Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap teszteltem a beállításokat squash lasztival. Észrevettem, hogy ilyenkor nincs satuféked. Nem mintha egyébként bárhol is szükség lenne rá, de azért megpróbáltam beállítani a fékpedál érzékenységét, hogy az utolsó 1/10-et ne használja. Ott a probléma, hogy sehol nem találtam azt a bekalibrálási ablakot, amit driver letöltése után ellenõriztem még a hétvégén.
Tudsz-e segíteni, hol találom ezt a beállítási lehetõséget?
Üdv.:
Titanium
Captain Sonar 2024 Remake
Ha gondolod, javítsd az írásodban. Hozzá nem értõ esetén 50% az esély, hogy a "kezdõknek" ismérvvel rásóznak egy kemény lasztit, ami a pedálját egy kicsit tönkreszexuálja. 😊
Na, majd megsasolom Tube-on a GT Legends gameplay videóit. Vissza nem kérdeztél, de azért mondom: a #8359-es lista kiegészült a GTR-2-vel és Richard Burns Rally-val. Utóbbi alapban is korábban nem látott élethû rally érzés, de textúra és autóhang módosítást követõen pedig überrealisztikus. 😊
A következõ hozzászólásig egy kis kikapcsolódás. 😊
Szóval köszi.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Lehet már kérdezték/írtátok , de nem olvastam.
Szóval a Logitech Driving Force GT az jó pc-hez?
Mert csak ps2 , ps3-at írnak , de hallottam hogy jó hozzá.
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Szimek: ami a Kormány Kalauzban fel van sorolva, abban nem fogsz csalódni.
Én személy szerint a GT Legends-sel nyomom, az kedvencem fõleg a hangulata és a régi dögök miatt!
Link
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Melyik autós szimekkel nyomjátok (a gázt)?
Neilszab, írod a fékpedál-squash labda dolgot. Kezdõknek-puha. A lényeg ugye a puhaság, a reális fékpedál érzés és fékerõ adagolás miatt, ami még nem teszi tönkre a pedálrugót. A kezdõknek épp ellenkezõleg a keményebb labdát szokták ajánlani.
A jövõ hétvégi virtuális autózásra elrakva a kormány-pedál kombót, a saját dobozába csak úgy sikerült visszarakni, hogy a fékpedált nyomja a kormány hátoldala. Ez normális, vagy a rugónak hosszú távon nem tesz jót?
Szóval akkor pontosítanék: Kösd fel a gatyád rendesen!] <#vigyor>#vigyor>
Köszönöm az Überkonzolnak. Nektek pedig a javaslatot.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
(semi-contact értsd dobozból kivéve, tapizva, próbálgatva - de nem játékban)
Engem a "padlóváltó" érdekelt.
Feelinges, szép, jó a fogása és sebességbe rakáskor is van egy pici "klatty", pont úgy, ahogy egy 90 LE alatti személyautónál.
Felhasználás:
- A szimulátornak mondott játékaim nagy többségénél én biztosan nem használnám. A legtöbb hús-vér autó ezekben a játékokban pillangó-váltós.
- Az említett klattyanás nekem nem elég direkt, érdes, merev stb. Nem vártam persze Lambo Miura váltót, de ez nekem túl személyautós.
A fent olvasottakat senki ne tekintse globális jellemzésnek - ez pusztán a saját szubjektív véleményem. 😊
Ára 46 volt. Létezõ telephellyel bíró üzletrõl beszélünk, nem himi-humi webshopról. Az értékesítõ is megerõsítette: kifutó termék. Utolsó 2 db van, utána g27.
Engem nem érdekel. Ha kell valakinek kontakt, pü-ben jellezze.
No, de fátylat rá. 20 ezerért ha tudsz hozni Driving Force GT-t lepecsételt garancia levéllel, rendben. 27-30 ezer között árulja jelenleg több üzlet.
"Én nekem jelentem 1 nap alatt elromlott a Saitek R660. :C
Még játszani se nagyon tudtam mert a beállításoknál tartottam, de a gázpedál már nem jön vissza, csak nagyon lassan.
Nem lehet komoly baj, de egy naposan nincs kedvem bütykölni.
Hétfõn viszem vissza...."
<#rolleyes>#rolleyes>
Tudom, a MOMO-val gyakrabban van probléma, de vicc hogy erre találtam rá elsõk között. 😄
90-100° sztem kicsit kevés, de gondolkodom a kormányon...
A Prohardver nagy kormányos topikjában találsz egy rakás képet róla, az egyik srác vett egyett és felrakott képeket
és persze majd számolj be nekünk a fejleményekrõl, sztem sokan kiváncsiak lesznek itt rá... 😉
http://goo.gl/gd6Zi5
Ha a termékkel nincs semmi gond és szépen kifizeted akkor semmi gáz velük, de ha garanciális gondod van, vagy bármi blama történik, esetleg szeretnél elállni a vásárlástól, akkor több hónapos szopást és huzavonát tudok borítékolni neked.
Legalábbis én régebben ezeket olvastam, fõleg a Pixmania-ról...
A Pixmania és a Luxméd infoba! 25000 illetve 28000 Ft-os áron!
Mi a vélemény a két cégrõl!Megbízható e stb...
Kinek van valami tapasztalata?
A Saitek igen elismert és népszerû márka a repszimesek körében, gyakorlatilag ha Joystick-rõl van szó, akkor mindenki egybõl a Saitek-et ajánlja, a Logitech meg a messzirõl elkerülendõ kategóriába tartozik..
Egyébként kormányokat nézve se nagyon más ám az ábra, mind a MOMO, mind az EX tartósság és hibamentesség szempontjából igencsak problémás darab, az olcsóbb Vibrás kormányukról meg már ne is beszéljünk, mert az már önmagában egy vicc...
Ezzel szemben a Saitek R220, R440 és R660GT a kategóriájukban igencsak megállják a helyüket, a dizájn nem feltételül az igazi, de a minõségük az renben van, panaszt nem igen hallottam még róluk, minden tulaj elégedett...
Ezzel szemben a Momo-ról és az Ex-rõl csak úgy zengenek a fórumok...ezen érdemes lenne elgondolkodni 😉
a Logitech honlapjáról rendelek, én is, csak kapok kedvezményt.
A logitech honlapján az árat beszorzod 270-el ( euróban van) és megszorzod 0,75-el ( 25% kedvezmény)
Annyiért tudok hozni akármit ami fentvan az oldalukon.
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
Ha igen, próbáld meg visszatenni a régi drivert, de elõtte uninstalláld a mostanit.
ETS passz.
Lenne egy kis problémám a G25-el, mégpedig: RBR-be a gáz és fék úgy mûködik hogy ha nyomom egy kicsit akkor növekszik a fordulat, tehát nem bírom fordulaton tartani mert folyamatosan megy fel, és a pedálút kb 1/3-ánál már teligáz van. A beállításoknál még jó, meg az összes többi játékba tökéletes. Mi lehet a probléma?
De olyan mint én....kicsit lecsúszok szidok mindent és mindenkit! 😄. 1:05nél...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC