Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Sikerült újítanom egy fana csp v2 pedált. Viszont a féketet akárhogy taposom nem érem el a 100% még maxra tekert sensitivtyvel sem.És egy picit ingadozik
Szerintem a loadcell lehet már elfáradva.Kuplung, gáz ok. Írtam fanánac, mert még garis a pedál és azt olvastam hogy volt akinek küldtek új loadcellt. Van erről valakinek itt tapasztalat? Vagy érdemes ebayről venni az olcsóbb fajtát? Az jó lehet bele?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.12.12. 19:29:56
többit én megoldom rétegelt lemezből ...
Itthon vettem, valami arduino cucc. programozható hogy mit akarok rákötni kapcs, gomb potméter rotary swtch ...
Leo Bodnar féle usb-s vezérlőhöz van ez az ábra, így több gombot lehet rákötni, mintha minden gombot úgy raknál rá, hogy egyik vége a számozott csatlakozó, a másik a földpont. Úgy 12 megy rá, így meg 32. Csak azt nem tudom, hogy így lehet-e mondjuk csinálni rá kisebb mátrixot, mondjuk egy 3*3assal rámenne 9 gomb, és nem mátrixba meg elférne még másik 6.
emmá nekem magas 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.12.08. 07:03:09
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
vicc. vagy méginkább: th önkritika, ennyire szart sem ér egyik se 😄
lac coo: iponban volt a legolcsóbb az 599 rim és 2 év gari volt rá 😊
de tény, az olcsóbb boltokban sokszor 1 év gari eltűnik (gondolom szürkeimport, ővéké a kockázat)
Forza.
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.12.01. 17:46:52
Ahol sok a szennyeződés ott nagyon felhabzik és szépen kiszipákolja a dzsuvát az alcantarából. Kicsit hagytam dolgozni aztán letöröltem egy mikroszálas ruhával, jól meg is dörgöltem vele a nagyon koszos helyeken. Kb 2x 3x befújtam ledörgöltem, aztán szépen megszáradt és gyönyörű fekete lett. Pár hétig még illatozik tőle a kormány illetve a kesztyű is, de nem rossz szagú a szer 😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.01. 17:42:48
Kormány megbízhatóság tekintetében meg a Fanatec, és Thrustmaster, valamint a Logitech sem jobb a másiknál. Volt párszor cserélve G25-öm... A Fanatec-em (csr-elite - clubsport v1 base gyakorlatilag) is ment már tönkre, szokás szerint valamelyik motor ment tropára, valamint utána a vezérlőpanel. Cseréje nem volt drágább mint egy átlagos autószerviz, és a support is rendben volt.
A Thrustmasterrel még nem volt gondom, de remélem nem is lesz. Rövidebb ideig használtam T300gte-t ,amit Lac coo vett meg és használ most is, helyette pedig vettem egy t500-at. Logitech ezek után erősséget tekintve játék kategória. Ha nagyobb rimet szeretnétek, akkor mindenképp a t500 a jó választás jóval kraftosabb mint a t300, kár hogy nem lehet pedál nélkül kapni, ugyanis lényegesen értelmesebb ára lenne. A pedálja amúgy gyér, de a Clubsport után ezek mind azok 😊)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az meg külön zseniális, hogy valamelyik atomtudós úgy ragasztotta fel az alábbi cimkét a t500 aljára, hogy a felfogató rész mélyedésébe belógott, így pár fel és leszerelés után olyan szépen elvált a ragasztás, hogy öröm volt nézni. A másik okos én voltam, hogy celluxal próbáltam gyorsan visszaragasztani 😄 Azóta kicsit több van rajta 😊) Ha emiatt fognak egy esetleges garanciális problémánál szívózni, akkor annak csúnya vége lesz <#boxer>#boxer>
http://www.kephost.com/image/SiR0
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.12.01. 16:34:58
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.12.01. 12:18:09
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.01. 10:46:25
Havonta egyszer meghulyul, olyankor ki kell huzni meg visszadugni a pedalbol a madzagot azt jovan 😊
Ennel jobb nem kell mint ez a pedal 😊
.
TM et nehez ket ev garival venni, dragabb is .
de a TM tényleg jó és megbízható...
már a különböző gyártási időszakban készült, elvileg azonos produktumok közt is vannak eltérések... szal erre nincs értelmes válasz 😊
2 év gari van a th termékekre, ez a lényeg
Forza.
