Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PCLand-nél vásárolt ,1 hónapos, ,Dobozával, minden tartozékával,védõfóliákkal, cd-vel,Garanciával!
Ár: 60.000 Ft !
Én is ezt csináltam, és nagyon szuperül belõttem... szinte minden apróság állítható...
A középre húzást el kell felejteni... kinyírja az effekteket...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Engem zavart a "csak 2 pedál" amik lágyak, mintha...
Mondjuk felraktam netre, de van rá gari, mert 2009 dec 29.-én kaptam kézhez!
Eddig senki, de nemlenne jo eladni úgy, hogy mindjárt meghal ez is!:S
Jó lenne ha nem romlana el, mert akkor kimaradnék pár racébõl, nem mostanában vennék másikat 😞
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Gondolom az uccsó drivered van az oldalukról hozzá!
A kormány elfordul jobbra teljesen a kijelzõn, gáz-fék semmi reakció, a gombok mûködnek egyedül.
Nemlehet, hogy a tied még a hibás szériából van?
A kéziféket elkezdtem barkácsolni, a kézifékkarom , 2 ilyen közé fixáltam, egy rugó fogja visszahúzni (ahogy egy linkelt oldalon volt)!
A gomb pedig egy trutmászter joyból kiszedett panel, és abbol is egy gomb fogja mûködtetni (remélem)!
Az utóbbiról még csak gondolkodok, hogy kellene...
A kart nyilván nemhagyom igy, hanem teszek rá majd valami markolatot, és a kontroller maradékát, és a gombot egy pözsó206-nak a kéziféktakaró mûanyaggal takarom el!
Mára már hagyom, majd holnap folytatom!
holnap hívom a lodzsiteket, hogy mit tudnék csinálni vele...garipapírt elnyelte a föld, de még közel egy évig garis
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
Amugy 2-3 hetet használtam énis, és jelentkezett ez az elsõ 7-en!
Másik gépben sem jó. Szétszedtem, megmozgattam mindent, de semmi. Többet sajna nem tudok csinálni, egy idõre abba kell hagyni a szimezést.
Nem tudjátok mi lehet?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Azért, az sem ártana már, ha a grafika is ilyen lenne! 😄
www.smart-bus.hu
5letem van, de mostmár6...7...
Nagyon köszi mindenkinek!<#worship>#worship>
Asszem az x360 kontrollernek mostmár hasznát is veszem ujra!<#zavart1>#zavart1>
pl itt volt pár ötlet 😄
Vagy ez, vagy itt , emígyen .
Ez elõzõ részlesebben.
Annak úgyis készvannak a "stick"-ek!
Szerintem ezlesz inkább, mert nemnagyon szeretnék elveszteni 1.5 év garit a g25-re!😉
Vagy ha van még bármilyen régi gamepad, botkormány bármi azt is beteheted, vagy veszel egyet olcsón és max kicsit átalakítod.
5.soromban irtam, és én más színû bárány vagyok mint a többiek akkor!<#idiota>#idiota>
Én szeretnék egy kézifékkart, és szeretném megtudni, hogy (ha van olyan aki megcsinálta)
hogyan ?!
Nemolyan rég kezdtem el kormánnyal játszani, a momo-t lecseréltem 2 hét után g25-re, mert nemvoltam megelégedve vele, ezzel idáig minden oké, de a kéziféket szeretném másképp megoldani, valahogy úgy mint az igazi autókban...vagy valami ilyesmi!
Amivel játszom (rbr), ahhoz elég gáz szerintem a gomb-os krézifék!
Ez azért lenne nekem jobb, mert a bottal váltok, és a kézifék a kormányon lévõ egyik gombon van, és nemjo így nekem!
Szoval az a kérdésem, hogy milyen lehetõségek vannak, és ki, hogy csinálta meg?
A fenti linkek között nemtaláltam "okosságot" erre, köszönön az ötleteket, és tanácsokat elõre is!