Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minden cég álma az ,hogy jó keveset jó drágán kelljen eladni 😊)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
www.smart-bus.hu
Fanatec soha nem lesz olcso, erre hajtottak, hiogy premium legyen jo dragan, keveset kell gyartani tobb haszonert, ez nekik teljesen jo igy .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.17. 21:04:38
az új fanatec kormány meg sajnos csak egy új rim, pedig azt hittem kihoznak megint valami olcsóbb kormányt a clubsporttól😞
Nalam MS Sidewinder ota nem volt egyiken sem .😊
nem fért bele az árba egy kikúrt kapcsoló....
Forza.
oda nekem sincs tanácsom ...
assetto meg ~bármi más alatt alapból jó, innentől szórakozzon per autó 20-30 perceket az, aki nem szimezni, hanem gányolni szeret.
default beállításokkal használom, sz*r, tény. hétvégi élmény alapján a forza6 jobb, basszus 😞( ami azért "nagy" szó.
egyébként grat, innen most sok-sok pénzig nincs tovább!
---
amugy én is vettem egy 599xx-et, csak nem bírtam ki ... 😊)
így most azt érzem, hogy 'minőségben' sikerült utolérnem a korábbi csr-em, bár assettoban továbbra is tartja magát az érzés: a fanára jobban kihegyezte kunos ...
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.11.16. 22:53:49
Forza.
Meg is lett vétel. TX+599XX+T3PA 😊 Tényleg nagyon ott van, de ahogy látom nagyon sok függ a játékokban való megfelelő beállításától is. El lehet lenni vele rendesen mire beállítja az ember 😊
Köszönöm a tanácsokat! Ha van javaslat ProjectCars-ra való beállításra akkor azt megköszönöm!
www.smart-bus.hu

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Forza.

www.smart-bus.hu
Köszi még1szer! 😊
és bár nem említetted, de a pedál, nos a momo abban is kimondottan gyengus, a t500asé egy álom lesz/lenne azután
HA szereted az autósjátékokat, azon belül pedig nem veted meg a szimeket sem, és/vagy sokat játszol ilyen játékokkal, s anyagilag pedig belefér: cserélj azonnal 😊)
(most thrustmaster tx-em van, a t500rs pedáljával. előtte rengeteg kormányom volt már, természetesen momo is, anno a pedáljai miatt adtam el, egyébként imádtam... naéspersze a szerelembeesés egy g25-el 😄 )
Forza.
Koszi elore is!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.10.23. 08:36:13
Ha nem, feldobom ebayre ott elviszik hamar.
kép1
Itt van róla kicsi leírás
Az a baj, hogy ebben a szimulatoros iparban barmi addon cuccot csinal valaki, horror aron probalja eladni....
Tudnek bort varrni , tuti gyartanek kormanyokat 😊))
amugy csak most esett le h neked már 599 van?! 😮
totál azt hittem a korábbi "csak bőrös, kicsirim" 😊
Forza.
180 eur
merlin hw 60e
szerintem ez a legállatabb TH, 30cm, stb... drága 😞
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.10.16. 18:38:51
Forza.
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.10.15. 22:10:33
nem kell mindig a legdrágábbat venni <#idiota>#idiota>
thrustmaster <#levele>#levele>
Forza.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
postaköltséggel $42.95, kicsit sokallom ennyiért 😊
olcsóbb, jó megoldást tudtok?
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64