15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
ronnydown #9457 iRacing -
#9456 Milyen játékok vannak amiknél jól működik a 900 fokos kormány?Olyan érdekelne ahol az animáció is annyit fordul,tehát a játékban is annyit tekeredik a kormány. -
santibi #9455 Ha valakit komolyan érdekel a G 27 megbeszéljük az árát. -
santibi #9454 Logitech G27 bontatlanul 2 év gyári garanciával eladó.
Ugyanitt használt Logitech DFP tökéletes állapotban eladó
73000 Ft.
14000 Ft. -
#9453 Köszi megnézem:)Akkor maradok G25nél:) -
neilszab #9452 H-váltó és kuplung gyakorlati haszna 0, viszont az élmény...megfizethetetlen
rFactor modok, amik jók: link -
#9451 rFactort te valamilyen modal játszod?Mert alapból nekem elég kevés dolog volt benne:D -
#9450 Szerintem hatalmas élvezeti faktor, hogy 1:1 úgy kell vezetnem, mint a valóságban (képletesen). Ez persze a játékoktól is függ.
(pl. TDU, GTL, rfactor - imádom a H-t és a 3 pedált. Dirt2-ben nem használom.)
Ha megengedheted magadnak, ne vegyél mást. -
#9449 Én a momomat kevesebb mint 1 hónap után eladtam ezeknek a hiánya miatt, igaz én inkább rallyzok!
Mondjuk egy kéziféket rakhatnának hozzá! -
#9448 Nem tudom:) De sokan írták hogy vesznek,csak itt,akkor még máshonnan is ki tudja mennyien:) Gyakorlatilag mennyi haszna van a 3 pedálnak és a H váltónak?Nagyon tetszik,de lehet hogy annyira nem használnám. -
#9447 gondolod sokan vesznek 40 ezerért kormányt manapság? :D -
#9446 Mindenki azt írja vesz onnan,mégis azt írják hogy jó sok van még:D -
#9445 hardverker. -
#9444 Szerintetek melyik webshopból éri meg legjobban most g25-t rendelni?Az a baj raktárkészlet sok helyen ki sincs írva. -
santibi #9443 Üdv. Én hirdetem a mastersen. Irom ide is, h eladó. Megbizható kézböl régi szimes vagyok. 14e.az ára fix. Squash labdával a pedál tökéletes pl. iracinghez vagy más szimekhez is. Nem hiszem, h sokáig fogom árulni ugyhogy akinek kell irjon. Üdv. -
#9442 Több mint egy éve van DFGT-m, rallyzom vele napi szinten, emelett ow-zom, túraautózom rFactorban, mostanában WTCC race07-el, de még IL2 Sturmovikoztam is vele, szóval kínozva van rendesen és semmi de semmi baja. Csak ajánlani tudom mindenkinek. -
neilszab #9441 Hali, felejtsd el a Momo-t, a DFP mindenben veri és nem is az az elromlós fajta (nekem egy 2 éven hát hazsnált példány áll a szekrényben, hibátlanul)
Íme egy használt 14 rongyért: Eladó DFP
Ha meg mindenképen új kell, akkor 20-ért DFGT, bőven megéri azt a kis plusz pénzt, ebben biztos lehetsz.
-
#9440 Na ez a beszéd! -
#9439 Ne is mond,most minden este inkább jól berugok,áthivok egy buxát hogy ne gondoljak a kicsikémre -
#9438 Ez számodra egy rendkívül hosszú hétvége lesz, úgy érzem. -
#9437 Áhhhhh:S Most hivtak hogy tegnap kerestek elvileg 3*,de nem voltam elérhető..Úgy hogy csak hétfőn érkezik meg... -
#9436 Ha hétfőn még lesz,akkor én is leadom a rendelésem:) -
#9435 Jó,végül csak berugtam:D
Látom már,csak késö
Akkor valószinü ma már hozzák -
#9434 Hát ez akkor mi a bánatot jelent?
"Átvétel módja: DPD Futárszolgálat " -
#9433 EZEN EGY SZÓVAL SINCS HOGY KIHOZZÁK,MOST AKKOR NEKEM KELL BEMENNEM??
