15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#10137 hát nem érted?
rf-ből hiányzik a kers vérpistikéknek..a kormány meg ne kerek legyen hanem mint a bannerban a mercedesnek van -
neilszab #10136 Azért nem jön be neked egy kormány, mert szerinted ronda?? Mi vagy te, lány? :D
Nem értem, hogy miben kéne másnak lenni egy kormánynak, az F1-hez minőségében, mint az eddigieknek?
Több gomb kell rárakni a gyárban (egy gomb kábé 10 Ft költség a Loginak), meg kerek helyet lapos kormány kell, az meg ugye olyan, amilyenre kalapálják...
Szóval nem értem mire fel a lelkesedés?
-
Anonymus20 #10135 Honnan van az info? -
#10134 De hiszen már van a Logitechnek Formula1-es kormánya.
Formula force EX
Evvel egyre több a gond, ahogy olvasgatom mostanában szoftverileg.
Ennek jön egy újabb változata inkább (szerintem), ilyen dfgt kategória alatt. 10-15.000-es tartományban.
Mivel Forma1 autóhoz nem kell se szekvenciális, se H váltó, se kuplung, se 360°-nál több forgásszög.
Szóval ez azért a gyenge belépőkategória lehet kb véleményem szerint. Ne éld bele magad nagyon.
Kicsit talán más lesz a formája (F1-esebb), hogy a 10 éves gyerekek ezt kérjék majd a Media Marktban, az Xbox meg a PS3 mellé (igazodva evvel, a játék színvonalához). -
#10133 ide is bekopizom amit az f1 2010 topicjába irtam mert nah... :
f1 2011-hez végre jön egy F1-es kormány, amihez valszeg a logi gyártja majd a cuccot. istenem. végre. :)
alig várom már. én úgy gondolom, hogy egy komolyabb kormányt szeretnének összedobni, az árát első körben úgy 40-70ezer környékén tippelném megjelenésének idején.
azért is lenne ez jó nekünk, mert egy komolyabb kormány már nagyon drága, viszont a mezeiek meg pl nekem nem nagyon tetszenek. :( DF GT még elmegy, de szerintem a fanatec kormányok és a g25-27 is elég ronda.
egy igazi f1 kormány, kapcsolokkal meg minden. nah az odabasz.
mellesleg egyre jobban várom az f1 2010-et. annyira szimpi, amit és ahogy tálalnak, hogy ebből nagy szar nem lehet. :) -
#10132 Hát vedd lejjebb az érzékenységét. Ha 13cm a teljes út, akkor 13cmnél kellene 100%-on állnia. Innentől kezdve, max a beállításokon múlhat. -
#10131 Mikor a játékba már elfordult, a gép akkor kezd mozogni, jó ötlet, de úgylátom még nincs teljesen kifejlesztve :)
#10130: :D:DD -
#10130 XDDD
Beteg vagy...XDDDDDD
-
neilszab #10129 -
#10128 DXTweak 2 -
#10127 Igen, ez lesz az. Sajnos úgy nem működik, ahogy én gondoltam. -
#10126 DXTweak-re gondolsz? -
#10125 Egy gyors kérdés. Mi annak a programnak a neve, amivel lehet állítani a tengelyeket winből. Azthiszem azt is a wingmanteam csinálta.
A problémám a következő. DFP-m van épített pedállal, a fékpedálom kb 13 cm utat tesz meg, de rfactor alatt már 8-10cm-nél maxon van. Ezt szeretném állítani. Játékon belül ha az érzékenységet minimumra veszem, még mindig hamar blokkol. -
#10124 Szóval jó zsírosan szereted... -
#10123 Az ffb-t amúgy sem maxon használom, szóval ha gyengébb lesz akkor picit erősebbre állítom. Iszonyat hangos és idegesít még fejhallgatón keresztül is. Hangszigetelni kéne :P Úgysem melegszik annyira, szóval kibírná :) -
#10122 ott a pont, a sok zsír nemgáz, az kifolyik:D:D:D
Csak kicsit koszos, lesz tőle a környezete, de a kevés kenés az inkább gond:D -
#10121 Ja, hát ha vastagon bekeni zsírral, akkor 1 körbeforgatás alatt a felesleg eltűnik onnan. -
#10120 Egy mondatomban sem említettem, hogy csontszáraz a fogaskerék. Azt írtam, hogy nem áll a zsírban. -
#10119 Dehogy nincsen :D
Csak vékonyan, hogy ne tocsogjon, meg spórolnak. -
#10118 A zsír miatt a motornak nagyobb erőt kell úgy kifejtenie, s gyengébbnek fog tűnni az FFB. Illetve neked is erősebben kell majd tekergetni. Szerintem nem véletlenül nem áll a zsírban a fogaskerék. :) -
#10117 Nekem is be kellene kennem a df gt-t azt mondják gyárilag nincsen és így sokkal halkabb lenne...
De még van rá 1 év gari, akkor meg ugye ugrik ha szétszedem :S -
#10116 Zsírt, kenőzsírt. -
neilszab #10115 Gondoltam nem ártana kicsit megkennem a G25 fogaskerekeit, mert kezd csúnyulni a hangja, mikor tekerem. Viszint sok eltérő/ellentmondó véleményt láttam már, hogy mivel érdemes "besíkosítani".. :)
Mit ajánlotok? -
#10114 Én a 2hátsó görgőt belerakom a cipőmbe Nem csúszik még parkettán se. -
#10113 En meg ennel is koltseghatekonyabb modszert alkalmazok. Szonyeg alatt megy el a hangfal kabele, az ugye kituremkedest okoz es pont eleg ahhoz,h ne csusszak hatra, ha fekezek! :))))))) -
#10112 Ez jó :D ezt én is megcsinálom. :D így egy ideig még sportülés sem kell majd a fanatec pedálhoz :) -
grimm13 #10111 ffb-es kormánytól le tud fagyni egy játék ? saitek r660 gt-m van és a grid valamint a dirt 2 gyakran lefagy játék közben a kormány meg oldalra kormányozza magát és ottmarad amíg újra nem indítom a gépet . Van valakinek valami ötlete ? -
#10110 nyugi nem mozdult el a szék ha tapostam a féket ;)
bezeg most hogy másik van 5 kerékkel..szoba végén állok meg csak :D -
#10109 Nálam se túl bonyolult!
Szőnyeg. -
#10108 kicsit kikopott tőle a parketta :D -
#10107 -
#10106 latom az egyszeru megoldasok hive vagy :D:D -
#10105 Ettol meg a tobbi kerek siman mozog, ami kenyelmetlen! -
#10104 nekem nem hiányoznak a görgők..
csak szigetelőszalag kérdése :D
-
#10103 :ASD?A: -
#10102 Neked nem hinékk, múltkor is így leléptél le a webcam-es dumálásról:
-
#10101 Ennél egyszerűűűbb? Az a föld legegyszerűbb megoldása :D És még relatív igényes is. -
#10100 nálam bevált ;)
-
#10099 Törölköző a két hátsó görgő mögé? -
#10098 :D
ennél egyszerűbb megoldásra gondoltam:D
amit másodpercek alatt el lehet távolítani amikor éppen nem használom a kormányt