Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will use google before asking stupid questions.
<#vigyor2>#vigyor2>
Ittp l simán megforgatja és még egy picit rá, az pedig 400°.
EZ az adat az alap. Innentõl pályafüggõ is. Monacoban más a helyzet. Sajnos a videókat már törölték... 😞((
De például raliban tuti, hogy jóval 180-220 fok feletti a kormányszög... ott bizony megvan az 500...
www.smart-bus.hu
Én a momo-t nem vágtam falhoz, csak ököllel vertem<#idiota>#idiota> Természetesen még ezelõtt jelent meg a probléma rajta! 😄
A pedál meg váltó miatt meg alapból nem fogom kukázni, G25 ehhez képest lókuki, pedig még csak képen láttam. Minden pedál más, a fékben gyárilag benne van valami gumi, hogy felkeményedjen, a gáz jó hosszú úton jár, lehet vele heel'n'toe-zni.
Ha tudnám használni rendesen bármilyen fokon, akkor már majdnem hibátlan lenne.
Egyébként ezzel nem lehetne visszavinni gariztatni? Esetleg fanatecéknek írni egy mailt, hogy milyen hülyeségeket csinál és hogy tudnak-e valami megoldást.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
www.smart-bus.hu
Viszont a váltója kurvajó, meg kell hagyni. Fõleg, hogy külön van a szekvenciális meg H-váltó.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Versenyautója válogatja, de 4-500 fok élõben teljesen reális.
Én sokkal pontosabban tudok menni az RBR-l, ha 450 fokon van, mintha 270 fokon. Nagy tempónál pontosabb, finomabb az irányítás... ráadásul valóságosabb is...
Eg yG25-t vétek 180 fok, és társain használni... szerintem...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Így viszont nem olyan vészes!Majd megpróbálom a Gtr 2 -t azt meglátjuk!
Így 1 nap után is tettszik tettszik a kormány <#crazya>#crazya><#nevetes1>#nevetes1>
Forza.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Kicsit zavaró hogy belsõnézetbe alig fordul a kormány,én meg már elfáradtam egyszer mire bekanyarodok! 😄
Köszi
de amugy az árkád, pörgõs mivoltuk miatt eléggé kormányrángatós játékok, szal a nagy elfordulás itt szerintem elég nagy hátrány 😊)
Forza.
Ezek a játékok igazából billentyûzetre lettek optimalizálva, aztán belerakták a kormány támogatást is, de nem ez a fõ profiljuk, szóval szerintem a kuplungot felejtsd el.
Próbálj ki inkább valami szimulátort pl: rFactor, LFS(a kuplungot itt tudod a legjobban kihasználni), Race sorozat, GTR-Evo, GTR1-2, GT Legends, netKarpro, iRacing,
degrees of rotation
kuplungot kevés játék kezel jól, még a szimek közt is necces (TDU volt a kedvencem az összes közül)
Forza.
Itt fennt nagy piros link "Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!!" , részletesebben írnak róla.
Nah megérkezett a G25 kötmányom 😄 !
Most próbálgatom!
Grid és Dirt 2 -vel próbálkozom,majd késõbbiekbe felteszem a szimulátor játékokat is,de annyi kérdésem lenne hogy a játékba az autóba picit fordul a kormány,de én meg majd egy teljes fordulatot csinálok!Ez miért van és hogyan kell beállítani az említett két játéknál?
Valami elfordulási szöget kell kihozni 20 és 25 közé azt értem, de a játékon belül nem tudom állítani a kocsi kormányelfordulási szögét!
A Grid -be megy a H váltó de nem kér kuplungot! Valaki? 😄
Elõre is köszi!
Elõre is köszönöm!
Minden jót! <#wave>#wave>
G27 még nagyon fent van árba!
Azt mondták van méág 6-7 db külsõ raktárba,azt annyi!
A másik boltba meg azt mondták január végén lehet lesz, 66000.- körül!
Mondom köszi... 😄
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Egyébként PH, vagy például MM... igaz utóbbi nagyon drága...
www.smart-bus.hu
Tehát a link...
Honda - The Power of Dreams
Itt van pár bolt, telon érdeklõdhetsz, hogy kinek van stb. A garira figyelj, lehet egyik helyen olcsóbb, de csak 1 év gari.
Honda - The Power of Dreams
Feltételezem a szekvenciális váltó miatt ez. Javaslom, hogy vásárlás elõtt próbáld ki semi-contact, hogy valóban ezt a "feelinget" keresed-e. "Güd lákk!" 😊
Captain Sonar 2024 Remake
G27 a sláger g25 má csak elfekvõben van....
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Logitech G25-t szeretnék venni,de nem tudom hol,mennyiért,kitõl érdemes megvenni/rendelni!
A Ferrari F430 kormányt szívesen megrendeltem volna,de mivel csak Pixmania forgalmazza lemondtam róla 😞
Na de G25! Ötlet? .... Elõre is köszi!