Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TitaniumRR
BHTM 😉

Captain Sonar 2024 Remake

pointer4
Kösziiiiiiii <#vigyor>
Norbi1990
HBD! 😉
TitaniumRR
Kössz.

pointer4
TitaniumRR
Szia Neilszab,

Tegnap teszteltem a beállításokat squash lasztival. Észrevettem, hogy ilyenkor nincs satuféked. Nem mintha egyébként bárhol is szükség lenne rá, de azért megpróbáltam beállítani a fékpedál érzékenységét, hogy az utolsó 1/10-et ne használja. Ott a probléma, hogy sehol nem találtam azt a bekalibrálási ablakot, amit driver letöltése után ellenõriztem még a hétvégén.

Tudsz-e segíteni, hol találom ezt a beállítási lehetõséget?

Üdv.:

Titanium

bardocz
Nem is gondoltam volna, azt hittem a squash teljesen fordítva van.
TitaniumRR
A squash-t anno próbáltam, de nem fogott meg. Annyi maradt meg róla, hogy a keményebb laszti sokkal jobban pattan, nincs nagyon hõmérséklet tartási gond vele és jó reflexek kellenek hozzá, kezdõknek ajánlják. A puha lasztit folyamatosan "üzemi hõfokon" kell tartani, sokkal kevésbé "pattanós", jobban meg kell ütni és kevesebb pattanása miatt rengeteget kell futni utána - ezért haladóknak, profiknak ajánlják.
Ha gondolod, javítsd az írásodban. Hozzá nem értõ esetén 50% az esély, hogy a "kezdõknek" ismérvvel rásóznak egy kemény lasztit, ami a pedálját egy kicsit tönkreszexuálja. 😊

Na, majd megsasolom Tube-on a GT Legends gameplay videóit. Vissza nem kérdeztél, de azért mondom: a #8359-es lista kiegészült a GTR-2-vel és Richard Burns Rally-val. Utóbbi alapban is korábban nem látott élethû rally érzés, de textúra és autóhang módosítást követõen pedig überrealisztikus. 😊

A következõ hozzászólásig egy kis kikapcsolódás. 😊

Falkon
Kiütöttek

Szóval köszi.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

bardocz
Pont, hogy a puha kevésbé pattan vissza, és hamarabb eléred😊
cselt
Falkon
Sziasztok!
Lehet már kérdezték/írtátok , de nem olvastam.
Szóval a Logitech Driving Force GT az jó pc-hez?
Mert csak ps2 , ps3-at írnak , de hallottam hogy jó hozzá.
Válaszotokat elõre is köszönöm.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Hát én úgy tudom, hogy a kezdõ fallabdásoknak a puhább/rugalmasabb labdát szokták ajánani, mert az jobban pattog és több idõ van utánaszaladni a pályán. A labda keménységét asszem az jelzi, hogy 1,2 illetve 3 sárga pötty van rajta.

Szimek: ami a Kormány Kalauzban fel van sorolva, abban nem fogsz csalódni.
Én személy szerint a GT Legends-sel nyomom, az kedvencem fõleg a hangulata és a régi dögök miatt!
Link

Dietrich
pixmániát nagy ívben kerüld el!!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

TitaniumRR
Azért össze ne vesszetek 😊

Melyik autós szimekkel nyomjátok (a gázt)?

Neilszab, írod a fékpedál-squash labda dolgot. Kezdõknek-puha. A lényeg ugye a puhaság, a reális fékpedál érzés és fékerõ adagolás miatt, ami még nem teszi tönkre a pedálrugót. A kezdõknek épp ellenkezõleg a keményebb labdát szokták ajánlani.

A jövõ hétvégi virtuális autózásra elrakva a kormány-pedál kombót, a saját dobozába csak úgy sikerült visszarakni, hogy a fékpedált nyomja a kormány hátoldala. Ez normális, vagy a rugónak hosszú távon nem tesz jót?

Úúú...most nézem, hogy én segítettem neki fõleg és nem is te, és így most magamat oltottam be <#lama> <#miaz>

Szóval akkor pontosítanék: Kösd fel a gatyád rendesen!] <#vigyor>

Nehéz dolga lesz úgy visszafogni magát... <#nevetes1>

pointer4
<#eljen>

Aztán nem illik lehagyni a pályán azt, aki segített 😄
TitaniumRR
Logitech Driving Force GT - remek áron.

