Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Logitech Profilerben leveszed az erejét nullára. De ezzel az erõvel tolhatod gamepaddal is.
devilzero
Üdv ismét!
Valahol játékon kívûl kilehet kacsolni a Force Feedback-ot mert egyes játékokban nemtudom sehogysem, nincs belerakva az az opció!<#nemtudom>

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

bardocz
Ha megvan a számla,akkor van,ahol csinálnak neked garipapírt.
pointer4
Garanciális ügyintézéshez a garpapír meg a számla bizti kell (de kérdezd meg a boltot).
Ha nincs, akkor neked kell megoldanod a problémát.
Szétszed és hátha megtudod csinálni.
Ha nem kakor vesz másik, és legközelebb jól eltesz papírok.
A féknél lehet csak mocorog a poti, és rögzítéssel an gond. A kormány... azt látni kéne, hogy milyen alkatrész veszi benne a jelet.
kiki888
valaki #7484? <#help>

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

érdekes ez az indításkori kalibrálás... szerintem ez nem normális dolog..

egy fullos driver pucolás és reinstall-t megérne (legalábbis én megcsinálnám)

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

NIBI
Én meg azon csodálkozom, hogy nálad nincs minden indításkor.
Semmi különöset nem csináltam, csak feltettem a drivert. <#smile>
cselt
Azt hogy csinálod? Nálam csak akkor kalibrál újra, ha elment közben az áram míg ki volt kapcsolva a gép, vagy lenyomtam a tápot. Igazából én jobban örülnék, ha mindig lenne kalibrálás, mert így van amikor nem pont középre áll vissza a kormány és ilyenkor ki kell húzni az USB-bõl meg visszadugni, hogy megjavuljon.
kiki888
üdv urak
elég nagy kakiban vagyok, vázolom a helyzetet:
adott egy logi formula force ex
kicsit rosszalkodik a pedálja (fék) meg a kormányba is "lötyög" kicsit a jel
a kormány februárban lett vásárolva, de nincs meg a garipapír (gõzöm sincs hol van<#szomoru1> )
kérdés: mit lehet ilyenkor tenni?
elõre is köszi, akinek van valami ép ötlete

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

NIBI
Nálam mindig van. (5.04-el)
Nekem a legnagyobb bajom a DFGT-vel, hogy kicsik a "pillangó" fülek, ill. nincsenek is. Rá kéne valamit mókolni, hogy normálisabb legyen. Csinált már vki ilyet?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

pointer4
Van egy ilyen a bannerban fennt "Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz" link.
Ott szerintem említik is, hogy viszonylag erõs az FFB az EXen. De az FFB erejének beállításait is ecsetelik. <#wave>
nekem csak akkor kalibrált minden gépindításkor, amíg nem az 5.04 volt fenn, és dfp-nek ismerte fel..
5.04 óta dfgt-nek ismeri és nincs indításkori kalibrálás

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

devilzero
Ilyet én sem vettem észre, csak azt kérdeztem miért nehéz elfordítani a kormányt!
Vmi Force Feedback-et kell kikapcsolni, azt elmegyarázni vki mi a különbség? Akkor rezeg a kormány???

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

pointer4
Már hogy minek az indításakor ? Játék indításánál nem, a kormány USB csatlakozásánál meg win indításánál igen. Legalábbis a G25, de csak nem mûködik máshogy.
atenza
Minden egyes indításkor kalibrál a df gt? 5.04-es driver van fennt a gépen...

atenza
Én semmi ilyet nem vettem még észre :S egy ici-picit rezeg a bal felsõ L2-es gomb és nekem ez egy pici rezonanciát okoz, de alig hallani... De olyan még nem volt amit írtál :S

rockymitymók
Kék, piros vagy sárga???<#buck>

rockymitymók
Ne aggódj, nekem is picit kattog, igaz eddig fel sem tûnt😄 Egyébként meg grat a kormányhoz<#wink>!!! Az általam említett (#7465) jelenségekkel kapcsolatban vki???

devilzero
Hali!
Vettem egy Logitech FF EX-et és csak kérdeznim hogy ennek a kormánynak olyannak kell lenni hogy elég komolyan kell elfordítani 1kézzel nem is olyan könnyû és magától visszaálljon? Csak azért kérdezem nehogy vmit rosszul csináljak, mert volt a kalibrálásban olyan is hogy a kormány nagyon könnyû volt és megált ott ahol hagytam😄

cselt
Igen ez a jelenség nálam is elõjött már DFP-n is meg most a DFGT-n is van ilyen. Én mondjuk tettem egy squash labdát a fékpedál alá, így némiképp javul a helyzet, de amúgy is fülesben játszom általában így nem zavar.
atenza
Körülbelül középállásba történik csak ez ha picit benyomom illetve felengedem :S

atenza
Tegnap megjött a df gt, nagyon jó kormány sokkal élvezetesebb és pontosabb mint a wingman ff.
Az normális viszont h a fékpedál picit kattog illetve mûanyag hangja van ha csak addig nyomom be amég el nem kezd felkeményedni??

