15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#8897 Az butaság, a lényeg az egyszerűség!:D
És így még fel is keményedik középállástól :DDDD -
#8896 Köszi, kissé bonyolultabban kerestem a megoldást!:D -
#8895 -
Neoncsoves #8894 kösz! :) -
#8893 Egy rugóval rögzíted, és akkor végállásban lesz, és ellenállása is van. -
#8892 Azon vagyok énis, szereztem egy truthmaster alap joy-t, azt szétkaptam, és volt benne egy gomb, ami kivan hosszabbitva alapból, nemrossz, de a joy analógja nemlett volna jó, mert középállásban
"félignyomást" érzékel...:S
Ugyhogy most azon a gombon filózom, de majd holnap szerzek még valami faanyagot, és építek egy
akármit, amibe belemegy majd egy kisebb labda, és a gombot is eltudom majd helyezni...
Amugy #8811 ;) -
Neoncsoves #8891 Csinált innen már valaki joystickból kéziféket? Ha igen, akkor dobjon már egy leírást neekm róla! van egy "rossz" logitech joystickom (lötyög, tehát repszimhez nem jó, egyébként is van új Saitekem), és azt szívesen átalakítanám magamnak kéziféknek. RBR-hez nagyon jól jönne meg minden játékhoz. Előrei s köszönöm a segítséget ! -
Maci23 #8890 Ajánlom szíves figyelmetekbe a Ferrari Thrustmaster F430 kormányát!
Nincs tapasztalatom róla,de most már magyar webshop, Mosonmagyaróvári ügyfélszolgálattal,utánvétes fizetéssel kínálja ezt a kormányt!
Ferrari F430 kormány -
#8889 G25 kormány nemérzékelő hibára valami ötlet fiuk? -
Rainbow15 #8888 momo pedál- kasznijára, potmétereire rákötöttem a régi wingman ffgp csatijait, és működik a fék pedál, kuplungnak jó lesz :)
Mit tudnék még kimenteni a momo-ból? Aztán a maradékot eladjuk olcsóér :) -
#8887 This 911 is from 1965 with a 2,0l engine
-
neilszab #8886 Mi a tökömmel ment ez, hogy a kanyar felé jó ha kétszer kormányzott vele... és közbe tolta le a Falcon-t, a E-Type-ot, de még a Porsche-kat is az útról??? -
neilszab #8885 Analóg Joystick-on nem gondoékoztál még el? Alig pár ezer Ft-ért kapsz egyet és átalakítani is könnyebb kézifékkarnak, mint bármi mást... -
Laceee #8884 Logitech Driving Force GT Letöltések menü, OP rendszer kiválaszt, töltés. -
Anonymus20 #8883 Nekem az a szemét oldal nem akarta adni a letöltést, azért jöttem ide Kösz a linkeket! -
Laceee #8882 Windows 7 32 bit
Windows 7 64 bit -
Laceee #8881 ftp://ftp.logitech.com/pub/techsupport/joystick/ akkor már inkább ez (logitech kormányokhoz az lgs***enu.exe vagy lgs***enux64.exe való) -
#8880 Tuti támponnt :D -
Laceee #8879 Logitech oldalán van minden, furcsa mi ? -
Anonymus20 #8878 Köszönöm, külön driver kell hozzá? Ha igen, valami támpontot ha kaphatnék -
Neoncsoves #8877 megy hát!
én is Win7-en használom. ráadásul 64bitesen, de így is működik TÖKÉLETESen. -
#8876 Igen. -
Solt #8875 Ha lenne momo-m, tudnám mit kell belőni hozzá... így csak G25-höz megy! :)
Egyébként nem nagy dolog... főleg türelem kell hozzá! :) -
Anonymus20 #8874 Üdv, DFGT működik rendesen win7-en? Ilyet szeretnék venni, mert a g25-ről lemondtam a g27 még túl sok, szóval marad ez. -
#8873 nincs kedved momohoz ini filet küldeni?? -
Solt #8872 Az is lehet... nálam mondjuk alap a 105% profilban, játékban meg "auto" függő... ahogy érzem...
Én kb, fél napot szarakodtam, mire megint belőttem az ini-t... most lexushoz, besza, behu... :D -
#8871 Ez baszakszik néha. Porsche 911 turbo.
Ez előtt volt egy momo8még mindig megvan), annak szar volt a pedálja, meg a középállást gyors mozdulatnál elvesztette. Azelőtt meg egy sárga wigwam, vagy mi, annak isa pedálja halt meg. -
#8870 és miylen fanateced van? -
#8869 elezőtt milyen kormányod volt ami szarakodott?
Vettél azóta újat vagy ez volt az? -
#8868 Jaja. Kicsit a bőr textúrája lesimult ott, ahol fogom, de a váltónak, pedálnak semmi baja. Annyi, hogy a féknél a gumit ki kéne cserélni, mert felpuhult azóta, amióta megvettem. De még így is bőven többet ér, a momo pedálja. Max ennek egy újabb verziójára lennék hajlandó kicserélni. Vagy Frex, de az meg irreális:D -
#8867 Bírja még az öreg harcos ? -
Laceee #8866 Pénz nem számít -
#8865 Amúgy én ezt már csak Frex-re cserélem, ha nem romlik el -
#8864 Újonnan tutira nem venném meg. 300 valahány euro kurva sok érte, inkább valami egyszerű kormány, clubsport pedál, meg Pointer váltója. -
Laceee #8863 Következő kormányom Fanatec lesz, ha támogatják azok a játékok is amelyek a közel jővőben jelennek meg. -
#8862 40-ért vettem a Fanatecet, olcsóbb volt, mint bármelyik G25. Az volt az igazi üzlet:P -
Laceee #8861 http://hardverapro.hu/apro/logitech_g25_kormany_uj/hsz_1-50.html, nem mintha érdekelne... -
#8860 Akkor ez jó üzlet, mert én még kevesebbért vettem mint 45. Nem mintha el akarnám adni, de lehet hogy arra kerül a sor.....:) -
Maci23 #8859 40-45 ert 1-1,5 eves kormanyok vannak lesznek! -
Maci23 #8858 A lényeg a Még lehetett kapnin... van!
Tudtommal nem lehet venni G25-t!1hónapos semmi baja azert árulom annyiért amiért vettem!
Momo tele van tipushibaval megis megveszik,a G25 nem hinnem!:-)