Köszönöm az Überkonzolnak. Nektek pedig a javaslatot.

[HUN]FaTaL
Kormányból fos, felejtõs.

A joystickom speedlink egész tûrhetõ. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

pointer4

Egy vagy két pálcikás? 😄
Amúgy nem ismerem, de tuti felejtõs.
simcompany

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

TitaniumRR
A G25-rõl felhasználói véleményem - Semi-contact. 😊
(semi-contact értsd dobozból kivéve, tapizva, próbálgatva - de nem játékban)

Engem a "padlóváltó" érdekelt.

Feelinges, szép, jó a fogása és sebességbe rakáskor is van egy pici "klatty", pont úgy, ahogy egy 90 LE alatti személyautónál.

Felhasználás:

- A szimulátornak mondott játékaim nagy többségénél én biztosan nem használnám. A legtöbb hús-vér autó ezekben a játékokban pillangó-váltós.
- Az említett klattyanás nekem nem elég direkt, érdes, merev stb. Nem vártam persze Lambo Miura váltót, de ez nekem túl személyautós.

A fent olvasottakat senki ne tekintse globális jellemzésnek - ez pusztán a saját szubjektív véleményem. 😊

Ára 46 volt. Létezõ telephellyel bíró üzletrõl beszélünk, nem himi-humi webshopról. Az értékesítõ is megerõsítette: kifutó termék. Utolsó 2 db van, utána g27.

Engem nem érdekel. Ha kell valakinek kontakt, pü-ben jellezze.

arty
azért a helybõl hibás és az elromlik közt van különbség 😊

Forza.

Csak ígyekszem tágítani az emberek látókörét.... 😊

pointer4
Te nagy Saitek Fan vagy 😄
Mindössze egy nappal késõbb meg azt írja, hogy nem bánta meg a vásárlást...

TitaniumRR
A számításoddal a G27-re nekem nem 60 ezer jött ki. 😊

No, de fátylat rá. 20 ezerért ha tudsz hozni Driving Force GT-t lepecsételt garancia levéllel, rendben. 27-30 ezer között árulja jelenleg több üzlet.

laci 700
Saber9:
"Én nekem jelentem 1 nap alatt elromlott a Saitek R660. :C
Még játszani se nagyon tudtam mert a beállításoknál tartottam, de a gázpedál már nem jön vissza, csak nagyon lassan.
Nem lehet komoly baj, de egy naposan nincs kedvem bütykölni.
Hétfõn viszem vissza...."
<#rolleyes>

Tudom, a MOMO-val gyakrabban van probléma, de vicc hogy erre találtam rá elsõk között. 😄
90-100° sztem kicsit kevés, de gondolkodom a kormányon...

Úgy tudom igen 90-100 fokot fordul (egy irányba), akár csak az Ex.

A Prohardver nagy kormányos topikjában találsz egy rakás képet róla, az egyik srác vett egyett és felrakott képeket

laci 700
R660 csak 90°-ban fordítható el nem? A kormány gumírozott vagy mûanyag?
Thx

A helyedben utánaolvasnék nemzeközi site-okon, hogy szokott-e bármi gond lenne a Thrustmaster F430-cal, szóval hogy vannak-e vele garanciális, vagy bármilyen más jelegû minõségi problémák. Ha rendben van a cucc, akkor sztem nyugodtan megrendelheted a ezektõl a webáruházaktól is,

és persze majd számolj be nekünk a fejleményekrõl, sztem sokan kiváncsiak lesznek itt rá... 😉

[HUN]FaTaL
Pixmania francia cég, garancia esetén oda kell visszaküldeni a cuccot, lehetõleg kerülendõ. A másikról nem is hallottam.

Egyik se magyar cég, még a magyar nyelvû ügyfélszolgálat is problémás.

Ha a termékkel nincs semmi gond és szépen kifizeted akkor semmi gáz velük, de ha garanciális gondod van, vagy bármi blama történik, esetleg szeretnél elállni a vásárlástól, akkor több hónapos szopást és huzavonát tudok borítékolni neked.

Legalábbis én régebben ezeket olvastam, fõleg a Pixmania-ról...

Most néztem árgépen hogy a Ferrai F430 kormány két boltban rendelhetõ!
A Pixmania és a Luxméd infoba! 25000 illetve 28000 Ft-os áron!

Mi a vélemény a két cégrõl!Megbízható e stb...

Kinek van valami tapasztalata?
Az hogy nem ismeritek a Saitek-et, az nem a márkát minõsíti, hanem... 😄

A Saitek igen elismert és népszerû márka a repszimesek körében, gyakorlatilag ha Joystick-rõl van szó, akkor mindenki egybõl a Saitek-et ajánlja, a Logitech meg a messzirõl elkerülendõ kategóriába tartozik..

Egyébként kormányokat nézve se nagyon más ám az ábra, mind a MOMO, mind az EX tartósság és hibamentesség szempontjából igencsak problémás darab, az olcsóbb Vibrás kormányukról meg már ne is beszéljünk, mert az már önmagában egy vicc...

Ezzel szemben a Saitek R220, R440 és R660GT a kategóriájukban igencsak megállják a helyüket, a dizájn nem feltételül az igazi, de a minõségük az renben van, panaszt nem igen hallottam még róluk, minden tulaj elégedett...

Ezzel szemben a Momo-ról és az Ex-rõl csak úgy zengenek a fórumok...ezen érdemes lenne elgondolkodni 😉

Toby0501
Lol számolgattam most így kíváncsiságból.. DFGT Logi oldalán 149€, 40725Ft.. Annak ugye a 75%-a 30543Ft, a PCX meg 29500Ft-ért vesztegeti. 😊

r4f1
aki kérdezett árat tõlem azoknak a válasz:
a Logitech honlapjáról rendelek, én is, csak kapok kedvezményt.
A logitech honlapján az árat beszorzod 270-el ( euróban van) és megszorzod 0,75-el ( 25% kedvezmény)
Annyiért tudok hozni akármit ami fentvan az oldalukon.

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

w77d
leszedtem a Logitech Gaming Softwaret úgy ahogy van és most jó...

[HUN]FaTaL
Az viszont furcsa, ilyet nekem sosem produkált. Bekalibráltad a kormányt újra a logitech cuccosban?

Ha igen, próbáld meg visszatenni a régi drivert, de elõtte uninstalláld a mostanit.

Toby0501
Nem tudom, hogy a Shift és TDU hogyan mûködik pontosan, de emlékeim szerint, amikor havernál lõttük be a Shiftet, akkor egy legördülõ menübõl kellett kiválasztani a kormányt.. Ott sincs a listában?

bertino
uhh, az nemjó :|

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

w77d
cseszhetem, nem tudom újra konfigolni, mert nem érzi hogy eltekerném a kormányt...

[HUN]FaTaL
TDUban configold újra az irányítás, mert PS2es neveket kaptak a gombok.

ETS passz.

w77d
srácok segítség kellene. Tegnap emgvettem az Euro Truck simulatort. A Formula EX-em elõször nem akart mûködni a játékban, letöltöttem a logitech honlapról a legújab gaming software-t a kormányomhoz. Na de azóta a Shift alatt csak néha akar mûködni a kormányom a TDU viszont nem is érzékeli... a kormánykonfig program érzékeli rendesen a kormányt csak egyes játékok nem akarják látni...

attilaswf
Hali!

Lenne egy kis problémám a G25-el, mégpedig: RBR-be a gáz és fék úgy mûködik hogy ha nyomom egy kicsit akkor növekszik a fordulat, tehát nem bírom fordulaton tartani mert folyamatosan megy fel, és a pedálút kb 1/3-ánál már teligáz van. A beállításoknál még jó, meg az összes többi játékba tökéletes. Mi lehet a probléma?

bency
Hello,G25-ot mennyibe tudnad szerezni?

:) Semmi okosság :P

Ulvar
Jaja, meg be van nyomva a "hol fékezzél te barom" funkció... 😄

De olyan mint én....kicsit lecsúszok szidok mindent és mindenkit! 😄. 1:05nél...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

TitaniumRR
A Doktor Úr választása... 😊

"Kis kezdõ" - külsõ nézetbõl nyomja... 😊

TitaniumRR
Logitech Driving Force GT-t érvényes garanciával milyen áron tudod adni? Mikorra?