Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és WRC-t láttál az elmúlt években ? 😊 Pillangóval váltanak 😊.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ha nekem nem telik számítógépre, akkor nem számítógépezek nem ?
http://goo.gl/gd6Zi5
Persze tudom, hüje kérdés, de örülnék már olyan szerver opciónak, hogy csak akkor mehet be valaki, ha használ kuplungot, meg H váltót. Ez ugyan olyan segítség mint a kipörgés-blokkolás gátló, stb.
Persze tudom, a kuplungot még mindig rakhatná gombra, de az annyira marhaság, hogy csak nem csinálná senki 😄
Cserébe az már jobban idegesít, ha valaki egy 70'-80' évek beli GT autót pillangóváltóval vezet, a kuplung használatról nem is szólok 😄
de attól még hogy neked vmi nem probléma (eznem személyesen neked célzom), még nem jelenti az, hogy másnak nem lehet az...
Forza.
engem nagyon zavar, ha nincs szinkronba a kezem a képpel, ha pedig kikapcsolom az animácót, akkor olyan lesz, mint ha egy tankot vezetnék, muszáj vmi éltet tenni abba a cockpit-be...
A behemót monitor vásárlására meg most nincs kapacitásom, hogy kitakarjam a kormánnyommal a képet, mert ahhoz már gép is kéne, hogy kihajtsa. Nem hiszem, hogy nekem kéne 100 ezret beruháznom most azért, mert a fejlesztõk lusták leprogramozni egy pár órás munkát....
Rossz az aki rosszra gondol. De hülye aki nem.
Kurzort mint a DOS ablakban?
Vagy az egér pointer-ére gondolsz? 😄
Mert ha jól emlékszem, lehet olyat a TotalGameControl progiban, meg a JoyToKey-ben, hogy mozgatja az egeret bármelyik joy gomb.
Rossz az aki rosszra gondol. De hülye aki nem.
Amúgy 32" szerintem elég, ~1,2 m-rõl. 😄
Milyen 2009-es Simbim szimulátor progiról tudsz, ahol nem forog a kormány 900°-ot ?😄
Nehogy má' a lustaságuk miatt kelljen vennem 50 colos kivetítõt, vazze 😛
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ott van a fejlécben a "Kormány Kalauz" címû írás linkje, abban részletesen megtalálod, hogyan kell beállítani a kormányod, hogy fasza legyen.
A Shift-et meg felejsd el... 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
Gyorsan kiis nyomtatok 1 lapot amiket nem tudtam, hogy kéne állítani 😄
<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Tippek, trükkök, turpisságok
Pointi-koma, módosíccsad má'n bö lécci, ha tudol olyat.. <#vigyor>#vigyor>
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Mindig lépést tart az aktuális játékkal.
Három alap irányelv.
Hol lehet most Logitech Driving Force™ GT kormányt a legjobb áron kapni?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64