Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Használtan nézelõdj a hardveraprón. Újat már biztosan nem lehet venni.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok! Microsoft Sidewinder kormányom van 5 éves és kezd kicsit haldokolni! Nem tudjátok,lehet ilyent még valahonnan szerezni? (Akár külföldrõl is)...

ripso7
köszönöm szépen az infót császtok

Hoffi
akkor driver😊

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

5.04-es driver és pöpecül megy 😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Hoffi
egyik ismerõsömnek dfgt-je van nagyon megvan elégedve vele! és csatlakoztatható pc-re is minden probléma nélkül!asszem csak a profilert kell letölteni

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

ripso7
sziasztok
egy logitech dfgt-t akarok venni mi a véleményetek róla?????
és pc hez csatlakoztatható???????
elõre is köszi

Hoffi
köszi!

milk4
Persze.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Hoffi
elég a drivert letölteni?

milk4
Logitech oldaláról lecsipázod a drivert.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Hoffi
hello
nos az a kérdésem hogy mi a teendõ ha elhagytam a g25 telepítõ cd-jét?:'( <#falbav>
ha esetleg win reinstall lenne vagy valami mit csináljak? sehl nem találom a cd-t

elõre is köszi

pointer4
Nem, azért inkább vennék egyet 😄
[HUN]FaTaL
100k lesz (joy, pedálok, gázkar). Ugye 100k-s cuccból azért nem csinálnál H váltót?😄

pointer4
Jó H váltó lehet belõle, csak gondolom anyagilag nem lenne jó befektetés 😄
Bucser
Igaz nem Komrány hanem Joystick, de Force feedback!!!

Új Logitech Force feedbackHOTAS Dual throttle-el.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

pointer4
Tegnap kaptam mailt Leo Bodnartól 😄
"Hello,

Your order has been shipped.
Thank you once again for your purchase!

Best wishes"

Ma meg a Royal Mailtól
"to the Post Office®, it will be on its way to you."
Yuppié 😄
Úgy megörültem, gyorsan barkácsolhatnékom támadt 😄

Még be lehet kötni 5 ledet is, csak nem tudom igazán milyen visszajelzést tud azon küldeni a progi, még utána kell néznem.
(bánatnak ennyi gomb nekem... már kezd elgagyiasodni, like F1)
nem szólok, mert még nem volt EX-hez szerencsém, csak gp-hez és momo-hoz. Momo viszont a GP-nél 1000x jobb, kényelmesebb.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

[HUN]FaTaL
Használtan biztos, hogy nem vennék momot a pedál probléma miatt. De még újonnan se tetszik, kevés a gomb.

15k-ért lehet venni alig használt momo-t is, szerintem ez is megéri. én pl. 10k alatt szereztem egyet, jól jártam-

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Köszönöm látom.
pointer4
Van a kormány mögött 2 nagyobb gomb, pótolva a pillangóváltót.
Klikk, és egyébb nézetek.
Lenne ezzel kapcsolatban még egy kérdésem.
LOGITECH Formula Force EX

Ezzen van kormány váltó?

Nem igazán találok hozzá utalást.
[HUN]FaTaL
Ebben az árkategóriában best buy. Én meg vagyok vele elégedve. 😊

Sziasztok.
Most akarok venni egy Logitech Formula Force EX kormányt.
Tudtok tanácsot adni hogy érdemes benne bizni vagy 15EFt mást tudtok ajánlani?
cselt
Én használom még az ellenfél neveket megjelenítõ gombot, hogy tudjam ki megy körülöttem a pályán, illetve még az egyik gyorschat gombra is bevan téve a köszönés.
kiki888
hátranézés - ha nem használsz tükröt
TC felülbíráló
esetleg kuplungnak egy gomb<#vigyor3> - nekem rfactorba kell 😊

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

bardocz
Lámpa,duda,ahol lehet turbot állítani(temporary boost rF-ben),annak is egy gomb.
pointer4
Na jó, gombszakik segítségét kérem 😄
Akkor elhatároztam hogy most utoljára (remélem) nekiállok egy kormány átszervezéshez. (semmi politika)

