Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metwork
Nem tudtok valakit aki szeretne venni egy Momo Force-ot?

I will use google before asking stupid questions.

pointer4
Az meg 540°
LFS-t, meg pl így tervezték:
Ulvar
Na még egy utolsó

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Én is szeretném szimulátorba picit feljebb állítani a fokot! <#wink> csak Grid és Dirt 2 -be lett így jó mivel nem lehet játékba kerékelfordulást állítani,ezért maradt az alapba bekalibrált 200 fok!

<#vigyor2>
pointer4
F1 es verdát pl tekerik 450°-ig. Max a gokártokat csak 270°. Wtcc is 540°.
Ittp l simán megforgatja és még egy picit rá, az pedig 400°.
Én sem akarok vitázni, de ezt anno az rFactor topikban kiveséztük... elõször is 4-500 fokot mondtam, nem 500-t! 😉 A 180-220 fokos adat egy irányra érvényes. Ha jobbot és a balt összeadod, akkor kb egy helyen járunk...

EZ az adat az alap. Innentõl pályafüggõ is. Monacoban más a helyzet. Sajnos a videókat már törölték... 😞((

De például raliban tuti, hogy jóval 180-220 fok feletti a kormányszög... ott bizony megvan az 500...

www.smart-bus.hu

bosco05
Nem vitatkozni akarok, de mutatnál egy olyan belsõ kamerás felvételt ahol normális versenyautóban 500 fokos a kormány? Én eddig akikkel beszéltem és versenyeznek mind azt mondták hogy 180-220 fokig bezárólag megáll a tudomány. Ami autókat közelrõl láttam , vagy akár youtubeon, ott szintén ez volt. Nem véletlenül tologatják annyit a kocsikat mikor be akarnak állni a garázsba velük. Amúgy édes mind hogy 500 fokhoz állítasz 30-as steering lockot, vagy 180-hoz 10-et, max kicsit finomabban tudod fordítani, de sehol sem sovány a 180. Nyugodtan lehet annyival játszani, egyedül Kamionszimulátornál gáz, mert azok fordulnak 500-900 fokokat. Nah most azt képzeld el egy versenyautóban 😊 . Elég vicces lenne és a pilóták keze is leszakadna futam végére az tuti 😊
[HUN]FaTaL
G25 fékpedálja is felkeményedik.

http://goo.gl/gd6Zi5

bardocz
Verseny közben anyázok,szidom a németeket, és megszokom. Ejj, ott tartunk, hogy ma már csak bútort kell svédet venni, minden mást a japánoktól kell szerezni😛
bardocz
Sajna nem lehet gariztatni, mert akitõl vettem, ingyen kapta minden gari nélkül a fanatectõl. Ez van, most nem fogom lecserélni egy ideig. Igazából azt nem értem még, hogy miért kell erõltetni ezt a vezeték nélküli dolgot, egér meg bill mûködjön az éteren keresztül, meg a net is menjen onnan a hugomnak, de mást így használni semmi értelme.

Én a momo-t nem vágtam falhoz, csak ököllel vertem<#idiota> Természetesen még ezelõtt jelent meg a probléma rajta! 😄

A pedál meg váltó miatt meg alapból nem fogom kukázni, G25 ehhez képest lókuki, pedig még csak képen láttam. Minden pedál más, a fékben gyárilag benne van valami gumi, hogy felkeményedjen, a gáz jó hosszú úton jár, lehet vele heel'n'toe-zni.

Ha tudnám használni rendesen bármilyen fokon, akkor már majdnem hibátlan lenne.
cselt
Kukába vele, csak szóljon, hogy melyikbe dobta <#idiota>

