Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem 46-os, széles, mondhatni erre moddolt a talpam, szóval elég jól elérem a fékrõl a gázt.😛
*Posse*T.W.D*
Ha jól tudom a F BMW az olyan, hogy nem kell kuplung a váltáshoz, de ha a gázon állsz, akkor nem enged váltani pl. Illetve ha bekonfigoltál H váltót meg szekvenciálisat is, akkor az fog mûködni, amitaz készítõk szántak a verdának.
Sajnos a G25 gáz-fékpedál kicsit messze van egymáshoz a könnyû Hel&Toe hoz. (ráadásul a gáz kemény is hozzá zokniban) Erre létezik ez a mod. Vagy ez 😄
Viszont felmerült egy újabb "probléma".
Eddig ugye bal lábbal fékeztem, jobbal meg a gázt kezeltem.
Most pedig a kuplung miatt, úgy vezetek mint a rendes autókat, bal kuplung, jobb fék, gáz. Így viszont nem tudom a fékezés vége felé elkezdeni adagolni a gázt.
Ti megtanultátok a bal lábbal való fékezés közbeni, kuplungolást, vagy megmaradtatok az "utcai" verziónál?
Egyáltalán mely típusu versenyautókban van valójában is kuplung(maradjunk lfs-nél)? H váltósokban biztos van, na de a többiben? Erre nincs vmi tábkázat?
*Posse*T.W.D*
LFS autók szöge.
Illetve a
"Steeringlock / Kormányszög / Kormányzár: úgy állítsd be, hogy ha a kormányod beállított maximális elfordulásával elosztod ezt a számot, akkor az érték 20-24 között legyen, így az igazi kocsikhoz hasonló kormány-elfordítás/kerék-elfordulás arányt kapsz."
Ajánlom mondjuk inkább 720°-ot, és ahhoz állítani kell az autó setupjában kormányszöget, kb 30°-36°, különben annyit kell tekerned, és olyan gyorsan, hogy felmelegszik a kormány 😄
Azután ízlés szerint még korrigálhatsz, illetve pályától, autó teljesítményétõl függõen.
Érdekelne ti hány fokon használjátok a következõ sim-ekben.
-lfs
-race on
-rfactor
-gtr 2
-netkarpro
-tdu
-rbr
Driverben fixen hagyjátok, mondjuk 720ÿ-on és játékban állítjátok, vagy profilerben csináltok minden játékhoz külön bállítást, vagy játékok opcióján belül állítjátok mindíg(már amelyikben lehet)?
pl lfs-ben kategóriánként gondolom eltérõ az autók kormány elfordulási szöge, no itt mindíg a megfelelõ autóhoz állítjátok be? Nincs vmi lista ahol meg lehet tudni mely autóknak mekkora értéket kell beállítani?
*Posse*T.W.D*
Thrash \'Till Death
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Remélem karácsonyig még kapható lesz G25, bár lehet nem kéne szarakodni és most gyorsan rendelni egyet a még maradék zsebpénzbõl. Eléggé be vagyok zsongva.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A Logi Profilerrel és a DxTweak2-vel is próbáltam már, de ezidáig még nem jött össze...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ezen gombok túlnyomó része pedig olyan funkciókat lát el nálam, melyekre a való életben nem lenne szükségem, hiszen ott amerre mozgatom a fejem arra nézek és a futam közbeni fontos információka is bemondják nekem rádión és nem nekem kéen vele buziznom. Ezeken kívül pedig van pár dolog, ami csak ritkán kellhet, de akkor nagyon, ilyen a fényszóró (ha elõzés közbe rámhúznák a kormányt) , a kézifék (kicsúszás közben sokszor jól jöhet menteni a menthetõt) és az üresbe kapcsolás gombja (lefulladás ellen)
Ebbõl a szempontból a DFP/DFGT volánja az ideális, is baromira ergonómikusak is, jobban, mint a g25..
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
viszont a vádlimat piszkosul bedurrantja... sztem a következõ pár napban sokat fogok erõsõdni, me' muszáj lesz!! <#vigyor>#vigyor>
érdekes amit mondasz😊
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
http://goo.gl/gd6Zi5