Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemzavart, hogy nem a legolcsóbb, de megbÍzhatós, eddÍg 3-4x rendeltem tõlük.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Én PCX-tõl rendeltem, 26688Ft, volt raktáron.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Kormány belseje is eléggé át lett építve, a lötyögõ poti fixálva van stb... Eljött az ideje váltani 😊 4 v 5 éves a cucc 😊 Egyszer se kellett gariztatni, de a szokásos poti hiba elõjött ennél is, igaz nem olyan régóta van ez...
link
meg vannak vele elégedve nagyon, fõleg ilyen ár mellett. asszem nagyon berendelõs lett. a CST nem alternativa a maga kb 160-200.000 ft-s árával. (most az f1-es kivitelrõl beszélek),
a CST igazából semmivel nem tud többet mint az a CST, csupán komolyabb anyagokból van. ennyi.
Ajánlott vétel az tuti 😊 Amire nagyon kiváncsi lennék az az FFB-s pedál. 😊 lehet hülyeség, komolytalanság, de lehet tényleg van értelme. 😊
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
"És még azt is hova kell fejlesztgetni hogy használható legyen." ról: Sokat lehet még fejleszteni rajta, és úgy lesz csak igazán élvezetes.
Az elért köridõnek ehhez semmi köze, van egy gonosz mockosz haverom 😄 aki LogiFForceEX-el simán jobb köröket tud menni mint én, és letol a pályáról ha nem koncentrálok maximálisan. És tuti van olyan Frex kormánnyal is a világon aki hót béna.
Én arról beszélek, hogy a kommersz kategóriák között a g25 a "csúcs" (legalábbis ha az árat is figyelembe vesszük). Mégis a pedál fék részét máris mindenki tuning-al javítgatja (kivéve aki fél hozzányúlni, garancia stb) A váltó.... hát nem tudom hogy azt a sok apró javítgatással tényleg elég jó lesz-e.
A kormány erejét (aminek nem az a lényege hogy eltörje a kezem, hanem hogy gyorsan tudjon reagálni) is növelik, bár ott az FFB algoritmusába is belenyúltak, hogy hasonlítson a drága társakhoz.
És elhihetitek, én még közelébe se járok egy megszállott versenyzõnek, aki ezt napi szinten tudja ûzni pl.
De az SST váltó, a felkeményedõ fékpedál, meg a nagyobb kormánykerék után, semmi pénzért nem szoknék vissza az alapra. Azon örvendeztem multkor pl, hogy F1 modot is H váltóval toltam, mert sokkal nagyobb buli úgy vezetgetni, csak azt sajnáltam, hogy a kuplungot nem kell. 😄
Honda - The Power of Dreams
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
eszméletlen jó!
itt aránylag olcsón hozzájutsz énis innen vettem msáfél hét volt a szállítás mert nem volt raktáron de azon kívûl minden rendben ment!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
A potméter szétszedése nem volt jó ötlet,néhány helyen pattog és néhány helyen nem fog😄
Pedálja jó volt kuplungnak mikor TDU-ztam.DFP-mbe azóta is szerelmes vagyok,ha tönkre menne biztos hogy nem dobnám ki.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
Nemsokára én is megrendelem, csak még kivárok hátha hozzájutok egy g25-höz 😊