Egyébként ezzel nem lehetne visszavinni gariztatni? Esetleg fanatecéknek írni egy mailt, hogy milyen hülyeségeket csinál és hogy tudnak-e valami megoldást.
Ombika
Kepes vagy feszt kalibralgatni.Verseny kozben mit tennel,idot kersz ellenfeltol? 😊 Kukaba vele! 😊

milk4
De neked még a béta verziós Fanatec van még nem?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Türelmes ember lehetsz... én a balra húzás miatt vágtam falhoz a momo-t anno... 😄

www.smart-bus.hu

bardocz
Az, fõleg amikor úgy csinálja, hogy még a boxban álló helyben jó, majd amint kikanyarodtam elállítódik... Na olyankor szétverném pici darabokra és szidom a német precizitást😄
Viszont a váltója kurvajó, meg kell hagyni. Fõleg, hogy külön van a szekvenciális meg H-váltó.
Hmmm... elég idegesítõ lehet!!!! 😞

www.smart-bus.hu

bardocz
Fanatec. Kimegyek vele a pályára, megyek pár gyorskört, majd alt+tab, kalibrálás, és így tovább végtelen ciklusban. LFS-ben legalább lehet a játékban kalibrálni a kormányt, a pályán.
Hmmm... milyen kütyü az?

www.smart-bus.hu

bardocz
Nekem a kormányom sajna csak 180-360-900 fokon mûködik rendesen, különben kurva gyakran kalibrálódik el(így is), szóval fölöslegesen nem szopatom magamat.
Nyilván nem 900 fokra gondoltam.

Versenyautója válogatja, de 4-500 fok élõben teljesen reális.

Én sokkal pontosabban tudok menni az RBR-l, ha 450 fokon van, mintha 270 fokon. Nagy tempónál pontosabb, finomabb az irányítás... ráadásul valóságosabb is...

Eg yG25-t vétek 180 fok, és társain használni... szerintem...

www.smart-bus.hu

bardocz
A 900°-os részt olvastam benne, nem hittem el, kipróbáltam, nem lettem gyorsabb semmivel, ha arányosan állítottam be a kormányszöget, max kisebb lett a kocsi fordulóköre. Sõt, sokszor akkor gyorsulok ha 360°-hoz felemelem a kormányszöget 17-19-rõl 25-re.
Azért ebbe ne legyél olyan biztos! 😉 Lapozd csak át azt a kormány kalauzt...

www.smart-bus.hu

bosco05
Miért lenne? Én 180 fokkal nyomtam, nem volt vele semmi gond. Megszokás kérdése. A valóságban sincs a versenyautókban 400-500 fok 😉
gtr2 200 fokkal szerintem sovány lesz 😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

A G25-nél alapbeállításként 200 fok van kormánybeállársra beállírva!Grid-be és Dirt 2-be is ,ha ezt nem bántom ,tehát marad a 200 fok,akkor jó a kormány és annyit fordul amennyit kell!De ha nagyobbra akkor nem nagyon <#wink>

Így viszont nem olyan vészes!Majd megpróbálom a Gtr 2 -t azt meglátjuk!

Így 1 nap után is tettszik tettszik a kormány <#crazya><#nevetes1>
arty
szimekben a játékbeli kormány kikapcsolható, árkádokban viszont többek közt engem is zavar a jelenség, sokszor marad a motorháztetõ 😞

Forza.

SrAta
dirt 2 be nekem a momo racing baromi jól megy annyit fordul minden amennyit kell de ugye én ezt nem is tom állítani mert amint láttam a képet ami lejjebb van nekem olyan menüpont nincs is a profilerbe

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Aham értem,akkor nagyon nem lehet segíteni az arcade gameken hogy ne kelljen annyit tekerni! 😄

Kicsit zavaró hogy belsõnézetbe alig fordul a kormány,én meg már elfáradtam egyszer mire bekanyarodok! 😄

Köszi
arty
és ha játékban érzékenységet leveszel, prfilerben bedig belövöd a 900 fokot? akkor sem kell tekergetned? mert szerintem igen 😊

de amugy az árkád, pörgõs mivoltuk miatt eléggé kormányrángatós játékok, szal a nagy elfordulás itt szerintem elég nagy hátrány 😊)

Forza.

cselt
Hát szerintem ezekben a játékokban nem lehet állítani a kormány elfordulási szöget, ami engem is nagyon zavart és ezért nem is nagyon játszottam velük kormánnyal.
Ezek a játékok igazából billentyûzetre lettek optimalizálva, aztán belerakták a kormány támogatást is, de nem ez a fõ profiljuk, szóval szerintem a kuplungot felejtsd el.

Próbálj ki inkább valami szimulátort pl: rFactor, LFS(a kuplungot itt tudod a legjobban kihasználni), Race sorozat, GTR-Evo, GTR1-2, GT Legends, netKarpro, iRacing,
arty

degrees of rotation

kuplungot kevés játék kezel jól, még a szimek közt is necces (TDU volt a kedvencem az összes közül)

Forza.

pointer4
Azért nem szimulátor, mert se kuplungot, se futómûbeállításokat nem támogat. A fizikáról nem is beszélve. Amúgy az arány, amire gondolsz, az a logitech profiler kormányszögbeállítás, osztva a futómû steeringlock-jával.
Itt fennt nagy piros link "Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!!" , részletesebben írnak róla.
Hello!

Nah megérkezett a G25 kötmányom 😄 !

Most próbálgatom!

Grid és Dirt 2 -vel próbálkozom,majd késõbbiekbe felteszem a szimulátor játékokat is,de annyi kérdésem lenne hogy a játékba az autóba picit fordul a kormány,de én meg majd egy teljes fordulatot csinálok!Ez miért van és hogyan kell beállítani az említett két játéknál?

Valami elfordulási szöget kell kihozni 20 és 25 közé azt értem, de a játékon belül nem tudom állítani a kocsi kormányelfordulási szögét!

A Grid -be megy a H váltó de nem kér kuplungot! Valaki? 😄

Elõre is köszi!

Ombika
Mikor cegtol netezek nincs google, tiltva van millio oldal... 😞

bosco05
Ombika
Ara?

Aki G25 kormányt szeretne még venni,PcLand-nál 5-6 db van még elvileg raktáron,vagyis 2 napja még volt!
Köszi, elolvastam,és olvasgatom 😄
pointer4
Bannerben link "Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!!+trükkök"
Mindenre kitér ami kellhet neked!
Viszont lenne egy kérésem!Ha valaki esetleg ért a G25 beállításaihoz ,miket kell figyelembe venni,hol kell állítani,hogyan kell használni,és türelme is lenne,az lécci jelezzen!<#wink>

Elõre is köszönöm!

Minden jót! <#wave>
PC Land árul még G25-t!Meg is rendeltem! 50.000.- drágább mint 35.- de legalább van! 😄

G27 még nagyon fent van árba!

Azt mondták van méág 6-7 db külsõ raktárba,azt annyi!

A másik boltba meg azt mondták január végén lehet lesz, 66000.- körül!
Mondom köszi... 😄

adamfesto
G-27 en nem gondolkodtál?

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Miért is? Üsd be a keresõbe...

Egyébként PH, vagy például MM... igaz utóbbi nagyon drága...

www.smart-bus.hu

AlieN911
Hülye vagyok.. a lényeg lemaradt, bocs xD
Tehát a link...

Honda - The Power of Dreams

AlieN911
Hali!

Itt van pár bolt, telon érdeklõdhetsz, hogy kinek van stb. A garira figyelj, lehet egyik helyen olcsóbb, de csak 1 év gari.

Honda - The Power of Dreams

TitaniumRR
Ha mázlid van, még van nekik. Honlapon ne keresd, telefonon hívd õket.

Feltételezem a szekvenciális váltó miatt ez. Javaslom, hogy vásárlás elõtt próbáld ki semi-contact, hogy valóban ezt a "feelinget" keresed-e. "Güd lákk!" 😊

Captain Sonar 2024 Remake

SrAta
colin dirt2 kurvajó momoval😄

G27 a sláger g25 má csak elfekvõben van....

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

milk4
G25-t már seholsem veszel,max használtan.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Sziasztok!

Logitech G25-t szeretnék venni,de nem tudom hol,mennyiért,kitõl érdemes megvenni/rendelni!

A Ferrari F430 kormányt szívesen megrendeltem volna,de mivel csak Pixmania forgalmazza lemondtam róla 😞

Na de G25! Ötlet? .... Elõre is köszi!