Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még van rá garancia, de akkor köszi megnyugtattál hogy nem velem a van gond😊 csodálkoztam is mi a fene lehet már vele!
ripso7
helló
sztem a kormánnyal lesz a gond de nem biztos a régi nekem is ezt csinálta (logic3) +valamikor csak egy irányba húzott
úgyhogy a kukában kötööt ki most meg van a dfgt

valaki tudná a #7282 a választ?
ripso7
hát így van a momon csak pár gommg van a dfgt-n +20 vagy mennyi
énis megvagyok vele elégedve most már kezdek belejönni

na de jó tesztelést és játékot kívánok mindenkinek

Logitech Driving Force GT 4ever 😄

solo
MOMO utánn egy álom:]
Nagyon bejön...Gombból annyi van mint égen a csillag..Most már nem azzal van a baj, hogy nincs gomb amire funkciót lehet rakni, hanem, hogy funkció nincs amit a gombra lehet rakni xD

De hülye szó ez a funkció, b@sszameg: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

symbol
nah, kicsit off, de nekem most nagyon bejön ez a fanatec pedálszett. 😊
load cell és tényleg "FFB"-s a fék még, testreszabható még a pedálszett is, elég jó az egész nah. és tényleg sokkal olcsóbb mint a többi megoldás. 😊
ha lesz rá keret én lehet berendelem. persze elõtte azért még szétnézek a fórumokon 😊
logitech erre különben nem akar lépni? nem is értem.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

ripso7
engem nem zavar a hangja mellette még szól a zene a telefonon meg a hangszórón megy az autó hangja úgyhogy ennyi hang közül nem lehet kivenni a kormány hangját😄😄😄😄

[HUN]FaTaL
Egy ferrari nem 15ezer forint.. De még a kormánya sem. Amúgy meg nem tudom miért lényeges a hangja egy kormánynak.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hoffi
én amugye vennék ferrari-t😄
a magyar utakra?😄
ha ingyen hozzámbasznának egyet akkoris eladnám azt az árából kapok 2 egyedi rendelésre készült full extrás H2-est😄 vgay inkább épitkeznék az árából😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

atenza
Van amikor fülessel tolom, van amikor nem de az éjszakai autókázás tényleg zavaró lehet a körülöttem lévõknek, nameg engem is idegesít a hangja 😊 Azért egy ferrariban ha ilyen hangot adna a kormány, nem tudom ki venné meg 😊

Sziasztok!
Már 5 hónapja van egy Formula Force EX kormányom, de csak 2 hónapig használtam. Most gondoltam F1-ezek egy kicsit, de arra lettem figyelmes, hogy idõnként késõbb reagál. Gondoltam erõforrásra is, de azért nem gyenge a gépem, vírus is megfordult a fejembe, de az se lehet mert vírusellenõrzést csináltam és tiszta. Szóval segítséget kérnék tõletek, mit csináljak?
pointer4
Talán ha nappal játszanál, fülhallgatóval, téged se meg a szülõket se zavarná 😄
atenza
Szóval akkor még mindig a g25 a leghalkabb? Ez az egyik legnagyobb bajom az összes kormánnyal 😊

symbol
elég hangos még 😊
de finomabb és halkabb mint a DFP 😊 meg izé, hogyhivják...
nekem a váltóval nincs gondom csak a pillangó fos még mindig... nem is pillangó van ott hanem egy kemény gomb ha õszinték akarunk lenni. :/

milk4
DFP is ilyen,de versenyzés közben nem érzem.
Egyetlen rossz pontja,hogy amikor gyorsan akarok felváltani,néha megütöm a váltót és olyan gyenge benne a rugó hogy levált.Olyankor megy az anyázás ezerrel.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

bertino
leveskavargatás, bazze <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

atenza
Mennyire hangos gyors tekerésnél?

solo
Ehmm..Nekem a váltó az olyan mint a leveskavargatás:S
Csak elõre-hátra kéne mozognia de dõl ez mindenfele mint a részeg xD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

symbol
pár kör után még szokni kell, de érzésre sokkal finomabban csúszik mint a DFP 😊
jól össze van rakva érezni 😊 az én kezdem elég kicsi, de még a fogása is bejön bár még ezt is szokni kellene 😊
egyszerûen a kormány része nagyon jó 😊
nem bántam meg, tényleg a legjobb vétel 😊

ripso7
azért köszi
(meg mindenkinek van rossz napja)

ripso7
vem kell már jó lett

pointer4
Logitech.hu csak nekem megy ? 😛

(nem kell komolyan venni, rosszul keltem, ma agresszív vagyok)
ripso7
ha letöltöm az 5.04drivert hol tudom beállítani hogy hány fokba forduljon a kormány???
vagy esetleg egy linket tudnátok adni a driverhez????
mert megvan a kormány végre

pointer4
Valamit ki kellett alálni hogy baxtassák a növendékeket 😄
Hoffi
én mióta élek azóta állandóan a mûhelybe vagyok😄(ha van szabadidõm)! má 10 éve sokszor reggel 6-tól hajnali 2 ig bütyköltük a kocsit váltó le kuplung le szinterkuplung fel váltófel diffi szét új csapágyak meg ilyesmi!
dehát a mi 26 éves offroad géppel állandóan valami szar van :S de nem baj😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

