15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#9697 En kuldtem lovet es jott is! :) -
#9696 Én is ott akartam először,de nem tudtam hogy van-e raktáron,rákérdeztem,de 1,5 hét után válaszoltak csak,és addigra már megvettem hardverkertől,akkor még 41k volt ott,de már ott is drágább. -
#9695 Annyiert is vettem gyorsan en is egyet! :) -
Lacika 79 #9694 Nem a 40k-ra irtam, hanem a 25-re. Annyiért ha odaadja valaki, az meg is érdemli. :) -
#9693 bocsi megint így jobban látni melyik software kellene a megfelelő kalibráláshoz, csak ez nem műkszik win7-en
-
#9692 Válasz mindenkinek.Szóval a linkre én is olvastam és gyanítom hogy az a baj, reméljük hamar megcsinálják.Az FFB működik rendesen a fék és gáz külön van nekem egyes játékoknál. Ilyet hogy a win7 nem ismeri fel rendesen a tengelyeket.Ez a progi lenne a gyária viszont ez nem idul el
-
#9691 vagy vista driver esetleg.. -
#9690 e szerint nincs win7 driver még -
#9689 Kattints a Teszt melletti Beállítások fülre és kalibráld be a kormányt. (ha megcsináltad akkor sry!) Ha utána se jó akkor keress friss drivert... -
#9688 ezért is furcsállom hogy saját termékükhöz ne lenne driver.. -
#9687 két haveromnak is ilyen kormánya van, tegnap direkt rákérdeztem és azt mondta mindkettő, hogy alapból ismerte (vagy netről frissitette a drivert) win7 a kormányt, szeparált gáz és fékpedállal, FFB-vel minden OK -
#9686 Nos lényegében nem a driver-el van a baj hanem a kalibrációs progival.Xp jó, itt is felismeri a kormány, működik is rendesen pl NFS. De van olyan játék ami nem tudja használni rendesen ezért szeretném még a windowsban ketté szeparálni a fék meg a gáz tengelyt.De progi hílyán ezt nem lehet.Egyébként köszi a sok ötletet.
Jelenleg ennyi a kalibrálás fék a Z és kiakad.Nincs középállásban a Gáz is lent van a kereszt mutatja
-
#9685 csöppet se :) -
#9684 Pár hete ott még 36 volt:) -
polux #9683 40 500 Ft -
#9682 41 761FT -
#9681 40.900Ft -
Lacika 79 #9680 Picit el vagy tévedve, de sebaj :) -
#9679 fejhallgatóval én nem hallom :D -
#9678 Thx.
a kormány az vékonyabb lett mint a DFP-nél volt nem? -
#9677 Tiszta kőkorszak:P Már rég jedierővel kéne működnie az összes kormánynak. -
neilszab #9676 Csak azért mert te szíjhajtáshoz szoktál eddig, attól a "normál" kormány még nem lesz hangos. Ez kérlek ilyen, a még a G25/G27 is morog, mert fogaskerekek vannak benne :P -
#9675 A dfp még hangosabb? Jesszus... -
#9674 DFGT sokkal jobb bizonyos szempontokból. pl sokkal finomabb tekerni a kormányt, halkabb is, több a gomb is, komolyabb az egész. megéri váltani. és is váltottam DFP-ról.
de most lassan egy fanatec pedállal szemezek... :D -
#9673 Az a baj hogy komolyan kérdeztem :S 40ért lehet venni újonnan....25nél többet nem nagyon érhet -
Lacika 79 #9672 Ez nem a szar viccek topik :P -
#9671 mennyiért adod? 20?:D -
Lacika 79 #9670 Ha valakit érdekelne egy maximálisan megkímélt G25, ami kihasználatlanság és költözés miatt eladó, az privizzen rám. :) -
#9669 Nem baj, értem én:D
Aki SG-n edződik, az akármilyen helyesírási problémával képes megküzdeni :DD -
Solt #9668 "setupol-j"
Íííí baszki, ezt elragoztam becsülettel! :D -
Solt #9667 Inkább setupol-j!!!! :D :D ( rFactor totyik ;) ) -
#9666 Jah leesett, hogy nem ahhoz írtad, hanem csakúgy :D -
Solt #9665 Aki felteszi hozzá, attól én kérek elnézést! -
#9664 Hasíthat microsoft kormánnyal -
Solt #9663 Van új Logitech driver... teszteljétek... -
#9662 mármint a cd-n levő driverre mondod, ugye? mert a kormány perfekt, win7 alatt : #9658
(egyedül a gameportos verzio nem megy) -
tohn #9661 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
race 07-tel játszom logitech kormánnyal, ami jó is volt egy ideig aztán egy nap nem indult el a játék csak akkor ha a kormányt kihúztam a gépből. ha meg menetközben dugtam vissza akkor kifagyott.legális a szoftver online játszadozom vele.Nem tudja valaki véletlen mi baj lehet a kormánnyal?valamivel összeakad?
előre is köszönöm a segítséget! -
#9660 Már a Vistaval sem kompatibilis sajnos. -
#9659 Ne a CD-n lévő driver-t tedd fel hanem keress neten újabbat! ;) -
#9658 kár volt feltenni a saját drivert, a win7 alapbol ismeri, lehet kalibrálni, szeparált gáz/fék is van és FFB is