Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01
hello.
ma vettünk egy logitech momo kormányt.
tökéletesen müködött de nem volt rajta rezgés...
felraktam egy új drivert rá ,azzal volt rezgés de az úton folyamatosan rezeg a kormány és néha el is húz magától jobbra/balra.
ezt nem lehet valahogy kikapcsolni?
már kitöröltem a progit és visszaraktam a régit de igyis ugyanaz :S

\"Erről van szó!\"

Ezen kívül én még erõsen elgondolkoznék a Saitek R660GT-én, de egyébként ott a fejlécben hatalmas piros betûkkel a Kormány Kalauz...

bency
Ahhh,koszi,enis nezegettem ezt a kormany,nagyon tetszik a kinezete is!Csak sajnalom hogy nem oldalt van a valto ,de igyis jo azert!😊

:) Semmi okosság :P

bardocz
Ezt javaslom olcsón, azt hiszem ilyen itt többeknek is van, és mind dicsérik.
bency
Hello,most akarok venni valami jo kis kormanyt,de nem aranyaron,eleg jo legyen!Mit tudnatok ajanlani>?

:) Semmi okosság :P

pointer4
Passz, sose játszottam RBR-el, próbáld meg a fórumban.
De az tudom hogy mindenféle D3D9 patch kell hozzá, hogy ilyesmiket kezeljen.
szuper

És hogyan lehet megtenni?

az sli plugint bemásoltam a plugins könyvtárba,ezen kivül?
pointer4
Sziasztok !

Kérdésem az lenne,hogy rbr-be mûködésre lehet e bírni a leo bodnar féle sli kijelzõt?
pointer4
Azz de gagyi....<#alien> höhh, olvasni 😄 Legalább hangoskönyv lenne 😄
A "kormány kalauz"-ban (link a fejlécnél) elég részletesen le van írva, hogy mit jelent...

Nem kell maxon lenni. Tõled függ, próbálgasd, neked melyik jön be. Nekem pl. a túl érzékeny nem jön be.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

sovatalevi
eddig 0 volt vagyis lower egeszen

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

sovatalevi
es ez gondolom maxon kell legyen

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

TaRka0107
Érzékenység.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

sovatalevi
a kormany beallitasanal van egy ojan h sensitivity.az mit jelent?jelol?

Chipset drivert sajna nem tudok rakni, amióta win7et használok 😞
Nem hinném, hogy gyenge lenne a proci.
Eddig mindig ment, akkor biztos rosszul ment fel a windows...

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

ok.azzal megnézem.
pointer4
Hát az 5.08-as driverrel. meg a kormányhoz járó rfactor lemez használata után, kevés ötletem maradt.

Lesd meg RACE-On al, azzal elvileg mennie kellene alapból.
Sziasztok !
Még mindig nem tudom életre kelteni a G27 ledjeit.más ötlet pointer ?
pointer4
Alaplapi chipset driver, vagy gyenge a proci. Az usb mûveleteket a processzor számolja. Régen pl VIA chipsettekhez volt mindig usb driver pl.
Nem tudjátok, hogy miért van, hogy ha be van dugva a kormány usb-be, akkor lassú a gép? + a race07-nél a controlsnál nagyon lassú, és rfactorban menübe visszalépéskor is nagyon lassú.
Egy windows re install biztos jót tenne, de most nem szeretném. Driver reinstall is volt.
Tudtok valamit?

kössz a segítséget srácok, akkor maradok az eredeti tervnél!

arty
használt dfgt vagy dfp 😊

Forza.

pointer4
Annál olcsóbbat nem érdemes venni, ha csak nem ismerkedni akarsz az autós játékokkal, de akkor is, ha megtetszik, az elsõ lépés a csere lenne.
Sziasztok!
Kis tanácsra lenne szükségem, hogy ps3hoz milyen kormányt érdemes venni? max 30at szánnék rá, eddig a DFGT-t ajánlották, meg ahogy nézem itt is sokan arra esküsznek, de esetleg nincsen olcsóbb alternatíva? Mert ha az olcsóbbak sokkal gagyibbak, akkor persze megmaradok ennél, de hátha tudtok vmi jót ajánlani... gt5-öt, grid-et, dirt2-t nyúznék vele

Ulvar
GOOGLE

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

DFGT olyan 28-30k.

