15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Anonymus20 #8937 A beállítást megtaláltam. -
Rainbow15 #8936 értem, köszi.
-
Anonymus20 #8935 Nem kamu, nekem sikeres volt a vásárlás, az eladó is rendes volt, neten megrendeltem a dfgt-t, és ma átvehettem. Ha neten rendelsz, és személyesen akarod átvenni a terméket, akkor azt a megjegyzések közé írd, mert opcióként nem választható, legalábbis én nem találkoztam vele. Rendes konzolos bolt, nem csak webáruház a Nyugati pályaudvar közelében. -
Maci23 #8934 Én nem aggódom,eddig se aggódtam,csak venni szerettem volna a g25 helyett egy komolyabbat!
Viszont akkor veszek egy G27-et én is ha tényleg ennyibe kerül,a G25 meg megmarad a másik gépemhez,mert ennyiért tényleg megéri az árát!
Szóval akkor megbizható a cég?!
Tanult orosz kolléga neked milyen kormányod van? -
Rainbow15 #8933 Akkor nem kamu a multiformat? Mert 5k-val olcsóbb mint ahol venném. -
Anonymus20 #8932 Igen, ezt elfelejtettem mondani, már a azelőtt megvolt a driver, mielőtt a kormányt megvettem Ha elmenne a net, akkor is jussak valameddig, azon belül nem vágom, még1szer bocs -
Neoncsoves #8931 szedd le a logitech.com -ról a drivert a kormányhoz (nincs is specifikus driver hanem logitech profiler van és ott abban lehet) -
Anonymus20 #8930 Épp ma vettem meg a DFGT-t, most próbálom, de nem találom, hol kell beállítani a kormány fordulási szöget. A céget ajánlom, hiszen szombaton megrendeltem a dolgot, és ma mentem érte, megkapta, garancia, minden megvan, a kormány is jónak tűnik. Amatőr kérdésemre ha valaki megmondaná a választ annak örülnék, thx -
Laceee #8929 Min kell itt aggódni, utánvételel veszed, amikor meghozza a futár kibontod, hogy tényleg az van a dobozban amit megrendeltél, ha igen akkor kifizeted és játszasz, vagy csak azért pánikolsz mert lenyomja a G25-d árát :) -
Maci23 #8928 Érdekes ez a multiformat, én úgy tudtam hogy általában a pixmánia tudja 15-20%-al lehúzni az árat,de azt tudja mindenki hogy miért!Árgépen ,sehol nem látom ezt a céget, a picmánia adja 76000+szállítás a g27-t,szóval még ez alá megy 20 %-al,tehát az átlag boltokba 85000+szállítás, akkor ez 30-35 "olcsóbb"! Nem feltűnően olcsó ez?!?!?!
-
#8927 Ez a multiformat.hu nem kamu ? Túl jók az árai :D Valakinek már van onnan sikeres tranzakciója ? -
Neoncsoves #8926 Nekem is DFGT-m van: csak ajánlani tudom! -
#8925 Kicsit lejjebb linkeltek.
Itt van
Nekem is ilyen van , ütős kormány. -
robinho1 #8924 Sziasztok!
Egy Logitech DFGT-t szeretnék venni! Nem tudtok valami online webáruházat az ipon-on kívül? Ahol olcsók is a kormányok? :) Előre is köszönöm! -
Laceee #8923 igen, sajnos -
Rainbow15 #8922 köszi, épp vásárlás elött :) -
Sponnyabob #8921 Miért van fekete szalag a szövegdobozon? Valakit gyászolunk? -
Anonymus20 #8920 Most egy ideje nem szimulátoroztam, mert elromlott még tavaly a kormányom, azt nagyon bezsongtam, mindjárt lesz dfgt-m, első 900 fokos ffb kormányom, amíg nincs jobb xbox360 kontrollerrel hangolok Nagyon be vagyok zsongva a napokban Ja és kösz az infókat -
#8919 Haveromnak is 2 van belőve.
Egy DFP és egy Wingmann , igaz annak csak a pedálja és az a kuplung.
-
#8918 Nem, négy az még nagyon babán használható :D -
Anonymus20 #8917 Igen, azt olvastam a leírásaidban, de ott mintha 3-nál kezdődnének -
Anonymus20 #8916 Én megrendeltem, respect Laceee -
#8915 4 nél többet is lehet, de ott már kezdődnek a gondok. -
Neoncsoves #8914 Ne... most vettem 28ezerért DFGT-t -
Anonymus20 #8913 Két logitech vezérlőt nem lehet egyszerre használni(szerintem igen, de így a biztos hogy megkérdem)? Pl.: momo és dfp egyszerre. -
Laceee #8912 Multiformat
Logitech Driving Force GT 19990 Ft
Logitech G27 59990 Ft -
Anonymus20 #8911 Oké főnök -
Neoncsoves #8910 Jó lenne ha külön USB porton menne a pedál vagy a váltó... mert akkor DFGT-hez tudnék venni G25 pedált (kuplungos cucc azért csak jobb mint a sima) meg váltót is... mert néztem ezeket a külön kapható váltókat meg kuplungos pedálokat és annyiba kerül 1 periféria mint a kormányom -
Anonymus20 #8909 És az miért baj? -
#8908 Jaa, ez egy ilyen rendszer. -
Neoncsoves #8907 Gondolom a pedál is a kormányra csatlakozik -
#8906 Lecsapot a pedálra :D Tuti! -
#8905 ahogy fatal is mondja, kormányba megy, de az működik. -
#8904 G25nél a kormányba megy. -
Neoncsoves #8903 váltó külön USB-s vagy a kormányba megy? -
#8902 ment privi -
#8901 Hibás g25-ért ki mennyit ajánlana? Kormányt nem érzékeli.. Váltó, pedálok jók.. pm-ben írjatok ha érdekelne -
#8900 Solberg kormánya?:O
Itt is függöben van a krézifék! -
neilszab #8899 Biztos vagyok benne, hogy a dolgot amúgy szoftveresen is meg lehet oldni...
Egyébként ha ez megvan, nagyon már nincs mit tenni vele, ha nagyon tovább akarja az ember fejlesztni, akkor át lehet rajta szerelni a botkormányt vmi kéziféknek jobban illő eszközre, esetleg kicsit fúrni faragni és vmi fogalalot csinálni neki, amivel elfektetve rögzíthető valahova, hogy ne függőlegesen álljon már. :)
A Joy azért jó, mert az átalakításhoz az elekrtonikával semmit nem kell foglakozni... -
#8898 Hol van benne ez a "nemérzékelő" ami elromlott?