Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Hát játék közben maxx úgy tudod, hogy ablakban indítod a játékot, és mellette elindítasz valami progit ami mutatja a proci kihasználtságot. Ha mást nem , nyomsz egy ctrl-shift-esc-et, és ott figyeled a cpu használatot. Ha 1 magos a gép, akkor viszont szinte tuti hogy 100% ot fog mutatni. Sajnos elõfordulhat, hogy gagyi az usb vezérlõ chipset az alaplapon, és nagyon lefoglalja a procidat. Lehet valami alaplap driver frissítés segíthet.
Mielyen laplap?
Hello! Ha a kormányom késik, de egyszer jó egyszer nem akkor okozhatja az is ,hogy gyenge a gépem?
A kormány neve: Formula Force EX egyszer mondtátok, hogy lehet a proci foglalt nagyon azt hol nézhetem meg? Mert meglehet az is!
van fent .net vagy a legújjabb directX ? nekem ez segített amikor nem akart felmenni a kormány driverem
milk4
Egyik volt osztálytársamnak olyanja van/volt.Márkát nemtok mondani,de eléggé ramaty volt.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

melyiknek van gombos pedálja? 😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

milk4
Nem digitálisra gondoltam,hanem gombosra😄

melyiknek van digitális pedálja? 😊

milk4
Szerintem arra gondolt,hogy digitális vagy analog pedálja van.

bardocz
RBR ffb ügyben írtam a fanatec supportnak,hátha válaszolnak majd nekem.Jó lenne már,ha normálisan tudnék csapatni rallyban is.
[HUN]FaTaL
Miért kényszeríteni a padlógázt? Egyik kormány sem kényszeríti, pont ez a lényege a pedáloknak😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Dupi30
sziasztok kellene nekem egy kormány 15 000 kb és én a formula force ex et néztem ki magamnak teccik és jo árba van csak nm tudom lehet vele menni kis gázon vagy kényszeriti a padlógázt?

LFS World név: Dániel(hunn)

igen de sajnos ugyan az a próbléma jelentkezik
pointer4
Ilyen alap dolgot, hogy a logitech.hu oldalról új drivert leszedtél ?
Sziasztok sorry hogy ideírom de hátha tudtok segíteni
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=79351&mode18o=set
Lenne egy Rumblepad™ 2 Vibration Feedback Gamepad om kb féléve nem használtam és azóta újra raktam a gépet és most valamiért nem tudom felrakni a drivert ----->a képen látható hiba üzenetet írja ki kérem valaki segítsen
bardocz
Jah.Olcsóbb volt használtan,mint G25 szintén használtan😄 Hugomtól kellett,hogy kölcsönkérjek pénzt<#idiota>
Hoffi
ilyen kormányod van? xD

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

pointer4
Más, ha már ez a kormány topic.
pointer4
Hát, gondolom hátulról vannak csak csavarok hogy szétszedd. Mert ez nem annak az elõlrõl pattintással hozzáférhetõ felépítésnek tûnik.
bardocz

A kormány mögötti szürke,amin egy x van.Enyémnek nincsen ilyen festése,de tök ugyanez.
pointer4
Ez a fanatec ugye? Az a baj, hogy nem is tudom melyik gomb az. Meg még sose szedtem szét olyat. Nagyon el van dugva ?
bardocz
Van a kormányon egy nagy gomb,amit ha nyomva tartok egy másikkal,akkor átvált PS3 módra a kormány,és akkor a gép G25-nek érzékeli.Így talán lenne RBR-ben ffb,és tudnék vele játszani,mert így én nem tudok.
pointer4
Hát milyen gomb az, hogy az múlik minden?
bardocz
Azzal mit tudok kezdeni,ha egy gomb nagy valószínûséggel elromlott?Nem ahsználtam eddig sokat,csak kéne,hogy át tudjam állítani a kormányt G25-re,mert akkor talán lenne FFB RBR-ben:S
pointer4
Höhh höhh öhh, ennél drágábbat nem is kérhetnél te dög, van egy izlésed 😄
301-es Force Dynamics-ban van, lehet a 8 millába benne sincs 😛
http://www.301.cz/
milk4
Veszel nekem ilyet?Léééééccciiii,léééééécciiiiii...

