Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Van amúgy valakinek G27? A fordulatszám jelzõ lámpák mivel mûködnek együtt most?
Sokan keresnek még G25-t, ezért gondoltam leírom a tapasztalataimat!
Én két hete vettem a Logitech G25 kormányomat! 54.000.- ft volt kiszállítással együtt!45000-s boltba fel se vették a telefont! Ahol 46000-ért árulták felhívtam õket persze én is, de megnyugtattak hogy január végén talán lesz náluk de 65000 körül <#crazya>#crazya>, mondom köszi ...
Így hát megvettem ott ahol 51500 ft volt!2év gari,úgyhogy minden rendbe volt vele!A G27 egy nagyon jó kormány pár dologba finomítottak rajta és kényelmesebbé tették mint a G25 esetén,de ez természetes, mivel 3 év volt "javítani" , ami elmondható hogy nem olyan drasztikus fejlõdés!De hát ez van!A G27 árát én is sokallom!Szerintem G25-t levinni nem akarták Momo szintre (árban) a G27-t meg ugye el kell adni!És szerintem amennyi az "újítás" annyival többet nem fizetnének ki érte sokan!
A G25 most kezdett volna 30000 ft környékén az "elérhetõbb" kormányok közé kerülni,és sok embernek elérhetõvé válni,ezzel örömet okozni!<#vigyor2>#vigyor2>
Drukkolok akinek még nincs,hogy legyen!<#wink>#wink>
Kellemes böngészést minenkinek!<#wave>#wave>
Olvasd el esetleg a Kormány Kalaúzt, bár ezen lehet már túlvagy.
Egy DFGT-vel, talán érdemes lenne már komolyabban versenyezni.
Viszont egy ki hétvégi móka is lehet minõségi szórakozás, amit a DFGT bizton megad.
A pályán nem leszel egyikkel se gyorsabb vagy lassabb mint a másikkal. Az nem ettõl függ.
Ha a vázat összehozod, elvileg 30ból kilehet hozni az elektronikát, kellene hozzá még kettõ ablaktörlõmotor, egy autó aksi, és ahhoz töltõ.
Én is szimpla HD-s tv-t használtam, mostmár FullHD-s, azért ég és föld különbség nincsen. Viszont inkább nagy legyen.
Elõre is köszi!
Jahm és igen, Pointer, mennyibe áll meg elektronikástul mechanikástul a te cockpited? Lcd van G25 van többi nincs <#crazya>#crazya> és annyi még hogy LCD-m Hd-s nem Full Hd-s,mekkora gond ez? Viszont a monitorom az Full Hd-s de csak 22"-os!(az se kicsi,de cockpithez nem tudom!
Köszöntem! <#wave>#wave>
Mondjuk én maradtam az eredeti kormánykeréknél! <#vigyor2>#vigyor2>
Legalább sûllyesztette volna be a tetejét, hogy a dudát is fel lehessen szerelni 😄
A kérdés inkább arra vonatkozott, hogy a kijelzõ ledekkel mit lehet csinálni, hogy ne kukába menjenek 😄 😄
én így csináltam:
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
www.smart-bus.hu
Bocsi nem tudtam hogy így is lehet videót linkelni!
Szóval lessetek rá,jó videó!
Kellmees zene , Nagyon jó videó ,és tartalmas! Most találtam ajánlom mindenkinek!
http://www.youtube.com/watch?v=Rx8mZKspLj4&feature=related
Üdv!
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Nekem Logi FF EX belépõszintû kormányom van.
Én megvok vele elégedve, kényelmes is meg kézre esõ is.
De sok játék egyáltalán nem ajánl fel hozzá beállítást.
Én pl csak rF -t jáccok vele. De nem igazán találok hozzá leírást , beállítási értékeket.
Tudna esetleg valaki segíteni , valaki aki ilyen kormánnyal tolja esetleg?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Valamikor az az élethû😄
www.smart-bus.hu
Nah megtudod milyen az FFB😄
Az aztán nem sajnál😄
Veheted lejjebb ha akarodXD
Úgy ráz bazz 1 órán át zsibbadt a kezem😄
Kül a momo nem butul annyira😄
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
EZ KURVAJÓ 😄
Igaz kicsit még bénázgatok, de lassan rászokok a pedálra meg a kormányra és jobban fog menni. az FFB idegesít egyedül, 1-2 játékban olyan erõs hogy hihetetlen...
Nekem tegnap jött meg 26-ért!.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Vezetetés közben folyamatosan rajta kell lenni a lapátfüleken az ujjaimnak, és ezért nem tudom jól megmarkolni a kormányt a hagyományos értelemben, ebben ráadásul zavar az is, hogy a váltófül mögött nincs is nagyon hely kényelmesen az újjaimnak. A fülek meg ahhoz, hogy folyton rajta legyen az újjam túlságosan hátul és túlságosan kívül helyezkednek el, tehát a kényelmeshez mérten egy picit mindig "kifelé" kell állnia a kezmnek.
A DFGT esetében a kormányt kalsszikus éretelemben jól meg lehet markolni, elég hely van hátul az újjaknak és a váltó pöcök is a legjobb helyen, pont a középsõ ujjam alatt helyezkedik el, tehát nem kell fogást váltanom a kormányon, amikor váltani akarok, és amikor csak simán markolni. Az ellenállásval sincs bajom, a G25-tel könnyebben váltom el magam, mint a DFP-vel.
Sztem ergonómiailag (kényelem, fogás, gombok elhelyezkedése/minõsége) a G25 igencsak visszalépés a DFP-hez képest, még a bõr sem jobb rajta, mint a DFP bevonata. Persze mûszakilag meg jobb a G25...
Dióhélyban ennyi...
www.smart-bus.hu
mind1, megrendeltem überkonzoltól...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu