15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#9897 Kivételesen jól szóltál :D
Sőt mi több, tökéletesen!
Jajj, megyek fel steam-re, valami monitor kérdésre nem válaszoltam. -
#9896 jól mondod -
#9895 Őőő szerintem nem kell hozzá semmilyen progi. Csupán mikor bedugod a kormányt, akkor kalibrálás után nyomd be addig a pedált amíg tudod, és ezt veszi majd max értéknek. De javítsatok ki ha tévedek. -
hajastamas #9894 Sziasztok. Dxtweak 2 prorammal kapcsolatban lenne egy kis helpre szükségem. Van egy DFGT kormányom, és a fékpedál alá betettem egy puha squash labdát. így a pedált nem tudom ugye teljesen lenyomni, és azt szeretném belőni a progival, hogy (ha bent van a squash labda a pedál alatt), és teljesen lenyomom a pedált, akkor is 100%-os legyen a fékerő, ne pedig 80körül. Ha nem fogalmaztam világosan, akkor szóljatok légyszi. mellékeltem két képet, az első alapállapotról készült, a második pedig lenyomott pedál esetében. Melyik értékeket kell állítanom és mekkora értékre hogy megoldódjon a probléma? Előre is köszi mindenkinek.
-
#9893 Azt milyen FONT-al kell írni ? "Helvetica Pofánvág" ? :D -
#9892 DFP-t 3 évig használtam és semmi baja...most a dobozában pihen ;) -
#9891 akkor DFGT.. -
#9890 elolvastam -
#9889 Szerintem egyáltalán nem feltűnő -
neilszab #9888 Ajánlom figyelmedbe a naaagy piros linket emitten felül! ;)
Amúgy tényleg a DFGT-t a legjobb választás...
(Pointi koma, úgy látszik így sem elég feltűnő a link. Nem tudna villogni, vagy esetleg 3D-ben kinyúlni a képből és képenb...ni azt, aki nem veszi észre? :D) -
#9887 ok
köszi -
#9886 ok
köszi -
#9885 +1 -
#9884 Akkor egyértelműen DFGT, persze csak szerintem :) Nekem majdnem két éves már és semmi baja, pedig napi szinten nyúzom a rallytól elkezdve a wtcc-n keresztül a formula autókig mindennel. -
#9883 Ár szerint 20-30 ezer forint környéke:)
-
#9882 Mik az igényeid? Mert van pár kategória, főleg ha ár szerint nézzük a dolgot. Ami viszonylag olcsó és tapasztalataim szerint nagyon megbízható az a Logitech DFGT, de van egy picit komolyabb is amit tudok ajánlani, de az árban a duplája és kezdésnek szerintem luxus a G25. Előbbit 20 körül utóbbit 40 körül tudod beszerezni, de ezek már megbízhatóan működnek. -
#9881 Sziasztok!
Nem nagyon vagyok otthon a kormányokban. PChez tudnátok ajánlani egy jó kormányt? :)
köszi
-
Debilon #9880 de van..
FREETRACK -
#9879 Valami webcamos megoldás ingyenes szoftverrel nincs?:D -
#9878 köszi:) -
#9877 Banner -> Hands-free view point control és válogass. ;) -
#9876 wow:)
és ehhez milyen szerkezet kell?:) -
#9875 Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ebben meddig húzza az FFB. A régiben állítólag elég hamar elszállt. -
#9874 Az egy olyan cucc ami érzékeli a fejmozgásodat és tudsz vele tekintgetni jobbra balra :) -
#9873 ööö
azmiaz?:D -
#9872 Fanatec Porsche 911 GT3 RS V2 teszt :) -
#9871 Akarok majd csinálni Tdu-hoz! -
#9870 rFben a segítségek súly felesleget okoznak egyes modoknál, ha kikapcsolod gyorsabb leszel, de mondom ez mod függő. -
#9869 hopp ott lemaradt egy pontXD
Kikapcsoltam a kipörgésgátlót, ABS-t.
Beállítottam a kormányzárat:D -
#9868 ABS beállítása ugye a kikapcsolását jelenti? -
#9867 LOOL
F1RFT2009el kikapcsoltam a kipörgésgátlót, ABS-t beállítottam a kormányzárat 10re (ugye 240°os a MOMO) és gyorsultam 2mp-tXD -
Maci23 #9866 Szaisztok!
Használ itt valaki Track Ir-t?
Milyen a játékokhoz? -
#9865 köszi megvan! -
neilszab #9864 Szia
A Controller.ini fájlban lehet beállítani a "Steering Wheel Range" sorban. A kormányt kikapocslni meg a menüből lehet, amelyik verzió szimaptikusabb. -
#9863 Fül iz dö most evszom -
#9862 Használj TV stylet vagy a füled! -
#9861 kösszzz:D
De akkor meg az a gond, h nemlátom a váltássegítőt meg a fokozatotXD -
#9860 Settings -> Display -> Steering wheel. -
#9859 az az üléses nézet van szal pont látszik a kormány és irritáló, hogy nem ugyanúgy forog:D
Szal vhogy ki lehet kapcsolni a kormányt, vagy ezt, hogy az animáció igazodjon hol lehet beállítani?:D -
#9858 Minek az? Ott van előtted a kormány a játékba nem is kell kormány ha onboard játszol, ha külső kamba akkor meg minek? :D.