Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"félignyomást" érzékel...:S
Ugyhogy most azon a gombon filózom, de majd holnap szerzek még valami faanyagot, és építek egy
akármit, amibe belemegy majd egy kisebb labda, és a gombot is eltudom majd helyezni...
Amugy #8811 ;)
Nincs tapasztalatom róla,de most már magyar webshop, Mosonmagyaróvári ügyfélszolgálattal,utánvétes fizetéssel kínálja ezt a kormányt!
Ferrari F430 kormány
Mit tudnék még kimenteni a momo-ból? Aztán a maradékot eladjuk olcsóér :)
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
én is Win7-en használom. ráadásul 64bitesen, de így is mûködik TÖKÉLETESen.
Egyébként nem nagy dolog... fõleg türelem kell hozzá! :)
www.smart-bus.hu
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Én kb, fél napot szarakodtam, mire megint belõttem az ini-t... most lexushoz, besza, behu... :D
www.smart-bus.hu
Ez elõtt volt egy momo8még mindig megvan), annak szar volt a pedálja, meg a középállást gyors mozdulatnál elvesztette. Azelõtt meg egy sárga wigwam, vagy mi, annak isa pedálja halt meg.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Vettél azóta újat vagy ez volt az?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Tudtommal nem lehet venni G25-t!1hónapos semmi baja azert árulom annyiért amiért vettem!
Momo tele van tipushibaval megis megveszik,a G25 nem hinnem!:-)