Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ellenben a cockpit-ed nagyon megfogott, úgyhogy úgy döntöttem csinálok egyet.
Még egyszer köszi!
De neked kell eldöntened, hogy mennyi idõt és pénzt akarsz szánni erre:
- Satiek R440, R660: kezdõ szimulátoros, illetve hobby szintre ideális 10 rongyon belül
- DFP: komoly szimes használatra, de már csak használtan kappható olyan 20 körül
- DFGT: DFP továbbfejlesztett változata, olyan 26-27 ezer pénzért
20 felett van vhol.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az Ex nekem is tetszik sõt már próbáltam is, viszont egy kicsit most bizonytalanná tettél, R440-t próbáltad?
Konkrét árakat tudsz írni pl: Ex, R440, DFP, DFGT?
Ex:
belépõ szinten szimulátorzásra alkalmas kormány, viszont elég gyakran olvasni vele kapcsolatos hibákról (rángat, elcsúszik, néha megkergül az FF😎, és nem javbítható. Én az elviselhetõnél többször találkozom ilyen panaszokkal ezzel a típussal kapcsolatban. Persze, nyilván van belõle jobb/rosszabb széria, örülj neki, ha neked nincs ilyen gondod.
R440:
Gagyin néz ki, recseg-ropog, DE: van olyan jó mint az Ex, és nem lehet hallani vele kapcsolatos hibákról, problémákról, tartós darab. Az ára is nagyon jó.
És ezek a saitek kormányok meg milyen hányadékul néznek már ki😄
http://goo.gl/gd6Zi5
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
én írtam az imént belinkelt kis kalauzt, ha semmiképp sem szeretnél rá 20 rongynál többet költeni, akkor én neked a Saitek R440, vagy R660-at ajánlom. Kezdõ szimulátoros illetve, hobbi használatra ideális, elég jó árban is van, és jóval kevesebb gyermekbetegséggel küszködik, mint az Logitech Ex!
Ennél följebb lépni már csak a DFP, illetve DFGT-te érdemes (jelentõs ugrás),ami esetleg használtan is jó választás lehet 😉
G25-öt szerettem volna venni, de sajnos egyéb kiadások miatt erre nincs lehetõség, tudnátok ajánlani mást úgy 10k körül.
Ha lehet képet adjatok hozzá, elõre is köszi.
dxtweak2-vel lehet rajta javitani, pontosan azt csinálja amit irtál: a maximumot beallithatod a 95%-os értékre
sajnos vszeg romlani fog, nekem végül kb 60-70%ig ment el a poti, mielõtt a standard fixet (szigszalag) applikáltam!
Forza.
Azt Írja nemtalálja az oprendszer azonosÍtóját.Találtam egy helyen, hogy hogy kell megcsinálni, registry ben írkálni, de nem müxik:/
Am ezt akartam én is: D Lehet felrakok gyorsan egy 40 es vinyóra egy xp-t ha találok itthon xD
Am, én xrt-t és xrgt-t is utállom..LX6 a legprofibb kis drift taliga...Akárhogy lehet driftelni:]Erõbõl,lendületbõl,kézifékkel,kuplung dobálással:] akárhogy: D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Bár, most, hogy ilyen fasza modolható lett, lehetmegveszem.Bár, az lenne a faszályos, ha nem lecserélné a cuccokat, mint PL a mustang, hanem újakat rakna be:|
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Már csak meg kéne tudnom, hogy LFS X0.5 ben hova a véres f@szba kell tenni a setupkat, és akk a drift is faszályos lenne.: O De fingom nincs: D elfelejtettem: D Setup mappa nincs, gyári setupok sehol, ha csinálok setup mappát assejó:C
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Ezt a számu drivert probáltam de nem találom sehol már:5.0.2461.1
Most szeretnénk a kormányt használni de ezeken az op rendszereken már nem megy a driver túl öreg.A segítségeket elõre is köszi
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
Ha viszont volt már kormányod, akkor sztem kb 1-2 óra vagy még annyi se és megszokod az újat. (legalábbis nálam így volt)
Ha arra gondolsz, hogy úgy megszokd, hogy profin menj vele, akkor több tíz óra játék.
Eseleg beállításhoz kis útmautató a bannerban "Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz".
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
lehet állítani 900 fok maximum
driver: wingmanteam.com, de ha rékeresel hogy logitech driver 5.04 akkor is ad letöltési helyet
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Ott nézed a százalékot, hogy a játékvezérlõkben rámesz az egérrel valamelyik pedálra és ott kiírja miközben lenyomod a pedált.
Valaki találkozott már olyan hibával, hogy valamelyik pedál lemyomása közben 1, 2 vagy maximum 3%-ot hibázik. Arra gondolok, hogy pl. 98% után 100%-ra ugrik. A legdurvább az volt, hogy 97%-ról ugrott 100%-ra. Van valakinek valami ötlete, egyébként egyáltalán nem zavaró játék közben, de azért egy Logitech G25 mûködjön már svájci bicska módjára.
Ja egyébként mindig csak 1 pedál csinálja, a másik kettõ tök sima. Újratelepítés után megoldódik 1-2 napra, aztán teljes véletlenszerûen kiválaszt egy pedált ahol produkálja a fentebb leírt jelenséget és a oprendszer mindegy neki (XP, Vista 64bit, Windows7 64bit).
Valami ötlete van valakinek?
Üdv
Azért megy hamarabb szét a fék -gondolom - mert azzal keményebben bánik általában az ember.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Arra tudtok valami megoldást, hogy néha (sokszor) a momo gázpedált ha lenyomom, nem megy el 100%-ig, csak 95-ig, de ha nagyon erõsen lenyomom, akkor felmegy 100-ra. Ez a probléma nem lenne, ha a kalibrálást elmentené, mint pl. a formula force gp-nál. De itt mindig újrakalibrálja, amint többet produkálok neki...
Vagy ez az egész a momo gyári pedálproblémája, amit könnyen orvosolhatok a leírás szerint?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
De ha ennyire hangos, akkor sztem tényleg kapd szét és nézz bele, hátha vmi gubanc van! De a hangon kívül nincs más gond vele ugye?
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Vistas logi driver kell. Meg creative hangkártyáknak is külön kell leszedni a driverét. Catalystot/Forcewaret sem árt feltenni, anélkül többek között nincs OpenGL. Sokmindent leszed, de, hogy mindent az túlzás.
http://goo.gl/gd6Zi5