Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MOMO-ról mi a véleményetek? Az is fain-nak tûnik,meg olvastam,hogy rendkívül strapabíró,de nem tudja a 900°-ot! 😞
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Kalibrálás minden oké, fék, gáz megy rendesen, kormány is. De viszont játékban sehogy sem tudom beállítani hogy kanyarodjon a kocsi -.-
NFS shiftben ment egyedül, de Euro Truck simulatorban meg Bus Driverben nem akar menni. Ötletek?
kokesz
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Egyik osztálytársamtól van lehetõségem beszerezni egy Logitech Formula Force EX-et, kormánnyal, pedállal, 10.000-ért.
Alig használt, õ nem játszott rajta. Megéri? 😛
GT Legends stb sorohaltnam, vagy LFS mind-mind H valtoval megyek es meg rajtam kivul sokan masok! Ala Ps3 GT5, kuplung-al sokkal gyorsabb vagy, de minek farasszam a szamat, ha neked nincs is es ugy beszeled a hallottakrol a barosmagot?! REszemrol lezarom igy a vitat, de ha megis van G25-od es ez a velemenyed, akkor add el surgosen! <#worship>#worship>
Maxx nem tudja használni 😄 , azt eldfogadom hogy lassul az ember, de csak úgy élvezet vezetni. Vagy más úgy nem szokott játszani hogy élvezni is akarja a vezetést csak én? Mindenki csak a tizedeket hajszolja ?
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
hát... jók vagyunk <#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
azért röhögtem nagyot rajta, mert oltári nagy badarságot írt, ergo egy oldalon vagyunk, de mind1.
valoban félreérthetõ volt így utolag átolvasva, szal... tul van tárgyalva.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Egyszer valaki tanácsolta, hogy állítsam be nagyobb értékre és érdekes mód, egybõl jobban viselkedett a kocsi. Most általánosan 360 fokon használom, de pl iRacingben annyit használok, mint amennyi az autóban alapból is van.
Csak egy kicsit meg kell szokni, hogy tovább is lehet tekerni a kormányt és szerintem sokkal feelingesebb lesz a dolog.
Elgurult a gyógyszeretek, vagy ez a meccs hatása? 😄 😄
Én nem tudom minek mentetek bele ebbe a buta DFGT/G25 szópárbajva, tök értelmetlen. A DFGT egy igazán remek kormány, ami méltón felveszi a G25-tel a versenyt, egyáltalán nem kell fikázni (a váltópöcke is egyébként nagyon jó), mert nincs miért. A lényeges különbség köztük egyedül csak a pedálban (nem a volánban) van, abba dobbanott nagyott a G25...meg hát ugye a H váltó, akit ez érdekel (F1-hez, modern sportautókhoz fölösleges, ahogy amúgy a kuplung is)
a DFGT pedálja is amúgy teljesen korrekt, a G25-é meg már magasabb kategória (nem összevethetõ), de mehetünk tovább is Fanatec ClubSport... és akkor még bele se melegedtünk a felsorolásba
De lényeg igazából az, hogy ha ügyes vagy, akkor egy mezei Ex-el is simán lealázhatsz bárkit, a nagyja nem ezen múlik 😉
Písz
nekem sima DFPm van most 1,5 éve egyszer nem volt baja...annyi volt hogy néha felváltott egy helyett kettõt...aztán beállítottam játékon belül és simán mûködött...
Három ismerõsömnek is van, és még õk sem fordultak felém panasszal, báár az új széria elég hangoska, de nem mindenkinek. Ez lehet már a G27 szele, vagy sorozat gyártási probléma.
Én már csak annyit fûznék hozzá hogy ha valaki rally-s szimulátorral akar játszani akkor szerintem ahhoz G25 kell. A DFGT igaz az valójában pályaautókhoz van. Ja és a kormányra visszatérve tudom haveromnak is baszódott már el(elfüstölt) 1 éves volt az RBR-el 'széthajtotta' visszavitte és adtak neki egy újat mert nem lehetett megcsinálni.
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
próbáld ki: rFactor - CTDP 06. RBR jó, de gondolj bele, Francia plugin fos. Magyar meg nem változatos...ugyanazok a pályák, már csak nehezíteni lehet rajta hogy hogyan menjen rajta végig az ember...
Ajánlom még az IndyCar-t amibe Blitzer Martin, meg tesód is próbált, valamint rengeteg rallys (RBRes) indul nálunk (Tommy78, Kopi, sanya, RPeti, Bodzzzaa...) csak hogy a nagyobb neveket mondjam. És õk indycaroznak, F1eznek, és szervezik a rallycrosst rFben...úgyhogy az RBR messze nem éri el ezt a szintet, persze természetesen az RBR a világ legjobb rally szimulátora, csak több pálya kéne...
Egyik haverom mondta amikor kijött a G25, hogy mindenki panaszkodott neki hogy szarrá ment, persze mert úgy használták.
+ Ninja (cselt tudja kirõl beszélek) ismeri a magyar logitech forgalmazókat és õk mondták neki amikor kijött hogy ne vegyen. Ha hiszed ha nem ez így van.
Menj szerintem pálya autózni (rFactor, LFS, GTR2..stb.) Ott alapból sokkal jobban kihasználod az egész settet. Aztán leesik majd hogy ez mégsem olyan jó. Nem istenítem a kormányokat, mert tudom melyik a legjobb...de azokat egyikünk se használja. Mindegyiknek vannak hibái.
Ha szeretnéd hogy ezt a hatalmas csacsiságot kitöröljem neked, csak szólj. Addig mi jót mulatunk rajta.
A RBR ami a rallis játékok kirája - persze ezt csak hallomásból tudom - ugyan megvan nekem is, de még celofános. Nem bírom a rallit.
Szimulátor meg akkor lesz az NFS bõl, majd ha a 8 diplomás rendõr lesegíti a munkából hazafelé jövõ megfáradt cigányt a négyes metróról.
Szimulátor amivel játszom:
rFactor, iRacing, LFS, GTR2, GTL, GTR-EVO, netkar-Pro