FOGLALÁS ÉRTESÍTŐ
Dátum: 2010.05.13. 14:44:41
Tisztelt Partnerünk! Ez egy automatikus levél, mely a rendelése állapotáról tájékoztatja Önt.
Ha a termék neve mögött a ”Raktáron” szó szerepel, akkor a termék megérkezett, elvihető boltunkból,
a dátum pedig a termék várható érkezési időpontjáról tájékoztat.
Megrendelő adatai:Név: ****
Telefon:***
Szállítási cím: ***.
Számlázási cím: ***
Átvétel módja: DPD Futárszolgálat
Megjegyzés
nem elérhető 05.12.
* a megjelölt termékek árai 2010.05.13.-n módosultak.
Foglalt termékekTermék Egységár Foglalva Státusz
Kormány Logitech G25 Racing Wheel 32.500 Ft. 1 db Raktáron
Csomagküldési díj * 1.350 Ft. 1 db Raktáron
Foglalás összértéke
Nettó: 33.850 Ft.
Bruttó: 42.312 Ft.
-------------------------------------------------
Üdvözlettel: HardverKER Online Kft. -
Neoncsoves #9432 menj el berugni és amikor hazaérsz akkor próbáld ki a kormányt -
#9431 nekemisezvan és csak ajánlom! -
#9430 Momo -
grimm13 #9429 Hello mindenki valaki ajánlana nekem egy kormányt amihez van pedál is , normális méretű a kormányon van váltó , lehetőleg Force Feedback is legyen rajta és max 16 - 17 ezer . -
#9428 Köszi a válaszod,remélem holnap este nem kell berugnom,és itthon el leszek vele:DD -
#9427 nyugi, jelentkezni fognak.. Elvannak havazva, természetes egy cégnél .. -
#9426 Nekem csak ezt küldték,és azóta nem is hivott senki:S
Vajon holnapra meg jön?
Tisztelt *****
Köszönjük megrendelését, kollegánk hamarosan jelentkezik a rendelés egyeztetése ügyében!
MEGRENDELÉS
Dátum: 2010.05.13. 14:44
Megrendelő adataiNév: *****
Átvétel módja: Futár (DPD)
Megjegyzés (átvétel):
Megjegyzés
Megrendelt tételektörzs id mennyiség megnevezés egységár össz ár
2047 1 db Kormány Logitech G25 Racing (PS3/PC) 32 500 Ft 32 500 Ft
Megrendelés összértéke
Nettó: 32 500 Ft
Bruttó: 40 625 F -
#9425 Nekem logitech nem küldött dfgt-t :\ Majd holnap felhívom őket, ma már nem. -
neilszab #9424 Ünnepien telt, mint a hálaadási pulyka? -
#9423 1 óra múlva hívtak. Kiküldték e-mailbe a számlát és a garancia levelet is. másnap ( vagyis ma ) délután kettőre pedig ittvolt a kormány. -
#9422 Szövegértelmezés egyes :) Jöjjön legközelebb :) -
#9421 Én úgy értelmezt ezt a kérdést,hogy:a G25/27 H-váltós kormány? -
#9420 Nem vagyok dagi, csak ünnepien telt, meg erős a csontozatom :D :D
Amúgy nem azt mondta, hogy olcsóbb, hanem hogy alatta van, akár kategóriára is érthető, vagy eladási adatokra. :P -
#9419 Meg is rendeltem,jött visszaigazoló email,mikor vették fel veled a kapcsolatot? -
neilszab #9418 Ez volt Fehércsoki kérdése:
"H váltós kormányt szeretnék, G25/27 alatt van ilyen?"
Erre te azt mondtad, hogy: "Igen"
És mi itt azt várjuk itt epekedve, hogy ugyan áruld már el, hogy melyik az a kormány, ami olcsóbb mint a G25 és van hozzá H-váltó... azóta nem eszem, nem alszom és még Pointi is itt cikiz, amikor a vidijén meg láttam, hogy Ő meg dagi