16 gomb kerülhet rá.
Jó alkalom, hogy teljesen kizárjam a billentyúzet használatot.
gondoltam egyenlõre:
- limiter *1
- komunikáció *1
- pit req *1
- LCD skip *1
- fel-le-balra-jobrra az lcd menüben *4
- balra-jobbra nézés *2
- fékerõ ??? *2

további ötlet?

pointer4
Szigetelõszallaggal meg három pingvinnel megoldod 😄
bardocz
Fanatecre bajosabb lenne felrakni.
pointer4
15 ropiért már lehet is kapni, sõõt, valaki már be is építette 😄
Van rajta még 16 gombnak hely meg 5 lednek is akár 😄

bardocz
De kurvajóra meg tudnám csinálni innen a kormányom,kerek momo kormán,rendes pillangváltó,gombokat meg megoldanám rajta valahogy.
pointer4
Van itt minden mint a bucsuban, csak az ember pénztárcája bírja 😄

sziasztok!
Megvettem az új gépem és sajnos még mindig rossz a formula force ex kormányom most ilyenkor mi a teendõ?
Egyre inkább nem értelek! 😄 Próbálj meg a H váltó váltókarjának a hosszúságában gondolkozni... szerintem úgy közelebb kerülsz a megoldáshoz! 😄

www.smart-bus.hu

NIBI
Jah, közben rájöttem, hogy ti szélesítésrõl beszéltek (amit hosszúságnak írtatok), én meg hosszúságról. 😊
Hogy mi? Én téged nem értelek... biztos még korán van... fejtsd már ki mire gondoltál! 😊

www.smart-bus.hu

pointer4
Hát én egyszer raktam rá próbából egy másik váltógombot. Az Fém betétes volt, 30dkg. De annak a szúlyát már nem bírta el, berántotta magát sebességbe. Tehát vagy puha fa, vagy alu legyen amivel meghosszabbítod.
NIBI
Hát ha meghosszabbítod a váltót, akkor útban lesz az ujjaidnak, nem tudsz majd váltani. Nem is értem ezt az elgondolásod. 😊
Az úgy tökéletes, ahogy van! 😉
ZTM
Hát úgy képzeltem hogy traktort meg buszt, esetleg kamion simulátorban fogok teljesíteni vele,de ez elválik...
másik ok:
Fura, olyan kicsi az a kar és az asztalomon csak lent lenne olyan hely ahol elfér kényelmesen de ahhoz meg kéne hosszabbítani a kart hogy felérjen hozzám😄
Ha felteszem az asztalra kényelmetlenül magasan lesz a kezemhez képest, és nem is olyan reális😊

Majd megoldom valahogy ha oda kerülök!

solo
Persze, ez csak találékonyság kérdése.
pl:
Leszereled a váltógombot, szerzel egy olyan csövet aminek a belsõ átmérõje pont akkora mint a g25 karja, és egyet ami pont beéemegy a gyári karra szerelt csõbe.
Ráhúzod, a csõ egyik-másik végének az oldalára egy adott méretû furat, ahova rögzÍtõ csavart tudsz berakni
Utánna a másik rudat amit a vastag csõbe nyomtál be röhzÍted.És végülis megvagy a hosszabbÍtással.
De ha minden igaz, akkor a g25 váltógombja menetes, szóval a rúd végére menet is kell.

Külön úgy, hogy kicseréled a kart nemhiszem, hogy lehet, vagy ahhoz tervezgetni is kell bõven.
Mert ugye ott pontos méretek kellenek, hogy illeszkedjen.

De amúgy minek hoszabb kar? MIt akarsz te vezetni? kamiont?: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

ZTM
Szerintetek lehet a G25-ös váltójára hosszabb váltókart tenni?
Bár még nincs G25-ösöm majd csak lesz, persze nem ettõl függ, hogy veszek-e de érdekel a dolog!

