Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cselt
Ha esetleg odáig fajul a dolog, hogy levágod az USB-t és visszaküldöd Logitechéknek az újért cserébe, akkor engem lehet érdekelne a megmaradt része a kormánynak egy jelképes összegért 😊
pointer4
Szerintem álltsd negatívra a játékban az FFB-t. 75% erõ helyett húzd -75%-ra.
Üdv mindenki!

Segítséget kérnék, hogy van egy Formula Force Ex kormányom és ffb-t beszeretném kapcsolni tudnátok mondani beállítási tippeket? Elõre is köszi.
ajem kisa
De csak ennyi?
Ezelött momo-m volt, azzal mégha fullra raktam sem csinált ilyet, vagy csak nemvettem volna észre?!
Thx!<#vigyor5>

[HUN]FaTaL
FFB. Talán fogd a kormányt 😊

Vedd lejjebb az FFB erõsségét.

http://goo.gl/gd6Zi5

ajem kisa
Hello!
Egy tanácsot szeretnék kérni, most szereztem egy g25-öt, és bármelyik autos játékkal játszok,, akkor a kormány elkezd huzni jobbra-balra-job..., minél nagyobb a tempó, annál erõsebben!
Ezt hol lehet kilõni, mert kicsit idegesítõ szerintem, vagy legalábbis amig gyakorlok addig kéne!<#idiota>
Thx!

pointer4
Kikapcsolod a kipörgésgátlót, blokkolásgátlót, és lesz az kormánnyal 1:21 is, pár hónap múlva 😄
bardocz
Pl kikapcsolod a kipörgésgátlót és ABS-t. Aztán meg gyakorolsz.
SrAta
Hogylehet hogy billentyûzettel+ automata váltó 1 körön 1:25 öt megyek
MOMO + kéziváltó meg 1:26.713???
F1 rft 2009 mod monza a pálya módosítva sompir beállításai(megemelt fordulatszám, meg a fékcsatprna méretét és a féknyomást állítotam)
Hogyan lehet javítani?
(segítségek csak: auto kuplung, kipörgésgátlóm, blokkolásgátló)

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

somdav95
Utána olvasgattam, regisztráltam a terméket, de egy rohadt e-mail címet nemtalálok hogy hova is írjak :S Valaki tudna segíteni?

Tele van ilyen sztorikkal a net (fõleg a youtube), hogy írtak a Loginak hogy szar, és az volt a válasz, hogy OK, küldünk egy újat, de a régit hazsnálhatattlanná kell tenni. Így volt aki levágta a kábelek csatiját és elküldte postán a Loginak....van aki meg fogott egy baltát...meg egy kamerát 😄 (Youtube 😉 )

somdav95
És ha a logitech-nél próbálom akkor mit is tudok kezdeni igazábol? Visszaküldöm, levelezés várok stb, vagy írok egy panaszlevelet h ez meg ez nem oké, és küldenek egy újat?

A Logitechnél próbáld érvényesíteni a garanciádat közvetlenül.
Nem szoktak szarozni az javítással, vagy ilyesmivel, jó eséllyel kapsz egy vadi új kormányt és megkérnek, hogy tedd használhatattlanná a régit....

somdav95
Nem tekeri körbe a kormányt.. Írtam levelet annak a cégnek a tulajának akitõl vettük ( ismerõs, de becsõdölt azóta szóval ez is nehezíti a helyzetem.. ), szóval vagy kicserélik, vagy lecseréltetem valami más elektronikai cuccra, vagy visszakapom a pénzem :S

pointer4
Hááát, ha csatlakoztatásnál, körbe se tekeri a kormányt, be se tud kalibrálni. Viszont mint USB-s eszköz mehjelenik, és minden más megy, akkor az valami érdekes elektronikai hibára utalhat. Egy ilyen lapon az elektronikai alkatrészek kimérése és cseréje nem egyszerû feladat. Ha garanciális még, mindenféle képpen élj a gariztatás mellett, mert a javítása nehézkes lenne.
somdav95
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. A G25-mel valamilyen probléma van, még pedig érzékeli a váltót és a pedálokat is, viszonyt a kormányt nem hajlandó. Gondoltam hogy szoftveres probléma, ezért újraraktam a driver-t, de sajnos ez után se oldódott meg a probléma, és a kormányt továbbra se érzékeli, csak mikor a táp bevan dugva akkor kisseb rángásokat produkál ballra. Megpróbáltam h hátha a gépemmel van baj, ezért kipróbáltam a laptopon is, melyen xp van, hogy hátha ott nem lesz semmi bibi, de sajnos ugyan ez a probléma áll fent. Szerintetek mit tudnék tenni? Van valakinek valamilyen ötlete? Elõre is köszönöm a segítséget 😊

Jövõ Csütörtökön kezdünk, részletekért katt a képre!

A Fõdíj továbbra is egy Fanatec Porsche 911 GT3 RS kormány ClubSport pedálszettel, meg lehet próbálni elhozni... 😊

bardocz
Hát a pedál az asztal alatt van nonstop, a kormány meg ha nem az asztalon, akkora szekrényben. Ezen kívül nekem max annyi bõvítés lesz, hogy veszek egy sportülést, és rakok rá lábakat, de nem forgósat. Az még elfér, és a mostani szék helyére jönne.
cselt
Õõõ és a cockpit, akkor hol fér el? <#idiota>
Nekem a szoba átrendezésénél elsõdleges szempont a cockpit elhelyezkedése volt 😄
bardocz
Az ágynak a szélébõl meg a hosszából is levágtam, így is szélesebb, mint a matrac rajta, az asztal meg kicsi. És ez régen egy konyha volt😄 De van egy kiugró rész, ami eléggé növeli a tér nagyságának érzetét. Meg ott elfér a radiátor is. És itt még van egy kis ruhásszekrény is. Ha fekvõzni akarok, azt úgy tudok csak, hogy felrakom a lábam az ágyamra. De még így is ez a legjobb szoba, ha hazajövök éjszaka, rögtön be tudok dõlni a szobámba, meg ez van a legmesszebb mindenkitõl😄
[HUN]FaTaL
4m^2 a szobád? Az kemény 😄 Abban hogy fér el egy ágy meg egy íróasztal?

http://goo.gl/gd6Zi5

bardocz
Na igen😄

Annyira pörög az agyam, hogy még a quakelive is megyeget, pedig én béna vagyok ilyenekhez<#idiota>

amúgy ha beraknék egy szobabiciklit a szobámba, már tényleg nem férnék el egyáltalán. 2*2m-es a szoba, plusz még egy kis rész. Lehet ki kéne dobnom az ágyat, túl sok helyet foglal😄
pointer4
Vagy legalább lenne szobabicajod 😄
bardocz
Basszus, nem tudok ma este mit kezdeni magammal. Inkább mentem volna valami közgázos buliba, még ha nem is tetszene😄
bardocz
Úgyúgy! 😄D

Amúgy ezek még tényleg nem a drágák közé tartoznak(persze ez nem jelenti azt, hogy nekem van rá pénzem), ennél nagyságrendekkel drágább vázak vannak, ez még csak mind alu, és nem kézzel ragasztják össze a karbonszálakat.
pointer4
Igazad, én aztán ne ítéljek el senkit a hobbija miatt 😄
bardocz
Höh, ez még lófasz<#idiota>
pointer4
Jaaa. <#heureka>
Ennyi pénz egy vázért? Gondolom ennyiért már tekerni nem kell...
bardocz
Bicikliváz.
pointer4
De most már érdekel mirõl beszél 😄 Horgászbot? Vagy óraszíj? <#conf>
bardocz
Ne is foglalkozz vele<#idiota>
pointer4
Hogy mi van ? <#fejvakaras>
SrAta
kona cowan és kona scrap és kona shred között alig van különbség a shred meg a scrap ugyanaz....
COWAN: 140 000FT
SHRED: 60 000FT
SCRAP: 80 000FT

Miért?
A neve miatt....
Az egyik váz john cowanról van elnevezve a másik meg valami egyedi tervezés(ami nem látszik mert tök ugyanaz csak kék😄)
Szal valami között semmi különbség sincs mégis 2szer annyiba kerül...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

A Q7 Audi is 13,2x jobb mint egy QasQuai Nissan de yoo az is 😄 ,, G25 az nagyon is jó,az a tapasztalatom 😄
arty
mért, a lent belinkelt 600k-s szett 13.2x jobb egy G25-nél? 😉

mindennel igy van: egyre kisebb difiért egyre többet kell fizetni (hifi, kocsik, stb)

Forza.

Olvasgattam jo dolgokat a Frex-rõl,szerintem kormányba lehet majd az lesz de azert meggondolandó az árak miatt!De fõ a fokozatosság,csak szép sorba mindent!<#wink> de azert utánajárok ennek teljesen, hogy minden tiszta legyen!Az a baj hogy drága nem elérhetetlen de lehett hogy feleslegesen drága ... <#lookaround>. Aztán lehet lesz egy jó cockpit inkább ... annak is van ára

Köszi a hozzártõ kommenteket!
bardocz
ECCI nekem nem kéne, ha tényleg nincs benne FFB.
symbol
jaja, tuti jó kormány meg a szett is jó (azért olvastam jókat róla, de azért ha alaki nagyban gondolkozik, mint ahogy õ gondolom, annak ez nem téma. 😊 Áldozni kell egyszer egy ECCIre vagy valami másra, és azt ugyan le nem cseréli az ember jó ideig, mert hát nincs értelme.

Kíváncsi vagyok mi mellett dönt 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

bardocz
A váltó is elég jó, és a kormány halk, nem visít, mint ahogy néhány videót a G25, amúgy tényleg nem ér annyival többet.
symbol
Fanatec-et NE! (szvsz.) 😄
Egy; hogy néznek ki. kettõ annyival nem jobbak mint amennyivel drágábbak, a minõségbeli ugrás nem is lenne akkora mint az ember elvárná, akkor már inkább spóroljon még egy komolyabbra.

Fanatec-nél szerintem és a teszterek szerint is "csak" a pedálszett best-buy.

arty
symbol
nem értem mi a bibi 😊
Komrmányt akarsz venni nem? Nem pedig egy komplett szettet.
Egy komplett szett csúcsminõségbõl naná hogy annyi.

ECCI kormánya talán olcsóbb, de nincs benne FFB.
Apránként kell megvenni a cuccot aztán jó lesz az. 😊

Én egy pedállal kezdenék 😄, de ha az már van jó, akkor egy klassz kormány jó sok garival (nemtudom mire mennyi van 😊 a H váltó az ezek után már zsebpénz. 😊

Meg a Fanatec pedálja is "nagyon" olcsó, ahhoz képest mit tud.

azok amiket láttál (szerintem)...

Köszönöm a gyors válaszokat!
Értem én,látom nem olcsó,ennyire még én se számítottam én 300-nál megálltam <#wink> de ez a duplája...

Akkor milyen kormány van ami a G27 után jön árban kategóriában és tudásban?
pointer4
Hát egyszer utánaszámoltam, itt.
Nem szép látvány, és a többi is hasonló pénz.
Felette a kalaúzban ECCI van, de ami még komolynak számít azt megtalálod a bannerban, JL-G25, VPP, BRD stb...
Katt.
Egy tuningladával jobban járnál<#vigyor>
bardocz
Asszem japánból, és az árából veszel 1 jó állapotú hacsit/sunnyt/több ladát.
Tudja valaki hogy FrexGp kormányokat honnan lehet rendelni, kb milyen árba vannak?A másik is érdekelne ami a kormánykalauzba a Frex mellett van!

Én nem sokat találtam róla azért kérek segítséget!

Köszöntem!
symbol
Nah erre még reagálva; valóban, én is próbálgattam, hogy lenne jó az az erõkar, hogy tudnának pihenni is az ujjaim és hát arra jutottam, hogy nem is tudom, lehet mégsem kell majd az a pillangó vagy kar. Nekem azért az a gomb keménynek tûnik, de gondolom ha aktívan használnál, idõvel szoknám és "könnyebbé" is válna.

köszöntem a választ. 😊

Már nincs.