Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
És majd a felét lenyeli a szolgáltató....
Igazából a 21. században már nem kéne olyan nagy ördöngõsségnek számítania egy mezei banki utalásnak, nekem például 1 percembe és kábé 5 kattintásomba telt....

Az sms-ezõs, meg telószámláról levonós mutatvány biztosra veszem, hogy nem kétfilléres mutatvány, meg egy rakás papírmunka is (szerzõdések, blabla a kedvezményezett fél számára)

Falkon
Nincs mit! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

TaRka0107
Thanks!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

TaRka0107
Szevasztok! Tudnátok linket adni G25 driverhez ami mûködik win7 64bit alatt?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Kár hogy nincs olyan lehetõség hogy küldök egy SMS-t vagy felhívok egy számot és leemel egy x összeget a számlámról.

pointer4
OTP-ben befizethetsz pl 😄 Amúgy jó gondolat 😄
Nem vagyok valami nagy guru ezekben a netes pénz átutalásos dolgokban de ha nincs bank kártyám akkor is tudnék nekik utalni valahogy pénzt? Ha már úgyis újév van kezdjük egy kis támogatással 😊
Ja és BUÉK mindenkinek!<#pias>

Bucser
Itt is rossz a link.

És szerintem itt is tolhatnád banner alá.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

pointer4
De, MSN-en írtad.
Ja nem mondtam, a fõdíj egy GTR-Masters-es teljes szervertagság
(GTL, RACE, GTR2 és a GPL bajnokságra is érvényes)

arty
a joyom saitek és igazad van, valóban normális gyártó 😊 (egyszerûen csak nem jutott eszembe)

Forza.

bardocz
HGTTC, azzal mindent meg lehet tanulni😄
pointer4
RaceX mód, WTCC-s.
nem mindegy? ha nem f1 már jó..vagy nem ez a lényeg? keress magadnak, van választék

amúgy alap rhez pl.
vagy academy trainer vagy mi a neve ha szárnyas kell..

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

SrAta
oks de rfaktorban milyen mod?
Köszi

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

ja, meg gtl 😊 gtr2

rfactor, race07/gtr evo

ajem kisa
Szerintem a grid-et probáld meg!<#circling>

SrAta
Milyen játékot ajánlotok (ami nem f1 mert azalatt kicsit nehéz) amin meg lehet tanulni kipörgésgátló és blokkolásgátló nélkül vezetni?
Az f1 es kocsi kicsit erõs...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
jah h az elküldést nem tette meg aszittem levágás nélkül küldte el szal a levágást nem tette meg...

Az Ex se a legmasszívabb konstukicó, ha nincs mákja az embernek, akkor bizony sok baj lehet vele.

Én a 10-15 rongy körüli kategóriában a Saitek R660 GT-ét ajánlom, lehet, nem olyan menõ (pedig a Saitek elismert márka ám, fõleg repszimes körökben) , de a feladatát tökéletesen és tartósan ellátja. 😉

bertino
you failed.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Már miért lenne átbaszás? Az volt az átbaszás, hogy nem küldte el...

www.smart-bus.hu

SrAta
bazz ez komoly???
Ilyent kérnek hogy vágja le a kábeleket???
Ez valami átbaszás akart lenni csak nem jött összeD_D_D

SrAta
A WD40 oldaláról:
"Ez az egyedüli zsír és szilikonok nélküli termék
6 féle feladatot képes ellátni."
Szilikonalapú😄DDDDDDDDDDDDDDDXD

laci 700
Ha bedöglik a MOMO-d és nem a boltba viszed vissza hanem a logitech-t felhívod (ha van rendes garanciád) küldenek egy teljesen újat úgy hogy a régit meg sem nézik. (Egy másik fórumon írta egy srác hogy simán küldtek újat. kb másfél hét alatt ki is hozták) Egyedül annyit kértek tõle hogy vágja le a kormány és a pedál kábeleit és küldje el nekik (amit persze nem tett meg de nem lett belõle semmi).

RBR-ben nincs effekt! FFB van és kész. Állítsd be az erõsségét... nálam tökéletesen mûködik!

www.smart-bus.hu

Fent van mind a két patch.
Norbi1990
RBR-be rakd fel a 1.01 és 1.02 patcheket és akkor menni fog szerintem. Colin McRea-be nem tudom.
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni!Vettem egy Logitech g25-st!
A probléma az hogy csak a GTR 2-ben mûködnek az effectek!FF meg rezgés minden!
De a Richard Burns Rally-ban meg a Colin 2005-ben nem!Semmi effect!
Lécci aki tud segítsen nagyon szépen köszönöm elõre is a segítséget!
XP sp2-t használok nem VISTA-t!
Ár/érték/teljesítmény alapján a legnyerõbb választás... <#eljen>

www.smart-bus.hu

arty
naigen, mindenki g25ön végzi 😊))

(én is annak vagyok boldog tulajdonosa, a momos pedálmizéria után ez tûnt a legbizalomgerjesztõbbnek a fém "tappancsaival")

Forza.

Én kettõt is nyúztam... az egyik az én hülyeségem miatt halt meg, a másik egy kb 1 órás pedál update óta máig üzemel... nagyon szerettem, de egy G25 levett a lábamról... 😊

www.smart-bus.hu

arty
hát, ha valakinek megéri állandoan gariztatni, gari után pedig a kormányt és a pedálokat hekkelgetni, hajrá 😊

nekem volt momo-m és simán EX-et vennék most helyette, ha kötött lenne a büdzsé (de vszeg inkább gyûjtenék egy dfgt-re)

Forza.

Az lehet, de ilyet az ember a 10 éves fiának vesz! 😄 Szerintem most jó választás a MOMO ennyi pénzért... 2 év garancia van rá, utána meg azok a nyûgök amik vannak vele, azok orvosolhatók...

www.smart-bus.hu

arty
hosszabb távra szerintem az EX jobb, mert megbízhatóbb konstrukció

Forza.

Ennyi pénzért tudsz jobbat?

www.smart-bus.hu

arty
momo-t ajánlani aljas dolog 😊)

Forza.

Bucser
WD40 szilikonalapú síkosító, nedvességgátló.....

Potméterre Kontaktsprayt fújunk ami javítja a töltöttséget....

(wd40 mehet csapágyra kontakspray meg mágneses elektromos felületre ami túl zsíros felület... a WD 40 elektronyos cumóra nem túl jó... (szerény véleményem szerint)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

SrAta
Egyetértek, igen a "régi" kormányok csak rezegnek ez meg ellentart neked a kormány "él" ne akard kikapcsolni, hanem próbáld alacsonyra állítani.
Énis 24. én még szenvedtem vele, de ma már úgy megszoktam hogy kipörgésgátló, abs minden nélkül (egyedül automata kuplung, mert nincs kuplung pedál) használom és k................................................ jó😄
Csak ajánlani tudom a MOMO-t a tartósságról nemtok meddig de a feelingje megvan....😄

SrAta
láttál már közelrõl potit??????
Annak van egy tengelye én arról beszéltem!
A WD 40 zsíroldó én nem azt fújnék rá, hanem mûszerolajat WD40et tisztításra használunk...
Ha már kötekedni akarsz elõször infolmálódj... egyébként bocs ha félreérthetõen fogalmaztam😊
Peace😊

Azért laza a régi, mert a középre húzást rugók ellenében teszi (A vibra motor csak rezget, de más erõt nem ad át); ráadásul anélkül, hogy az útfelület és a kerék kapcsolatát figyelembe venné. A FFB pedig ez utóbbit próbálja szimulálni. Szóval ahogy Szabi is írta, nézz bele a kalauzba, találsz sok jóságot. Elsõnek azt a részt nézd meg, ahol a FFB Effect Strength részt tárgyalja. Ott lesz a Te részed, azaz Nálad azt érdemes csökkenteni. Persze ha késõbb ráérzel az ízére, majd lehet, sõt valószínûleg még tetszeni is fog a FFB ereje, hiszen az is ad egy plusz (nagyon fotnos ráadásul!) információt. Érezni lehet vele a csúszást, így a csúszáshatárt is lehet mjad tudni. Pórbálgasd és ha kitapasztaltad, nem lesz vele gondod.
Olvastad is, amit írtam, vagy csak válaszoltál valamire? Ki beszélt itt tengelyrõl? Potenciométert írtam. Összességében pedig: egy tanács volt a részemrõl, amit nem kötelezõ megfogadni.
Ha valakinek nem tartós, akkor ne használja (tényleg tartósabb kicserélni a kontaktossá vált potit, az már igaz. De hogy olyat szerezz, ami belevaló, hát...). Ha valakinek nem tetszik, ne használja. Ha drága, akkor meg se vegye. Szóval felõlem mindenki azt csinál a kormányával, amit csak akar! :-)
pointer4
Talán a TDU jöhet szóba, ha az ilyen kresz programokat nem említjük.
SrAta
Sziasztok !
Milyen városba közlekedõ szimulátort ajánlotok ami támogatja a force feedback-et
Kösz
SrAta

pfff... már csak helyesen kéne tudnom írni! 😊

Black Ghost
Ez most mint pedál? ..............híííííjjj 😄DD

Viszont egy ezresbõl meg van.