Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
egy logitech dfgt-t akarok venni mi a véleményetek róla?????
és pc hez csatlakoztatható???????
elõre is köszi
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
nos az a kérdésem hogy mi a teendõ ha elhagytam a g25 telepítõ cd-jét?:'( <#falbav>#falbav>
ha esetleg win reinstall lenne vagy valami mit csináljak? sehl nem találom a cd-t
elõre is köszi
http://goo.gl/gd6Zi5
Új Logitech Force feedbackHOTAS Dual throttle-el.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Hello,
Your order has been shipped.
Thank you once again for your purchase!
Best wishes"
Ma meg a Royal Mailtól
"to the Post Office®, it will be on its way to you."
Yuppié 😄
Úgy megörültem, gyorsan barkácsolhatnékom támadt 😄
Még be lehet kötni 5 ledet is, csak nem tudom igazán milyen visszajelzést tud azon küldeni a progi, még utána kell néznem.
(bánatnak ennyi gomb nekem... már kezd elgagyiasodni, like F1)
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
http://goo.gl/gd6Zi5
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Klikk, és egyébb nézetek.
LOGITECH Formula Force EX
Ezzen van kormány váltó?
Nem igazán találok hozzá utalást.
Most akarok venni egy Logitech Formula Force EX kormányt.
Tudtok tanácsot adni hogy érdemes benne bizni vagy 15EFt mást tudtok ajánlani?
TC felülbíráló
esetleg kuplungnak egy gomb<#vigyor3>#vigyor3> - nekem rfactorba kell 😊
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
Akkor elhatároztam hogy most utoljára (remélem) nekiállok egy kormány átszervezéshez. (semmi politika)
16 gomb kerülhet rá.
Jó alkalom, hogy teljesen kizárjam a billentyúzet használatot.
gondoltam egyenlõre:
- limiter *1
- komunikáció *1
- pit req *1
- LCD skip *1
- fel-le-balra-jobrra az lcd menüben *4
- balra-jobbra nézés *2
- fékerõ ??? *2
további ötlet?
Van rajta még 16 gombnak hely meg 5 lednek is akár 😄
Megvettem az új gépem és sajnos még mindig rossz a formula force ex kormányom most ilyenkor mi a teendõ?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Az úgy tökéletes, ahogy van! 😉
másik ok:
Fura, olyan kicsi az a kar és az asztalomon csak lent lenne olyan hely ahol elfér kényelmesen de ahhoz meg kéne hosszabbítani a kart hogy felérjen hozzám😄
Ha felteszem az asztalra kényelmetlenül magasan lesz a kezemhez képest, és nem is olyan reális😊
Majd megoldom valahogy ha oda kerülök!
pl:
Leszereled a váltógombot, szerzel egy olyan csövet aminek a belsõ átmérõje pont akkora mint a g25 karja, és egyet ami pont beéemegy a gyári karra szerelt csõbe.
Ráhúzod, a csõ egyik-másik végének az oldalára egy adott méretû furat, ahova rögzÍtõ csavart tudsz berakni
Utánna a másik rudat amit a vastag csõbe nyomtál be röhzÍted.És végülis megvagy a hosszabbÍtással.
De ha minden igaz, akkor a g25 váltógombja menetes, szóval a rúd végére menet is kell.
Külön úgy, hogy kicseréled a kart nemhiszem, hogy lehet, vagy ahhoz tervezgetni is kell bõven.
Mert ugye ott pontos méretek kellenek, hogy illeszkedjen.
De amúgy minek hoszabb kar? MIt akarsz te vezetni? kamiont?: D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Bár még nincs G25-ösöm majd csak lesz, persze nem ettõl függ, hogy veszek-e de érdekel a dolog!
Ha a kereskedõ elõzetesen nem tájékoztatja a vevõt az elállás jogáról, a 8 munkanapos határidõ meghosszabbodik 3 hónapra. Ha a tájékoztatásra ezen az idõtartamon belül sor kerül, az elállásra nyitva álló 8 munkanapos határidõ attól a naptól kezdõdik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta a vásárló. Elállás esetén az értékesítõ köteles a kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésõbb az elállást követõ 30 napon belül visszatéríteni. Így van ez akkor is, ha a kereskedõ a megrendelést nem tudja teljesíteni. Ha a vevõ eláll a szerzõdéstõl, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a vevõnek kell állnia, egyéb díjat, költséget azonban nem követelhet az értékesítõ. Amennyiben a kereskedõ a megrendelttõl eltérõ termékkel, illetve szolgáltatással teljesít, a visszaszolgáltatási költséget õ köteles viselni.
Az értékesítõ olyan áruért vagy szolgáltatásért nem követelhet ellenszolgáltatást, amelyet a vevõ nem rendelt meg. Akkor sem jár ez fizetési kötelezettséggel, ha a tévesen kiküldött terméket a vevõ nem juttatta vissza számára. A távollevõk között kötött ügyletek esetében is érvényesek a szavatossági, illetve jótállási jogok, azaz, ha a termék gyártáshibás, akkor a minõségi kifogással a kereskedõhöz lehet fordulni."
Saor Alba
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Ha így sem vagy eredményes, akkor vásárlók könyve, majd fogyasztó védelem emlegetése...
www.smart-bus.hu
Közben azért kiderült, hogy a jövõhét folyamán vissza tudom juttatni a boltba, csak akkoris még ottvan az az 1-2 hét átfutási idõ ami nagyon nem tetszik. Plussz akkor ugye még egy kör fel a boltba érte, hogy el lehessen hozni. Ezért lenne jó nekem ha csak visszavinném aztán kicserélnék egybõl, de szerintem ebbe nem fognak belemenni.