vagy DFGT-t venni szerintetek melyik éri meg jobban és miért? van egyáltalán különbség a 2 között?
elõre is köszönöm!
Köszönöm a válaszokat!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman