Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PH-n Gianni bazárjában 45000.-Ft...

www.smart-bus.hu

Segítenél, hogy melyik az a hely ahol vetted?<#vigyor>
pointer4
De a G27et nem a G25 fölötti kategóriának szánták, hanem helyette. Majd ha eltûnik a G25 minden polcról, akkor talán olcsóbb lesz.

Van amúgy valakinek G27? A fordulatszám jelzõ lámpák mivel mûködnek együtt most?
Sziasztok!

Sokan keresnek még G25-t, ezért gondoltam leírom a tapasztalataimat!
Én két hete vettem a Logitech G25 kormányomat! 54.000.- ft volt kiszállítással együtt!45000-s boltba fel se vették a telefont! Ahol 46000-ért árulták felhívtam õket persze én is, de megnyugtattak hogy január végén talán lesz náluk de 65000 körül <#crazya>, mondom köszi ...

Így hát megvettem ott ahol 51500 ft volt!2év gari,úgyhogy minden rendbe volt vele!A G27 egy nagyon jó kormány pár dologba finomítottak rajta és kényelmesebbé tették mint a G25 esetén,de ez természetes, mivel 3 év volt "javítani" , ami elmondható hogy nem olyan drasztikus fejlõdés!De hát ez van!A G27 árát én is sokallom!Szerintem G25-t levinni nem akarták Momo szintre (árban) a G27-t meg ugye el kell adni!És szerintem amennyi az "újítás" annyival többet nem fizetnének ki érte sokan!

A G25 most kezdett volna 30000 ft környékén az "elérhetõbb" kormányok közé kerülni,és sok embernek elérhetõvé válni,ezzel örömet okozni!<#vigyor2>

Drukkolok akinek még nincs,hogy legyen!<#wink>

Kellemes böngészést minenkinek!<#wave>
nekem a napokban lett DFGT-m. Abszolút meg vagyok vele elégedve (nem vagyok HC szimulátor fan, néha gurulok 1-2 órát azt kész), a force feedbackje is nagyon jó. Precíz kis szerkó az tuti, és a minõséghez képest az ár nem sok. ha esetleg érdekel, hogy hol lehet olcsón megrendelni, gyors kiszállítással, dobj PMet 😊

Igazából nem is az a lényeg hogy most gyorsabb vagyok vele vagy sem élvezzem és kész. Viszont néztem pár videót és szívesen kipróbálnám ezt a 900 fokot úgyhogy aszt hiszem gyûjtök még egy kicsit és a DFGT-t veszem. Köszi a választ!

pointer4
Hát abban tanácsot adni, - egy idegen embernek - hogy mi érné meg neki legjobban hosszútávon, anyagi és élvezeti szembponból, nincs ember a földön aki õszintén tudna segíteni 😄
Olvasd el esetleg a Kormány Kalaúzt, bár ezen lehet már túlvagy.
Egy DFGT-vel, talán érdemes lenne már komolyabban versenyezni.
Viszont egy ki hétvégi móka is lehet minõségi szórakozás, amit a DFGT bizton megad.
A pályán nem leszel egyikkel se gyorsabb vagy lassabb mint a másikkal. Az nem ettõl függ.
Sziasztok! Szeretnék venni egy kormányt és vagy Logitech EX-et vagy DFGT-t akarok venni csak nem tudom hogy megéri-e a DFGT dupla annyiért mert igaz hogy 900-fok a fordulási szöge meg a minõsége is jobb lehet de mégis dupla annyiba kerül és az EX-rõl is igazán jókat hallottam. Szóval a kérdésem hogy melyiket ajánlanátok nem annyira sokat játszanék vele de azért szeretném ha akkor élvezetes lenne vele a játék. Köszi!

pointer4
Nekem pl 30°, de ez erõsen függ a ülésmagasságtól/távolságtól, majd úgy is megváltoztatod az elsõ másfél-két órás verseny után 😄

Ha a vázat összehozod, elvileg 30ból kilehet hozni az elektronikát, kellene hozzá még kettõ ablaktörlõmotor, egy autó aksi, és ahhoz töltõ.

Én is szimpla HD-s tv-t használtam, mostmár FullHD-s, azért ég és föld különbség nincsen. Viszont inkább nagy legyen.
Az a kérdésem van hogy a G25 pedálját milyen fokban döntsem meg ami leginkább megfelelõ!Nekem így is kényelmes (alaphelyzetbe) ,de mégis melyiket kellene megszokni!

Elõre is köszi!

Jahm és igen, Pointer, mennyibe áll meg elektronikástul mechanikástul a te cockpited? Lcd van G25 van többi nincs <#crazya> és annyi még hogy LCD-m Hd-s nem Full Hd-s,mekkora gond ez? Viszont a monitorom az Full Hd-s de csak 22"-os!(az se kicsi,de cockpithez nem tudom!

Köszöntem! <#wave>
Ez így korrekt eljárás <#wink>

Mondjuk én maradtam az eredeti kormánykeréknél! <#vigyor2>
pointer4
Hát ez gyönyörûen randa 😄
Legalább sûllyesztette volna be a tetejét, hogy a dudát is fel lehessen szerelni 😄
A kérdés inkább arra vonatkozott, hogy a kijelzõ ledekkel mit lehet csinálni, hogy ne kukába menjenek 😄 😄
én így csináltam:
Semmi baja nincs,csak nagyobb átmérõs sport kormányra cserélte! <#wink>
SrAta
ME mi a baj a g27tel hogy cserélni kell a kereket?

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Az a legkevesebb... szerintem az is könnyen cserélhetõ...

www.smart-bus.hu

Norbi1990
Azzal a nagy kormányal nem éri el a hátsó füleket 😄
pointer4
Arra lennék kíváncsi, kilehet-e cserélni könnyen a g27 kormányát valami normálisra, és kilehet-e hozni az SLI lámpáit valami komolyabbra?
Logitech G25 vs G27

Bocsi nem tudtam hogy így is lehet videót linkelni!
Szóval lessetek rá,jó videó!
Logitech G25 és G27 összehasonlítás és szemléltetés!

Kellmees zene , Nagyon jó videó ,és tartalmas! Most találtam ajánlom mindenkinek!

http://www.youtube.com/watch?v=Rx8mZKspLj4&feature=related

Üdv!
sikura
OKs!

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

SrAta
használd a wingman beállításait énis azt használom a momonak mert az RF nem ajánlja fel aztse!

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

sikura
Igazából csak a kormány fordulási szögével van kisebb gond, mert ugye csak ~200ÿ -ig tekerhetõ nem 360ÿ ig.

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

sikura
Hali!
Nekem Logi FF EX belépõszintû kormányom van.
Én megvok vele elégedve, kényelmes is meg kézre esõ is.
De sok játék egyáltalán nem ajánl fel hozzá beállítást.
Én pl csak rF -t jáccok vele. De nem igazán találok hozzá leírást , beállítási értékeket.
Tudna esetleg valaki segíteni , valaki aki ilyen kormánnyal tolja esetleg?

Nnnnna... megszólalt Melák! 😄 😄 Neked 200% kell õsember!!!! 😄 😄

www.smart-bus.hu

Ahhoz, jó nagyot kell esni! 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
Hüje buszos, jáccál joypaddal 😛
SrAta
nana😄
Valamikor az az élethû😄

Az FFB nem azért van, hogy letépesd vele a kezed! 😄 Nyugodtan vedd lejjebb a beállítást játékon belül! Nem attól élethû, hogy kitépi a kormányt a kezedbõl... 😉

www.smart-bus.hu

SrAta
menk végig bekeményedett (hidegtõl) elsõ villájú dirt biciklivel a kátyús erdei uton...😄
Nah megtudod milyen az FFB😄
Az aztán nem sajnál😄
Veheted lejjebb ha akarodXD
Úgy ráz bazz 1 órán át zsibbadt a kezem😄
Kül a momo nem butul annyira😄

az lesz, de gondolom nem véletlen ilyen a gyári beállítás... valszeg így élethû 😄 de rallys játékba 1 pálya után már fáj a kezem xD

vedd visszább ha erõs😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Megvan a kormány már délután óta, eddig próbálgattam de...

EZ KURVAJÓ 😄
Igaz kicsit még bénázgatok, de lassan rászokok a pedálra meg a kormányra és jobban fog menni. az FFB idegesít egyedül, 1-2 játékban olyan erõs hogy hihetetlen...

Falkon
Az komoly!
Nekem tegnap jött meg 26-ért!.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

ja game.co.uk -rõl még mindig valami 8500Ft szállítással együtt... de inkább elõrendeltem itt (meg vettem is egy beta keyt cdgalaxistól)

Nem tudom, nekem valahogy kényelmetlen...

Vezetetés közben folyamatosan rajta kell lenni a lapátfüleken az ujjaimnak, és ezért nem tudom jól megmarkolni a kormányt a hagyományos értelemben, ebben ráadásul zavar az is, hogy a váltófül mögött nincs is nagyon hely kényelmesen az újjaimnak. A fülek meg ahhoz, hogy folyton rajta legyen az újjam túlságosan hátul és túlságosan kívül helyezkednek el, tehát a kényelmeshez mérten egy picit mindig "kifelé" kell állnia a kezmnek.

A DFGT esetében a kormányt kalsszikus éretelemben jól meg lehet markolni, elég hely van hátul az újjaknak és a váltó pöcök is a legjobb helyen, pont a középsõ ujjam alatt helyezkedik el, tehát nem kell fogást váltanom a kormányon, amikor váltani akarok, és amikor csak simán markolni. Az ellenállásval sincs bajom, a G25-tel könnyebben váltom el magam, mint a DFP-vel.

Sztem ergonómiailag (kényelem, fogás, gombok elhelyezkedése/minõsége) a G25 igencsak visszalépés a DFP-hez képest, még a bõr sem jobb rajta, mint a DFP bevonata. Persze mûszakilag meg jobb a G25...

Dióhélyban ennyi...

arty
durva! megemelték!! 😞(( 25 font volt még kb 2-3 hete 😞(

Forza.

pointer4
Lehet elfogyott az akciós készlet a nagykerben, újrarendeltek, ennyiért jött. Ilyenkor amúgy is szeret a logitech árat emelni.
de mire fel ugrik ez 10ezer ftot?

pointer4
Viszont akkor lehet pár nap és mindenhol felmegy az ára. Csak ahol a legjobban pörög, ott változik legyorsabban.
BC2 PC-re 10ezer lesz (már betakeyt vettem, azért ennyi)

arty
bc2 8k lesz ... tehát 32k-d van kormányra 😊

Forza.

Érthetõ... én is sokat agyaltam a G940-n, de nem bírtam tovább... berendeltem! 😄

www.smart-bus.hu

annyira nem mindegy, összvissz 40ezrem van és még Bad Company 2-t is vennem kéne >.>
mind1, megrendeltem überkonzoltól...

Ne csináld már... ott van egy csomó helyen pár ezer forinttal drágábban... ha annyira kell mindegy, hogy 25, vagy 27 ezer! 😉

www.smart-bus.hu

Nem ragaszkodok , csak kicsit felbasz... gondoltam ma végre játszani fogok az új kormányommal, de nem... ebbõl jövõhét lesz basszameg... témazárok meg minden ááá

Ne ragaszkodj egy céghez...

Nézz körül...

www.smart-bus.hu

Hogy a faszomba megy fel 1nap alatt 10ezret egy kormány??? 36ezer supergamernél a DFGT, eddig meg 25k volt -.-

Norbi1990
Ugyanilyen székem van csak kékbe <#idiota>
pointer4
Deskpit 😊