pointer4
Érdekes megoldásnak tûnik :
kösz debilon megnézzük holnap
persze

most közepesen van neki probálja meg alacsonyon?
pedig ha nem mindig reagál idõben/késik akkor elõfordulhat hogy erõforrás probléma lesz..
vegyen vissza a grafikából pl...elvileg segít

ja és SP3 használ
vagy nem lehet,hogy a kormánya poros??
ezt nem értem debilon,de egyszer jól müködik egyszer nem lehet szakadás vagy törés is?
a #6756-ot érdemes kipróbálni/megofntolni mielõtt vissza viszi a boltba szerintem

õõ rfactorral akarjuk és minden fel van téve bár letöltettem vele az ujab progit a kormihoz és jo volt vele azt mondja holnap még teszteltetem . Bár írt egy levelet a boltnak azt mondták vigye be letesztelik és kicserélik ha rossz mit csináljon? amugy köszi hogy írjátok a megoldásokat😉
pointer4
USB nem okoz ilyet, az vagy megy vagy nem. Ha Kontakthibás lenne, akkor meg hallod látod alul hogy új hardver villangat fel állandóan.
Bár olyat már láttam hogy a játék billel ment 100fps el, de USB-s kormánnyal csak 15 fps és lagg. Na azt hibás VIA USB chipset driver okozta Xp sp1 es csomaggal, SP2 már javította.
pointer4
Na de várjál, elõtte jó volt, csak pár napja kezdte nem ? Akkor a gép teljesítményéhez semmi köze.
Táp nélkül is megy állítólag csak nincs FFB-je, én el tudok képzelni egyébb anomáliákat is, mindenképp használja.
Más játéknál is, vagy csak annál amivel tolni akarjátok ? Mi a játék?
Logitech profiler-ben is késik, vagy használ profilert egyáltalán ?
okozhatja az alaplap is amin rajta van az USB?
bardocz
Akkor a gépe elég,0.2GHz-vel volt erõsebb az én gépe,amin ment rFactor,GTL,GTR2,LFS,RBR,és még sorolhatnám akadás,és hiba nélkül.
"gépe": Proci AMD Sempron Processzor 2500+ (1.4 GHZ)
Ram: 1 GB
Video kari: ATI Radeon 9600 Series
Debilon segíts neki nem tudunk normálisan játszani mert rosszalkodik neki.
[HUN]FaTaL
Nem ott veszem csak megnéztem. Eszembe sincs ott megvenni, fejhallgatót néztem de az se volt semmi normális. 😄 Csak körbenéztem ha már arra jártam. Iponban fogok venni ott tûnik a legolcsóbbnak, 25k a dfgt.

az is okozhatja, hogy gyenge a gép és a proci nagyon foglalt.. milyen gépe van?

bertino
lehet csak értelmes kérdéseket kéne feltenned, nem pedig olyanokat, amikre egyértelmû a válasz.

"és adaptert használjam?"

nyilván dísznek adták hozzá.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pointer ha nem akarsz segíteni miért piszkálsz?
haveromnak nem mindig reagál idöbe a kormány akkor ez milyen hiba lehet USB?
pointer4
Csak amennyire a gépednél a tápot.
pointer4
mit? <#fejvakaras>
és adaptert használjam?
a Force EX-nél hol lehet állítani?
pointer4
Jézus, ilyen helyeken ne vegyél semmilyen tartozékot! Abból élnek meg. Itt az Elektroworldben a g25 76.000,-Ft, az EX meg 23.990,- :S
DFGT- vett ismerõsöm, 30.000 alatt úszta meg, illetve itt forumon se hallottam még drágább vételi árról.
[HUN]FaTaL
Jah megnéztem ma saturnba ugyanannyit. Lehet inkább késõbb cserélek kormányt egy DFGTre. A DFpro mégjobban tetszik de használtan nem szívesen vennék, meg sehol nem találtam garral rendelkezõt. :/