pointer4
1$=1€ , azt már a steam is bebizonyította, azóta inkább az 576ban veszek steames játékot 😄
Én nem vennék Frexet, pff, tömegtermék 😄 , inkább VPP az a tuti 😄

pointer4
Csak azért mondom, mert ha a suliban kiejtetted a kuplung szót akkor az karó, ha a mûhelyben, akkor az két karó. Belénk lett nevelve 😄
Hoffi
Jóvan én ilyenekre nem figyelek😄
tudom hogy kuplung azt kész😄

symbol
majd külföldi fórumokon rá kell keresni, ott tuti megmondják a frankót, mert csak vettek azért jópáran.
meg azért tényleg nem mindegy, hogy 60 vagy 180 😊 pláne ha f1-eset kérnék a CST-bõl...

bardocz
Az a baj,hogy nem merem azt mondani,hogy ugyan olyan,mint a sima,mert nem ugyan olyan.De egy momo-hoz képest már ez is csoda nekem,sokkal kényelmesebb,jobb,tisztább érzés😄
cselt
De épp ezért lehet állítani a pedálok dõlésszögét, hogy mindenki kényelmesre be tudja állítani. Bár aztán fene tudja. Igazából az lenne a jó, ha valahol ki lehetne próbálni és nem így találomra megvenni.
bardocz
Annyi,hogy szerintem a gázpedál szar rajta,nekem nem olyan kényelmes.Nekem ugyebár a sima pedáljuk van,amit adtak kormányhoz,de olyan sokban az ergonómiája nem különbözik.Amúgy én is szemezgettem már vele.Bár az,hogy venni fogok nem valószínû.
cselt
Legalábbis, ahogy a kis angolommal kivettem a tecsõs videókból, meg a honlapjukról én így gondolom, de aztán lehet én vagyok a béna 😄

Egyébként én elhiszem, hogy a CST az naon jó pedálokat csinál, csak ugye válság van és nálam sajnos számít, hogy az 3szor olyan drága, mint a Fanatec. Bár az is igaz, hogy Fanatec tulajokról egyelõre nem nagyon lehet olvasni, legalábbis én még nem találkoztam velük 😊
symbol
az is load celles? 😄 nem mondod??
így már engem is érdekelne 😊) nah majd utánajárok 😊

Norbi1990
Nekem ha a DFP-m tönkremegy akkor G25-öt fogok venni 😊
solo
Keccy! És nekünk nem is veszel?: CCCCCCCCCC xD

cselt
Nemtom itt többen is mondták, hogy a "félkomoly" Fanatec Clubsport Pedál annyira nem jó, de nekem továbbra is nagyon tetszik. Kicsit utánanolvasgattam a fék már ebben is load-celles, és ráadsául van beleépítve valami rezgõmotor, amivel elvileg a gumi csúszását tudják szimulálni. Ezenkívül a pedálok szögét is lehet állítani, illetve azt is, hogy egymástól milyen messze helyezkedjenek el.

Nagyon tetszik a dolog, meg is venném, csak érdekes, hogy itthon nem találok semmiylen boltot, ahol Fanatec cuccokat árulnának. Ezek szerint csak a Fanatec honlapról lehet megrendelni? Az meg egy kicsit vicces, hogy amcsiban 200 dodó ez a pedál, Eu-ban meg 200 euró, ami azért közel se mindegy...
[HUN]FaTaL
<#falbav>

Tengelykapcsoló a kuplung hivatalos neve.

http://goo.gl/gd6Zi5

bardocz
Na az már jobb!
milk4
Frex FFB Wheel-el is szemezgetek😄

bardocz
De az ECCI elvileg nem is ffb-s,kéne a tökömnek!😄
milk4
Én maradok a DFP-nél,ha elromlik akkor meg veszek valami komolyabb kormányt,pl ECCI-t😊

symbol
én odaadtam a tesómnak a DFP-t, aztán már itten van az én DFGT-m. 😊
sokkal szebb és igényesebb így elsõre mint a DFP 😊

iRacing közben még nem teszteltem, majd estefelé 😊

Hoffi
milyen az a tengelykapcsolós? 😄

pointer4
Azz kõ 😛
Csavarjá bele csavart 😛
solo
Nah, emberek, ittvana dfgt, meg vagyok vele elégedve elsére..Bár, a kitámaszto könyököt hiányolom, mint ami a momo-n volt...

Ugye 5.04 es driver kell?: D

pointer4
Nem hogy vennétek egy olyan kormányt, ami "igazi" autók szimulálására való, pl tengelykapcsoló pedál, illetve H váltó 😛
ripso7
huhúúúúúúúúúú
itt mindenkinek logitech driving force gt-je lesz???😄
3-4 órán belül nekem is meglesz már
alig birok magammal már aludni is alig bírtam😄😄😄😄😄😄😄😄😄

atenza
Látom nagy slágertermék, a héten valószínûleg én is megrendelem a dfgt-t 😊

cselt
DFGT-t vettem ismételten 😊