Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van 9 darab G27-es kormányom
60 ezer Ft, garanciás! Dobozban, bontatlan, zsír új. Ha valakit érdekel dobjon mailt privátban.
( a G27 mai legolcsóbb ára 80 ezer Ft)( 25% kedvezmény)
És a többi, logitech oldaláról megrendelhetõ termékre tudok adni 25% kedvezményt.
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
A Genius-nál csak jobb lehet. Még gondolkodom, de valszeg karácsonyra meglepem magam vele. 😉
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
nekem tökéletesen megfelel.
a grid-et is jól lehet vele irányitani.
igaz még igazi szimulátorral nem próbálkoztam mint pl. a gtr2 ,de szerintem ott is jó 😊
\"Erről van szó!\"
Most egy Logitech GamePad-al tolom a GTR2-t ami tûrhetõ, de jó lenne egy kormány.
DFGT-t meg azért nem vennék mert akkor már csak egy lépés lenne a G25 ami jobban is tetszik, csak 40-50 000Ft és 15 000Ft között van egy kis különbség, de az sem mindegy hogy meddig bírja. 😊
ha pedig kezõdõ, vagy hobbi játékos vagy, akkor sztem Saitek R660GT
minden más kérédésedre itt van a válasz a fórumban, illetve a PH! kormányos topikjába is elõjött már ez a téma az elmúlt hónapokban... tessék olvasgatni 😉
Jelenleg egy Genius Speed Wheel 3 Vibration-om van amit megbántam hogy megvettem mert kormánnyal pedállal is gond volt. Ja és GTR2 játszhatatlan vele (Igaz nem is ahhoz vettem, de kinõttem az árkád játékokat). kb 1 órás bütykölés után megcsináltam a pedált (hasonló gondja volt mint a MOMO-nak) és most eladom... (kb 4-5 éves és csak kb 10x ha használtam). Talán a pedál hiba bele férne a MOMO-ba is.
Meg merjem venni vagy inkább mondjak le róla? A kormányközép elcsúszása milyen gyakori és milyen erõs rántásra megy el?
Thx!
Logitech Driving Force GT. Ha még a PC/PS2-3 kompatibilitás mellett az x360 is felismerné... 😊
A mûszaki áruházaknak (6-ot hívtam) egyelõre nincs. A hét végéig várni kell. 😊
Captain Sonar 2024 Remake
Nekem van egy Logitech Formula Force Gp (a piros) kormányom.
Már van pár éves az biztos.
Egy pár hónapig nem használtam, mert nem találtam meg hozzá az adaptert, aztán gondoltam kipróbálom adapter nélkül és láss csodát mûködött.
Már tudom, hogy az adapter csak a force feedbackhez kell.
Találtam hozzá egy adaptert is, bár nem biztos, hogy az jó hozzá, de a force feedback nem mûködik egyáltalán.
A haverom MOMOjához kapott adapterrel sem.
Vajon megadta volna magát a forcefeedback? Valami ötlet?
Köszi
http://goo.gl/gd6Zi5
A DFGT pedig azért sok apróságban fejlõdött elõdjéhez képest, ami mind csak elõnyére vált, itt találsz erõl egy cikket: Logitech Driving Force GT
Amíg a Momo ára 20 rongy fölött volt, addig nem is volt kérdés melyik éri meg jobban. Most hogy ekkorát zuhant az ára, már nem tudok mit mondani erre, csak örülök, hogy nem vagyok ilyen döntéshelyzetben 😄
A Thrustmaster témához nem tudok hozzászolni, találgatni kár lenne, hogy mi lehet a háttérben, miért nem nyomatja magát a márka... :S
Mindig érzékeny téma olyat beszerezni, amit nálunk nem forgalmaznak. Engem az érdekel, hogy ha olyan jó, akkor miért nem látni egyetlen magyarországi kereskedõ kínálatában csak himi-humi webáruházak oldalán. A tube-on lévõ videók több, mint 1 évesek. Ennyi idõ csak elég a kevésbé gyors cégeknek is a beszerzés és továbbértékesítésre.
Nem ismerik? - Kétlem. Elég látványos. A neve is népszerûsíti.
Árképzési nehézség? - Profitábilis árréssel csak 30. e Ft felett tudnák telephellyel bíró áruházak eladni, úgy meg nem sokaknál lenne kelendõ a G25 mellett.
