Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mennyit engedsz a felébõl ?
TaRka0107
Használtan mennyiért lehetne eladni egy G25öt?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Norbi1990
Annyiért már egy G27-et kapsz <#idiota>
Eladó Logitech G25 1 hónapos!
PCLand-nél vásárolt ,1 hónapos, ,Dobozával, minden tartozékával,védõfóliákkal, cd-vel,Garanciával!

Ár: 60.000 Ft !
Megnyitod a leo ini-fájlt, lefordítod, hogy mi mit jelent, és addig állítgatsz rajta amíg neked jó nem lesz... 😊

Én is ezt csináltam, és nagyon szuperül belõttem... szinte minden apróság állítható...

A középre húzást el kell felejteni... kinyírja az effekteket...

www.smart-bus.hu

Igazándiból azért kapcsoltam be mert az rfactrohoz leszedtem a leo plugint és a kormány nemhúz vissza 40 km/ óráig ami elég idegesitõ a kanyarokba És mást nemtudtam hirtelen kitalálni mivel feltettem a kérdést hogy lehet máshogy álllitani de válasz sajna nem jött😞pedig annyi modder van aki benne van az .ini szerkesztésébe.Mert amúgy nagyon jóra sikerült ez a plugin nembeszélve arról hogy ezzel mindegyik mod mûködik(nélküle volt amelyikbe nem volt force).
Semminek nem kell a centering spring... csak arra jó, hogy bezavarja az FFB effekteket...

www.smart-bus.hu

igen pont ez lenne a lányeges nekem hogy a tdunak nem kell a centering spriing az rfactor nak meg igen.DEa saját profilján belül nem érzékeli ha beálitom.CSak a globalon device settings -en.Ésezt nem értem hogy miért .
hát nem 😄

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

arty
az ujnak is minden baja van, a momo ilyen 😞

Forza.

SrAta
gondolom a kona után nem sokad maradt....😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
a réginek minden baja volt.......

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ajem kisa
Akkor az enyémnek sem soklenne hátra?
Engem zavart a "csak 2 pedál" amik lágyak, mintha...
Mondjuk felraktam netre, de van rá gari, mert 2009 dec 29.-én kaptam kézhez!
Eddig senki, de nemlenne jo eladni úgy, hogy mindjárt meghal ez is!:S

Sajna már 5x megcsináltam, más gépen is. Driver reinstall is meg volt. Nem tudom mi lehet a gondja...
Jó lenne ha nem romlana el, mert akkor kimaradnék pár racébõl, nem mostanában vennék másikat 😞

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

ajem kisa
Ugyanezt csinálta nekem is néha, huzd ki, lõdd ki a progiját, aztán vissza az egész!
Gondolom az uccsó drivered van az oldalukról hozzá!

fogalmam sincs, használtan vettem. Mert a régieknek ez volt a baja? Azt hittem csak pedálgondjuk volt, azt orvosoltam is. (annyi a baja, hogy bedugom táp nélkül, és ég a bal oldali led -ami nem szokott táo nélkül)
A kormány elfordul jobbra teljesen a kijelzõn, gáz-fék semmi reakció, a gombok mûködnek egyedül.

SrAta
nekem karácsony óta semmi bajom vele...
Nemlehet, hogy a tied még a hibás szériából van?

pointer4
Mert a profiloknál meg kell adnod az indító file helyzetét is. Vagyis tudja a profiler hogy épp mivel játszol, így lehetõvé téve azt, hogy más-más játékoknál különbözõ kormánybeállítással legyenek futtatva. Ha csak a TDUval játszól, semmi értelme a profilert egyáltalán elindítani.
Lenne egy kérdésem a hozzá értõkhöz.a logiteck gaming software-be van egy global device seittngs meg egy specific game setting na most beállitottam a tdu rfactor külön de a centering springet nemtudom beállitani. Vagyis a globalon érzékeli mindkettõ.Akkor minek van special game settings??
ajem kisa
Ha valakit érdekel!😊
A kéziféket elkezdtem barkácsolni, a kézifékkarom , 2 ilyen közé fixáltam, egy rugó fogja visszahúzni (ahogy egy linkelt oldalon volt)!
A gomb pedig egy trutmászter joyból kiszedett panel, és abbol is egy gomb fogja mûködtetni (remélem)!
Az utóbbiról még csak gondolkodok, hogy kellene...
A kart nyilván nemhagyom igy, hanem teszek rá majd valami markolatot, és a kontroller maradékát, és a gombot egy pözsó206-nak a kéziféktakaró mûanyaggal takarom el!
Mára már hagyom, majd holnap folytatom!

kiki888
nekem eltört a formula force ex fékpedálja...dikk
holnap hívom a lodzsiteket, hogy mit tudnék csinálni vele...garipapírt elnyelte a föld, de még közel egy évig garis

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

ajem kisa
Nekem is csinált olyanokat, de a szoftver ujrainditás (a momoé), és kihúz-bedug megoldotta!
Amugy 2-3 hetet használtam énis, és jelentkezett ez az elsõ 7-en!

asszem vége a momo-nak :S
Másik gépben sem jó. Szétszedtem, megmozgattam mindent, de semmi. Többet sajna nem tudok csinálni, egy idõre abba kell hagyni a szimezést.

DFGT-t saját tapasztalat alapján AJÁNLOM! nagyon jó kormány és elég masszív.

laci 700
Thx! Ez végleg pontot tett a MOMO vs. DFGT közti döntésre. MOMO-t azért szerettem volna mert akkor csak 13000Ft volt, de most felkúszott 17-20 000Ft-re és egy DFGT 27 000Ft körül van, ami most nekem kicsit sok lenne...

elegem van már a momoból, minden baja volt már... Kéne már egy DFP/GT 😊

Egyre szarabb a momo-m. Tegnap kezdte. Csak az USB van be dugva, táp nincs. Mindkét LED ég, minta mikor be van dugva a táp. Kormány, gáz, fékre nem reagál. Tegnap valahogy véletlenül jó lett, nem tudom hogyan.
Nem tudjátok mi lehet?

pointer4
<#zavart1><#eplus2> Tuti 😊
arty
ha igy lehetne korrigálni "monitoron", egybõl leárkádoznák 😉

Forza.

Basszus, jól elnézte... görcsbe ugrott a gyomrom... :S Kurva hamar megvan a tré... 😞

www.smart-bus.hu

pointer4
Tudom hogy ez te voltál 😛
Ülj le, egyes! 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
De hát ez grafika, monitoron van 😛
Aztakurva! 😄 Ez igen... ügyes! 😊

Azért, az sem ártana már, ha a grafika is ilyen lenne! 😄

www.smart-bus.hu

pointer4

Na így kelljen már korrigálni egyszer egy szimlátorba 😄
És ne lehessen lebutítani!
ajem kisa
Alakul!
5letem van, de mostmár6...7...
Nagyon köszi mindenkinek!<#worship>
Asszem az x360 kontrollernek mostmár hasznát is veszem ujra!<#zavart1>

pointer4
Linkekben tényleg nincs. Sokan csinálják igazi kézifékbõl, és arra egy gombot, vagy potit.
pl itt volt pár ötlet 😄
Vagy ez, vagy itt , emígyen .
Ez elõzõ részlesebben.
ajem kisa
Köszi! Ezen gondolkodtam énis, mivel az x360 ravasza analóg, lehet az még életszerübb lenne!
Annak úgyis készvannak a "stick"-ek!
Szerintem ezlesz inkább, mert nemnagyon szeretnék elveszteni 1.5 év garit a g25-re!😉

laci 700
ha megvan még a momo rakd be a G25 mellé és a váltót használd kéziféknek. 😄
Vagy ha van még bármilyen régi gamepad, botkormány bármi azt is beteheted, vagy veszel egyet olcsón és max kicsit átalakítod.

ajem kisa
Köszi!<#worship>

Kenny85
ajem kisa
Ez oké, de nekem akkorsem jó úgy!
5.soromban irtam, és én más színû bárány vagyok mint a többiek akkor!<#idiota>
Én szeretnék egy kézifékkart, és szeretném megtudni, hogy (ha van olyan aki megcsinálta)
hogyan ?!

bosco05
pillangó váltó, szekvenciális magad felé pedig a kézi, mindenki így nyomja rbr-t
ajem kisa
Hello!
Nemolyan rég kezdtem el kormánnyal játszani, a momo-t lecseréltem 2 hét után g25-re, mert nemvoltam megelégedve vele, ezzel idáig minden oké, de a kéziféket szeretném másképp megoldani, valahogy úgy mint az igazi autókban...vagy valami ilyesmi!
Amivel játszom (rbr), ahhoz elég gáz szerintem a gomb-os krézifék!
Ez azért lenne nekem jobb, mert a bottal váltok, és a kézifék a kormányon lévõ egyik gombon van, és nemjo így nekem!
Szoval az a kérdésem, hogy milyen lehetõségek vannak, és ki, hogy csinálta meg?
A fenti linkek között nemtaláltam "okosságot" erre, köszönön az ötleteket, és tanácsokat elõre is!

pointer4
Légy türelmes 😊
cselt
Írtam neki privit, de nem válaszol <#rinya>
pointer4
MABO-t kérdezd.
somdav95
😄 Hétfõn beszélek majd velük, és meglátjuk mi lesz..

cselt
Régebben olvastam valamelyik topikban, hogy van valahol egy logitech lerakat, ahol a hibás cuccokat lehet megvenni, errõl tud valaki valamit bõvebben, hogy létezik-e egyáltalán, ill hogy helyileg hol van ez?