Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ripso7
milyen kormányt vettél??
én meg most megyek be délután hogy megvegyem a dfgt-t úgyhogy már alig várom

cselt
Ma végre sikerült egy új kormányt venni, ami elsõ blikre jónak tûnik, nem csinálja ezt a hülye fékezõs dolgot, úgyhogy én már örülök <#vigyor>
Hoffi
durva lett
csinálsz egyet nekemis?😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

pointer4
A szélsõ három-három jól megy vakon is, a többihez még leskelõdnöm kell 😄
cselt
Na szupi lett! <#worship> Gombok mennyire állnak kézre? Közepén gondolom azér neccesebb elérni.
pointer4
Szép és jó a sok gomb, de hüje vagyok én ennyi gombot megjegyezni <#zavart2>
cselt
Ez a garanciális ügyintézés nem egyszerû dolog. A bolt természetesen se javítani se cserélni nem tudja a kormányom, így visszaadják a pénzemet. Úgyhogy most futhatok még egy kört, hogy máshol tudjak venni egy újat...
Az nagyon jó akkor el fog férni. Köszi szépen!

cselt
Azt nem tudom, hogy a Force EX-en is úgy van-e mint a DFP-n (de gondolom igen), de a DFP-men megnéztem és kb 2-2,5 cm-t lóg lefelé a felfogató fül.
Valaki tudna válaszolni a #7211-es hsz-re?

cselt
jaa csak egszer kell 150ezer Ft-ot kiadni érte 😄
Hoffi
üdv

valaki tudna segíteni g25 váltó bekeméányítés ügyben?
met ami a bannernál is van abból nem értek semmit! a google translate meg nemér semmit mert csak ilyen értelmetlen mondatokra forditja le a leirt dolgokat😄
ja és a no clicking mod-ot is ha valaki tudja magyarázza el léci hogy kell megcsinálni😄

Elõre is nagyon köszi

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

bertino
X360 felejtõs, vegyetek PS3at, hozzá logi kormányt és kész, az mehet pc-vel is és ps3al is.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

symbol
megjegyzem Huttunak is egy sima Logitech GT-je van a BDR pedálja mellé. 😊
a pedál többet számít, ez meg egyszeri befektetés nah. 😊 de jó is lenne ha már itt lenne 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

bardocz
Elvileg a Fanatec Porsche 911 mûködik mindhárommal,de ez egyáltalán nem biztos.Lehet olyan van,ami PC/xbox,és PC/PS3.
Ahha, köszi a választ, szóval megint Microsoft buziskodik a kompatibilitással, remek , nem is vártam mást tõlük ...

pointer4
Tudtommal X-Box360-al csak microsoft kormány mûxik, azok viszont drágák és szarok 😞
2 éve amikor g25öt vettem, rebesgettek valami modifikációról, hogy majd talán az xbox tudja kezelni... azóta nem néztem utána.
Microsoft kormány biztos megy PC vel, PS3 a nagy kérdés. Az összes Logi meg megy PC+PS3on.
Talán van itt nagy konzolos és elmondja a frankót 😄
Üdv ! Full kezdõ vagyok, ezért kérdezem : létezik olyan kormány ami kompatibilis Pc , PS3 és xbox 360 al is ? Kössz a választ

cselt
Felébõl mennyit engedsz? <#idiota><#beka3>
pointer4
De, 600 Dodoért énis csinálom szívesen 😄

pointer4
Valamiért nem értem a végére az írásnak, és nem vettem észre a kérdést.
Hát ugye, azt a ps2 csatit (hacsak nem vagy vérbeli programozó) szerintem felejtsd el.
Szét kéne szedni, megnézni a belsejét, ha úgy mûködik, hogy van 1 kapcsoló a kézihez, egy-egy a fel meg a le váltáshoz, akkor azokat a vezetékeket ki kell vezetni (hacsak ez már meg nem történt, és ez a 4 vezeték megy a ps2 csatiba (1 test, 3 jel)). Ha így van akkor kábel elvág, és a lábakat beleforrasztod egy usb-s már nem használt joy/gamepad/egér gombjaira. És innentõl kezdve bármilyen játék alatt konfigolható lesz. Vagy használtan nézel ilyen vezérlõt, esetleg tescoba 😄
atenza
#7193-ra ne m tud senki semmit? 😊

cselt
Az oké, hogy a CST az naon jó de azért árban is jelentõs különbség van köztük. Viszont ha ilyen komoly pedált veszek, akkor meg már a kormány nem lesz hozzá elég komoly. Ördögi kör ez az egész.

@Pointer
Te nem akarsz ebbõl a CST koppintású pedálszettbõl sorozatgyártást indítani? <#buck><#idiota><#vigyor>
pointer4
Ja, neeem 😄
Minden marhaság közbejött mostanában, nincs 2 percem otthon elvonulni bütykölni 😄
ripso7
köszi a felvilágítást mind kettõtöktõl

symbol
a DF PRO pedálját beraknám a GT cucca mellé és ugye igy a gázpedál lenne a kuplung. valahogy úgy rögziteném a két pedálsort, hogy egymáshoz képest se mozdulhassanak el, aztán jó is lenne... 😊

milk4
Most rám utaltál?😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

milk4
DFP és DFGT pedáljait egymás mellé tenné.

pointer4
Ha végre békén hagynak most egy idõre, akkor be is fejezem 😄
ripso7
hogyan vola hozzá kuplungod???

symbol
sima DF PRO, jónak jó ez is bõven. de ha vennék egy GT-t, akkor lenne kuplungom is 😄 meg egy mégjobb kormányom. 😊 Legalább ellenék amig nem tom megvenni a CST-t 😊

HA neked van akkor meg tudnád mondani hogy a felfogató lábai mennyire lógnak lefelé mert az asztalomon elég szerencsétlenül jön ki a hely és nem tudom el fog-e férni.

milk4
Már csinált(,ha minden igaz).

