15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
neilszab #8374 Thrustmaster-t Magyarországon nem forgalmaznak sehol.
Az biztos hogy nem rossz kormányok, sőt!, de az ár/érték arányukról nem tudok mondani semmit tapasztalat híjján...
-
#8373 Hol? Az mégcsak nem is Logitech. -
#8372 DFP:
-
#8371 miért a második egy DFP nem? -
#8370 Egyik se jó. -
Szerintetek melyk a jobb?Nekem a Ferrari jobban tetszik sokkal!
-
#8368 GTR2 - nem gondoltam, hogy ennyire élethű és a grafika is teljesen rendben van.
A Ferrari F430 force feedback továbbra is a kérdés.
A pixmania és a Luxméd Informatika kínálatában van jelenleg. A pixmania-t inkább kihagyom a róluk hallottak miatt a Luxméd meg nem szereti felvenni a telefont ha csörög...
Tudtok-e rajtuk kívül ajánlani budapesti üzletet, ahol van ez a kormány? -
neilszab #8367 Olcsó & jó kormány: A belépő kategóriába én leginkább a Saitek termékeit javaslom, ha kezdő vagy hobbi játékos vagy, akkor biztosan nem fogsz benne csalódni ;)
900 fok: egyáltalán nem létszükséglet, de ha már egyszer hozzászoktál nem mondanál le róla. Addig viszont nagyon bolfogan elvagy 270 fokkal, is a köridőd nem ezen fog múlni ;)
Bővebben minden az előbb belinkelt cikkekben... -
#8366 köszi -
#8365 Itt olvashatsz a 900°-ról, most nem másolom be :D -
Maci23 #8364 Sziasztok!
Én is a Ferrari F430 kormányon gondolkozom,de szóba jöhet még a Logitech G25 is!
Az a kérdésem hogy ki mit tud a Ferrariról, és hogy érdemes e az a plusz majd 20000 Ft-ot kifizetni a Logitechért!
Mekkora "hátrány" hogy "csak" 270 fokban fordul a kormány nem 900 fokban, ha hátrány egyáltalán!
Szóval melyiket is válasszam! :D
Segítő válaszaitokat ezúton is köszönöm!
-
#8363 Logitech DFGT és ForceEX, de olvasd el a "Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz" írást. -
#8362 Heló! Tudnátok ajánlani ár/érték szerint kormányt? Melyik a legjobb ebből a szempontból, ezenkívül érdekelne olcsó kategóriájú, de élvezetes játékélményt nyújtó kormány is. Értem ez alatt 5-10e Ft összeget. Előre is köszi -
#8361 Utcai autót, úgy értem utcai autó. :)
Azért kössz. -
#8360 A kormányt nem ismerem, de GTR-EVO-nál képminőségben talán csak az iRacing jobb.
Viszont, ez a grafikai minőség nem szempont egy jó szimulátornál. -
#8359 Szevasztok.
Kacérkodom a Ferrari F430 Force Feedback kormánnyal.
A cikkben kedvező színben való feltüntetésén túl, használjátok-e? A beállításokat követően tartósan jól működik-e?
A kormány a következő itthon lévő játékokhoz lesz szánva - egyelőre:
RFactor - CTDP05 (csak Forma-1)
BMW M3 Challenge (kemény 2 pályával, de f@sza fizikával - én a "billentyűzet-bajnok")
RaceOn
Átböngésztem a szimulátor címeket. Kellett nekem HD TV-n megnézni a Forza fizikáját... Utóbbinak holnap új gazdája lesz :)
GT autókból akad szép számmal. Azonban tudtok-e jó szívvel ajánlani a listán felül jól kidolgozott utcai autó szimulátor(oka)t 2009-ben is vállalható grafikával? -
#8358 Neilszab, aki itt említi biztos meg tudja mondani hogy ki az az illető, akinek hazánkban már van ilyen. Én konkrétan még itt nem hallottam róla, de lehet azért, mert a PH-s "nagy kormányos topicban" tanyázik. :)
Amúgy DFGT-t ajánlanám kb. -
#8357 erről van valami tapasztalat? főlleg negatívra gondolok.
-
neilszab #8356 Létrejött a Magyar szimulátoros közösségi oldal a HSW szerkesztőinek jóvoltából.
