Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atenza
Meg eltûnt a szekvenciális és H váltó közötti átváltó gomb :S
Lehet h az ffb-n alakítanak meg a féken, részleteket még nem tudni, de az tuti h ha így fog kinézni a gombokat sokan át fogják alakítani vmi normálisra, ez elég ronda...

Ennyi látszik... ha egy fényképen csak a fejed látszik, akkor az azt jelenti, hogy nincs tested? 😄 Majd kiderül mit újítanak...

www.smart-bus.hu

AlieN911
Arról nem is beszélve 😞

Honda - The Power of Dreams

cselt
No meg majd plussz 10-20 ezer Ft <#shakehead>
AlieN911
+4 gomb és egy kicsi led sor? Ennyi? xD

Honda - The Power of Dreams

atenza
Igen 😊

solo

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

solo
Linket eltoltad:S

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

atenza
Ezek után nem hinném h kamu lenne a g27

milk4
WTF!?
A DFP-mbõl olyan hang jön ki mintha ha valami vonat "dudálna".Igaz halkan,de rohadt idegesítõ...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

bardocz
Kényelmetlen vacak.Olyasmi mint a fékpedál sokkal jobb lenne.Vagy csak szimplán faragni valamit,ami jó heel'n'toe-hoz.Ezzel ha azt csinálod,akkor a fékpedált oldalirányba nyomod el,nem pedig rendesen lefelé.
Norbi1990
Szerintem az õ pedálja szar 😄
cselt
Szar gázpedál? Mi a szar ezen?
bardocz
Ez kurvajó.És a szar gázpedált is ki lehet cserélni valami normálisra.
pointer4
Ezt meg ide szépen berakom, mer jó.

Most kb 60,870 HUF ra jön ki szállítással.
Az RBR-hez nem kell új profil meg hasonlók. Felrakod a 2 patchet és a RichardBurnsRally_NoSSE.exe-t indítod. Nekem Windows 7 64biten gyönyörûen megy.

...azonban, ha Vistád van (és 7-esnél is) a következõt kell tenned. Elmész a Control panel és ott a User Accounts-ba. Ott látsz egy olyat, hogy Change User Account Control Settings és azt lehúzod az aljára a megjelenõ csúszkát. Ha máshol eddig nem volt Force Feedbacked, azoknál is lesz.

Good luck!

...ja és a G27 kamu, vannak képek is, meg lehet nézni. 😊
atenza
Hát eléggé kamunak tûnik a G27, de jó lenne valami újabb már 😊 Levinné a többi árát is 😊

rockymitymók
32 bites Vistát használok. Új profil létrehozását még nem próbáltam, újratelepítés után is a régit használtam. Azt még nem is mondtam, hogy felejt is a játék... (mondjuk az már nem ehhez a fórumhoz tartozik...) Az a gáz, hogy az RBR volt nálam az egyik húzónév, ami miatt nekifogtam, erre nem akar normálisan mûködni...

rockymitymók
Köszi, akkor megpróbálom még1szer, hátha...

rockymitymók
Az jó kérdés, hogy miért vesznek egybõl G25-öt, fõleg, hogy a DFGT a hivatalos kormánya a GT5-nek (nem mintha az kihasználná sztem...)<#miaz>, biztosan nem kell nekik az a 20-25k, amit jóformán így kidobnak az ablakon<#buck>... Én még a DFGT-tõl is féltem, így elsõ kormányként, hogy mi van, ha mégsem nekem való a szimulátorozás... Amúgy nekem is vehetnének egyszer ajándékba egy G25-öt, vagy ha nem kamu, G27-et😊...

Mit használsz operációs rendszer helyett? Csak mert az RBR viszonylag érdekes. XP-n ugye megy jól az FFB, de a hardveres hanggyorsítás miatt fagy a játék. (ha azt kikapcsolod, akkor a Sokol rádió körberöhögi a hangminõséget). Vistával szarakodni kell a registry-vel és volt, amikor az sem segített. Win7-en meg még furcsább jelenséget produkált nálam: hol volt FFB, hol nem. Leginkább a profiloktól függött a dolog. Azt vettem észre, hogy egy új profil létrehozása vagy törlése a játékban hatással van a FFB létére vagy nemlétére. Tehát ha volt FFB, akkor a profilokat nem piszkáltam. Ha épp nem volt, akkor vagy létrehoztam egy dummy profilt, vagy azt töröltem. Ezért érdekes, hogy milyen oprendszered van; de alapból ezeket érdemes megnézni elsõ körben. Sajnos még nem találtam megoldást a Win7-es problémára. Azóta - más okból - újratettem és jelenleg jó. Bár a profilokat még bottal sem piszkáltam azóta, hogy létrehoztam egyet, amit egyébként is használok.
atenza
Egy helyi boltban rendeltem meg 27k-ért, de abból lejött 10%, így kb 25k szintén ( sciennet miatt, aki ismeri az tudja mi ez )
E-bay-en nézegettem használt g25-ök mennyiért mennek el, persze csak azokat figyeltem amik max 2 hónaposak, volt olyan is amit pl ajándékba vettek de nem kellett a gyereknek...
Körülbelül 35-40k között keltek el ezek, persze az idõsebb darabok olcsóbban...
Nem értem egyébként, sokan megveszik a gt5 prolouge-hoz majd rájönnek h nekik mégis jó a joystick, de akkor minek vesznek g25öt egybõl?

