15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
-
Debilon #10096 akkor kapaszkodj a kormányba -
#10095 És akkor valaki tudna nekem egy egyszerű 5letet görgős szék "rögzítésére"?
amikor nyomom a féket akkor mindig hátralökődik és a kormányba kell kapaszkodnom,és ez így nagyon nincs jól
a görgősszékhez pedig ragaszkodom,mivel nincs más naggyonkényelmes nemgörgős székem amin egész nap ülnöm kell:D -
Anonymus20 #10094 Nincs mit -
#10093 köszi
jólett:D -
neilszab #10092 Pedig azoknak szinte fel kéne borítania az asztalt... ;) -
gerbazs #10091 Iszonyatosan harmatgyenge most. Alig remeg valamit, és ha elfordítom, nem is csinálja. És maxra vettem az erősséget, negatívba meg nem lehet a csúszkát. Egyre inkább arra gyanakszom h hibás az FFB motorja... A profilerben sem olyan egetrengető a wooden bridge effekt és az se megy ha elforgatom közbe... -
neilszab #10090 Lehet nem minden játékba kell, mert alapból felismeri... talán a LFS is ilyen...már nem emlékszem.
Mindenesetre azt csak érzed, hogy jó irányba visz-e a force, vagy rosszba nem? Mert lehet, hogy alapból jól van beállítva... ;) -
#10089 Amikor az FFB erejének csúszkáját állítod, nem tudod levinni nulla alá? negatívba? -
gerbazs #10088 A negatív force feedback erők beállítását nem tudná leírni nekem vki? Neilszab, te említetted? Nem találok beállítási lehetőséget se a Shiftben se az LFS-ben reverse/inverse-re... -
Anonymus20 #10087 Probald meg folerositeni az asztal/cockpitedre ugy ahogy van, amennyire csak tudod szoritsd meg, es ugy konnyebb lesz kipattintani, nekem legalabbis sikerult. -
Sponnyabob #10086 akkor kalapács -
#10085 és ha nem? -
neilszab #10084 kicsit le kell nyomni, elcsavarni vmelyik irányba és fölengedni... ha mákod van, akkor ezek után kipattan a tekerő -
#10083 nagyon durva ez a kormány:D
csak van vele egy bajom
a váltó jobb oldali rögzítőjét sehogyse tudom kiemelni,mintha be lenne szorulva
a másik az kijött de ezzel már 1óráaj szenvedek és nemjön ki
5let? -
#10082 megjött a G25:D -
#10081 grat:D
nekem hétfőn jön:) -
#10080 Nos én megkaptam ma a logitech g25-öt. Minden rendbe vele , most pakolom össze ( eddig meloztam :S ). -
gerbazs #10079 Hali! Köszi a gyors válaszokat.
De hogy lehet negatív értéket megadni a játékokban? Mondjuk a Shiftben, vagy az LFS-ben?? Nem találok erre sehol opciót... -
#10078 hjaaaaaa :) -
#10077 he??:D -
#10076 még meg se jött:D -
#10075 oké
azátn rájöttem hogy hüyleséget mondtam,dehisz csak arra használom hogy legyen ellenállása kormánynak -
#10074 akkor talán ideje lenne megnézned a játék opcióban mi van megadva a kormánynál...
FFB nélkül én nem is tudnék már vezetni..nem érezném sem az autót sem az útat se semmit...nem véletlen találták ki az FFB-t.. -
#10073 Lehet el kéne menni gyúrni :D -
#10072 Nem neked mondták Pubi :P -
#10071 g25-el sem??? -
#10070 wow
ezt nem is tudtam,lehet azért mert nemhasználok FFb-et:) -
neilszab #10069 A Logi kormik esetén a játékban be kell állítani a fordított/inverse/reverse effekt opciót, vagy negatívba húzni a FFB erő csúszkát, különben pont ellenkezőleg fog működni az FFB, mint kellene... -
#10068 ezt elmagyaráznád?:D -
#10067 Működik anélkül is, csak valóban a másik irányba. De ha kalibrálás közben működik az FFB, tuti nem a kormánnyal van a gond. Valami nincs bekapcsolva a driver-ben, esetleg a játékban... Nem tudom sajnos. -
#10066 Legalábbis a jó irányba. -
#10065 játékokban forditott értéket adtál meg?
logitech esetében ffb csak akkor müxik. -
gerbazs #10064 Na letörlés, újraindítás, újratelepítés, másik USB port megoldotta. Viszont újabb probléma merült fel. :( Valószínűleg mégiscsak rossz a kormányba az FFB mert haramtgyenge. Maximum beállításokon tényleg csak lehelletnyit érezni és ha elfordítom a kormányt meg is szűnik, csak egyenesben bírja megrezgetni... -
#10063 Lehet, hogy hülye kérdés, de volt már hogy elfelejtettem: A konnektorba bedugtad?:D
Bár nem játszok LFS-t, de nekem működik a force ex ffbje x64 win7 alatt. (5.08 is, 5.09 is) -
Laceee #10062 Húzd ki a kormány USB-t, töröld a drivert amennyire csak tudod, Reboot, telepítsd a drivert, akkor dugd vissza a kormányt másik USB-be, mikor kéri a driver. -
gerbazs #10061 Igen, többször átkutattam minden menüjét mindhárom játéknak, az FFB erősségét is állítgattam, de semmi... lehet a kormány lenne a hibás? :S :( -
#10060 Szia. Nekem is Exem volt win7 64 bit alatt. Az említett játékok alatt semmi baja nem volt. A játékokban be van kapcsolva a force feedback, mert nálam alapon off volt!? Bocsi a láma kérdésért, de hátha. -
gerbazs #10059 Köszi szépen, de így sem akarja felrakni. Softpediáról töltöttem az 5.08-ast, és amikor a licensz elfogadása után telepítené, azonnal kiírja h a telepítés sikeres. A Revoval minden registry bejegyzést kiöltem... :( -
Laceee #10058 http://www.revouninstaller.com/, próbáld ezzel letörölni