Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma vettünk egy logitech momo kormányt.
tökéletesen müködött de nem volt rajta rezgés...
felraktam egy új drivert rá ,azzal volt rezgés de az úton folyamatosan rezeg a kormány és néha el is húz magától jobbra/balra.
ezt nem lehet valahogy kikapcsolni?
már kitöröltem a progit és visszaraktam a régit de igyis ugyanaz :S
\"Erről van szó!\"
:) Semmi okosság :P
:) Semmi okosság :P
De az tudom hogy mindenféle D3D9 patch kell hozzá, hogy ilyesmiket kezeljen.
És hogyan lehet megtenni?
az sli plugint bemásoltam a plugins könyvtárba,ezen kivül?
Kérdésem az lenne,hogy rbr-be mûködésre lehet e bírni a leo bodnar féle sli kijelzõt?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Nem hinném, hogy gyenge lenne a proci.
Eddig mindig ment, akkor biztos rosszul ment fel a windows...
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Lesd meg RACE-On al, azzal elvileg mennie kellene alapból.
Még mindig nem tudom életre kelteni a G27 ledjeit.más ötlet pointer ?
Egy windows re install biztos jót tenne, de most nem szeretném. Driver reinstall is volt.
Tudtok valamit?
Kis tanácsra lenne szükségem, hogy ps3hoz milyen kormányt érdemes venni? max 30at szánnék rá, eddig a DFGT-t ajánlották, meg ahogy nézem itt is sokan arra esküsznek, de esetleg nincsen olcsóbb alternatíva? Mert ha az olcsóbbak sokkal gagyibbak, akkor persze megmaradok ennél, de hátha tudtok vmi jót ajánlani... gt5-öt, grid-et, dirt2-t nyúznék vele
pedal to the metal...
DFP már csak használtan van, nézelõdj.
DFGT bolti áron mennyi?
Pd drivert hol lehet hozzá venni?
Ugyanez a kérdésem lenne DFP-vel is
Driver és hol lehet venni?
Kössz
SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Digitális vagy analog poti van benn?
Vagy valami extra húdeegyedi?
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Nem rángatom a kormányt, nagyából már megszoktam, inkább kicsúszok, minthogy korrigáljak 😄 (na jó, azért nem 😊)
Benne a kormány:
Remélem, segít
#8311 Wut? Arról van szó, mikor én pl tökig balra csavart kormánnyal kellett, hogy végigtépjek egy sikátorban, mert az elõtte lévõ kanyarban kicsit hirtelenebben kellett fordulni, a kormány meg elfordulva maradt? <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Sikerült orvosolni a kalibrációs problémát,
roppant egyszerû volt,csak meg kellett takarítani a jeladót.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Fél évig általában nem jön elõ baj.
Persze lehet ott beszéltek butaságokat, és elég a 5.08as driver, csak a játékot kell hozzáadni a profilhoz.
DFP vagy DFGT-t vegyél. Ha komolyan gondolod akkor G25.
Errõl a kormányról beszélek
34rõl 15re van lehúzva az ára
logitech momo racing force feedback wheel
Az lenne a kérdésem, hogy ez milyen kormány?
15e ftot megér egy zsír új (garival boltból)
Tapasztalatok
Stb
Nagyon köszi
Valaki nem tudja esetleg hogyan lehet mûködésre bírni a g 27 ledsorát?