15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Torry #9097 Sziasztok
Olyan gondom lenne, hogy egyszerűen nem tudom szétszedni a kormányrészét a Logitech Formula Force Gp-mnek.
A kormány tengelyénél még mindig feszül.
Mit kell még kicsavarnom?
Előre is ksöz! -
#9096 Vissza lehet álltani :D
A max erőt nem lehet álltani, azt hiszem 40kgos loadcell van benne. -
neilszab #9095 helyes írni meg azóta se tudok... -
neilszab #9094 Két gyors kérdés a pedálról?
- lehet-e állítani, hogy max milyen erővel kelljen nyomni a 100%-os fékhatáshoz? (bevallom tápos vagyok, ennyi :D)
- Az átalaktás után vissza lehet-e állítani a pedált az eredeti állapotársa, ha nem, akkor milyen nyomai maradnak? (ezt meg csak a biztonság kedvéért kérdzezem) -
Solt #9093 Ok, várom a számod... -
#9092 Nem igazán :D -
#9091 Szivesen megtenném, de én kicsit "nyugatra" vagyok töletek úgy ~2000km-re!
A posta nemlenne olcsóbb így! -
#9090 Csapjál hozzá még kettőt :D
Solt: OK -
Solt #9089 Az egy ezer éves msn volt, és fingom nincs mi a jelszó... :D
De azt éltem, viszont utolért a szerelem... :D És, hogy egy repülős kolléga aláírását idézzem:
"A szerelem olyan mint a hányás. Ha jön, az jön. Megállítani, visszatartani nem lehet, mert akkor az ember orrán jön ki."
Küld el privátban a számod, holnap felhívlak és megbeszéljük a részleteket... ;) -
#9088 Én most rendeltem meg 3h-val ezelött! -
#9087 Ha itt ólálkodsz, akkor miért nem vagy MSN-en teeeee ? :D
Amúgy én ebből a hsz-ből nem igazán jöttem rá, hogy mire gondolsz.
btw, asszooony ? hát te nem a gyors autók, jó kaják, könnyűvérű pipik életed éled? :D -
Solt #9086 Óóóóó... baszod... rendelj... eszem f@szom megáll... utóbbi tuti, ha asszony rájön erre! :D :D -
#9085 Holnap rendelnem kell egy ilyet :D Kellett neked reklámoznod ezt a szart :D Szerelhetem most be is megbízásból :P
Rendeljünk egyben kettőt? Hátha olcsóbb a posta :D -
#9084 -
Pitti #9083 -
#9082 Ez meg az én kedvenc idézetem :D
-
Solt #9081 Megvagyol dicsérve!!!! :D Tényleg megfontolom ezt a Simco tagságot... vannak finom dolgok... :))
A csatlaKozsó témával kapcsolatban egy idézet jut eszembe az egyik kedvenc filmemből:
"Én csak vezetem... hogy mitől megy azt nem tudom!!" :D :D -
Pitti #9080 ja az nem pole hanem a versenyben futott leggyorsabb kör, de akkoris :)
-
#9079 :D
Nem bizti hogy rajta volt a 60 kiló épp akkor :D De akkor is kuva sokat kell javulnom :D De az nem ember :D Az egy UFO :D Csak az nyugtat meg, hogy CS-ben én hoznám zavarba (remélem) :D -
Pitti #9078 Hmm 8.21-es pole idő 60kiló súllyal, nem semmi 15 másodpercet kell javulnod :) -
#9077 CsatlaKOZSÓ :D Nem kell számodra túlbonyolított UFO felszerelést használni, mint a forrasztópáka :D
Egyszerű mint tekerni a nagy kóómányt :D -
Pitti #9076 Csatlakozós :) -
#9075 Evo-val versenyzünk, pályán, versenypályán :D Tudod, autóval :D
Volt GTSport Sorozat Nordschleifen , 12 órás verseny, had büszkélkedjek. :D
Most meg Seat Leon Eurocup indult, már második menet indult.
Dícsérjél meg, életem első ligás versenyei :D -
Solt #9074 Basszus, rendre "keresztbe" írok... :D
Oké, köszönöm az infókat...
Az angol nem erősségem, lehet, hogy a rendelésnél még lesznek kérdéseim... :) -
Solt #9073 Közben elolvastam, köszönöm...
A "potis" fékezés kezd az agyamra menni, úgyhogy lehet még a költözés előtt benevezek egy ilyenre...
Még annyit kérdeznék, hogy kell forrasztgatni, vagy csatlakozós? -
Pitti #9072 Ja, összerakni... hát egy 3-4 éves óvodás kislány összerakná, ha kapna egy csavarhúzót :)
-
Pitti #9071 Néhány szóban:
A fékezés sokkal valóságosabb, csodát nem kell várni tőle, de jól lehet szabályozni a fékerőt immár erővel :)
12.500,- ba volt nekem cakumpakk, 2 hét alatt megjött. -
Solt #9070 Ohhh, közben írtál... oké... köszi... :) -
Solt #9069 Ugyan Uram... nincs semmi gond... nagy gyerekek vagyunk már! :))
Viszont tőmondatokban összefoglalhatnád, hogy mégis milyen a cucc! :)) No és, hogy mennyibe fájt, mennyi idő alatt jött meg, nehéz volt-e összerakni, stb... ;) -
Pitti #9068 november 26-tól keresgélj, belecsúszik decemberre is :) -
Pitti #9067 Amúgy nem hetekkel hanem hónapokkal ezelőtt volt. Nekem is már 4 hónapja megvan a cucc :) -
Pitti #9066 Hoppsza, én kérek elnézést!
Az eszmefuttatás a Szimulátor Cockpit topicban volt.
Bocsi -
Solt #9065 Én követem a topikot, de nem emlékszem rá... az elmúlt hetekben nem volt róla szó, és mivel rákeresni sem lenne egyszerű, bátorkodtam megkérdezni... elnézést! :D -
Pitti #9064 Itt a fórumon legalább 3 embernek van ilyen, kb 50 hsz-t lehet találni a témában, kiveséztük párszor :) -
Solt #9063 Egy Simco tagságon én is gondolkozom...
Evo-val mit? -
#9062 Simco, rfactor, GRT-Evo :D Nyalánkságok :D -
Solt #9061 Ja-ja... ott a mozgó cockpit vazze... :D
No, de off off... mivel játszotok mostanában? -
#9060 Mire gondolsz? :D A traktorra? :D -
Solt #9059 És különben is... LEBUKTÁL!!! :D -
Solt #9058 Ahhhh... gonosz... :D
Félsz, hogy kormos lesz az orcád mi? :D