AlieN911
Ilyet nem tudsz csinálni? Nem tûnik nehéznek, bár nem értek hozzá. <#kerdes><#fejvakaras><#taps>

Honda - The Power of Dreams

AlieN911
Ez mind? Ez olyan jó cucc??? Tiszta mûûûanyag xD<#falbav><#idiota><#idiota><#idiota>

Honda - The Power of Dreams

[HUN]FaTaL
Jó kormány, hogy mennyire megbízható nem tudom, 2 hónapja van meg csak, de semmi baja.

http://goo.gl/gd6Zi5

pointer4
A CST <#circling>
atenza
Milyen kormányod van most?

milk4
Logitech megbízható,haveromnak már elég régóta van Ex-e.Nyugodtan megveheted!

bertino
cst ? <#vigyor5>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ripso7
nekem volt már két Apollo RW 2007 kormányom mindkettõt kinyírtam
most várom a logitech DFGT
de nekem ment az apollóval ia a rally vibrációs volt de nagyon élethû volt
de várd meg amire többen is válaszolnak rá
had mondják el többen a véleményüket

Bocs hogy ilyen sokszor írok egy más után de kérdezném hogy szerintetek egy normál felhasználónak egy Logitech Formula Force EX kormány jó lenne-e. Mert ez a kormány még elég elfogadható árban van nem sokat lenne használva és akkor sem õrült módon. A másik kérdésem pedig hogy ez a kormány Rally-s játékokhoz is jó? Tehát arra gondolok itt hogy ez fõképp formula versenyekhez van kitalálva de azért élvezhetõ vele a rally is. Ja és még annyit hogy már volt két kormányom az egyik Ganius a másik meg nem tudom milyen de mind2 elég hamar tönkre ment ez a kormány ilyen szempontból mennyire megbízható? Köszi a válaszokat!

ripso7
helló
nem vagyok szakértõ de szerintem szedd szét,tisztítsd le és fújd ge kontakt sprayvel így talán jobb lesz de nembiztos

Megvolt most egy kicsit jobb lett de még mindig érezhetõ hogy nem teljesen jó.

[HUN]FaTaL
Lehet hogy koszos a poti, szedd szét és tisztítsd meg.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni van egy ilyen kormányon tavaly márciusban vettem és úgy kb. két hónapja nem vettem elõ most hogy itt a nyár egy kicsit játszani akartam és arra lettem figyelmes hogy a kormány balra tekerésekor összevissza ugrál a bal oldani végpont és a közép pont között miközben és egy helyben tartom a kormányt. Ezt csak balra csinálja jobbra teljesen rendben van mi lehet a baja nem rongáltam soha teljesen nyugodtam használtam. A garancia egy év volt rá és sajnos ez már lejárt. Mit csináljak vele dobjam el vagy van valami megoldás? Tegnap szétszedtem és kitakarítottam most egy kicsit jobb de még így elõjön néha a probléma. Köszi a válaszokat!

symbol
jól néznek ki az tuti, de én mondjuk továbbra is úgy vagyok vele, hogy egy fasza sim-gear H váltó, meg egy DFGT meg CST pedál. atomdrága az uccsó, de szerintem is egy fél élet tuti.
Ezek a "félkomoly" cuccok is jók biztos, de ha nekem lett volna munkám az elmúlt fél évben tuti itt lenne már a CST. 😊

meg ha megveszed potom pénzért pl a Fanatec-et, akkor utána még ugye van jobb meg minden lehet szeretnél egy CST-t... meg érted nah. 😊

Ez a DFGT nagyon komoly lehet, iracing elõfizetés után tuti veszek egyet. 😊 csak "induljon be" minden 😊

pointer4
Ha pedál akkor CST 😄
cselt
Felmerült bennem, hogy esetleg kéne venni egy 3 pedálos szettet a kormihoz és nézegettem a Fanatecnek a Clubsport pedált. Valakinek van róla valami tapasztalata, hogy mennyire jó minõségû, mennyire éri meg megvenni? Ahogy én kivettem a kis angol tudásommal ez USB-s tehát minden kormányhoz használható. Árban kicsit húzós, de ha jó minõségû, akkor megérheti.
atenza
Minap kezembe akadt egy régi playstationhöz vett kormány, amely körülbelül 10 éves... Nem sokat volt használva, mivel hamar elromlott és így hagytam veszõdni a sok kacat között. Azonban most mikor ráakadtam, felcsillant a szemem, ugyanis anno a kormányhoz tartozék volt egy váltó és egy kézifék!
Ez hasonlóan a g25-nél lévõ megoldáshoz, egy külön kis tartórészben kapott helyet. A tartozék ps/2-es csatlakozón keresztül kapcsolódott a kormányhoz...
A kérdésem az lenne, hogy valamilyen programmal nem lehet-e megoldani h ezt a cuccot felismerje a számítógép, illetve h a gombok mûködjenek? A kézifék miatt kellene a dolog, iszonyú jól meg van csinálva, érzésre elég jó, persze nem olyan mint egy igazi... 😊

Ime a kép róla: