Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az sms-ezõs, meg telószámláról levonós mutatvány biztosra veszem, hogy nem kétfilléres mutatvány, meg egy rakás papírmunka is (szerzõdések, blabla a kedvezményezett fél számára)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ja és BUÉK mindenkinek!<#pias>#pias>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
(GTL, RACE, GTR2 és a GPL bajnokságra is érvényes)
Forza.
amúgy alap rhez pl.
vagy academy trainer vagy mi a neve ha szárnyas kell..
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Köszi
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Az f1 es kocsi kicsit erõs...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Én a 10-15 rongy körüli kategóriában a Saitek R660 GT-ét ajánlom, lehet, nem olyan menõ (pedig a Saitek elismert márka ám, fõleg repszimes körökben) , de a feladatát tökéletesen és tartósan ellátja. 😉
www.smart-bus.hu
Ilyent kérnek hogy vágja le a kábeleket???
Ez valami átbaszás akart lenni csak nem jött összeD_D_D
"Ez az egyedüli zsír és szilikonok nélküli termék
6 féle feladatot képes ellátni."
Szilikonalapú😄DDDDDDDDDDDDDDDXD
www.smart-bus.hu
A probléma az hogy csak a GTR 2-ben mûködnek az effectek!FF meg rezgés minden!
De a Richard Burns Rally-ban meg a Colin 2005-ben nem!Semmi effect!
Lécci aki tud segítsen nagyon szépen köszönöm elõre is a segítséget!
XP sp2-t használok nem VISTA-t!
www.smart-bus.hu
(én is annak vagyok boldog tulajdonosa, a momos pedálmizéria után ez tûnt a legbizalomgerjesztõbbnek a fém "tappancsaival")
Forza.
www.smart-bus.hu
nekem volt momo-m és simán EX-et vennék most helyette, ha kötött lenne a büdzsé (de vszeg inkább gyûjtenék egy dfgt-re)
Forza.
www.smart-bus.hu
Forza.
www.smart-bus.hu
Potméterre Kontaktsprayt fújunk ami javítja a töltöttséget....
(wd40 mehet csapágyra kontakspray meg mágneses elektromos felületre ami túl zsíros felület... a WD 40 elektronyos cumóra nem túl jó... (szerény véleményem szerint)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Énis 24. én még szenvedtem vele, de ma már úgy megszoktam hogy kipörgésgátló, abs minden nélkül (egyedül automata kuplung, mert nincs kuplung pedál) használom és k................................................ jó😄
Csak ajánlani tudom a MOMO-t a tartósságról nemtok meddig de a feelingje megvan....😄
Annak van egy tengelye én arról beszéltem!
A WD 40 zsíroldó én nem azt fújnék rá, hanem mûszerolajat WD40et tisztításra használunk...
Ha már kötekedni akarsz elõször infolmálódj... egyébként bocs ha félreérthetõen fogalmaztam😊
Peace😊
Ha valakinek nem tartós, akkor ne használja (tényleg tartósabb kicserélni a kontaktossá vált potit, az már igaz. De hogy olyat szerezz, ami belevaló, hát...). Ha valakinek nem tetszik, ne használja. Ha drága, akkor meg se vegye. Szóval felõlem mindenki azt csinál a kormányával, amit csak akar! :-)
Milyen városba közlekedõ szimulátort ajánlotok ami támogatja a force feedback-et
Kösz
SrAta