Másik:
Írod a Kormány Kalauzban a Logitech Racing Force vs. Driving Force GT összehasonlításában az összességében nagy különbséget. Ez a barkácsolás vs. hiba nélküli mûködésen túl, ergonómiai, anyaghasználati így tartóssági szempontokat is jelent?
Egyik 13 e. másik 28 e. Noha 30 a plafon, de akkor sem mindegy.
Nem tudom volt-e róla szó:
Több egymástól független videóban láttam, hogy a driver közel 45 és 90 fok között fordít a kormányon elõzésnél 200 km/h felett. Ennek valósághûsége - no comment.
Nem ismerem, ezért a kérdés: Ez a normális, vagy be lehet állítani realisztikus kormányérzékenységet?
Nem ott van a gond hogy nem aldozok ra annyitt,csak legyen mit raaldozni!
:) Semmi okosság :P
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Nagyon jó fogása van a legtöbb Thrustmasternek,a "replika ferrari" kormány dizájnja meg nagyon feltudja dobni a hangulatot.Driver problémám sosem volt(az az igazság,hogy nem is tettem fel mert nem volt FFB-s😄).
Az biztos hogy nem rossz kormányok, sõt!, de az ár/érték arányukról nem tudok mondani semmit tapasztalat híjján...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
A Ferrari F430 force feedback továbbra is a kérdés.
A pixmania és a Luxméd Informatika kínálatában van jelenleg. A pixmania-t inkább kihagyom a róluk hallottak miatt a Luxméd meg nem szereti felvenni a telefont ha csörög...
Tudtok-e rajtuk kívül ajánlani budapesti üzletet, ahol van ez a kormány?
900 fok: egyáltalán nem létszükséglet, de ha már egyszer hozzászoktál nem mondanál le róla. Addig viszont nagyon bolfogan elvagy 270 fokkal, is a köridõd nem ezen fog múlni 😉
Bõvebben minden az elõbb belinkelt cikkekben...
Én is a Ferrari F430 kormányon gondolkozom,de szóba jöhet még a Logitech G25 is!
Az a kérdésem hogy ki mit tud a Ferrariról, és hogy érdemes e az a plusz majd 20000 Ft-ot kifizetni a Logitechért!
Mekkora "hátrány" hogy "csak" 270 fokban fordul a kormány nem 900 fokban, ha hátrány egyáltalán!
Szóval melyiket is válasszam! 😄
Segítõ válaszaitokat ezúton is köszönöm!
Viszont, ez a grafikai minõség nem szempont egy jó szimulátornál.
Kacérkodom a Ferrari F430 Force Feedback kormánnyal.
A cikkben kedvezõ színben való feltüntetésén túl, használjátok-e? A beállításokat követõen tartósan jól mûködik-e?
A kormány a következõ itthon lévõ játékokhoz lesz szánva - egyelõre:
RFactor - CTDP05 (csak Forma-1)
BMW M3 Challenge (kemény 2 pályával, de f@sza fizikával - én a "billentyûzet-bajnok")
RaceOn
Átböngésztem a szimulátor címeket. Kellett nekem HD TV-n megnézni a Forza fizikáját... Utóbbinak holnap új gazdája lesz 😊
GT autókból akad szép számmal. Azonban tudtok-e jó szívvel ajánlani a listán felül jól kidolgozott utcai autó szimulátor(oka)t 2009-ben is vállalható grafikával?
Amúgy DFGT-t ajánlanám kb.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Érdemes megnézni, egyre több ismerõs névre bukkanhatunk a tagok között, valamint a naptárjában megtalálhatóak a legtöbb hazai liga futamjai és ezen kívül még sok más apróság is:
hungariansimworld.ning.com
majdnem letörte a kezemet...
mondom mifaszvan bazzeg tekerem jobbra csúszik akocsi ez meg izomból balra tépi😄
vicces😄
de aztán beállítottuk és kvajó😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
most meg már én nyomom a gázt meg a féket de még mindig rezeg a kormány és igy nem olyan jó.
\"Erről van szó!\"
Amikor nekem momo-m lett, azt csinálta, hogy 5-10 percenként újrakapcsolódott USB-n, ezáltal újra kalibrálódott (egyik irányba elfordította a kormányt)
Lehet nálad is ez van?
A megoldás: vegyél USB elosztót (USB hub)
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"