Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

solo
Mindenféle képpen.
Sokkal jobban lehet érezni az autó.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

és mondjuk 2 logitech közül érdemesebb azt megvenni amelyikben forcefeedback van?
pointer4
Magyarul erõvisszküldés, erõvisszajelzés, erõvisszacsatolás.
A lényeg az, hogy megpróbál olyan erõkkel hatni a kezedben lévõ joy-ra, kormányra, amitõl élethûbb lesz az élmény. Pl autónál ha patkárahajtassz, akkor kirántja a kezedbõl a volánt, kanyarban elhúz, egyenesben középreáll, meg még millió hasonló. Ezeket kormánynál elektromos motor, áttétellel éri el. A játéknak pedig ezt támogatnia kell különben mit sem ér.
Nem összekeverendõ az olcsó kormányokban található Force Vibration-al, az egy marhaság, csak ráz.
sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hogy mi az aforcefeedback?
hát azért kösz...bedobom az árokba😛 májusba már úgy is ujat kapok😄
bardocz
Sajna tényleg ez az igazság.Én 2.5 hónapot vártam,hogy legyen pénzem új gépre(szerencsére akkor jött karácsony),addig inkább nem is vettem új vga-t,meg kölcsön laptopon szenvedtem.
egyetértek..

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Me0w
Nincs ertelme akar 1 forintot is kolteni erre a gepre, AGP-s VGA-ra meg foleg nem. Megfogod hazastol, betolod az arokba, vagy eladod 5k-ert valakinek. Majd elballagsz a Milyen gepet vagyek most topikba, es megmondod mennyi penzed van, es osszeraknak egy normalis konfigot neked.

Together we'll fly someday...

hát nem nagyon érttek ilyenekhez...20 körül
agp-be nem 😊 meg a mi a jó árban relatív..kinek mi a jó ár?

tudsz mondani egyet ami árba is jó?
persze..eddig miért nem volt betéve?
de nagy változást ne várj tõle.. vga fronton is erõsíteni kéne.. szvsz

symbol
nah ezzer az új logitechre már én is beruháznék, bár szerintem kamukép 😄
amúgy is a DF GT tekerentyújét is rá lehetne rakni ha már ráncfelvarrás. mert tényleg hasznos lehet és amúgy is. de mondjuk ha megint horror áron nyit, akkor maradok a DF GTnél. 😊 márha lesz addig melóm 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Hát lehet reméljük jobb lesz még egy kérdés😄 melyik játszik legjobban szerepet a ram vagy a ghz? mert van egy 512 ramom még azt beletehetem? akkor javulhat?
pointer4
Akkor arról lemaradtam 😄

Lehet azon a két pályán nagyobb a gépigény. Több az épület, több a textura.
leírta 😊 április 2án már.. 😊

Akkor bocsi. Azt nem értem még, hogy az elsõ 4 futamon jól ment az utolsó 2 futamon csinálja nem értem miért.
pointer4
Hát, nekem múlt héten volt problémám a rfactorral, hogy 4gb rammal, 4 magos q6600os procival, meg 8800gtx vga-val szaggatott. De beállítási hiba volt, mert a +fullproc nem volt beírva, hogy használja a többi magot.
A te gépednél kicsit erõsebb laptopon is szaggat az rFactor, maradj LFS-nél.
Amúgy azt nem tudom miért nem tudtad az elmúlt 3 hétben leírni hogy milyen játékról van szó 😄
milk4
Sz*r a géped,de ezt már páran leírták finoman.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

rFactot a játék neve
Megkaptam a szevízbõl a kormányt letesztelték és teljesen hibátlan. Azt mondták lehet gépigényes játékkal szeretnék játszani nem tudom, hogy az annak mondható-e😛 a gépem szerintem megfelel.
[HUN]FaTaL
Jó a G27 szerintem. Bár akkor már miért nem G26, na mindegy 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

pointer4
Jáá, már megvan rá a pénz, csak jelenjen meg. Akarom mondani G45 😄
[HUN]FaTaL
Az biztos nem mert az egy billentyûzet. 😄

bertino
omg. jóféle.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

pointer4
jeeeeee 😊

Pedig én G35-re tippeltem volna, névnek.
kaposi1

"A Logitech jelenlegi prémium kategóriás kormánya lassan 3 éves fejlesztés és nagyon úgy tûnik a konkurencia feltûnése (Fanatec) lépéskényszerbe hozta a Logitechet, akik jelenleg valószínûleg az új kormány fejlesztésén munkálkodnak.
Sajnos hivatalos bejelentés még nincs, így csak a pletykákra és a neten található képekre hagyatkozva jelenthetjük ki, hogy készül a G27."
<#nemtudom>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