DFP már csak használtan van, nézelõdj.

SrAta
Oksi akkor nem ez a kormány lesz.
DFGT bolti áron mennyi?
Pd drivert hol lehet hozzá venni?

Ugyanez a kérdésem lenne DFP-vel is
Driver és hol lehet venni?
Kössz
SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

arty
olvass vissza 2 kib****** oldalt legalább, mielõtt egy forumba beirsz...

Forza.

SrAta
elvileg 2 év gari van rá potihiba meg gyakori azt írják a pedálba (monnyuk elektrós vok szal egy minõségibb potit beletenni nem 1 nagy cucc sztem)
Digitális vagy analog poti van benn?
Vagy valami extra húdeegyedi?

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Igen, ugyan ez van nálam is 😊
Nem rángatom a kormányt, nagyából már megszoktam, inkább kicsúszok, minthogy korrigáljak 😄 (na jó, azért nem 😊)

RelakS
Így néz ki a dobozom:

Benne a kormány:

Remélem, segít

#8311 Wut? Arról van szó, mikor én pl tökig balra csavart kormánnyal kellett, hogy végigtépjek egy sikátorban, mert az elõtte lévõ kanyarban kicsit hirtelenebben kellett fordulni, a kormány meg elfordulva maradt? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ez a kalibrálódás rántásra a momo-nál amúgy szoftveres hiba?

Mákvirág
Nem kellett kidobni!
Sikerült orvosolni a kalibrációs problémát,
roppant egyszerû volt,csak meg kellett takarítani a jeladót.

Ulvar
xDDDD MEGVAGY 😄 Téged kerestelek, na mekkorát zuhant a kormány? 😄 10-20-30 méter? 😄

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Mákvirág
Király kormány!
Nagyon jó a fogása,kiváló ár-érték arány,stb.stb.

pointer4
Jó kormány, amikor épp mûködik. Elég sok baj van vele, mind a pedál részével, mind a kormánnyal.
Fél évig általában nem jön elõ baj.
pointer4
Ha jól értettem külföldi oldalakon, akkor ugye kell a legújabb 5.08-as driver, és a kormányhoz járó rfactor. Gondolom a plugin könyvtárba betelepít egy egész dll-t, amit továbbmásolva, már simán használhatsz akármelyik rfactorral.
Persze lehet ott beszéltek butaságokat, és elég a 5.08as driver, csak a játékot kell hozzáadni a profilhoz.
Norbi1990
Én 10ér láttam vhol, de még annyit se ér szerintem 😊
DFP vagy DFGT-t vegyél. Ha komolyan gondolod akkor G25.
SrAta
A félreérteések elkerülése végett

Errõl a kormányról beszélek
34rõl 15re van lehúzva az ára

SrAta
Sziasztok srácok

logitech momo racing force feedback wheel

Az lenne a kérdésem, hogy ez milyen kormány?
15e ftot megér egy zsír új (garival boltból)
Tapasztalatok
Stb
Nagyon köszi

és ott hogyan kell mûködésre bírni?
arty
csak 1-2 játék támogatja egyelõre (vagy csak egy, az rfactor)

Forza.

Hali mindenkinek.

Valaki nem tudja esetleg hogyan lehet mûködésre bírni a g 27 ledsorát?
pointer4
A rezgõ igen, de van FFB motor is a drágábbakban. Az tudja tekerni a volánt.
sovatalevi
a motor nem arra szolgal h rezegtessen?

pointer4
Igen. Amiben motor van, az is megcsinálja.
sovatalevi
akkor mindig mikor bekapcsolom a gepet tekerjem el jobbra es balra teljesen???