Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokkal jobban lehet érezni az autó.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
A lényeg az, hogy megpróbál olyan erõkkel hatni a kezedben lévõ joy-ra, kormányra, amitõl élethûbb lesz az élmény. Pl autónál ha patkárahajtassz, akkor kirántja a kezedbõl a volánt, kanyarban elhúz, egyenesben középreáll, meg még millió hasonló. Ezeket kormánynál elektromos motor, áttétellel éri el. A játéknak pedig ezt támogatnia kell különben mit sem ér.
Nem összekeverendõ az olcsó kormányokban található Force Vibration-al, az egy marhaság, csak ráz.

Olyan kérdésem lenne hogy mi az aforcefeedback?
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Together we'll fly someday...
de nagy változást ne várj tõle.. vga fronton is erõsíteni kéne.. szvsz
amúgy is a DF GT tekerentyújét is rá lehetne rakni ha már ráncfelvarrás. mert tényleg hasznos lehet és amúgy is. de mondjuk ha megint horror áron nyit, akkor maradok a DF GTnél. 😊 márha lesz addig melóm 😊
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Lehet azon a két pályán nagyobb a gépigény. Több az épület, több a textura.
A te gépednél kicsit erõsebb laptopon is szaggat az rFactor, maradj LFS-nél.
Amúgy azt nem tudom miért nem tudtad az elmúlt 3 hétben leírni hogy milyen játékról van szó 😄
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
"A Logitech jelenlegi prémium kategóriás kormánya lassan 3 éves fejlesztés és nagyon úgy tûnik a konkurencia feltûnése (Fanatec) lépéskényszerbe hozta a Logitechet, akik jelenleg valószínûleg az új kormány fejlesztésén munkálkodnak.
Sajnos hivatalos bejelentés még nincs, így csak a pletykákra és a neten található képekre hagyatkozva jelenthetjük ki, hogy készül a G27."
<#nemtudom>#nemtudom>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Together we'll fly someday...
azé sztem rakd vissza az sp2-t
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
szerintem próbáld újrarakni az xp-det legalább sp2-st
haveroknál is volt szívás agp hákli bizonyos karikkal, és hasonló dolgok
http://goo.gl/gd6Zi5
hülyén hangzik, új win-t próbáltál már? lehet valami usb gebasz van..
vagy kormáény eltávolít (driver leszed, kormény kihúz, restart és feltelepíted rendesen
amúgy a SiS is lehet probléma.. nem egy nagy etvasz ez a sis nevû chipkészlet, szinte mindegyik fajtával gondok voltak vele, mindegy hogy intel vagy amd-s lapon voltak csak a szívás volt vele..
néztem, van hozzá sis usb driver a hivatalos weboldalon, xp alá nem kell külön drver az sub-hez...
szerintem próbálj friss xp-t elõször, legalább sp2-est
ja, és az assassin creed hogy csak ottvan/vagy fel van telepítve biztos nem okoz gondot
Alaplapi lapkakészlet: SiS 760GX, AMD Hammer
márka, típus?
Ram: 1 GB
Video kari: ATI Radeon 9600 Series
egy magos proci, vga elég is lehetne meg a ram is...
milyen alaplap?
írd le milyen alaplapod/procid/ramod/vga-d van