Sziasztok!

Srácok van itt valaki, akinek Thrustmaster Ferrari F1 kormánya van.
Erre gondolok:

Lenne hozzá kérdésem és talán tudna nekem segíteni az illetõ.

Köszi elõre is!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

bardocz
Jaja,így sorban.
rockymitymók
Próbáltam patch-csel és anélkül is... Ugye fel kell rakni az 1.01-et és 1.02-t is?!

rockymitymók
Légy üdvözölve körünkben <#integet2>! Én is azért rendeltem még meg pénteken és mentem el érte szombaton, hogy megússzam az emelést... Egyébként én voltam az a bûnös, aki elvitte elõled 25k-ért 😄, de azért nincs harag ugye:-)... Mennyiért és hol sikerült beszerezned?

bardocz
Patchelted a játékot?Nekem azért nem volt ffb fanatecnél.
rockymitymók
Engem meg megijesztettél <#buck>... Amúgy köszi, aztán már én is észrevettem az "alig feltûnõen" pirossal kiemelt linket <#bee1>... Nagyon hasznos olvasmány,sõt kötelezõ, mert amikor nekifogtam csak úgy beállítások nélkül játszani, kezdett elmenni tõle a kedvem (pl. nem tudtam, hogy a logitech-nél fordított ffb kell és még ilyen finomságok<#buck>), viszont amióta beállítottam az alapokat, elkapott az érzés,szal megnyugodtam😊. Csak az RBR-en nem tudom mûködésre bírni a ffb-t..., próbálkoztam már a registry-s megoldással is, de hiába...

Tomsteel
Jó döntés volt, és jókor 😊

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

atenza
Még éppenhogy elõtte sikerült, azt mondták holnaptól már +5% 😊

ripso7
akkor az áfa változásmiatt mennyiért adják????
és üdv a capatban😄😄😄😄😊

atenza
Na csatlakozom a DF GT-s csapathoz, megrendeltem, elvileg a héten megjön a cucc 😊

Hát igen remélem csinálnak vele valamit!..
bertino
helyes, sajnos sok helyen csak ellenkezéssel jut valamire az ember...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Oké köszi, de már egyszer visszavittem azt mondták semmi baja... Haza hozom és ugyan azt csinálja ma megint bevittem kicsit ellenkeztem😊 és elküldik a nagykerhez remélem vagy kicserélik ott vagy megcsinálják azt a tisztítást.
Tomsteel
Egyértelmû, szerintem is !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

symbol
vidd vissza, logi nem szarozik annyit a garanciával. ha csak koszos vagy valami megcsinálják, ha meg gáz akkor elég hamar kicserélik. legalábbis mindenki ezt mondta. 😊 szal hajrá 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

pointer4
Nem tudok róla.
hm?
oké kösz, de errõl nincsen valami leírás?
pointer4
Kontakt spray a potira/ba, meg ha óriási dzsuva van a mechanikán. (már ha van olyan)
A tisztítás-takarításhoz elég egy sima rongy?
Ha kitisztítom akkor már használhatatlan a garancia jegy? A túlmelegedés ellen mit lehet tenni?
pointer4
Valószínû hibásan mûködik. Kitisztítás-takarítás, vagy túlemelegszik, anyagfáradás.
Sziasztok! Segítséget kérnék tõletek, van egy Logitech Formula Force Ex kormányom. Késõbb reagál nem tudom a probléma okát. Ha 1-2 napot pihen akkor 1 óráig használható utána megint kezdi. Kérlek segítsetek mi lehet a baj.
pointer4
Csak cukkoltam a kollegát 😄
Bannerben és pár sorral lejjebb van említve a "Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz" írás, ami nagyon jól taglalja a beállításokat. Igazából ezt az utat neked kell bejárni, de azokkal a beállításokal, 540°-kormányszöggel 19-21 steeringlockal ajánlom 😄
rockymitymók
Sziasztok! Ezen elõször nem tudtam annyira jót nevetni (aztán az elõzményt megértettem😊),mivel én is azok közé a szerencsések közé tartozok,akik ilyen áron kaparintottak meg egy példányt <#vigyor3> (sztem amúgy a július elsejei áfaemelés miatt is drágult)! Viszont ez az elsõ kormányom és nem igazán értek még a beállításához, szóval segítséget szeretnék kérni... Mit csinálok rosszul,hogy a kormány egyes játékok alatt csak annyira mozdul meg,mint amikor nem fut játék? Ha esetleg tudnátok olyan tanácsokat mondani, hogy rallyhoz,pályaautós játékhoz milyen beállítások az ideálisak, azért is hálás lennék<#circling>. Elõre is köszi a segítséget!

solo
Fasza kis darab:]
Bár, én a puma ferrarimmal is elvagyok:]

Toby0501
Ezt megoldom különbözõ helyeken lyukas zoknikkal, attól függõen, hogy hova kívánom a tapadást!<#idiota>

pointer4
Tanult kollegám hívta fel a figyelmemet, eme nélkülözhetetlen szimulátoros eszközre: <#vigyor1>
Simboot