Solten
"Még a szerzõdés megkötése elõtt érdemes az értékesítõrõl a lehetõ legtöbb információt összegyûjteni, illetve az áruról vagy szolgáltatás lényeges tulajdonságairól, a fizetésrõl, a szállítás vagy a teljesítés feltételeirõl, az elállási jogról, azaz a visszalépés feltételeirõl. Ezeket az információkat a kereskedõ köteles megadni. Internetes szerzõdések esetén fõszabály: amennyiben a vásárló meggondolta magát, 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat a szerzõdéstõl. Ezt a jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetén pedig, amikor a szerzõdést megkötötte. Fontos, hogy ennek olyan írásos nyoma maradjon, hogy az elállás idõpontját vita esetén késõbb igazolni lehessen.

Ha a kereskedõ elõzetesen nem tájékoztatja a vevõt az elállás jogáról, a 8 munkanapos határidõ meghosszabbodik 3 hónapra. Ha a tájékoztatásra ezen az idõtartamon belül sor kerül, az elállásra nyitva álló 8 munkanapos határidõ attól a naptól kezdõdik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta a vásárló. Elállás esetén az értékesítõ köteles a kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésõbb az elállást követõ 30 napon belül visszatéríteni. Így van ez akkor is, ha a kereskedõ a megrendelést nem tudja teljesíteni. Ha a vevõ eláll a szerzõdéstõl, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a vevõnek kell állnia, egyéb díjat, költséget azonban nem követelhet az értékesítõ. Amennyiben a kereskedõ a megrendelttõl eltérõ termékkel, illetve szolgáltatással teljesít, a visszaszolgáltatási költséget õ köteles viselni.

Az értékesítõ olyan áruért vagy szolgáltatásért nem követelhet ellenszolgáltatást, amelyet a vevõ nem rendelt meg. Akkor sem jár ez fizetési kötelezettséggel, ha a tévesen kiküldött terméket a vevõ nem juttatta vissza számára. A távollevõk között kötött ügyletek esetében is érvényesek a szavatossági, illetve jótállási jogok, azaz, ha a termék gyártáshibás, akkor a minõségi kifogással a kereskedõhöz lehet fordulni."

Saor Alba

solo
Naja, a fogyasztóvédelmis dologra egybõl munkáhozlátnak áltban:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Ha látják, hogy neked a kormány kell, akkor szívatni fognak! Helyes eljárás a véleményem szerint: Bemész, megmondod, hogy rossz. Ezt ott prezentálod, majd közlöd, hogy kérsz MOST egy másikat, vagy kéred vissza a pénzed, mert inkább megveszed MÁSHOL!

Ha így sem vagy eredményes, akkor vásárlók könyve, majd fogyasztó védelem emlegetése...

www.smart-bus.hu

cselt
Ja hát majd megpróbálok még egyezkedni velük, hogy cseréljék ki egybõl, mert azért szükség lenne a kormányra.
pointer4
A törvény úgy szól, hogy ha visszaviszed, rosz, és nem cserélik ki (amit megtehetnek, pl nincs) akkor pénz vissza. Csak ugye neked kormány kell ezt õk is tudják.
cselt
Igen iponból vettem, de a garanciafutár csak akkor jár ha eredetileg is postán rendeltem meg, de én személyesen hozam el, így nem kapnám vissza a 2400Ft-omat.
Közben azért kiderült, hogy a jövõhét folyamán vissza tudom juttatni a boltba, csak akkoris még ottvan az az 1-2 hét átfutási idõ ami nagyon nem tetszik. Plussz akkor ugye még egy kör fel a boltba érte, hogy el lehessen hozni. Ezért lenne jó nekem ha csak visszavinném aztán kicserélnék egybõl, de szerintem ebbe nem fognak belemenni.
pointer4
Nem, a 72 órás dolog nem szûnt meg, ez csacsiság 😊 Ha szar, 72 órán keresztül azonnali csere van.
Úgy nem viheted vissza, ha kitalálod hogy nem tetszik a színe. Na az szûnt meg, de az ~10 éve.