Kormányok között Logitech, Thrustmaster és Fanatec a 3 versenyző. ...opensimwheel, frex...stb nem ez a kategória 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
t150 pár hónapja létezik, senkinek nincs és hosszabb távú tapasztalat sem lehet vele kapcsolatban
de tény: speckók és kialakítás szerencsésebbnek tűnik, s ha az ár sem szempont, nyilván azt kell választani 😊
Forza.
Vagy a T150-et vagy a DFGT-t.
Ha ugyan olyan megbízható mint a DFGT akkor inkább a T150, az plusz pont hogy van rendes pillangója.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Forza.
www.smart-bus.hu
Szinte nem tud tönkremenni, fémből van az egész alu alkatrészek, bronz perselyezéssel, egyszerű de nagyszerű mechanika. 2012-ben találkoztam vele először egy mozgó szimulátorban amit naponta 8-10 órában több száz ember taposott cipőben....(egyébként én is cipőben használom, keményen kell nyomni a féket <#eplus2>#eplus2>)... Az összes fanatec cuccomat használtan vettem, az új ára tényleg nagyon sok, de mivel ezek olyan profi eszközök profi anyagokból, hogy igenis megéri használtan is megvenni. 50k nagyon is jó ár a v1 pedálnak...
Talán az egyetlen amit meg tudok említeni az a kormányon az alcantara amire nem vigyáznak annyira az emberek, és az izzadt tenyérrel elzsírosodik. De találtam egy szert amivel szinte teljesen újjá lehetett varázsolni a kormányt, szóval nem tudok olyat mondani amiért ne érné meg használtan...
Ráadásul a pedálnál semmi olyan nincs amire vigyázni kellene. Csak javasolni tudom... Nem tudom pl mit kell rajta pucolni? nincs potméter HAL szenzorok vannak és loadcell...kb 2-3 havonta szoktam a bronz perselyeknél kicsit megfújkálni biciklilánc olajozó spray-el ha kicsit nyikorgó hangja kezd lenni.... Nyilván van olyan aki kifogott egy rossz darabot vagy tönkrement a loadcell, és nyilván hangot is adott felháborodásának, de a másik 100 akinek jól működik csendben van. Így el lehet könyvelni, hogy rossz a fanatec...
Egy barátom a múlt héten rendelt fanatectől teljes felszerelést, bázist, pereceket, váltót, pedált, a pedál kapásból nem volt jó amit küldtek, nem ismerte fel sem a kormány sem a PC, vissza kellett küldenie, és kap egy másikat...
Ez is lehet ellenpélda, mert valóban furcsa, hogy átment a minőségi teszten... pl én ezért is veszek használtat, az már tuti ki lett próbálva <#idiota>#idiota>
Hallottam, hogy a fanatec support sem igazán jó, nekem ezzel sincs rossz tapasztalatom.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.01. 07:52:18
nekem specviel a pedál már adott... de egy jó kis thrustmaster + 35 centis mélyagyas kormány a terv
minél nagyobb a felbontás ?
az 1024 bőven elég szerintem, igazából még sok is ha belegondol az ember...
alapból lehet rá kötni potis kézit +ott a vibrációs funkció a clubsportokban (ami nélkül speciel megvagyok😊 )
a szoba dísze mert látszik h nem barkácsolva van ( hanem gondos kínai kezek rakták össze 😊 )
na meg szarrá álltgathatsz mindent ... pedálutat, dőlést , loadcell erőt pedáltávolságot pedáltaposók pozícióját, rugókat, ...stb...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.12.01. 00:39:01
egyébként szvsz nem éri meg a felárat a jobb pedál... de te tudod a preferenciáidat 😊
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.11.30. 21:48:26
Forza.
www.smart-bus.hu
Ezt a pedálmodot nem is ismertem még, fura a kialakítása. Nekem most úgy van összerakva, hogy szinte 0 a pedálút, gördeszka pogácsákat nyomtam bele a g25 piros hengerébe, és nagy nehezen összeraktam. Összesen max másfél centit mozoghat.
Egy Kiss Norbi interjút olvastam, amiben azt mondta, hogy a kamionjában a pedál olyan mint egy potméteres, mivel nem hirdaulikus, hanem pneumatikus, nem az erő, hanem a pedálszög számít, lehet ets-hez nem is kell loadcell a valósághűséghez 😊