Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol játékon kívûl kilehet kacsolni a Force Feedback-ot mert egyes játékokban nemtudom sehogysem, nincs belerakva az az opció!<#nemtudom>#nemtudom>
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Ha nincs, akkor neked kell megoldanod a problémát.
Szétszed és hátha megtudod csinálni.
Ha nem kakor vesz másik, és legközelebb jól eltesz papírok.
A féknél lehet csak mocorog a poti, és rögzítéssel an gond. A kormány... azt látni kéne, hogy milyen alkatrész veszi benne a jelet.
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
egy fullos driver pucolás és reinstall-t megérne (legalábbis én megcsinálnám)
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Semmi különöset nem csináltam, csak feltettem a drivert. <#smile>#smile>
elég nagy kakiban vagyok, vázolom a helyzetet:
adott egy logi formula force ex
kicsit rosszalkodik a pedálja (fék) meg a kormányba is "lötyög" kicsit a jel
a kormány februárban lett vásárolva, de nincs meg a garipapír (gõzöm sincs hol van<#szomoru1>#szomoru1> )
kérdés: mit lehet ilyenkor tenni?
elõre is köszi, akinek van valami ép ötlete
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ott szerintem említik is, hogy viszonylag erõs az FFB az EXen. De az FFB erejének beállításait is ecsetelik. <#wave>#wave>
5.04 óta dfgt-nek ismeri és nincs indításkori kalibrálás
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Vmi Force Feedback-et kell kikapcsolni, azt elmegyarázni vki mi a különbség? Akkor rezeg a kormány???
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Vettem egy Logitech FF EX-et és csak kérdeznim hogy ennek a kormánynak olyannak kell lenni hogy elég komolyan kell elfordítani 1kézzel nem is olyan könnyû és magától visszaálljon? Csak azért kérdezem nehogy vmit rosszul csináljak, mert volt a kalibrálásban olyan is hogy a kormány nagyon könnyû volt és megált ott ahol hagytam😄
Az normális viszont h a fékpedál picit kattog illetve mûanyag hangja van ha csak addig nyomom be amég el nem kezd felkeményedni??
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Azzal a cikkel ne paráztass már... kezdem azt hinni, hogy valaki lefényképezett bohóc polirózás közben! 😄😄😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
De szerintem a <#idiota>#idiota> jel az inkáb hülyéskedésnek a jele 😄
A gúny az ez: <#mf2>#mf2> <#beka2>#beka2>
Különben meg Solt úgy is jól megkapja, mert beszámolok a tevékenységérõl a cikkben 😛
Szótár:
😄 = Vicc
<#idiota>#idiota>, vagy <#wilting>#wilting> = Gúny
Szóval! 😄 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Különben átmegyek ide az Electroworldbe egy csípõfogóval 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Na végre egy Fanatec tulaj...
A cikkemben nem sokat tdutam írni róla, megtennéd, hogy felveszed velem a kapcsolatot és megírod nekem a tapasztalataidat a kormit illetõen? Lehet beleírnám a cikkbe...
Köszi
[email protected]