köszi a választ nekem fura volt ez a dolog, de az nem lehet, hogy a kormány gyári hibás volt? és normálisan tartom😊
Me0w
Ez megint ilyen 'nem-ertek-hozza-de-masoknak-tanacsot-adok' tipusu hsz volt. Semmi baja az sp3-nak, normalisan kell karbantartani a windowst, registryt apolni es ovni, es semmi gond vele 😊

Together we'll fly someday...

Hoffi
nem tom de rakd újra egy ideig nekemis ez volt és mondták hogy rakjam vissza az SP2-t mert az SP3 csomo mindent leblokkol ami nem eredeti! vagy valami ilyesmit mondtak mind1😄
azé sztem rakd vissza az sp2-t

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

de miért baj, hogy SP3 a gépem?
win 2000-hez van az usb driver, xp-hez sp2 felett nem kell neked..

szerintem próbáld újrarakni az xp-det legalább sp2-st

SP3 van a gépemen. Hol lehet új USB szerezni errõl részletesebben PLS
kivétel erõsíti a szabályt.. 😊
haveroknál is volt szívás agp hákli bizonyos karikkal, és hasonló dolgok

[HUN]FaTaL
Ez így nem igaz, a notebookomban sis chipset van és a linux támogatáson kívül semmi gond vele. (ASUS F5SL)

mondjuk ez a sempron nem egy erõmûvész cucc

hülyén hangzik, új win-t próbáltál már? lehet valami usb gebasz van..
vagy kormáény eltávolít (driver leszed, kormény kihúz, restart és feltelepíted rendesen

amúgy a SiS is lehet probléma.. nem egy nagy etvasz ez a sis nevû chipkészlet, szinte mindegyik fajtával gondok voltak vele, mindegy hogy intel vagy amd-s lapon voltak csak a szívás volt vele..

néztem, van hozzá sis usb driver a hivatalos weboldalon, xp alá nem kell külön drver az sub-hez...

szerintem próbálj friss xp-t elõször, legalább sp2-est

ja, és az assassin creed hogy csak ottvan/vagy fel van telepítve biztos nem okoz gondot

Thx a progit. Akkor mondom: Alaplap neve: ECS 760GX-M (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)
Alaplapi lapkakészlet: SiS 760GX, AMD Hammer
[HUN]FaTaL
Nem kell szétszedni, everest mindent kiír.

cselt
Letöltöd ezt a progit és megmond neked mindent a gépedrõl, amit csak tudni érdemes 😊
figy holnap megnézem a gépbe szóról szóra ma este már nem szedem szét a gépet
atx az kevés 😊 valami márkanév kéne, meg típus

jajj bocsi debilon ATX alaplap
ATAX az alaplap 400 MHZ
atax az mi? milyen alaplap?
márka, típus?

de az USB-vel mit tegyek ha gagyi?
Persze Debilon foglalkoztam vele amit mondtatok levettem alacsonyra, de úgy se volt jó egyszer jó volt egyszer nem ez jutott eszembe, hogy lehet ez lehet ATAX alaplap és az 1 GB ram DDR
"gépe": Proci AMD Sempron Processzor 2500+ (1.4 GHZ)
Ram: 1 GB
Video kari: ATI Radeon 9600 Series

egy magos proci, vga elég is lehetne meg a ram is...
milyen alaplap?

hmm.. ezelõtt is ugyanezt kérdezted, mondtunk pár dolgot, de vagy elfelejtetted, vagy nem foglalkoztál vele.. akkor is a gagyi usb vezérlõ, és a gyenge gép jött képbe.. aztmondtad megnézed lehúzva a grafot low-ba, megnézted így?

írd le milyen alaplapod/procid/ramod/vga-d van

és azt honnan tudom ,hogy hány magos, de jó volt a kormány mígy nem töltöttem le az Assasin Creedet ,de nem tettem fel csak a telepítõje van ott így maradt a gépemen a D meghajton 1 GB ez is lefoglalhatja nem? és ha letörölnék pár dolgot talán segíthetne?
Sajnos régi gépem van:S ATAX az USB 2.0