pointer4
G25 kormány méretére megoldás, hogy maradjon hely az ujjnak. 😄

pdf1
pdf2
pointer4
cockpit napló kiegésztés... "csillagidõ.... " 😄 Na ígérem többet nem reklámozok.
pointer4
Köszi <#buck>
cselt
Király lett a cikk, grat <#worship>
rockymitymók
Végre sikerült beüzemelni (persze nem egy hét alatt, csak most érek rá írni<#crazya>) az FFB-t az RBR-ben az UAC kikapcs+registry kombóval(+a biztonság kedvéért csináltam új profilt is<#buck>), szóval nagyon szépen köszönöm a segítségeteket<#worship>!!! Viszont lenne még egy kérdésem a DFGT tulajokhoz: Az normális, hogy a kormány bekapcsolt ffb-nél "ropog", olykor megakad és néha olyan, mintha a kormány a csapágyakon "átugrana"???? Azért kérdezek ilyen "hülyeségeket", mert szállításkor hegymenetben a kocsi csomagtartójában fejreállt (persze még a dobozban volt), és attól paráztam, hogy baja lett, igaz még a dobozon se látszódik semmi sérülés...Mondjuk a G25-ös videót látva eléggé strapabíróak ezek a logitech kormányok... Elõre is bocs, ha fárasztó vagyok<#bee1>!

solo
Fincsi.:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

pointer4
ÓÓ, az aljas is arra gondolt amire én 😄
Ráadásul elõbb is 😄
Ombika
PEACE, igy tetszik! <#worship>

<#idiota> Nézted már mi van a zárójelben linkelés elõtt? 😄 Egyébként lehet írni kéne egy ilyen smile ABC-t... mert pl a bemutatást én kajakra beszólásnak tekintem, ha olyan a szövegkörnyezet... az a nyelves béka ( vagy mi a gyík ) meg nekem abszolút nem gúnyos! 😄 Sõt...

Azzal a cikkel ne paráztass már... kezdem azt hinni, hogy valaki lefényképezett bohóc polirózás közben! 😄😄😄

www.smart-bus.hu

Ha Te jobban tudod mint Én, hogy milyen szándékkal írtam, akkor legyen a hited szerint! 😄 Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy eszem ágában nem volt gúnyolódni! És, hogy lásd jó szándékomat, ha tényleg gúnyosnak érezted, akkor elnézést! 😉

www.smart-bus.hu

pointer4
Soltot nem kell komolyan venni 😄
De szerintem a <#idiota> jel az inkáb hülyéskedésnek a jele 😄
A gúny az ez: <#mf2> <#beka2>
Különben meg Solt úgy is jól megkapja, mert beszámolok a tevékenységérõl a cikkben 😛
Ombika
Vagom a smiley jeleket, ha latod en is ugy rakom be, de akkor is ugy hangoztt a beszelgetesunk es volt is benne reszedrol tuti! AMEN!!

Az internet tökéletes félreértésekre add lehetõséget. Viccnek szántam... eszem ágában nem volt gúnyolódni... ezt jelezvén volt a teli pofával vigyorgó smile a sor végén! 😉

Szótár:

😄 = Vicc

<#idiota>, vagy <#wilting> = Gúny

Szóval! 😄 😄

www.smart-bus.hu

Ombika
Nem kell gunyulodni amigo!! En se tettem szerintem!

Jó, legközelebb ha mondjuk szóba kerül a XX. század, akkor Atlantisznál fogok hozzá a mondandómhoz! 😄

www.smart-bus.hu

Ombika
Na latod, akkor ki kellett hozza az a ceg ahol vetted, tehat pontositsd ezt a levagom es elkuldom szioveget , mert nem gyengen felreetheto! ugye erted mirol beszelek?! 😊

Biztos egyeztettek... 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
Gondolom ehhez az is kell, hogy a bolt leigazolja, hogy szar, nem ?

Különben átmegyek ide az Electroworldbe egy csípõfogóval 😄
Ez nem most volt, pontosan már nem emlékszem de a lényeg a következõ. Elbaszódott a pedálja is, meg a közepet sem akarta megtalálni... bevittem oda, ahol vettem... ott hagytam... pár nap múlva hívtak, hogy vigyem innen, majd keresnek a logitechtõl... nem kerestek... 2-hét után hívtam õket én... elmondtam mi a szitu... telefon lerak, csóka fél óra múlva visszahívott, hogy vágjam le a madzagovics végét, küldjem be, küldenek újat... eltelt kb 2 hét, hívtak onnan ahol vettem, ott várt a zsír új... kb ennyi...

www.smart-bus.hu

Ombika
Fogom itthonrol es levagom a veget garipapirral es bekuldom a g25 csatijat es kuldenek ujat, na neee, ezt vhogy nembirom elhinni! DE most komolyan, nem szerviznek kell bekuldenie csak 1 cigany gyerek is bekuldheti! Elnezest a kifejezesert!

Szerinted, hogy megy? Kíváncsi vagyok a véleményedre, ugyanis egy MOMO-t én már cseréltem így...

www.smart-bus.hu

Ombika
Ha csak igy menne, akkor mindeki ezt tenne gari lajarata elott, nem gondolod?! 😮

Szia!

Na végre egy Fanatec tulaj...
A cikkemben nem sokat tdutam írni róla, megtennéd, hogy felveszed velem a kapcsolatot és megírod nekem a tapasztalataidat a kormit illetõen? Lehet beleírnám a cikkbe...

Köszi

[email protected]

pointer4
Kormány topic.
bardocz
Nem csoda, hogy kurvára melegszik😄 Aztán várnom kell mire lehûti magát,hogy leszedjem az asztalról😛
atenza
Az a Fanatec semmiképp se lehetett volna, annak 3 motorja van ha jól tudom, ezen meg csak 1et látok 😊

pointer4
Igazából egy 6006 os ECCI, a limitált forma 1es sorozat, de ez szerintem megismerhetetlen a kormánykerék és a burkolat nélkül, tökéletes a válasz. 😄

Legalább már értem hogy miért van ilyen furi formája ezeknek a kormányoknak. Így megoldható, hogy az ember a kasztnira szerelje fel.