Érdemes megnézni, egyre több ismerős névre bukkanhatunk a tagok között, valamint a naptárjában megtalálhatóak a legtöbb hazai liga futamjai és ezen kívül még sok más apróság is:
[link]hungariansimworld.ning.com -
#8355 már megoldódott a "probélma". :) -
#8354 pedig inkább fel fogja itt tenni, hidd el nekem :D -
koanla #8353 Milyen játékoknál csinlja ezt? Ugyanis ha jól veszem ki a szavaidból, akkor negatív FFB-t kellene adnod. Ez tipikus Logi-téma. A játék menüjében tudod orvosolni. Az FFB-s résznél keresel olyat, hogy inverz, vagy ha csúszkás a beállítás, akkor húzd át a negatív tartományba, stb. De tényleg ajánlott a kalauz átolvasása, mert sok kérdést - köztük ezt is - megválaszol. Olyat is, amit még most fel sem tennél. :-) -
#8352 nemtudom milyen motor van a logitechekbe ffb-nek de havernál játszottunk edzés után 5 percet és maxon volt az ffb mert akkor raktuk be a kormányt meg minden
majdnem letörte a kezemet...
mondom mifaszvan bazzeg tekerem jobbra csúszik akocsi ez meg izomból balra tépi:D
vicces:D
de aztán beállítottuk és kvajó:D -
#8351 FFB strenght néven van, a játékban is lejjebb tudod venni, és a profilerben is. Igaz ott én sem találtam meg mindig :-D -
#8350 ezt hol tudom lejebb venni ?
mert a logitech progiba nem találtam. -
#8349 Pont ez a lényege az FFB-nek, hogy érzed az utat. Vedd lejjebb, és nem fog annyira rezegni majd. -
#8348 nálam először amikor felraktam a másik drivert az volt hogy a GRID-be magátul nyomta a gázt meg fékezett meg rezgett folyamatosan mint állat,alig lehetett kormányozni.
most meg már én nyomom a gázt meg a féket de még mindig rezeg a kormány és igy nem olyan jó.
-
Rainbow15 #8347 Szia!
Amikor nekem momo-m lett, azt csinálta, hogy 5-10 percenként újrakapcsolódott USB-n, ezáltal újra kalibrálódott (egyik irányba elfordította a kormányt)
Lehet nálad is ez van?
A megoldás: vegyél USB elosztót (USB hub)
-
#8346 de a legjobb szerintem az lenne hogy teljesen eltüntetni a gépről minden a kormányhoz tartozó drivert/beállitást,stb-t.
-
#8345 hello.
ma vettünk egy logitech momo kormányt.
tökéletesen müködött de nem volt rajta rezgés...
felraktam egy új drivert rá ,azzal volt rezgés de az úton folyamatosan rezeg a kormány és néha el is húz magától jobbra/balra.
ezt nem lehet valahogy kikapcsolni?
már kitöröltem a progit és visszaraktam a régit de igyis ugyanaz :S -
neilszab #8344 Ezen kívül én még erősen elgondolkoznék a Saitek R660GT-én, de egyébként ott a fejlécben hatalmas piros betűkkel a Kormány Kalauz... -
#8343 Ahhh,koszi,enis nezegettem ezt a kormany,nagyon tetszik a kinezete is!Csak sajnalom hogy nem oldalt van a valto ,de igyis jo azert!:) -
#8342 Ezt javaslom olcsón, azt hiszem ilyen itt többeknek is van, és mind dicsérik. -
#8341 Hello,most akarok venni valami jo kis kormanyt,de nem aranyaron,eleg jo legyen!Mit tudnatok ajanlani>? -
#8340 Passz, sose játszottam RBR-el, próbáld meg a fórumban.
De az tudom hogy mindenféle D3D9 patch kell hozzá, hogy ilyesmiket kezeljen. -
Pitbull1111 #8339 szuper
És hogyan lehet megtenni?
az sli plugint bemásoltam a plugins könyvtárba,ezen kivül? -
#8338 igen -
Pitbull1111 #8337 Sziasztok !
Kérdésem az lenne,hogy rbr-be működésre lehet e bírni a leo bodnar féle sli kijelzőt? -
#8336 Azz de gagyi.... höhh, olvasni :D Legalább hangoskönyv lenne :D
-
neilszab #8335 A "kormány kalauz"-ban (link a fejlécnél) elég részletesen le van írva, hogy mit jelent...