Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 60'-es évek szörnyeivel rendezünk egy nyílt Hotlap és Fun versenyet a régi verdák kedvelõinek, melyben a következõ gépek lesznek a partnereink: Shelby Daytona Coupe ("Cobra kupé"), Lotus Elan 26R, és a TVR Griffith 400. A pálya a szintén kalsszikusnka számító Spa-Francorchamps lesz, melyen a mai napig a valóságban is versenyeznek ezekkel az autókkal a FIA Historic sorozatban.
A Holtap Bajnokság Decemeber 27.-én indul és Január 4.-éig tart este 8 óráig, utána pedig az este folyamán alaposan meghajtjuk a dögöket a FunRace keretében!
Részletek itt: Veterán Hotlap és FunRace vesreny
Minden érdeklõdõt szeretttel várunk és kellemes ünnepeket kívánunk!

Olvasd el a kormány kalauzt, egyebet nemtudok... 😉
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
állíts a force feedbackon nekem olyanra van állítva, hogy effektek: teljes
Amit meg csúszkába lehet húzkálni az meg 60%
Kormánynak meg állítsd be a Logitech Wingman Force feedback
A beállításoknál meg cseréld meg a gáz meg a fék pedált szal állítsd be újra a dolgokat és jó lesz
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Szerintetek az euro truck simulátorban kilehet használni a 900 fokot?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Köszi a válaszokat.
Cselt neked is.
Igen nekem is olyan (tegnap óta van meg) minden kormány ilyen
néha újra kell kalibrálnom (kihúz-bedug) mert elmegy a középállás valami miatt
tehetnének driverbe egy gombot, hogy instant kalibráció 😄
úgyhogy passzolom..
a jel az a GT jel akar lenni középen?
mert az fölött két gomb van..
a bal oldalon a négy írányú pad az szerepelhet mint kar.. szerintem
Na akkor , remélem válaszolsz pár kérdésemre .
Euro Truck Simulatorral szoktál játszani?
A jel fölötti 2 gomb (L3 , R3) azok gombok vagy karrok?
amúgy nekem is az van
Valakinek van Logitech Driving Force GT-je? Ha igen, lécci keressen fel privátba.
Lenne pár kérdésem.
Elõre is köszönöm.
nem akarja észrevenni a pedált......
meg a kanyarodást...
Legalábbis bicón a forgó részekre tilos a WD40 és visszakell zsírozni a szárazra törölt cuccot
sztem ez ittis ígyvan
Persze Ti tudjátok, nem beszélek rá senkit semmire.

Los Angeles, California
http://goo.gl/gd6Zi5
#8461: Megpróbáltam, de nem értem el vele semmit. Csak annyi változott, hogy jobban el kellett fordítanom, hogy a játékban is megmozduljon, de ugyanúgy megmaradt a rezgés.
Los Angeles, California
Nekem is ugyan ez volt a helyzet egy Mantával.
Adtam neki WD40-et fasza volt. Egy ideig.
Utána vettem egy Logic3-at. Ennek is adtam.
Most az is szarakszik , így karira jön a Logitech Driving Force GT.
Nem tudom, jó helyre írok-e, mert az én kormányom nem force feedback-es, de remélem tudtok segíteni. Eddig rendesen mûködött, viszont mostanában elkezdett egy elég idegesítõ dolgot produkálni. A probléma mégpedig az, hogy hiába tartom kanyarodáskor egy helyben a kormányt, a játékokban belsõnézetben olyan, mintha rángatnám. Folyamatosan így rángatózik, de kicsiket, úgyhogy vezetni lehet vele, de hihetetlenül idegesítõ nézni ahogy a képen rángatózik. A kormány semmi extra, csak egy egyszerû Trust Predator (GM-3100R). A kormány már több éves, a garancia már lejárt. A support-osok azt mondták, hogy vagy el lehet vinni szereltetni vagy vehetek egy újat. Gondoltam azért megkérdezem itt is, hátha van valami ötletetek.
Elõre is köszönöm.
Los Angeles, California
ha meg mégis, akkor sincs semmi keresnivalója az effektnek a kormányon... akormányon csak azt kell szimulálni, ami valóban a kormányra hat, nem pedig az egész kasztni minden rezdülését...
Szóval nem is olyan hülyeség az a beállítás😊
Pl biciklinél (ha normális a fék) egy kicsit görbe a tárcsa már berázza a vázat...
Captain Sonar 2024 Remake
Engine: a motor álta keltette vibráció mértéke a kormányon...ez nem hülyeség? nem traktor ez! sztem 0'
Brakes: a kerekek blokkolásától mennyire rezegjen a kormány??? Na ne! 0!
Curbs: a rázóköre hajtáskor mennyire rezegjen a kormány...ebben lehet vmi és szeretem ezt az effektet. Mindenki annyira állítsa erõsre, amennyire szereti 😊
Impact: ütközéskor mennyire üssön a kormány....szintén egyéni
Force feedback effects: az effektek számának mennyisége, minél nagyobbra teszed, annál több típusú effekt befolyásolja majd a kormányodat. Ezen effektek nagy része amúgy meg kamu, semmi köze a valósághoz és semmi kötük a kormányhoz sem....mint amilyen a fékek blokkoásakor keletkezõ vibrálás.
Ha a kromány kalauz beállításaihoz tartod magad, akkor abból már nem lehet baj, illetve ha komolyabban érdekel a téma, akkor a Tippek, trükkok írásomban van errõl egy igen komoly írása belinkelve, ami ezeket az effektek beállításait vesézi (van vagy 40 egyébként, az hogy a mneübõl ebbõl csak 5-6-ot látsz az egy dolog), ott mindent megtalálsz errõl...
Da attól még igaz marad, amit mondtak, úgy kel beállítani, hogy neked jó legyen! Az ISI motoros játékok FFB effektjei nagyrésze amúgy is kamu, és nem hiteles módon számolja ki õket a gép.
A reverse effect az tuti kell, mert logitech.
hiába állítod be, hogy x fokos steering lock mint a valódiban, lehet, hogy nem tudod használni valami miatt, magadnak kell beállítani a saját kormányod..
ami a linken van a lap alján az meg max egy ajánlás...de akkoris magadhoz kell, magadnak beállítani..
az enyém pl így néz ki (race07/gtr evo):
FF effekt
Mondj még valamit. <#vigyor>#vigyor>
Meg tudjátok mondani, hogy az élethû pályaverseny-érzés milyen force feedback beállításokat igényel?
Force feedback effects: ??? %
Force feedback strength: ??? %
Reverse effects: OFF
Steering force: ??? %
Steering vibration: ??? %
Engine: ??? %
Brakes: ??? %
Curbs: ??? %
Impact: ??? %